FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zlatniljiljan89
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zlatniljiljan89 » 26 mar 2014, 22:13

Southboy je napisao/la:Zna li neko sta vise o belaju poslije tekme?
Brzo sam izasao i vidio sam samo stolice polomljene...kontam to je to bilo..
Kad se cuo maloprije s jaranom inace je u specijalnoj jedinici kaze manijaci lupali sve redom,ima dosta drotova povrijedjenih.. :O e nez kolko je istina?
pojedini drotovi, specijalci, su ne za zatvora nego za vjesanja i to javnog. udaraju momke i cure koji su se sklonili na vrhu tribine da pobjegnu od belaja.

busaju se pendrecima po svom tijelu i stitnicima kao sto to radi tarzan udarajuci se sakama po prsima ali bukvalno i ispustajuci animalne krikove. bez pretjerivanja i zajebancije. ja da nisam vidio te pojedine specijalce ne bih vjerovao... najjaci bio ovaj jedan sto gleda u svog kolegu i isprati ga onim pogledom "pa ti jarane nisi dobar nikako"

idioti

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 26 mar 2014, 22:13

Sarajlijc@ je napisao/la:Los derbi. Vama drugo poluvrijeme, nama prvo pripalo.Jos jednom se pokazalo da su sve utakmice prije derbija nebitne i da tu nikakva statistika ne vazi.
ako gledas po drzanju lopte onda jeste bili bolji al ako gledas po prilikama mi smo bili bolji prvo pol., drugo ni gore ni dole x ;)

manijakdv
Kontakt:

Post Postao/la manijakdv » 26 mar 2014, 22:13

exbabilon je napisao/la:Steta, steta i jos jednom STETA!

Nase najbolje utakmice na proljece su ova dva derbija, nije se umiralo u ljepoti, ali su se protiv kvalitetnog protivnika stvarale sanse koje se nazalost mahom nisu iskoristile. Jamakovi i Hodzicevi promasaji iz peterca su nas kostali prolaska dalje i to je sport. Gledajuci obje utakmice, mi smo ti koji su pokazali vise i prema tome smo i zasluzili proci dalje, ali nema se sta prigovoriti Sarajevu, nema niceg nepravednog u njihovom prolazu.

Odbrana danas na visini zadatka, Zeljkovic i Kerla su pocistili bukvalno sve. Stanic i Bucan jesu ispadali, ali su se i vracali i pomagali i u napadu. Zola nije igrac za ovaj nivo fudbala poslije povrede. Meni je zao, ali ovo se mora reci. Definitivno to nije onaj stari Nermin i kad je Hasanovic zdrav, Zola mora na klupu. Tomic i Jamak su bili nasi igraci koji znaju stati na loptu, dodati pravi pas u pravo vrijeme, a nas Ferguson ih vadi, kako je mislio dati go bez veznog reda nije mi jasno. Svraka trune na neprirodnoj poziciji. Vernes nije lose po meni, kako zna biti, ovo je bilo sasvim ok. Ara se super nosio s njihovom odbranom, bjezao im, ucestvovao u igri, ali opet promasio mrtvi zicer i kostao nas polufinala. Izmjene nerezonske, klupa ocajna, pa sta cemo, nemoj nikog ni uvodit. Sadikovic i Bajic nisu na ovom nivou, a uvodjenje Bogdanovica je smijesan potez.

Sto se tice nasih rivala, prenapuhani kao i obicno. Tolike pare, tolika medijska popracenost, pripreme, cuda... al gdje je igra divovi. Gdje su sanse? Na kraju su se poceli i valjati, nemoc totalna. Nisu oni losi, daleko od toga, ova njihova ekipa moze osvojiti i neku titulu mozda, ali u odnosu na price i furanja, NULA! Ne daj Boze da su proslih sezona oni nesto osvojili, pa mi zivi ne bi ostali. Najavljivali su neko deranje na Kosevu, poigravanje... To u nekom drugom zivotu, za sad si samo malo saraj'vo, male horde, malo kosevo!!!

Mi idemo dalje, liga je liga i te titule su mnogo vaznije. Nece biti duple krune, ali idemo se boriti do kraja za titulu. Raspored nije los, kuci sve uzimamo do kraja, komsinice uzimamo 2 razlike bez vecih problema, zivi bili pa vidjeli. U gostima imamo Olimpik i Velez koji ce biti prevaga. Na Otoci uz podrsku 3000 nasih navijaca i nase igrace u njihovim redovima ne bi trebali kiksati, a Velez ne igra kuci nesto aman, moze se i tamo do punog plijena. Zadnje kolo idemo u Prijedor, ako bude potrebna pobjeda, ne sumnjam da cemo do nje doci. Ako budemo igrali hrabro i pozrtvovano kao ove derbije, titula je jos uvijek realna. Ako budemo igrali s pola snage, nadmeno i preko neke stvari, onda je i Evropa upitna. Ma zapravo i nije, ispred ovog Sarajeva cemo sigurno biti. Taman da 11 navijaca s juga sidje na teren, ispred divova cemo biti.

Nek se desilo ono u nadoknadi, ofsajd je cist, ali kako je na sjeveru kolektivno umrlo gooovno u njima, to necu ni da zamislim. ****, usrali ste se. ;)
Potpisujem od A do Ž

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 26 mar 2014, 22:14

bob je napisao/la:
Kad se cuo maloprije s jaranom inace je u specijalnoj jedinici kaze manijaci lupali sve redom,ima dosta drotova povrijedjenih.. :O e nez kolko je istina?
ukratko nasi poceli lomiti stolice i tamam se sve smirilo onda drotovi poceli od istoka prema zapadu udarati sve redom, nisu stedili nikoga, ko god je bio tj. stajao sa strane fasovao je penderk, jedva cekali debili sto je najgore fasovala raja ni kriva ni duzna, poslije koliko cujemo bilo je djoging do alipasine A.C.A.B...
A onda su po ulicama ganjali i udarali djecu, ako naša uprava ne reaguje na ovo neka idu iz kluba.

samozeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la samozeljeznicar » 26 mar 2014, 22:15

Sarajlijc@ je napisao/la:Los derbi. Vama drugo poluvrijeme, nama prvo pripalo.Jos jednom se pokazalo da su sve utakmice prije derbija nebitne i da tu nikakva statistika ne vazi.
Nisi ti dobar nikako
Zeljeznicar za zivot cijeli!
AC Milan !

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 26 mar 2014, 22:16

ChWilla je napisao/la:
Blek_Stena je napisao/la:Sta ocekivati kad igraca postenog nismo kupili 10 godina. Godinama se krpimo, guramo i Amar je to nekako uspijevao usmjeriti na pravi kolosjek, a kako pitaj Boga. Otjerali smo Zebu, Adilovica, Bogicevica, Vasilica i uz povrijedjene Kvesica i Colica bilo je previse ocekivat napad na duplu krunu. Licno za mene ce biti senzacija ako ova ekipa izbori Evropu ;)
lično za mene bi bila senzacija da ti imaš IQ veći od sobne temperature. ali eto.
Neka ga ti imas ;)
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 mar 2014, 22:16

exbabilon je napisao/la:Ako budemo igrali hrabro i pozrtvovano kao ove derbije, titula je jos uvijek realna. Ako budemo igrali s pola snage, nadmeno i preko neke stvari, onda je i Evropa upitna.
ako dosad nije bilo, valjda bi sad trebalo svima (i igračima i stručnom štabu i navijačima) biti jasno da možemo kad hoćemo, al' da ipak ne možemo kad se zajebavamo...

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 26 mar 2014, 22:16

bob je napisao/la:
ukratko nasi poceli lomiti stolice i tamam se sve smirilo onda drotovi poceli od istoka prema zapadu udarati sve redom, nisu stedili nikoga, ko god je bio tj. stajao sa strane fasovao je penderk, jedva cekali debili sto je najgore fasovala raja ni kriva ni duzna, poslije koliko cujemo bilo je djoging do alipasine A.C.A.B...
A onda su po ulicama ganjali i udarali djecu, ako naša uprava ne reaguje na ovo neka idu iz kluba.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 26 mar 2014, 22:17

S obzirom da sam ocekivao tricu u nasoj mrezi nakon Sirokog ja sam zadovoljan ovim rezultatom...

PS: Hodzic je qurac od napadaca. Samo nemojte sada poceti on je nase dijete i ostale price. Hebo ti njegova dva vazna gola, kada zahebe naredne dvije-tri utakmice koje nas kostaju pobjede odnosno prolaska u 1/2 finale kupa.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 26 mar 2014, 22:18

Cuj uprava da reafuje,cuj ti ovog JoOSIPA :lol: Dino Selimovic mu je kriv sto su cupali stolice i sto je murija uletila,da te bog dragi sacuva kakavih likova

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 26 mar 2014, 22:18

JosipBukal je napisao/la:
bob je napisao/la:

Samo objasni kakve veze Dino ima sa ovim? :shock:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 mar 2014, 22:19

amerosm je napisao/la:S obzirom da sam ocekivao tricu u nasoj mrezi nakon Sirokog ja sam zadovoljan ovim rezultatom...

PS: Hodzic je qurac od napadaca. Samo nemojte sada poceti on je nase dijete i ostale price. Hebo ti njegova dva vazna gola, kada zahebe naredne dvije-tri utakmice koje nas kostaju pobjede odnosno prolaska u 1/2 finale kupa.
onom dajem temperaturu dnevne sobe, a tebi podruma.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 26 mar 2014, 22:19

zlatniljiljan89 je napisao/la:
pojedini drotovi, specijalci, su ne za zatvora nego za vjesanja i to javnog. udaraju momke i cure koji su se sklonili na vrhu tribine da pobjegnu od belaja.

busaju se pendrecima po svom tijelu i stitnicima kao sto to radi tarzan udarajuci se sakama po prsima ali bukvalno i ispustajuci animalne krikove. bez pretjerivanja i zajebancije. ja da nisam vidio te pojedine specijalce ne bih vjerovao... najjaci bio ovaj jedan sto gleda u svog kolegu i isprati ga onim pogledom "pa ti jarane nisi dobar nikako"

idioti
Sta ces drug kad ih je pola na drogama vjeruj mi, danas kad sam vidio kako jedan od poznatijih specijalaca krivi usta sve mi je bilo jasno. Ono cist insan ne moze raditi.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 26 mar 2014, 22:21

Sarajlijc@ je napisao/la:
zlatniljiljan89 je napisao/la:

idioti
Sta ces drug kad ih je pola na drogama vjeruj mi, danas kad sam vidio kako jedan od poznatijih specijalaca krivi usta sve mi je bilo jasno. Ono cist insan ne moze raditi.
Koji si ti kreten

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 26 mar 2014, 22:23

Opce poznato kakvi su nasi drotovi,udaraju bez pravila gdje stignu,pendrekom po ustima,glavi znaci zamahne pa gdje udari,nebitno je jesil zensko musko,il ti je 15 godina

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 26 mar 2014, 22:24

Večeras smo defnitivno izgubili borbu za Evropu. Kroz prvenstvo teško da možemo biti među prve tri ekipe. Zahvaljujući lošoj transfer politici i lošim trenažnim procesom tu smo gdje jesmo.Sad će neko reći pa imamo isto bodova kao i prvi, da jeste ne zato što dobro igramo već što su i drugi loši. Došli smo u situaciju da nemamo ni jednog kreativca nijednog napadača nijedno krilo u ekipi. Armin Hodžić naš najbolji igrač nije ni do koljena Adiloviću, momak ima dobre poteze ali nema osjećaja ni za gol ni za asistenciju. Jamak izgubljen u vremenu i prostoru,Svraka zarobljen na krilu ,igrač koji zarađuje svoj novac zahvaljujući tome što može trčati ali je sada najnespremniji igrač na terenu. Naš stručnjak na klupi koji je zavaljen od Osima da vodi ove poluamatere u 75. minuti riješava utakmicu izvodeći Hodžića koji je do tada bio naš najbolji igrač. Ne znam nisam pametan ali vrlo teško možemo do tri boda u Trebinju bićr vjerovatno 0:0 osim ako ne kkupimo utakmicu ali odakle novci?

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 26 mar 2014, 22:24

[/quote]Sta ces drug kad ih je pola na drogama vjeruj mi, danas kad sam vidio kako jedan od poznatijih specijalaca krivi usta sve mi je bilo jasno. Ono cist insan ne moze raditi.[/quote]

Koji si ti kreten[/quote]

Al fakat ono fakat si kreten!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 mar 2014, 22:27

Semper je napisao/la:Večeras smo defnitivno izgubili borbu za Evropu. Kroz prvenstvo teško da možemo biti među prve tri ekipe. Zahvaljujući lošoj transfer politici i lošim trenažnim procesom tu smo gdje jesmo.Sad će neko reći pa imamo isto bodova kao i prvi, da jeste ne zato što dobro igramo već što su i drugi loši. Došli smo u situaciju da nemamo ni jednog kreativca nijednog napadača nijedno krilo u ekipi. Armin Hodžić naš najbolji igrač nije ni do koljena Adiloviću, momak ima dobre poteze ali nema osjećaja ni za gol ni za asistenciju. Jamak izgubljen u vremenu i prostoru,Svraka zarobljen na krilu ,igrač koji zarađuje svoj novac zahvaljujući tome što može trčati ali je sada najnespremniji igrač na terenu. Naš stručnjak na klupi koji je zavaljen od Osima da vodi ove poluamatere u 75. minuti riješava utakmicu izvodeći Hodžića koji je do tada bio naš najbolji igrač. Ne znam nisam pametan ali vrlo teško možemo do tri boda u Trebinju bićr vjerovatno 0:0 osim ako ne kkupimo utakmicu ali odakle novci?
da ti nisi neki film ili seriju gledao večeras umjesto utakmice?

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 26 mar 2014, 22:27

Ja sam fasovao tri pendreka dva po plecima i jedan po stopalu ni kriv ni duzan.Likovi navalili izlazi,izlazi a ispred mene 200 osoba se natrpalo na ulaz..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 26 mar 2014, 22:29

Prvih 20 minuta niste presli centar.Jamak i Svraka su vam smijesni igraci.
Hodic vam je fulio zicer..

PS: Sta je puklo sa Jamakom,vidio bacio dres kad je zamijenjen i doso ovamo pred istok i sjeo sa Alaimom prico :mrgreen:
1946

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, Mamba21, mavi, Orvel i 56 gostiju.