Sve odlično,čak i stručno rečeno i apsolvirano. S tim što bi dodao, da za Jarnia ništa čudno što je zatvorio utakmicu još na poluvremenu., jer to je njegov stil, ali ono što meni nije jasno da se zadnjih pola sata "trpi" Bilbiju i još po ovakvom terenu, dok bi daleko svrsishodnije bilo da je Travančića puno ranije uveo. Čestite Sarajevu, jer u dva izjednačena susreta, upravo su za taj prolaz bili bolji-RaniMraz je napisao/la:Dupovac odličan, strašno je napredovao u odnosu na jesenas. Opet, za razliku od Tadejevića koji je stagnirao, mislim da bi Jarni u utakmicama koje moramo pobijediti trebao dati šansu Puzigaći ispred njega, mislim da on može puno više uraditi u igri prema naprijed.
Desna strana, ofanzivno, totalno limitirana. Barić nema igru prema naprijed, njegov mentalitet, kretnje, konstitucija, sve mi to nekako više naginje na centralnog beka. Mislim da je Tatomirović više od njega radio prema naprijed u prvom dijelu sezone, i u nedostatku boljih rješenja po desnoj strani, mislim da bi trebalo oprobati, u nekoj "lakšoj" utakmici zamijeniti pozicije između njih dvojice.
Krila nam ne postoje - Purić totalo promašena investicija, od svih pojačanja ubjedljivo najgori, Vusljanin daje koliko može, ali daleko je to od pravog kvaliteta, Todorović igra po sistemu toplo-hladno i mislim da ima problema sa samopouzdanjem, Velkoski očito nije krilni igrač, bolje se snalazi u šesnaestercu gdje se opet forsira Biblija koji očito ne može da nađe pravu formu.
Sve u svemu, svaka dosadašnja utakmica je pokazala da ova ekipa ima dosta problema i da će trebati dosta vremena da se to sve ukomponuje, uz nužna pojačanja na krilima i desnom beku u narednom prelaznom roku. Titula nije nemoguća, ali mislim da Lištica ima najveće šanse da prva prođe kroz cilj, al ne treba odustajati.
Večeras su mnogi problemi u igri izašli na vidjelo, ali ima potencijala za značajan napredak.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svaka cast momci na prolasku . Tatko i Dupe jako dobro odradili svoj posao .Malo smo trebali u 2 napasti ,ali svakako dobro smo razvukli igru i cuvali loptu.Moram pohvaliti jako dobru fizicku spremu igraca . Naprijed Sarajevo!
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- hule_barca
- Kontakt:
Tanak derbi. Sarajevo u prvih pola sata dobro diktiralo igru. Mislim da je faul nad Bilbijom ili ko je već bio, bio očigledan bar sa tribina. Poslije toga, loše skroz. Podsjetilo na staru igru Sarajeva. Moraće Jarni još dosta da uigrava da bi to ličilo na igru iz prvih pola sata. Željo je odigrao dobro s obzirom kakva im je situacija. Imali su 2 zicera i malo je falilo da zabiju pogodak. Ipak, ne mogu da shvatim Đurbuzovića koji zna da mu gol treba, a on igra kao da mu 0:0 odgovara. Čeka da gol padne s neba. Da se Željo malo više otvorio bilo bi golova. Po meni MOTM Zeljković. Lik je bio beton u odbrani.
Mes Que Un Club
Cestitke na prolazu, nema se sta vama prigovoriti. Zasluzeno ili ne, vi ste u polufinalu.
Kad ce vasa igra i rezultati biti na nivou medijskih istupa, prica i furanja, iskreno nikad. Ovo Sarajevo je bolje nego proslih sezona, ali tek sad je dostiglo nivo Zelje i Sirokog. Igracki ste tu negdje, fali jos pobjednicki mentalitet. Za jedno 3-4 godine cete i to mozda dobiti, mozda. Nikad neces biti prvak ti...
Kad ce vasa igra i rezultati biti na nivou medijskih istupa, prica i furanja, iskreno nikad. Ovo Sarajevo je bolje nego proslih sezona, ali tek sad je dostiglo nivo Zelje i Sirokog. Igracki ste tu negdje, fali jos pobjednicki mentalitet. Za jedno 3-4 godine cete i to mozda dobiti, mozda. Nikad neces biti prvak ti...
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Sjoooo, s'o ne mogu ovih plavkastih dvolicnjaka aka navijaca fiskulturnog drustva ž, satro se izredali cestitaju, a pojedose se. Da imaju za sta da se uhvate, uhvatili bi se, nego nemaju, previse ocigledan ofsajd bio, inace bi prali na ruke do Nove godine sa njim.
Ooooooo Saraj'vooooooo! 

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
-
- Kontakt:
kad je izvlacenje parova ?
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
-
- Kontakt:
Kad cete vi dobiti sa tim pobjednickim,sampionskim mentalitetom Sarajevoexbabilon je napisao/la:Cestitke na prolazu, nema se sta vama prigovoriti. Zasluzeno ili ne, vi ste u polufinalu.

Zadnja izmjena: ultrahell24, dana/u 26 mar 2014, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
Ispao je mali zeljo, koga cemo da j.e.b.e.m.o.?

- JosipBukal
- Kontakt:
Jadovi nek vas je sram za odnos prema našim navijačima stvarno tražite belaja godinama pokušavate neku silu provest. Dino mišu podnesi ostavku jer kad naši odgovore i padne mrtva glava bit če kasno.
- Evolution87
- Kontakt:
Ako me veceras nije srce opalilo, nece nikad. Momcima svaka cast u prvom poluvremenu smo ih pojeli u drugom je bila malo drugacija prica sto se i ocekivalo. Sve u svemu zasluzen prolaz 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
Sve mi je jasno, ali ova patnja od navijanja na sjeveru. Vise bilo parova nego navijaca, pa nije ovo valentinovo ebo te derbi...........Igra onako patnja, ali hajde razumijem oet derbi je jbg. Mozemo mi do duple krune, mada mislim da cemo samo jedan trofej uzet. U polufinalu zelim Zrinjski, a u finalu Celik.
Konacno i tebi Josipe da dodje iz guzice u glavu,,,JosipBukal je napisao/la:čestitam vam na prolazu protiv šampiona i na največem uspjehu u zadnjih 7 godina, pokazali ste da se div probudio i da ste najveći klub u regionu.
-
- Kontakt:
reci jadove kakav odnos? cijela juzna tribina za 10 maraka,a nama ono ruglo bez stolica za 10-15 maronaJosipBukal je napisao/la:Jadovi nek vas je sram za odnos prema našim navijačima stvarno tražite belaja godinama pokušavate neku silu provest. Dino mišu podnesi ostavku jer kad naši odgovore i padne mrtva glava bit če kasno.

Da nisi možda plavuša? Čisto onako, informativno. Ako jesi, onda ti opraštamo sve ove gluposti napisane u ovom postuuschtipak je napisao/la:Sjoooo, s'o ne mogu ovih plavkastih dvolicnjaka aka navijaca fiskulturnog drustva ž, satro se izredali cestitaju, a pojedose se. Da imaju za sta da se uhvate, uhvatili bi se, nego nemaju, previse ocigledan ofsajd bio, inace bi prali na ruke do Nove godine sa njim.![]()
![]()
Ooooooo Saraj'vooooooo!
Ja te volim, volim Željo..
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ccccc kakav mozak.JosipBukal je napisao/la:Jadovi nek vas je sram za odnos prema našim navijačima stvarno tražite belaja godinama pokušavate neku silu provest. Dino mišu podnesi ostavku jer kad naši odgovore i padne mrtva glava bit če kasno.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
ultrahell24 je napisao/la:reci jadove kakav odnos? cijela juzna tribina za 10 maraka,a nama ono ruglo bez stolica za 10-15 maronaJosipBukal je napisao/la:Jadovi nek vas je sram za odnos prema našim navijačima stvarno tražite belaja godinama pokušavate neku silu provest. Dino mišu podnesi ostavku jer kad naši odgovore i padne mrtva glava bit če kasno.stavili vam jug bili na 6 vi nama opet na 10 trebali smo vam ovaj derbi 20 stavit
Lomili stolice, murija uletila i udarala. Ne vidim zasto je tu Dino problem?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Jedva jufkice male,necu vam cestitati jer niste zasluzili igrom, opet ste trebali dva primiti al jbg
A sta trebali su vas pustiti da sve stolice pocupate i da ogradu razvalite i onda bi sretni bili ?JosipBukal je napisao/la:Jadovi nek vas je sram za odnos prema našim navijačima stvarno tražite belaja godinama pokušavate neku silu provest. Dino mišu podnesi ostavku jer kad naši odgovore i padne mrtva glava bit če kasno.
Daj uozbilji se
Vi niste izvini na upadu jeo vas je sudija poništio vam gool zamislibazdareni je napisao/la:Jedva jufkice male,necu vam cestitati jer niste zasluzili igrom, opet ste trebali dva primiti al jbg
Sarajevo ljubavi moja!
ne moras cestitati, ali ga moras dojitibazdareni je napisao/la:Jedva jufkice male,necu vam cestitati jer niste zasluzili igrom, opet ste trebali dva primiti al jbg

Trenutno korisnika/ca: Amcho1, crnehorde, FRANK RIBERY, Inspiracija, JavierBosnia, jurisicduska, MokraKifla, MSOZ101, napoleon72, sirferguson, Tarapi i 25 gostiju.