znam bratefromeL je napisao/la:Notts peti u League Two, to ti dodje prosto receno četvrta liga.
Millwall FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Millwall FC
91.148.116.174:27028 udjite domaci server bez citera cs 1.6!!!!
MI SMO DIVOVI SVAKO NAM JE PLIJEN NAS JE CIJELI SVIJET U BORDO OBOJEN!!!!!
jest najstariji fudbalski klubfromeL je napisao/la:Pa dobro, opasno napreduju prema League One, ipak je to, kolko ja znam najstariji engleski klub, tacnije najstariji profesionalni fudbalski klub na svijetu, ako je vjerovat nekim statistikama...
[youtube][/youtube]
zar nije sheffild ili tako neki klub najstariji na svijetu oni sto su primili posebnu nagradu za stoljece kao i real cini mi seD3n!$!nH0 je napisao/la:jest najstariji fudbalski klubfromeL je napisao/la:Pa dobro, opasno napreduju prema League One, ipak je to, kolko ja znam najstariji engleski klub, tacnije najstariji profesionalni fudbalski klub na svijetu, ako je vjerovat nekim statistikama...
nek me ispravi neko ako grijesim
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all
napadac jason price, velsanin, je otisao na pozajmicu u oldham. tu ce se zadrzati do 6.04!
jos par vijesti su stigle iz kluba veceras: talentovani veznjak liam trotter ostaje u klubu sve do ljeta, pozajmica je produzena. defanzivac marcus bignot(bivsi igrac man.city) je otpusten danas, on je bio prvi transfer jackett-a kad je ovaj dosao na kormilo millwalla u novembru 2007. krilo dave martin je trebao biti prodan derby county-u za ca. £200.000 al' ovaj igrac nije uspio dogovoriti svoje licne uslove s derby i tako ostaje u millwallu makar do kraja sezone. valja pomenuti da se iduce sedmice otvara trziste za pozajmice u football league, moguce je da tada kenny jackett dovode jos jednog igraca na pozajmicu.
vidjet cemo to u subotuGreen XXL je napisao/la:Samo tako, jednog dana cete biti kao Norwich
oba tima su u odlicnoj formi, al norwich je trenutno mozda i najbolji tim u cijeloj league one. samo zalim sto sada neigramo s leedsom, nebih sigurno izgubili protiv njih da igramo sada. uglavnom bod protiv norwicha bi bio sasvim dobar za millwall, da nepricam o pobjedi. vidim da ocekuju i odlican broj gledalaca u subotu, pominju se brojke od ca. 11-13.000..Green XXL je napisao/la:Normalno, aBd, Millwall sad u euforiji zbog gostujuce pobjede, opet i mi smo pobjedili, doduse minimalno na domacem al tri boda su tri boda. Joj covjece, kad bi Kanarinci dobili, ova tema bi ja mislim dostigla rekordno nabijanje postovaŠalu na stranu, Millwall jes fakat u dobroj formi, ali ocekujem povoljan rezultat, makar bod, et ja bi sa bodom bio fkt zadovoljan, jer je i MFC kandidat za ulazak u championship, kako god da odigramo sretno i Millwallu i Norwichu!
par slicica da se osvjezi tema...

ma pricajte vi sta hocete niko kao sarajevo a ja imam simpatije prema notts-u i dynamo dresdenu ostali su supci ne volim ja ove velike klubove
na utakmicama rijetko bude racizma, al' navijaca millwalla nikada nisu bili ljevicari.Green XXL je napisao/la:Steve, kakvo je sad stanje sa Millwallom, znam da je bilo rasizma?
-Kao prvo pozdrav,ja sam veliki fan Millwalla i pratim ga od svoje 8.godine.Drago mi je da nisam jedini navijač ovog velikog engleskog kluba na Balkanu.Pozdrav!!!
Allez l'OM
aj ba ne seri majke ti cuj zeljo veliki klub dobro si me nasmijao imas li jos sta da provalisGreen XXL je napisao/la:Onda je Željo velik klubD3n!$!nH0 je napisao/la:ma pricajte vi sta hocete niko kao sarajevo a ja imam simpatije prema notts-u i dynamo dresdenu ostali su supci ne volim ja ove velike klubove
jedna slicica s SP 90' u italiji:

sutra je na programu utakmica protiv norwicha na the denu, ko sto je vec poznato vecini norwich je form team cijele football league sto znaci da ce ovo biti vrlo tvrda utakmica. novi ozljeda nema za millwall, vracaju se frampton i mozda najvazniji igrac millwalla, danny schofield koji je prepustio pobjedu protiv brightona prosle subote. krilo dave martin najvjerovatnije nece sutra uopste igrati nakon sto mu je propao transfer u derby county. ohrabrujuce je da sutra nece igrati najbolji igrac norwicha grant holt koji je suspendovan. valja takodje pomenuti podatak da je vec prodano preko 11.300 karata za ovaj mec i izgleda cemo vidjeti najbolju posjetu na the denu ove sezone sutra.
come on you lions!
come on you lions!
millwall-norwich 0-1(martin 4'). uzasan start za millwall 
Evo 1:1 prvo poluvrijeme. Stijelac za izjednačenje bio bio T.Craig. 
evo 2-1, chopper harris!Neutral je napisao/la:Evo 1:1 prvo poluvrijeme. Stijelac za izjednačenje bio bio T.Craig.
millwall-norwich 2-1 FT.
jos jedna odlicna pobjeda, svaka cast millwallu nemoze svak pobjediti dva najbolja tima u league one zaredom(leeds/norwich)
. sto je jos bolje, danas smo bili bolji od norwicha u svim segmentima igre, pogotovo u napadu gdje smo ih ubili skroz. chopper harris opet igrac odluke, legenda millwalla dokazao da je zasluzio novi ugovor. jos ohrabrujuce je vidjeti kako nasi rivali opet bacaju bodove, ovaj put swindon, huddersfield i leeds.
ps: jos jednom odlicna posjeta na the den, 14,374
jos jedna odlicna pobjeda, svaka cast millwallu nemoze svak pobjediti dva najbolja tima u league one zaredom(leeds/norwich)
ps: jos jednom odlicna posjeta na the den, 14,374
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.