FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
http://www.rtl.hr/tabloid/zabava/112619 ... ivog-ciru/" onclick="window.open(this.href);return false; 
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
e to je to od danasGrdan je napisao/la:http://www.rtl.hr/tabloid/zabava/112619 ... ivog-ciru/
Tačno vidiš da bi ga poslo u 5 fadili,al suzdržava se jer ga znaGrdan je napisao/la:http://www.rtl.hr/tabloid/zabava/112619 ... ivog-ciru/
Nad tobom sunce najljepše sja
E jes se i ispsovo kako on zna ovo je ništa

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
"Tolko si me puta zaj*bo, ne moras me j*bat jos jedanput"
hahahhahhahah

hahahhahhahah
Jedan grad, jedna ljubav!
-
samolukavac
- Kontakt:
Ovaj A1 sudija sad je bio pomoćni na utakmici Sarajevo - Željezničar i bez greške je odradio utakmicu, u 90 + 2 min. pokazao je čistu nedozovoljenu poziciju za igrača Željezničara Selimovića iako je ovaj postigao gol glavom koji je eto na kraju opravdano poništenGorki je napisao/la:Ne znam jel bilo,pa da objavim:
Tomislav Cuic kada god nam je sudio dozivjeli smo poraze..
U premijer ligi 2 meca kuci smo izgubili i to od Rudara P. 1:2 i Sirokog Brijega 0:1..
Na strani isto dva poraza,protiv Slavije 1:0 i Travnika 4:0..
Sto se tice federalne sudio nam je protiv Jedinstva u Bihacu kada smo izgubili 2:1 i protiv Podgrmeca 1:0..
Jedinstvu je sudio samo jedan mec i to kad su nas pobjedili..
U premijer ligi 2 meca kuci smo izgubili i to od Rudara P. 1:2 i Sirokog Brijega 0:1..
Sto se tice federalne sudio nam je protiv Jedinstva u Bihacu kada smo izgubili 2:1 i protiv Podgrmeca 1:0..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
za sve postoji prvi putharry_90 je napisao/la:Tomislav Cuic kada god nam je sudio dozivjeli smo poraze..
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Gorki je napisao/la:Tradicije su da se ruše.
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Pa i Jedinstvo još nema poraza na strani, i to je tu da se ruši 
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
kakva crveno crna noc u saltu
...kakva perverzija...
...sve u bojama SLOBODE,mjuza,navijanje,pivo,video bim,promo materijal,rekviziti ,nekih 400 ljudi
...j.e.b.i.t.e me ako ono ima 10 klubova na balkanu
....video prezentacija nakon ispadanja... da zaplaces..svi sute ko zaliveni i onda krece navijanje
...strasno....sasa vugdalic i azmir husic od vrha...prozivka azmira...ma sve top topova...okrijepio sam dusu
.....HVALA SVIMA.....aaaaa,kako sam se s.j.e.b.o
...kako vrhunski odradzeno...gorit ce sve u botasu...nadam se da ce bit klipova sa druzenja
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 26 mar 2014, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
jbt led furaj, lozi oca, mater, tetka, tetku igdje iko ima za tekmu hahah bice ludnica u subotu...veceras Salt pun, atmosfera vrhunska, organizacija super, bruka ljudi...tacno ima sve da gori
a sto se tice video prezentacije, najezio sam se na prve minute o prezentacije i gotov zaplakao...vidis oko sebe ljude i sa bijesom i sa suzama u ocima...tacno im ono nikad necemo halalit..je.at cemo im nanu naninu kad tad
, veceras sam jasno vidio da Tuzla ono nece NIKAD zaboraviti...
a sto se tice video prezentacije, najezio sam se na prve minute o prezentacije i gotov zaplakao...vidis oko sebe ljude i sa bijesom i sa suzama u ocima...tacno im ono nikad necemo halalit..je.at cemo im nanu naninu kad tad
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Nemam nista protiv Slobode ali nakon ovog sto pisete jos vise u meni gori zelja da vam pobjedom pokvarimo radost kao pijana budala svadbu 
-
wienultras
- Kontakt:
sam si reko,gori ZELJA..to ce i ostatiInterista je napisao/la:Nemam nista protiv Slobode ali nakon ovog sto pisete jos vise u meni gori zelja da vam pobjedom pokvarimo radost kao pijana budala svadbu
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Interista je napisao/la:Nemam nista protiv Slobode ali nakon ovog sto pisete jos vise u meni gori zelja da vam pobjedom pokvarimo radost kao pijana budala svadbu
nema to veze mozete vi nas dobit mozete nas ostaviti i u ovoj ligi, ali necete nam pokvariti planova koji su naetnuti prije samo nekoliko mjeseci, a to da ovja klub svako gleda s postovanjem..nas cilj jeste PL, ali nije i najvanzi cilj..saa ulaskom u PL bi samo ispunili dio onoga sto namjeravamo ...Sloboda ako sad ne udje slijedece godine ce to lagano preskociti ne sumnjam u to...Ovo je nova Sloboda i ovo je klub gdje ce se drugi igraci sami nuditi sto zbog uslova, sto zbog armije navijaca koji su uz Azmira izdigli ovaj klub koji je bio na aparatima
Budi fin vidis da nasa navijacka skupina cini sve da vas ljepo ugoste da vam bude fino tako da nemate potrebe ovdje uz pojedine sa nase strane nastaviti sa nekim provokacijama..ako Jedinstvo dobije mi cemo cestitati sportski pruziti ruku jer ako mi ne mozemo u ovu PL moja zelja je svakako da to bude Jedinstvo a sigurno i 90% navijaca u Tuzli osim ovih nekoliko na forumu koji su se svo ovo vrijeme raspravljali
znaci cak ce vma neki doci i dna prije prijateljski tu biti docekani zato care bujrum u Tuzlu uzivaj i ako pobjedite slavite ...samo vam nece biti primljeni sa vama oni koji ne pripadaju vasoj grupi to vec znate
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Sinoć na najvećem derbiju u BiH (top 10 gradskih derbija u Europi) 7000 gledalaca
kao razlog slabe posjete jeste kiša
jedna sličica prije party-a:
jedna sličica prije party-a:
Pobjeda je bolja od orgazma!
Konferencija za medije
Povodom derbi utakmice 20. kola Prve lige FBiH sa bihaćkim Jedinstvom, naš Klub organizuje konferenciju za medije.

Konferencija će se održati u petak (28. mart) u hotelu Tuzla (galerija Hotela) sa početkom od 10:30 sati.
Pored Miroslava Blaževića koji će se novinarima obratiti povodom derbija sezone, pripadnicima medija će se obratiti i predsjednik Kluba, te direktorica BSO osiguranja koji će potpisati ugovor o sponzorstvu.
Povodom derbi utakmice 20. kola Prve lige FBiH sa bihaćkim Jedinstvom, naš Klub organizuje konferenciju za medije.

Konferencija će se održati u petak (28. mart) u hotelu Tuzla (galerija Hotela) sa početkom od 10:30 sati.
Pored Miroslava Blaževića koji će se novinarima obratiti povodom derbija sezone, pripadnicima medija će se obratiti i predsjednik Kluba, te direktorica BSO osiguranja koji će potpisati ugovor o sponzorstvu.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Opa svaka konferencija novi sponzorfukara87 je napisao/la:Konferencija za medije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.