kapa dole majstore! svaka čast!apocalyps je napisao/la:Austrija-Salzburg 1 ; 1x ; 1p1 ; 3+ ; dg1 ; ps1 JURISSSSSS

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
kapa dole majstore! svaka čast!apocalyps je napisao/la:Austrija-Salzburg 1 ; 1x ; 1p1 ; 3+ ; dg1 ; ps1 JURISSSSSS
Pratim tvoje postove, ali mi nisi jasan s ovim listicem naprimjer. Ponudis tri para iz tri razlicite kladionice i sta imamo od toga buraz majke ti ??Titova-Juga je napisao/la:Evo malo preuranjenog Nba iz raznih kladionica doduše.
Waiters +17,5 (BetLive)
Josh Smith +14,5 (Wwin)
Pistons - Cavs kp1
LloriS je napisao/la:Marjanovic 10,5 UNDER WINNNNN 4 poena
Prosli put sam ga igrao preko ali ocigledno trener CZ igra vecim djelom meca sa Katicem na centarskoj poziciji, jedan od razloga je to sto na poziciji centra u Budivelnyku igra Lavrinovc koji je dosta brzi od Marjanovica i igrac je koji dosta sutira za tri poena, racunica je jasna Marjanovic nije tip igraca koji moze cuvati Lavrinovica koji je najbolji igrac gostiju, i samim tim Katic provodi puno vise vremena, prosli mec Marjanovic je odigro manje od 10 minuta i postigao 2 poena, nesto slicno ocekujem i veceras, te da Katic provede veci dio vremena na parketu.
Sretno !!
hvala bratezgmiky je napisao/la:kapa dole majstore! svaka čast!apocalyps je napisao/la:Austrija-Salzburg 1 6,00 ; 1x 2,30 ; 1p1 4,90 ; 3+ 1,50 ; dg1 1,45 ; ps1 JURISSSSSS
Realno mogla bi obojica preko jer Miami lose brani centarsku liniju, koga god odaberes mislim da neces pogresiti jer bi oba mogla u OVERreeds je napisao/la:za one koji bolje poznaju nba, west 13,5 ili hibert 9,5 over, ko bi mogao lakse...?
uzecu hibija, mada me je dosta puta zeznuo ali protiv miamia je uvijek nabrijan...LloriS je napisao/la:Realno mogla bi obojica preko jer Miami lose brani centarsku liniju, koga god odaberes mislim da neces pogresiti jer bi oba mogla u OVERreeds je napisao/la:za one koji bolje poznaju nba, west 13,5 ili hibert 9,5 over, ko bi mogao lakse...?
Isaiah Thomas didn't take part in shootaround, but he was able to shoot after.reeds je napisao/la:p.s. da li znas mozda je li igra veceras thomas kod sacramenta? nisam uspio nigdje pronaci
monsen je napisao/la:Pratim tvoje postove, ali mi nisi jasan s ovim listicem naprimjer. Ponudis tri para iz tri razlicite kladionice i sta imamo od toga buraz majke ti ??Titova-Juga je napisao/la:Evo malo preuranjenog Nba iz raznih kladionica doduše.
Waiters +17,5 (BetLive)
Josh Smith +14,5 (Wwin)
Pistons - Cavs kp1
3-1Titova-Juga je napisao/la:Hoffenheim - Hannover +2,5 (1.42)
Đoković - Murray 1 (s.p 1.40)
Granollers - Ademar 1 (1.40)
2,78
18Titova-Juga je napisao/la:Evo malo preuranjenog Nba iz raznih kladionica doduše.
Waiters +17,5 (BetLive)
Josh Smith +14,5 (Wwin)
Pistons - Cavs kp1
Da Waiters nije pogodio sut za pobjedu opet bi jednu masioTitova-Juga je napisao/la:18Titova-Juga je napisao/la:Evo malo preuranjenog Nba iz raznih kladionica doduše.
Waiters +17,5 (BetLive)
Josh Smith +14,5 (Wwin)
Pistons - Cavs kp1
24
96-97 (14:31) zadnja četvrtina. ŠTA REĆI, ŠTA !!!!!
Ukupno: 31/45
NBA: 17/28
Govorim za tvoj tiket da bi onda jednu masio jer si igro kp1 na Detroit, da Waiters nije pogodio Detroit bi dobio ali bi Dion isao manje, znaci opet jednu bi masioTitova-Juga je napisao/la:Misliš 2. Ili za sebe govoriš ? Gade mi se rezultati u zadnje vrijeme, pa danas padam na jbnm Granollersu 1.40 kv.
22-22 završi...
LloriS je napisao/la:Govorim za tvoj tiket da bi onda jednu masio jer si igro kp1 na Detroit, da Waiters nije pogodio Detroit bi dobio ali bi Dion isao manje, znaci opet jednu bi masioTitova-Juga je napisao/la:Misliš 2. Ili za sebe govoriš ? Gade mi se rezultati u zadnje vrijeme, pa danas padam na jbnm Granollersu 1.40 kv.
22-22 završi...
16amarosim je napisao/la:McLemore 8,5 više maxbet
Vcrs Kingsi docekuju Knickse i upitan je nastup Thomasa,ako on ne bude igrao,Ben ce dosta vremena provesti i na poz playa jer je tu uz Isiaha jedino rjesenje Mccallum.............
Mozgov 7,5 više maxbet
Denver ide Spursima,kod Denvera nema ozlijedjenog Hicksona za kojeg je gotova sezona tako da se minutaza Mozgova udvostrucila(zadnju 32 min 12 poena protiv OKC),ne vidim razlog zasto vcrs ne bi zabio barem 8 poena........
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.