FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

JosipBukal
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la JosipBukal » 26 mar 2014, 22:25

aS_Roma je napisao/la:
JosipBukal je napisao/la:Jadovi nek vas je sram za odnos prema našim navijačima stvarno tražite belaja godinama pokušavate neku silu provest. Dino mišu podnesi ostavku jer kad naši odgovore i padne mrtva glava bit če kasno.
A sta trebali su vas pustiti da sve stolice pocupate i da ogradu razvalite i onda bi sretni bili ?

Daj uozbilji se
I vi ste čupali stolice pa niko nije tukao djecu po cijelom gradu a od ulaska su navijači Želje smišljeno provocirani nek vas je sram.

bazdareni
Kontakt:

Post Postao/la bazdareni » 26 mar 2014, 22:26

Haj ponovo da skontam sta si napisao..

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 26 mar 2014, 22:26

bazdareni je napisao/la:Jedva jufkice male,necu vam cestitati jer niste zasluzili igrom, opet ste trebali dva primiti al jbg
ja mislim da ste vi zasluzili :lol: :lol: :lol: Ispadose sampioni,nemogu godinama da pobjede Sarajevo :lol:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 26 mar 2014, 22:26

JosipBukal je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:
JosipBukal je napisao/la:Jadovi nek vas je sram za odnos prema našim navijačima stvarno tražite belaja godinama pokušavate neku silu provest. Dino mišu podnesi ostavku jer kad naši odgovore i padne mrtva glava bit če kasno.
A sta trebali su vas pustiti da sve stolice pocupate i da ogradu razvalite i onda bi sretni bili ?

Daj uozbilji se
I vi ste čupali stolice pa niko nije tukao djecu po cijelom gradu a od ulaska su navijači Želje smišljeno provocirani nek vas je sram.
Ti si neki opasan mudonja, bar na internetu.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 26 mar 2014, 22:27

Sarajlijc@ je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:

Daj uozbilji se

Ti si neki opasan mudonja, bar na internetu.
:lol: :lol: :lol:
U novi boj ...

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 26 mar 2014, 22:28

Zbog čega navijači oba kluba nisu u stanju da razgovaraju na normalan i civilizovan način i zbog čega koriste neprimjeren i vulgaran rječnik?

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 26 mar 2014, 22:28

aS_Roma je napisao/la:

Daj uozbilji se
ti specijalci su HZ ustvari,samo uniforme obukli,plus ih Selimovic nagovorio da udaraju

bazdareni
Kontakt:

Post Postao/la bazdareni » 26 mar 2014, 22:30

Mi jesmo zasluzili a vi ste tanki samo izvikani..

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 26 mar 2014, 22:30

aS_Roma je napisao/la:

Daj uozbilji se
Pola ciglana unsiteno, kriva pekara ona na stanici i ostale radnje sto zeljo nije prosao **** svasta svakome smeta.

I opet kazem na grbavici se nisu cupale stolice same od sebe su bile skinute samo onako psotavljene bile

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 26 mar 2014, 22:32

Nijedna pekara nije unistena i nemoj izmisljati gluposti!

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 26 mar 2014, 22:33

Samo jedna stvar je bitna. Idemo dalje i sutra lagano na posao. Imam par delegata i samo ih pratim. Oni svoje, a meni lijepo. Srk po srk i eto polufinala.

A ko je kako igrao stvarno me ne zanima.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 mar 2014, 22:36

Jarni ko da je Italijan,svaka mu je ista...hebem ti sunce mozel i jedna bez srkleta i povlacenja

Ali dobro,necu da serem,treba slavit treba uzivat pa dan dan...bravo momci,bravo svi...op op mahanje zastavicom za komsiluk i idemoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 26 mar 2014, 22:42

Irfan jedan od najboljih veceras 8-)
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 26 mar 2014, 22:43

Kako me nervira sto ne sutamo kad mozemo vec petljamo previse.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 26 mar 2014, 22:44

emir18 je napisao/la:A jbg kisa pokvarila derby,za ovu nasu igru neodgovara ovakav teren,mi dobri u prvih 30 min zeljo bolji u drugom.
Krste ne moze Komazecu kopacke cistti veceras ocajan,Dupe najbolji.
Paša Krste je zavaljen na krilu mišljenja sam da bi bilo bolje bilbiju na krilu a krstu u sredinu ali ja nisam trener,drugo poluvrijeme smo igrali pićkasto na rezultat a opet smo imali šansu preko Stojčeva pa možda i onaj nalpe kad je rukama gurnut igrač ali ja sretan jer smo prošli usput Valjić sudio ko racku večeras za razliku od prošlog derbija
Sarajevo ljubavi moja!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 26 mar 2014, 22:44

Bravo Jarni. 8-)
1946

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 26 mar 2014, 22:46

Sto se utakmice tice, hvala Bogu dragom na prolazu eto sta vise reci, utakmica kao utakmica losa, sto bas i nisam ocekivao, ali eto. Dobro je na kraju.

Navijanje nazalost ispod prosjeka, previse je sminkera, djece, djevojki.. Opcenito problemi sa kojim se susrecu i druge tribine na ovakvim utakmicama. Kakva igra takvo i navijanje.
Zadnja izmjena: tarikhordas, dana/u 13 mar 2016, 14:14, ukupno mijenjano 1 put.
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 26 mar 2014, 22:47

tarikhordas je napisao/la:Samo ne znam sto onu balavurdiju njihovu napolju vise ne nalupase, **** te vaka policija. Koji su to papci i seljacine boze me ti sacuvaj.

Sto se utakmice tice, hvala Bogu dragom na prolazu eto sta vise reci, utakmica kao utakmica kar*ina obicna, sto bas i nisam ocekivao, ali eto. Dobro je na kraju.

Navijanje nazalost ispod prosjeka, previse je sminkera, djece, djevojki.. Opcenito problemi sa kojim se susrecu i druge tribine na ovakvim utakmicama. Kakva igra takvo i navijanje.
Boga mi odavno nismo ovako grmili.

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 26 mar 2014, 22:49

Sarajlijc@ je napisao/la:
tarikhordas je napisao/la:Samo ne znam sto onu balavurdiju njihovu napolju vise ne nalupase, **** te vaka policija. Koji su to papci i seljacine boze me ti sacuvaj.

Sto se utakmice tice, hvala Bogu dragom na prolazu eto sta vise reci, utakmica kao utakmica kar*ina obicna, sto bas i nisam ocekivao, ali eto. Dobro je na kraju.

Boga mi odavno nismo ovako grmili.
Jel' to buraz sarkazam ili sta ? Pa momci dole koji su vodili bez glasa vise ostali, pogotovo prvo poluvrijeme veoma lose, a mozes reci i drugo kad oduzmes onu grmljavinu poslije ponistenog gola.
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

vjesnicar
Kontakt:

Post Postao/la vjesnicar » 26 mar 2014, 22:49

Evo i bakljade :mrgreen: :mrgreen:

http://nogomania.ba/video-sarajevo-ide- ... -kupa-bih/" onclick="window.open(this.href);return false;

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, amypitar, bhfanatic14, NeSamSafetee, OzmoodPinglewood i 73 gosta.