Safet Sušić - Pape

Guzonja
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Guzonja » 27 mar 2014, 08:35

Onako ukratko o selektoru kralju korupcije ,nepotizma, laganja, tjeranja potencijalnih rep., kasnjenjenja na zrijebove :oops:

Optuzivanje igraca umjesto preuzimanja odgovornosti, upropastavanje odnosa radi odbrane svoje guzice :oops:
--------------Dzeko-------Ibisevic
---Lulic---------------------
---------- Misimovic ----Pjanic
----------------Germanija
-Kolasinac----Spahic -- Bicakcic----Mujdza
--------------Begovic--------------

by: Glavonja Safet.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 27 mar 2014, 10:57

Guzonja je napisao/la:Onako ukratko o selektoru kralju korupcije ,nepotizma, laganja, tjeranja potencijalnih rep., kasnjenjenja na zrijebove :oops:

Optuzivanje igraca umjesto preuzimanja odgovornosti, upropastavanje odnosa radi odbrane svoje guzice :oops:

I uhedno najuspjesniji Selektor na Balkanu! Najbolja repka na Balkanu.

Al vama preko Save i Drine smeta (vama i koji ste duhovno na tim stranama obala!!!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 27 mar 2014, 11:01

MaksuzBaksuz je napisao/la:
Guzonja je napisao/la:Onako ukratko o selektoru kralju korupcije ,nepotizma, laganja, tjeranja potencijalnih rep., kasnjenjenja na zrijebove :oops:

I uhedno najuspjesniji Selektor na Balkanu! Najbolja repka na Balkanu.

Al vama preko Save i Drine smeta (vama i koji ste duhovno na tim stranama obala!!!
:lol: :lol: :lol:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 27 mar 2014, 11:29

Evo posto se razvila tema o nekim toboze placenicima a ja sam evo protiv Susica i njegovih Vrsajevica,Sunjica,Hadzica besplatno a ne bi bilo lose da mi neko i plati za to ali nece niko.Posto neki govore da je samo u nas tako podsjecam vas da se u Hrvatskoj digla kuka i motika dok se Stimac nije smjenio a usput je nasem geniju uzeo Halilovica. Samo u nas
mozes biti diletant i ostati na svom mjestu i da te niko nista ne pita a usput da te dosta ljudi i brani radi samo njima poznatih razloga.Biti protiv Susica u zadnjih godinu dana nije pitanje novca i place vec pitanje razuma i morala.Usput ako je Mujdza ne daj boze ozbiljno ozlijedjen vidjet cemo na sljedecoj tekmi koja je Avdija solucija druga ili treca.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 27 mar 2014, 11:54

dubrovnik je napisao/la:Evo posto se razvila tema o nekim toboze placenicima a ja sam evo protiv Susica i njegovih Vrsajevica,Sunjica,Hadzica besplatno a ne bi bilo lose da mi neko i plati za to ali nece niko.Posto neki govore da je samo u nas tako podsjecam vas da se u Hrvatskoj digla kuka i motika dok se Stimac nije smjenio a usput je nasem geniju uzeo Halilovica. Samo u nas
mozes biti diletant i ostati na svom mjestu i da te niko nista ne pita a usput da te dosta ljudi i brani radi samo njima poznatih razloga.Biti protiv Susica u zadnjih godinu dana nije pitanje novca i place vec pitanje razuma i morala.Usput ako je Mujdza ne daj boze ozbiljno ozlijedjen vidjet cemo na sljedecoj tekmi koja je Avdija solucija druga ili treca.
Kako mozes porediti covjeka koji je bio prvi u kvalifikacijama i direktno se plasirao sa nekim ko je jedva baraz izborio? Mani se ba suplje price. To za placenike, jest eto sigurno ces ti razglasiti po forumu da si placenik, ono kao "telal vice po mahali". Mani se bacanja suplje price.

Biti protiv selektora koji te odveo prvi puta na Svjetsko je pitanje razuma i morala? Mislim da se slazem, jer ne mozes biti ni razuman ni moralan da radis nesto poput toga.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 27 mar 2014, 12:20

Lahko je pisati nisam ja, ALI fakti nesto drugo govore! Necete se vi placenici lahko izdati!!!!!
Jos gori od placenika su ovi nasi kompleksasi i maloumni sto se pale na te price. Ljudi manipulisu njima a oni ko ovce.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 27 mar 2014, 12:23

Kako je debilno pretpostavljati ako je neko protiv Susica da je odmah placenik ! Cijela rasprava je izgubila smisao i cudu citam komentare o nekakvim forumskim zavjerama protiv Susica i BiH.

Ne znam kako vi vidite cijelu situaciju ali cinjenica je da mjesecima igramo lose i ispod naseg nivoa medjutim kad so to istakne odmah budes perfidno etiketiran kao neki placenik.Cude se neki likovi sto se u utakmicama poslije Slovacke javlja sve vise ljudi protiv Susica i traze objasnjenje za to.Naravno normalnim ljudskim opazanjem mogli su zakljuciti da smo igrali lose ( ne trebaju nam ni rezulati tih utakmica biti mjerilo ) ,jednostavno igra nam je bila katastrofalna.Ipak to nije moguce da sveti Safet , koji nas je odveo na sp i svaka mu cast na tome , grijesi sa repkom i svi mi koji pokusavamo da ukazemo da nesto nije uredu naravno ne mozemo misliti nesto dobro i moramo imati neke apsurdne , zloceste motive rusenja repke .

Pravite se ludi koliko god zelite i zatvarajte oci ali reci da nema problema i razloga za brigu je negiranje stvarnosti i samo ce nam skoditi.Ali eto ja bi volio da nam Susic dokaze suprotno i da nije bio problem u njemu , da nije kriv za sve sto mu se stavlja na teret te da vrati repku na pobjednicku stazu.A sta ako su ovi "placenici" u pravu sa svim sto tvrde , sta ako dozivimo debakl te nam se repka raspadne ? Hocete vi branitelji Susica opet sve relativizirati i tvrditi da nije do njega ili ce te priznati da smo mogli naci bolje rjesenje za mjesto selektora ? :)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 27 mar 2014, 12:32

donniedarko je napisao/la:Kako je debilno pretpostavljati ako je neko protiv Susica da je odmah placenik ! Cijela rasprava je izgubila smisao i cudu citam komentare o nekakvim forumskim zavjerama protiv Susica i BiH.

Ne znam kako vi vidite cijelu situaciju ali cinjenica je da mjesecima igramo lose i ispod naseg nivoa medjutim kad so to istakne odmah budes perfidno etiketiran kao neki placenik.Cude se neki likovi sto se u utakmicama poslije Slovacke javlja sve vise ljudi protiv Susica i traze objasnjenje za to.Naravno normalnim ljudskim opazanjem mogli su zakljuciti da smo igrali lose ( ne trebaju nam ni rezulati tih utakmica biti mjerilo ) ,jednostavno igra nam je bila katastrofalna.Ipak to nije moguce da sveti Safet , koji nas je odveo na sp i svaka mu cast na tome , grijesi sa repkom i svi mi koji pokusavamo da ukazemo da nesto nije uredu naravno ne mozemo misliti nesto dobro i moramo imati neke apsurdne , zloceste motive rusenja repke .

Pravite se ludi koliko god zelite i zatvarajte oci ali reci da nema problema i razloga za brigu je negiranje stvarnosti i samo ce nam skoditi.Ali eto ja bi volio da nam Susic dokaze suprotno i da nije bio problem u njemu , da nije kriv za sve sto mu se stavlja na teret te da vrati repku na pobjednicku stazu.A sta ako su ovi "placenici" u pravu sa svim sto tvrde , sta ako dozivimo debakl te nam se repka raspadne ? Hocete vi branitelji Susica opet sve relativizirati i tvrditi da nije do njega ili ce te priznati da smo mogli naci bolje rjesenje za mjesto selektora ? :)
Ispod kojeg nivoa mi to igramo? Koji je to nas nivo? Do jucer nam je nivo bio San Marino, danas mozemo pricati o nekom visem nivou zahvaljujuci upravo Safetu Susicu. Safet ako dozivi debakl, tj. ne uzme niti jedan bod, svkako treba odmah otici, ali vidjeti debakl ukoliko ne prodjemo grupu, vise je nego smijesno. Prvi puta smo sudionici na Svjetskom prvenstvu i mi bi htjeli finale? Naravno da da, ali to granici sa naucnom fantastikom. Uspjeh je plasirati sena Svjetsko prvenstvo, a kamoli sta drugo.

Ti koji brinu za repku, zele dobro repci, kao sto ti kazes, razmisljaju li oni da nece biti dobro repci ako se pljuje sada Safet i ako mu se trazi zamjena? O cemu pricamo ovdje? Vi se bojite debakla zbog Safeta, a da mozda niste svjesni da su nam apetiti mnogo veci nego sto je realno stanje, pa vas sada hvata prpa i zelite Papetovu glavu unaprijed da ucijenite, da mozete reci:"Eto Pape kriv, Pape nema pojma, to mi mjesecima govorimo". Manite se suplje price i sacekajte Svjetsko prvenstvo, pa da vidimo gdje smo i sta smo.

Ovi koji "pokusavaju otvoriti oci" nekome, a u manjini su, obicno su neki likovi koji ce se okoristiti iza kulisa, ali sreca pa nije narod zaludjen time i jos uvijek su takvi manjina.

Mes Que Un Club!

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 27 mar 2014, 12:38

Boli mene neka stvar za Susicom, meni je dobro repke i BiH najvaznije. Susica nek poslje SP ako hocete odma otheraju. Sad pred SP vazan je mir u ekipi ali i oko nje. Svako ko narusava mir ili je placenik ili je glup do jaja, jer svakom normalnom covjeku je jasno da do i na SP moramo svi biti ko jedan.

Placenici se dobro daju prepoznati (na fb, novinama ali isto tako na forumima). Neki novi profili nicu i odma udaraju na sve strane, uvjek su to slicen price, vecinom slican stil pisanja. IP adrese tih korisnika su provjerene, znace se uskoro i ko financira te forumse, lazne fb profile i novinare (zna se vec, fale samo jos dokaza)!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 27 mar 2014, 12:42

MaksuzBaksuz je napisao/la:Boli mene neka stvar za Susicom, meni je dobro repke i BiH najvaznije. Susica nek poslje SP ako hocete odma otheraju. Sad pred SP vazan je mir u ekipi ali i oko nje. Svako ko narusava mir ili je placenik ili je glup do jaja, jer svakom normalnom covjeku je jasno da do i na SP moramo svi biti ko jedan.

Placenici se dobro daju prepoznati (na fb, novinama ali isto tako na forumima). Neki novi profili nicu i odma udaraju na sve strane, uvjek su to slicen price, vecinom slican stil pisanja. IP adrese tih korisnika su provjerene, znace se uskoro i ko financira te forumse, lazne fb profile i novinare (zna se vec, fale samo jos dokaza)!
Ma **** Susica, ovako je isto bilo i protiv Cire i isto ce biti ko god da bude selektor. Ti ljudi sigurno ne zele dobro reprezentaciji, a to iz dana u dan pokazuju svojim postupcima, postovima itd.

Mes Que Un Club!

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 27 mar 2014, 12:49

Ti ljudi nezele dobro BiH, a u BiH jedina svjetla i sveta stvar je repka!!!!!

Izdaju se izjavama kao "bolje da neidemo na SP"... To nijedan istinit navijac nebi napiso, koliko smo samo sanjali taj uspjeh, koliko smo ga slavili i onda ova izjava!

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 27 mar 2014, 13:00

MaksuzBaksuz je napisao/la: zna se vec, fale samo jos dokaza!
Nista ne mozes znati ako nemas dokaza za to , ti druze samo pretpostavljas da je nesto tako.Normalno je da ce selektor polarizovati misljenja .Ne trebamo mi imati svi isto misljenje , svako ima pravo za sebe razmisljati svojom glavom i biti kritican. Nemoj shvatiti licno ali meni su ta vasa razmisljanja o placenicama ravna razmisljanjima onih pristalica teorija zavjera . Samo vi znate pravu istinu ali ono ne moze se dokazati . :?

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 27 mar 2014, 13:07

adriano_leite je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Evo posto se razvila tema o nekim toboze placenicima a ja sam evo protiv Susica i njegovih Vrsajevica,Sunjica,Hadzica besplatno a ne bi bilo lose da mi neko i plati za to ali nece niko.Posto neki govore da je samo u nas tako podsjecam vas da se u Hrvatskoj digla kuka i motika dok se Stimac nije smjenio a usput je nasem geniju uzeo Halilovica. Samo u nas
Kako mozes porediti covjeka koji je bio prvi u kvalifikacijama i direktno se plasirao sa nekim ko je jedva baraz izborio?

Ja sam protiv Susica besplatno a kako ne bih bio za lovu ponavljam da bi i u tom slucaju radio za novac u korist BIH sporta a veci placenik od selektora je tesko biti njega placaju 2 firme NSBIH i Germanija.Usput grupa u kojoj je Stimac igrao nije puno laksa ako je laksa uopce od nase na predstojecem Sp i ja bi Susicu spomenik u Sarajevu digao za drugo mjesto ali poznavajuci njegov rad zadnjih godinu dana bojim se sramote o kojoj ce svi pisati.Ali eto ja sam placenik nek
ti bude ti vjeruj Susicu vrijeme ce dat odgovor.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 27 mar 2014, 13:13

adriano_leite je napisao/la: Ispod kojeg nivoa mi to igramo? Koji je to nas nivo? Do jucer nam je nivo bio San Marino, danas mozemo pricati o nekom visem nivou zahvaljujuci upravo Safetu Susicu. Safet ako dozivi debakl, tj. ne uzme niti jedan bod, svkako treba odmah otici, ali vidjeti debakl ukoliko ne prodjemo grupu, vise je nego smijesno. Prvi puta smo sudionici na Svjetskom prvenstvu i mi bi htjeli finale? Naravno da da, ali to granici sa naucnom fantastikom. Uspjeh je plasirati sena Svjetsko prvenstvo, a kamoli sta drugo.

Ti koji brinu za repku, zele dobro repci, kao sto ti kazes, razmisljaju li oni da nece biti dobro repci ako se pljuje sada Safet i ako mu se trazi zamjena? O cemu pricamo ovdje? Vi se bojite debakla zbog Safeta, a da mozda niste svjesni da su nam apetiti mnogo veci nego sto je realno stanje, pa vas sada hvata prpa i zelite Papetovu glavu unaprijed da ucijenite, da mozete reci:"Eto Pape kriv, Pape nema pojma, to mi mjesecima govorimo". Manite se suplje price i sacekajte Svjetsko prvenstvo, pa da vidimo gdje smo i sta smo.

Ovi koji "pokusavaju otvoriti oci" nekome, a u manjini su, obicno su neki likovi koji ce se okoristiti iza kulisa, ali sreca pa nije narod zaludjen time i jos uvijek su takvi manjina.
Ne bih ja htio finale niti imam misljenje da moramo proci grupu.Meni bode u oci igra repke na terenu vec par mjeseci i sve negativno sto se oko nje desava.Cinjenica je da ne igramo kako mozemo , kako smo vec jedan period igrali i to nema nikakve veze sa nerealnim ocekivanjima.Ne mora Susic biti smijenjen ali je smijesno tvrditi da nema razloga za brigu.Lose igramo i ja zelim da se to promjeni na svjetskom sa Susicem ili bez njega .

Uspjeh jeste plasman ali ne i toliki kako neki ovdje predstavljaju , meni je vise djelovalo kao logicki slijed dogadjaja buduci da nam je repka indivudalno i timski bila kvalitetnija u odnosu na prethodne cikluse ali opet to vidjenje se razlikuje od osobe do osobe.I nije nerealno uvijek ocekivati dobru igru koju smo naglasavam imali prije Slovacke i tada nisam nista zamjerio Susicu ( iskreno da kazem nisam ni previse brinuo dok je sve bilo uredu ).

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 27 mar 2014, 13:25

MaksuzBaksuz je napisao/la:
drummer je napisao/la:
Trinity74 je napisao/la:Ok, tvoje mišljenje i vjeruj mi, ne želim da se raspravljam ali pokušajte to ispraviti nakon SP-a, ne sada ;) Sada nema šanse da bilo šta ispraviš ni ti ni peti ni deseti. Zapamtite na čemu ste pa tamo nekada u Julu udri, pucaj svim raspoloživim sredstvima po kome god hoćeš.
Sve se moze jos uvijek ispraviti.Evo recimo opet nam se povrijedio Mujdza,sta cemo ako ne mogne igrati u Brazilu?
Vrsajevic ce igrati?U tom slucaju bolje je i da ne idemo.A selektor je trebao naci kvalitetna rijesenja,svi smo vidjeli da Avdija to nije.
E to su te stvari.
Nisam odavno cuo primitivniju recenicu nego ovu sa "bolje da neigramo"! Sad znam da si kapacitet

Mozete vi pisati da je vama BiH i repka vazna, Ali iz vasih izjava se da procitati istina ....
I ja bih sad tebi trebao odgovoriti kao na ovo.
Cuj ti znas da sam kapacitet.Pa ako Avdo bude igrao desnog beka i Iran ce nas razvaliti a ti se koprcaj koliko hoces.
Ti ces meni reci da sam placenik.Jesam ti fino rekao vodite ga na Kosevo da vam pravi evropsko Sarajevo,mi necemo dozvoliti da nam unisti reprezentaciju a i igraci to nece dozvoliti,to su jasno porucili.
A vi izmisljajte dalje.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 mar 2014, 13:27

drummer je napisao/la:mi necemo dozvoliti da nam unisti reprezentaciju
slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 27 mar 2014, 13:33

Najbolje je to primjetio i opisao gringo.To je ta sorta ljudi,SDA Bosnjaka kojima je rezon,suti nas je,samo nek ne puca dobro je.Eno citam sinoc navijace Zelje nazivaju plenumasima,to dovoljno govori u prilog mojoj tezi.
Svako ko se suprostavi nepotizmu,korupciji i svemu sto je rak-rana nasem drustvu,ti patrioti zvani samo nek ne puca ga proglase izdajnikom.
E ako ste vi zadovoljni s tim samo nek ne puca,ima nas koji nismo.Reprezentacija je nasa a nije Susiceva,ni stranacka.Mi cemo je braniti i ukazivati na ono sto ne valja,ne samo ukazivati nego i djelovati da to sprijecimo.
A prije ce biti da ste vi placenici,uvijek ste prisutni na forumu sa zadatkom da spinujete u maniru svojih idola.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 mar 2014, 13:35

Evo ja ti obećavam da ću biti tu i kad dođe naredni selektor. Imat će moju maksimalnu podršku sve dok bude ispunjavao postavljene ciljeve kao što su plasmani na velika takmičenja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 27 mar 2014, 14:19

drummer je napisao/la:Najbolje je to primjetio i opisao gringo.To je ta sorta ljudi,SDA Bosnjaka kojima je rezon,suti nas je,samo nek ne puca dobro je.Eno citam sinoc navijace Zelje nazivaju plenumasima,to dovoljno govori u prilog mojoj tezi.
Svako ko se suprostavi nepotizmu,korupciji i svemu sto je rak-rana nasem drustvu,ti patrioti zvani samo nek ne puca ga proglase izdajnikom.
E ako ste vi zadovoljni s tim samo nek ne puca,ima nas koji nismo.Reprezentacija je nasa a nije Susiceva,ni stranacka.Mi cemo je braniti i ukazivati na ono sto ne valja,ne samo ukazivati nego i djelovati da to sprijecimo.
A prije ce biti da ste vi placenici,uvijek ste prisutni na forumu sa zadatkom da spinujete u maniru svojih idola.
Potpis na sve napisano!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 27 mar 2014, 14:27

drummer je napisao/la:Najbolje je to primjetio i opisao gringo.To je ta sorta ljudi,SDA Bosnjaka kojima je rezon,suti nas je,samo nek ne puca dobro je.Eno citam sinoc navijace Zelje nazivaju plenumasima,to dovoljno govori u prilog mojoj tezi.
Potpuno tocno sve napisano i prvi put sam u zivotu ponosan sto me svrstavaju u placenicku ekipu.A ovim koji etiketiraju forum i ne treba nego idolopoklonicki zid gdje cemo pisat pamflete.Neki od nas kao da su iz RSa i umjesto Dodika imaju Safeta samo od ovakih je pojava budjenje tesko a mamurluk dug i kako neko napisa mene je strah raspada repke ako dozivimo debakl jer nisu ni svi nasi igraci cvjecke.Onda bi pocelo pranje i svaljivanje a mozda i otkazi ali eto valja nam se nadat.Usput imamo bolje igrace od Irana i Nigerije.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.