Chinaglia je napisao/la:Genoa-Lazio 1, eb'o mater, uplatite slobodno, em nam fali par igrača, em nas mrtva Genoa uvijek ebe
Ja tebe poslusa druze 150 km ce leci 2-0
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Chinaglia je napisao/la:Genoa-Lazio 1, eb'o mater, uplatite slobodno, em nam fali par igrača, em nas mrtva Genoa uvijek ebe
hehe, ajde drago mi je zbog tebeYucca je napisao/la:Ja tebe poslusa druze 150 km ce leci 2-0Chinaglia je napisao/la:Genoa-Lazio 1, eb'o mater, uplatite slobodno, em nam fali par igrača, em nas mrtva Genoa uvijek ebe![]()
![]()
Bonucci je sinoc bio bez premca, nisam ga odavno upamtio u boljem izdanju. Vraca se u formuL'Avvocato je napisao/la:Ma nema ono veze s penalom. Bonucci je tijelom zagradio loptu baš na vrijeme prije nego što će igrač Parme uletiti nogama. Na kraju obojica padoše, jer ih je on povukao na tlo kad se odbio od Bonuccija.
Ako mislis na ruku bez potrebe psujes, nije ti ono nigdje penal, lik je kraj tijela drzi i ne mice, cisto napucana.Interista02 je napisao/la:A je**m ti više ovu ligu i ove sudije....
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 5020X using Tapatalk

Interista02 je napisao/la:Sigurno da smo zaslužili i poraz, nikad lošija igra ali ono je trebao biti penal. Vidi se kada odvoji malo ruku od tijela i onda ga lopta pogađa, ČIST PENAL !!!!
Padovan je napisao/la:
![]()
Ne može se ovako igrati, čekaš zadnji 20 minuta da bi stvorio pritisak, a do tad prespavaš utakmicu.