FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

barca_87
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la barca_87 » 27 mar 2014, 10:55

amertiger je napisao/la:
barca_87 je napisao/la:ne razumijem tatu i barcu sto ne dovedu sad golmana umjesto valdesa ,ne mozes do kraja sezone ostati samo na pintu al nikako :roll:

svaka normalna ekipa bi dovela novog golmana poslije ovakve povrede svog najboljeg golmana

da ne bude ko i na ljeto "nase pojacanje je puyol ,ne treba nam novi stoper" ,pa se kasnije vjerujem pokajao
Trebali su sinoc odmah angazovati nekoga, prije kraja utakmice, da mogu i pinta zamjeniti po potrebi u istoj. Covjece proslo je 12 sati od povrede naravno da ce dovesti golmana, po pravilima mogu dovesti golmana iz spanske lige samo i UEFA ce vjerovatno istom dati pravo da nastupa u Ligi prvaka
martino je izjavio poslije utakmice da ne dolazi u obzir dovodjenje golmana umjesto valdesa,da vjeruje u pinta

nisam dzaba ovo piso :roll:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 27 mar 2014, 10:57

Steta vam je to za Valdesa, da na ovaj nacin zavrsi, a i bas cudna neka povreda, u prvi mah kontam nista posebno, doskocio ruzno, ono malo sa strane stat 3 minute da ga pregledaju i nazad u igru da pokusa, kad ono momak ne moze stat na nogu , a i otok odmah navire .

Pinta sam nekoliko puta gledao, znam da ga forsirate u kupu, ali realno gledajuci, mislim da uz pomalo labavu odbranu Barce ove sezone i Pinta na golu i bitnim tekmama kao sad protiv Atletico Madrida ili neke druge ekipe u Ligi Prvaka, itekako kostati.. mozda grijesim, mozda covjek bude stvarno na nivou.

No ipak ovo je veliki udarac povreda Valdesa
FC Bayern !!!!!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 27 mar 2014, 11:17

Kao i uvijek - vi svoje ja cu svoje. :D
Pinto ce biti otkrovenja. ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 27 mar 2014, 11:39

u 2 kola se promijeni situacija na vrhu tabele.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 27 mar 2014, 11:48

Balotelli: "Barcelona je jedina momčad s dva stadiona. Igraju na Camp Nou, a treniraju na Santiago Bernabeu."

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 27 mar 2014, 12:18

Ko vam je napunio glavu sa tim glupostima oko dovođenja golmana? Barca ima još dva golmana registrovana u prvom timu i zašto bi neko dozvolio da se dovodi novi osam kola prije kraja sezone? Gluposti.
Pinto, Oier i Mino su trenutno raspoloživi, Puca kuratz UEFI što oni nisu na nivou kojem bi trebali biti.
Don't hate what you don't understand.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 27 mar 2014, 12:23

Nadam se da ce Pinto odgovoriti zadatku,treba odigrati ove preostale duele u LP i Primeri kako treba + finale kupa.
Keep walking.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 27 mar 2014, 12:29

xaviesta je napisao/la:Ko vam je napunio glavu sa tim glupostima oko dovođenja golmana? Barca ima još dva golmana registrovana u prvom timu i zašto bi neko dozvolio da se dovodi novi osam kola prije kraja sezone? Gluposti.
Pinto, Oier i Mino su trenutno raspoloživi, Puca kuratz UEFI što oni nisu na nivou kojem bi trebali biti.
prema pravilima la lige barca moze dovesti golmana poslije ovakve povrede a za LP se jos ne zna tacno da li bi ga mogli registrovat
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

bubimir
Kontakt:

Post Postao/la bubimir » 27 mar 2014, 12:36

Ja ću samo reći da je Pedro **** podcjenjen igrač. A ovaj forsira Neymara i Aleksisa.
mes que un club

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 27 mar 2014, 12:38

barca_87 je napisao/la:
xaviesta je napisao/la:Ko vam je napunio glavu sa tim glupostima oko dovođenja golmana? Barca ima još dva golmana registrovana u prvom timu i zašto bi neko dozvolio da se dovodi novi osam kola prije kraja sezone? Gluposti.
prema pravilima la lige barca moze dovesti golmana poslije ovakve povrede a za LP se jos ne zna tacno da li bi ga mogli registrovat
Je li Real na taj nacin doveo Lopeza lani :?: ....koliko se sjecam bila je neka povreda Ikera i ovi ga doveli u sred sezone, mimo prelaznog roka.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 27 mar 2014, 12:45

bubimir je napisao/la:Ja ću samo reći da je Pedro **** podcjenjen igrač. A ovaj forsira Neymara i Aleksisa.
i mene to nervira ,kad sam sinoc vidio ovu dvojicu na terenu a pedra na klupi zlo mi je bilo

nadam se da ce poceti sad za vikend od prve minute

MES QUE UN CLUB !!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 27 mar 2014, 12:48

let3 je napisao/la:
barca_87 je napisao/la:
Je li Real na taj nacin doveo Lopeza lani :?: ....koliko se sjecam bila je neka povreda Ikera i ovi ga doveli u sred sezone, mimo prelaznog roka.
njega su ja mislim doveli u januarskom prelaznom roku ,ne bi reko u pola sezone

uglavnom za la ligu barca 100% moze uzet golmana al taj golman mora biti iz spanske lige ,al tata je tak i nak izjavio da nece biti potrebe za time

MES QUE UN CLUB !!!

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 27 mar 2014, 13:45

Opet ponavljam nema mi logike. Al' svejedno neće dovoditi nikoga jer i kad bi planirali svaki dostupni golman bi bio duplo skuplji u ovom slučaju.

Za Halilovića je sad i zvanično, identična situacija kao sa Joan Angelom i Suarezom, 2 miliona sada ostatak u zavisnosti od nastupa za prvi tim.
Don't hate what you don't understand.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 27 mar 2014, 15:17

slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 27 mar 2014, 15:50

Steta za Viktora.

Bio je u zivotnoj formi i ponajbolji golman Svijeta posljednjih 12 mjeseci.

Veliki hendikep za Barcu :|
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 27 mar 2014, 15:58

I ja sam nekako na @donnievoj strani :mrgreen: ..

Yebiga, koliko god ja volio ovaj klub, ne bi mi tesko palo kad bi Atleti uzeo titulu. Dapace, bas bih volio. Neznam, Barcelona ce se borit sigurno svake sezone za to, a oni ko zna... Ali kako god, samo da Real ne uzme.

btw. Danas je sluzbeno objavljen transfer Halilovica i on iznosi 2.2 milijuna plus bonusi. Tako da oni misevi sa 10 milijuna :lol: :lol: ....
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Cap17an
Kontakt:

Post Postao/la Cap17an » 27 mar 2014, 16:06

xaviesta je napisao/la:Ubjedljivo najbolji golman kluba ikad, teško će ga biti zamijeniti i na terenu i u svlačionici. Stvarno šteta što ide jer je mogao postati apsolutni rekorder po broju nastupa i osvojenih trofeja. Dva kapitena su haman već otišla. :|

@Donnie Izgubili su protiv Athletica samo.
A Zubi? :)

Valdes dugo godina brani fenomenalno, njegovi ispadi kao onaj protiv Reala nisu produkt nejgovog neznanja nego Barcine navike da se stalno dodaju s golmanom. U zadnje dvije godine je toliko puta izvukao svoju ekipu da nemam pojma zašto ga neko osporava.

Bolji je od Ter Stegena i većine golmana španske Primere.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 27 mar 2014, 16:28

Ma sad bi mogo lako i ostat,tesko ce ga ko uzet pogotovo sto postoji mogucnost 8-9 mjeseci da odsustvuje .nek produzi na godinu makar.taman on i stegen.ter stegen nek se uci malo od njega tu jednu sezonu i to je to :D

MES QUE UN CLUB !!!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 27 mar 2014, 18:40

slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

bubimir
Kontakt:

Post Postao/la bubimir » 27 mar 2014, 21:47

Gledam ovog deulefeua u evertonu, mali ubija. treba to vratiti na godinu odmah, direktan je, ide jedan na jedan i ima dribling i brzinu.
mes que un club

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.