KK Partizan
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: KK Partizan
NEVJEROVATNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.
Pokazali su snagu i karakter, zaista je jak ovaj Partizan. Vodili su, pa su gubili i sa 8 poena razlike, stigli su i to, pas u produžecima dobilo. I dalje ne mogu vjerovati, zaista kapa dolje majstori, nešto najbolje što se sporta tiče na Balkanu.
Pokazali su snagu i karakter, zaista je jak ovaj Partizan. Vodili su, pa su gubili i sa 8 poena razlike, stigli su i to, pas u produžecima dobilo. I dalje ne mogu vjerovati, zaista kapa dolje majstori, nešto najbolje što se sporta tiče na Balkanu.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.
ipak je gotovoAdmir_Sa je napisao/la:Neshto vjecaju, moze svashta bit
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Nisam htio nista pisati dok nije ono vijecanje zavrseno, sad mogu samo da kazem
INSTITUCIJA
POWERHOUSE FROM BELGRADE
neno# i The Game

INSTITUCIJA
POWERHOUSE FROM BELGRADE
neno# i The Game

- __Liedson__
- Kontakt:
Partizan dobio Barcu
svaka cast momci,svaki komentar je suvisan,tako da...jos jednom svaka cast,zasluzujete barem finale !!
kakvo je to bilo vijecanje ??

svaka cast momci,svaki komentar je suvisan,tako da...jos jednom svaka cast,zasluzujete barem finale !!

__Liedson__ je napisao/la:Partizan dobio Barcu![]()
![]()
![]()
![]()
svaka cast momci,svaki komentar je suvisan,tako da...jos jednom svaka cast,zasluzujete barem finale !!![]()
![]()
menije stopalo pa nisam tacno vidio, znam da je jedan igrac barse opucao i da je lopta bukvalno izasla iz obruca...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
" & ", " је $ $ " " $ $ ? " & " на то ? су $ ' & & је ово " пораз.
Стварно & ¥! & " је $ $ $ " % ? " & успјехе, поготово % је ? " ?...
% $ $ свој & у ? па $ ' &
' $ је за $ - ? " ' $ % о пуној $ " & у топ16:) 
Стварно & ¥! & " је $ $ $ " % ? " & успјехе, поготово % је ? " ?...
% $ $ свој & у ? па $ ' &

"" ПУТ ""
Zadnji napad Mickeal ide na ulaz i sutira nekako traljavo sa 2-3 metra (pravi korake u toj silnoj trci) i lopta bukvalno usla u kos do pola i izasla a nakon toga je Roberts sklonuo (nakon isteka vremena). Ovi su se bunili i bile su im sudije dodijelile pobjedu, ali nakon 10-ak minuta pregledavanja snimka zasluzena pobjeda je vracena.__Liedson__ je napisao/la:Partizan dobio Barcu![]()
![]()
![]()
![]()
svaka cast momci,svaki komentar je suvisan,tako da...jos jednom svaka cast,zasluzujete barem finale !!![]()
![]()
Neki od komentara sa B92:
- Ne znam samo sto se toliko radujemo?!Pa ovo je postalo sasvim normalno.Dajte nam nekog opasnijeg od ove boranije,da ne postane monotono.
- SERATONIN!!!!!!!!
- Mislim da je krajnje vreme da se prave putni planovi
Svaka cast ekipi Partizana, a posebno Duletu Vujosevicu. Sta ovaj covijek radi posljednju deceniju je zasluzilo najvice odlikovanja koja postoje u kosarci. Svake sezone gradi covijek tim ispocetka i stvara nove vrhunske igrace, i nakon svake sezone nosioci igre odlaze u bogatije klubove, i on mora opet pocinjati sve ispocetka. U poredjenju s ostalim klubovima Partizan je siromasan klub i opet u posljednje tri sezone je igrao 1/4 finale Euroleague, i na tome kapa do poda. Kao sto jedan moj prethodnik rece u sedam dana dobiti Barcu i Pao ne moze nisko u Europi osim Duleta Vujosevicai njegovih igraca.
Da je njemu dati Barcelonu ili neki drugi tim iz vrha imam osjecaj covijek bi sve pomeo s minimalno 20 razlike.
I Chuk Norris se boji Duleta.

Da je njemu dati Barcelonu ili neki drugi tim iz vrha imam osjecaj covijek bi sve pomeo s minimalno 20 razlike.
I Chuk Norris se boji Duleta.

"My Favorite Ring is Always the Next One"

To je bio taj momenat,nakon kojeg su sudije 10 minute vijecale dali da priznaju ili ne,i na kraju nisu priznali i Partizan je pobjedio
Mislim da se ovo moglo priznati...hmm sumljiva odluka kako god
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Bily Piton
- Kontakt:
da je loptu neko izbacio iz kosa pa haj da priznaju...a to sto je lopta sama izasla...i jos je bila sa strane obruca kad je roberts il kako se vec zove skino.....to sto je vasquez bio spor nije njihova krivica
Kos se broji tek kad lopta prodje kroz obruc sto u ovom slucaju nije bilo

Kos se broji tek kad lopta prodje kroz obruc sto u ovom slucaju nije bilo

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
ova pobjeda meni nije nikakvo iznenađenje.
You are someone else I am still right here
Cestitke Partizanu na sinocnjoj pobjedi protiv Barce,a najvise cestitke idu DULETU VUJOSEVICU,jos samo da dobiju Marusi ako se ne varam da snjima igraju,Partizan moze do polufinala Eurolige. 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Na osnovu cega ti mislis da se ovo moglo priznati majke ti?miky_hz je napisao/la:
To je bio taj momenat,nakon kojeg su sudije 10 minute vijecale dali da priznaju ili ne,i na kraju nisu priznali i Partizan je pobjedio
Hajd, daj mi neki argumenat, pa da te odmah razuvjerim u to?
Ma kakav crni kos,ne znam kako su uopste vijecali oko ovoga,pobjeda cista ko suzaRango123 je napisao/la:Na osnovu cega ti mislis da se ovo moglo priznati majke ti?miky_hz je napisao/la:
Hajd, daj mi neki argumenat, pa da te odmah razuvjerim u to?
Šta ti Ljubav dođe.paja_patak je napisao/la:Barcelona je minijaturan klub naspram Partizana
Partizan jeste pobjedio ali Barca je Barca. Ja sam prvi čestitao pobjedu Partizanu, i nadam se da će crno-bijeli što dalje doći, ali također mislim da Barcelona neće sebi dozvoliti da dvaput izgubi od iste ekipe. Ona, Cska i Panat su glavni za titulu. Možda i Olympiakos.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.
http://kkpartizan.360.rs/?p=201#more-201
Prejak tekst, i sto je jos bitnije potpuno istinit
Predobar tekst....kao i sinocna utakmica.Onakav adrenalin u sebi nisam dugo osjetio.To je nesto zbog cega vrijedi zivjeti.The Game je napisao/la:http://kkpartizan.360.rs/?p=201#more-201
Najbolja mi je ona recenica u tekstu koja kaze: ''tim se ne pravi od 30-40-50 miliona “nečega”, uvežbanih 4-5 napada i 2 odbrane. Tim se stvara vežbom, radom i prolivenim znojem''.
Jedan je Dule i nedamo ga nikome....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.