Safet Sušić - Pape

drummer
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la drummer » 26 mar 2014, 20:44

Trinity74 je napisao/la:Ok, tvoje mišljenje i vjeruj mi, ne želim da se raspravljam ali pokušajte to ispraviti nakon SP-a, ne sada ;) Sada nema šanse da bilo šta ispraviš ni ti ni peti ni deseti. Zapamtite na čemu ste pa tamo nekada u Julu udri, pucaj svim raspoloživim sredstvima po kome god hoćeš.
Sve se moze jos uvijek ispraviti.Evo recimo opet nam se povrijedio Mujdza,sta cemo ako ne mogne igrati u Brazilu?
Vrsajevic ce igrati?U tom slucaju bolje je i da ne idemo.A selektor je trebao naci kvalitetna rijesenja,svi smo vidjeli da Avdija to nije.
E to su te stvari.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 26 mar 2014, 20:49

Cuj francuski otpadak? Nidje veze. To ztao jer tamo zivi? Jeli Barbarez njemacki otpadak?

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 26 mar 2014, 20:50

Ma koliko god bi mi voljeli da nam je situacija u repki dobra kao i atmosfera,vratite se unazad i vidjet cete da je atmosfera bila super sve do onog trenutka dok se ne ubaciše ovi igrači Germanije i poče tema na priču SELEKTOROVE FAMILIJE,bratića itd... I kad je trebalo da se smiri situacija ko za inat se pozivaju TINO I ANEL,izostavljaja se Ibričić,Prciću se neke poruke preko Avaza šalju,od strane selektora koje su ničim izazvane... kasnije uslijedio i odgovor i sve kuliminiralo onom sramotom od Egipta... Za Prcića nema veze on svakako nije bio nikad u A timu.. Al ne možeš izbacit igrača tipa Ibričića iz repke koji je cijele kvalifikacije bio tu,iako nije ni igrao on je tu godinama i zadužen je za tu kakvu takvu atmosferu,baš kao i Rahimić,a njih dvojica i u svom trenutnom stanju opet su mnogo važniji i od TINE I OD ANELA I OD AVDIJE... Jer klapu koja je tu godinama ne treba rasipat i dovodit one koji ne mogu pomoći repki u bilo kakvom smislu...

Koliko god se vi pravili slijepi naša repka izgleda na prvu sjajno a na drugu
]slika

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 26 mar 2014, 21:11

Znaci atmosfera se urusava radi nas placenika koji trebamo traziti promjene nakon SP-a, a sa druge strane smo mi placenici, niko i nista i nemamo nikakav uticaj na selektora kao i na atmosferu, dakle ko je skonto ovde nebulozu :mrgreen: ? Odlucite se ba, ne moze i jare i pare.

@dreamer

Ja sam tebi nabrojao nekoliko cinjenica sa mojeg gledista i mislim da sam greske selektora argumentovano prikazao. Eh, sada sto ti na to odgovaras sa jasnim ciljem relativiranja njegovih gresaka kao i klasicnim hipotezama tipa "nijedan selektor nece ugoditi nasim navijacima", je nesto sasvim drugo. Greske su, dakle,

1) Misimovic u igri bez dva zadnja vezna, ako zadnji vezni onda Medunjanin koji uospte to nije, dakle -> ludnica
2) bez koncepta nastupamo protiv jacih reprezentacija, gubimo redovno, nista se ne mijenja
3) Ibisevic nije krilni igrac, koliko puta jos da igra na toj poziciji i da imamo igraca manja na terenu.
4) zovemo igrace na pozicijama koje ne igraju ni u klubu niti su im prirodne pozicije, niti imaju dovoljan kvalitet za repku (Susic Jr.)
5) hebe mi se sta je ustvari 5) kada su 1-4) vec ubi Boze.

Dakle kako mozes da vidis postoji argumentovana kritika, koje se ne zasniva na hebavanju majke Susica na tribinama.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 26 mar 2014, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 26 mar 2014, 21:14

poruka papeta za vecinu forumasa:
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 26 mar 2014, 21:21

Blek_Stena je napisao/la:poruka papeta za vecinu forumasa:
:cry: :cry: :cry:
Ma ovo je kao da Boratu damo mjesto ministra vanjskih poslova...Stid me je sto je ovaj covek na celu moje repke...
Ovo place za njim:
slika
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 mar 2014, 21:22

slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 mar 2014, 21:24

Nama treba strucnjak ...
slika
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 26 mar 2014, 21:50

Elegant je napisao/la:Nama treba strucnjak ...
slika
Ž

Pa Barbarezu ova BIH nije dala feninga,prema tome on za svoje pare kocka... A od saveza je za nagradu dobio to da su ga najurili zajedno s Kodrom,i to samo iz jednog razloga,što se trebalo ponovo ići u Iran i igrati već unaprijed izgubljena utakmica,sjeti se malo kako smo vodili 2 - 0 na poluvremenu u Teheranu pa došlo do sukoba i onda ti se ne pojavi kapiten u drugom poluvremenu na terenu i zijaniš 5-2... Došle šuške u poluvremenu,al je problem bio što Barbarez ne prodaje svoj ugled... Čast Sušiću al Barbarez je legenda BIH a ne Jugoslavije... Jedini kojem je bilo svejedeno kakav imamo tim,uvijek je bio tu,i u ono vrijeme kad Sušić u nama nije vidio kvalitet pa samim time nije želio ni da nas vodi... Kad se Barba spominje trebaš sine ustat na noge... I raja ga voli više nego Safeta.. to je 100000000000%

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 26 mar 2014, 21:53

Posto je Adidasov moto All in a mi smo kao sto se zna potpisali sponzorski ugovor sa njima, mozda se to polako priprema teren za dovodjenje Barbareza. :)
Ko je igrao Texas hold 'em skontace. ;)

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 26 mar 2014, 21:58

:lol: :lol:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 26 mar 2014, 22:02

calcio je napisao/la:Posto je Adidasov moto All in a mi smo kao sto se zna potpisali sponzorski ugovor sa njima, mozda se to polako priprema teren za dovodjenje Barbareza. :)
Ko je igrao Texas hold 'em skontace. ;)
Smiješno je prigovarati čovjeku što kocka od svojih para... to nema nikakve veze s fudbalom.. Barba je svoju veličinu pokazao kroz karijeru i u dresu repke... Pravi kapiten... kojeg su svi poštovali,i kolege i suparnici... I mislim da bi on daleko imao veći uticaj na naše igrače od Safeta,jer je prosto mlađi,energičniji,legenda koju su ovi igrači mogli gledat na tv-u.. I mislim da bi se on puno više posvetio razgovoru sa igračima kako onima koji su u repki,tako i onima koji su potencijalni pod drugim zastavama... Safet sa svojih 58 godina mislim da je zakasnio da gradi internacionalnu trenersku karijeru... jer do sad je već trebao nešto učinit... A sumnjam da će ga neki ozbiljan klub,jer on čudo sa nama na SP ne moze napravit svakako... Jedino ako nas dragi Bog pogleda... pa će i on imat neke koristi...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 mar 2014, 22:09

Barbarez bi prošao isto kao Ćiro i Safet, uostalom tako će proći svaki selektor. U početku bi ga stidljivo napadali, a kasnije bi to kulminiralo kao i sa dvojicom koju sam naveo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 26 mar 2014, 22:28

Virtu4l je napisao/la:Barbarez bi prošao isto kao Ćiro i Safet, uostalom tako će proći svaki selektor. U početku bi ga stidljivo napadali, a kasnije bi to kulminiralo kao i sa dvojicom koju sam naveo.
Samo je problem što je Barbarez malo veći karakter nego što ti misliš... njega ne bi mogli otjerati sa klupe... on kad bi vidio da ne ide,ili da nema komunikaciju s igračima,da ga ne poštuju,da postoje kojekakvi nedodirljivi,ili bi ih srezao sve il' bi se povukao sam i pustio nekog sposobnijeg... A sad imamo situaciju da nam se u timu svađaju,očevi,braća,bratići,tetke,strine... i to sve kroz trač rubriku avaza... to se treneru koji ima 100% autoritet u timu ne može dogoditi... Beckham je bio najveći igrač u Man Utd,al je dobio kopačku u glavu od Alexa... I Ronaldo je bio glavni u MAN UTD,al' Ferguson glumce ne podnosi,oni svi odoše kad je on htio iz Man Utd,a on ode kad je zelio sam,niko ga nije šutn'o... ;)
Zadnja izmjena: 19risha88, dana/u 26 mar 2014, 22:33, ukupno mijenjano 2 puta.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 26 mar 2014, 22:31

Virtu4l je napisao/la:Barbarez bi prošao isto kao Ćiro i Safet, uostalom tako će proći svaki selektor. U početku bi ga stidljivo napadali, a kasnije bi to kulminiralo kao i sa dvojicom koju sam naveo.
Istina. Bit ce Barbarez sigurno jednog dana selektor i dobro zapamtite ovaj post. Vjerovatno ce i argumenti biti isti, kod nas dosta ljudi misle da ako selektor ne pozove one igrace koje bi on pozvao, da je to zbog menadzera jer kako ce, gluho bilo, on biti u krivu. Ta on uvijek sve zna i on je uvijek u pravu. To mora da su neka sumnjiva posla....

velez_mostar
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la velez_mostar » 26 mar 2014, 23:51

19risha88 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Nama treba strucnjak ...
slika
Ž

Pa Barbarezu ova BIH nije dala feninga,prema tome on za svoje pare kocka... A od saveza je za nagradu dobio to da su ga najurili zajedno s Kodrom,i to samo iz jednog razloga,što se trebalo ponovo ići u Iran i igrati već unaprijed izgubljena utakmica,sjeti se malo kako smo vodili 2 - 0 na poluvremenu u Teheranu pa došlo do sukoba i onda ti se ne pojavi kapiten u drugom poluvremenu na terenu i zijaniš 5-2... Došle šuške u poluvremenu,al je problem bio što Barbarez ne prodaje svoj ugled... Čast Sušiću al Barbarez je legenda BIH a ne Jugoslavije... Jedini kojem je bilo svejedeno kakav imamo tim,uvijek je bio tu,i u ono vrijeme kad Sušić u nama nije vidio kvalitet pa samim time nije želio ni da nas vodi... Kad se Barba spominje trebaš sine ustat na noge... I raja ga voli više nego Safeta.. to je 100000000000%
Ti si na forumu jedan od rijetkih koji normalno razmislja..svaka cast!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Guzonja
Kontakt:

Post Postao/la Guzonja » 27 mar 2014, 00:56

19risha88 je napisao/la:
Samo je problem što je Barbarez malo veći karakter nego što ti misliš... njega ne bi mogli otjerati sa klupe... on kad bi vidio da ne ide,ili da nema komunikaciju s igračima,da ga ne poštuju,da postoje kojekakvi nedodirljivi,ili bi ih srezao sve il' bi se povukao sam i pustio nekog sposobnijeg... A sad imamo situaciju da nam se u timu svađaju,očevi,braća,bratići,tetke,strine... i to sve kroz trač rubriku avaza... to se treneru koji ima 100% autoritet u timu ne može dogoditi... Beckham je bio najveći igrač u Man Utd,al je dobio kopačku u glavu od Alexa... I Ronaldo je bio glavni u MAN UTD,al' Ferguson glumce ne podnosi,oni svi odoše kad je on htio iz Man Utd,a on ode kad je zelio sam,niko ga nije šutn'o... ;)
Upravo tako.
--------------Dzeko-------Ibisevic
---Lulic---------------------
---------- Misimovic ----Pjanic
----------------Germanija
-Kolasinac----Spahic -- Bicakcic----Mujdza
--------------Begovic--------------

by: Glavonja Safet.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 27 mar 2014, 03:12

calcio je napisao/la:Cuj francuski otpadak? Nidje veze. To ztao jer tamo zivi? Jeli Barbarez njemacki otpadak?
Jasta je nego otpadak, da nije dopustili bi mu da barem sezonu vodi neki od vodecih timova, kad ga vec toliko cijene.

Safet Susic samo moze biti selektor Bosancini!

Barem ti imas nesto u glavi calcio@, ne trebam valjda i tebi dodatno objasnjavati kako ove cinjenice nemaju veze sa Barbarezom i nema potrebe da se doticemo bivseg kapitena reprezentacije.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 27 mar 2014, 08:20

velez_mostar je napisao/la:
MaksuzBaksuz je napisao/la:@velez

Neupustam se u diskusije sbbkbb nit u diskusije koje vode nigdje!!! Znam samo da je sad repki potrebna NASA podrska i ostalo ce doci samo od sebe! Zivi bili pa vidjeli

Ostalo je sve beze! Necemo preko Foruma i ovakvih besmislenih diskusija moci nista napraviti pozitivno, naprotiv pravimo djaba frku gdje nam nije potrebna
Ok...vidim da ne znas odgovor na moje pitanje, necu ti zamjeriti, nisi jedini.

Susic je propast reprezentacije BiH, mogu ti dati 100 argumenata da je to tako, i kao takav je za mene navijaca neprihvatljiv..

Repka ce uvijek imati moju podrsku, nikakav francuski otpadak mi nece umanjiti emocije i ljubav koju osjecam prema drzavi i reprezentaciji.

Postujem i tvoj stav, naravno.

A sto da ti dam odgovor? Eto ti si toliko inteligentan i imas tako jake argumente, jeli sad tvoj ego zadovoljan!??? Jesi sad srecan!??

Cemu to vodi kad imas svoje zacementirano (mozda i placeno) misljenje!? Dzaba da vodimo diskusiju u krug ----- to samo vodi onome sto sam ja prvo napiso! Izgleda da sam precjenio vas kapacitet jer vi neznate baciti pogled dalje od vaseg nosa!!!!
Habe Fertig!

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 27 mar 2014, 08:22

drummer je napisao/la:
Trinity74 je napisao/la:Ok, tvoje mišljenje i vjeruj mi, ne želim da se raspravljam ali pokušajte to ispraviti nakon SP-a, ne sada ;) Sada nema šanse da bilo šta ispraviš ni ti ni peti ni deseti. Zapamtite na čemu ste pa tamo nekada u Julu udri, pucaj svim raspoloživim sredstvima po kome god hoćeš.
Sve se moze jos uvijek ispraviti.Evo recimo opet nam se povrijedio Mujdza,sta cemo ako ne mogne igrati u Brazilu?
Vrsajevic ce igrati?U tom slucaju bolje je i da ne idemo.A selektor je trebao naci kvalitetna rijesenja,svi smo vidjeli da Avdija to nije.
E to su te stvari.
Nisam odavno cuo primitivniju recenicu nego ovu sa "bolje da neigramo"! Sad znam da si kapacitet

Mozete vi pisati da je vama BiH i repka vazna, Ali iz vasih izjava se da procitati istina ....

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.