AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Dobro rece komentator, zrelo su odigrali. U napadu iskoristili svoje sanse, postigli dva gola. U odbrani jako, muski sa dosta kartona i uz malo srece sacuvali gol. Naravno pridonijelo je i to sto u napadu Viole igra nevidjeni panj 

- IlPrincipe
- Kontakt:
- Titova-Juga
- Kontakt:
Kako kad, većinom jock.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Milan me veceras pozitivno iznenadio. 

Kako Mexes otpuha sudiju kad mu dade Zuti
dobro je napokon neka muska igra, nismo im dozvolili da opucaju po golu kako treba, sv je to sprecavano praveci one silne prekrsaje. da smo bili domacini ne bi ni dva zuta dobili ovako 7 ali nejse
uzeli smo 4 bobe iz ove dvij teske utakmice, masala masala, popravljamo se lagano hehe
sad slijeti par laksi utakmica i pokusati to sve dobiti ako je moguce
Forza Milan

dobro je napokon neka muska igra, nismo im dozvolili da opucaju po golu kako treba, sv je to sprecavano praveci one silne prekrsaje. da smo bili domacini ne bi ni dva zuta dobili ovako 7 ali nejse

uzeli smo 4 bobe iz ove dvij teske utakmice, masala masala, popravljamo se lagano hehe

Forza Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- muha milanez
- Kontakt:
E ljudi moji, kako obraduje pobjeda bez obzira na izgubljenu sezonu. Da se rijesit ovih otpadaka u ekipi i dovest bar 2-3 dobra pojacanja za sljedecu sezonu. Vec sezonama se mucimo sa bekovskim pozicijama, kad vidim kako u drugim ekipama bekovi sjajno obavljaju zadatak, onda pomislim da bi se nasa igra uz tako kvalitetne bekove popravila mnogo. Sljedeca utakmica u subotu protiv Chieva, nadam se slicnom sastavu kao veceras. Eventualno ako mogne Montolivo ili Cristante umjesto Muntarija i Boneru smaknut sa beka.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
-
- Kontakt:
poznavajuci nas nema lagane utakmice i sigurno cemo se muciti protiv tih "losijih" ekipa...a ta vcr sam imao osjecaj da cemo uzeti 3 boda samo sam ocekivao da ce to biti dosta tezemilanist je napisao/la:Kako Mexes otpuha sudiju kad mu dade Zuti![]()
![]()
![]()
Forza Milan

Muntari vcr po meni najbolji,dok je Kaka najlosiji pa poslije njega Honda koji je u zadnjih 15 minuta nesto malo pokazao dok Kaka ocaj citavu utakmicu.
FORZA MILAN
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Mada ga ni ja ne gotivim, Muntari je veceras doktorski odigrao.
Eh kako bi ovdje situaciju promijenila bar 3 dobra igraca, stoper, bek i veznjak. Nije ovo EPL, ovdje se iz govana sa par dobrih igraca zacas mozes naci u top 3.
Samo da Seedorf nastavi ovim tempom, ovo bi uz par pojacanja iduce sezone moglo izgledati mnostvo bolje. Ne neki spektakularni rezultati, ne mozes preko noci promijeniti situaciju, ali bi mi nakon ovogodisnje katastrofe i to 3. mjesto izgledalo kao trofej lige prvaka.
Eh kako bi ovdje situaciju promijenila bar 3 dobra igraca, stoper, bek i veznjak. Nije ovo EPL, ovdje se iz govana sa par dobrih igraca zacas mozes naci u top 3.
Samo da Seedorf nastavi ovim tempom, ovo bi uz par pojacanja iduce sezone moglo izgledati mnostvo bolje. Ne neki spektakularni rezultati, ne mozes preko noci promijeniti situaciju, ali bi mi nakon ovogodisnje katastrofe i to 3. mjesto izgledalo kao trofej lige prvaka.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- _forzamilan_
- Kontakt:
Sjajna pobjeda na teškom gostovanju. Viole su vjerovatno malo i umorne bile jer su odigrali 3. utakmicu u 6 dana ali ko ih šiša. Svi su bili na nivou jedino Honda koji je zaista puno trčao ali je bio slab učinak, svaki duel izgubi. Kaka nevidljiv ostali dobro. Ja i zaboravio kako to izgleda kad se dobije
4 boda na 2 teška gostovanja not bad!
FORZA MILAN!!!
[youtube][/youtube]
PS ovoji sisulji nebi ni marke uzeo

4 boda na 2 teška gostovanja not bad!
FORZA MILAN!!!
[youtube][/youtube]
PS ovoji sisulji nebi ni marke uzeo

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Paparesta veli da nije sviran cist penal za nas 
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
i ćorava koka jednom ubode...hajde bitno je da Milan još ponekoga do kraja pobjedi i tamam
gledajući u zadnje vrijeme ove utakmice, nekako sam stekao dojam da je jedino kvalitetno pojačanje u odbrani dolazak Ramija
da kucnem u drvo, da ga ne ureknem
gledajući u zadnje vrijeme ove utakmice, nekako sam stekao dojam da je jedino kvalitetno pojačanje u odbrani dolazak Ramija
da kucnem u drvo, da ga ne ureknem
Undici stelle - ACM 1899
ne bi joj ni ja druze ni marke uzeo. sta vise, dao bi joj koju hehehe...
sad ce April majka mu stara Shaarawy-a nijgdje. bilo je rijeci da ce biti sprema do viola pa nista. imal kakvi informacija?
sad ce April majka mu stara Shaarawy-a nijgdje. bilo je rijeci da ce biti sprema do viola pa nista. imal kakvi informacija?
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Balotelli and Pirlo are the players that have scored the most goals from direct free-kicks in Serie A this season: 4 each.
Balotelli igrač utakmice ..
https://pbs.twimg.com/media/Bjt4isXCcAAaBzt.png" onclick="window.open(this.href);return false;

Balotelli igrač utakmice ..
https://pbs.twimg.com/media/Bjt4isXCcAAaBzt.png" onclick="window.open(this.href);return false;

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Kako sam ja skontao, Saravi bi trebao dobiti poziv sredinom aprilom, negdje oko 15-tnog. Cini mi se utakmica protiv Catanie. A mozda i sedmicu ranije, ne znam.
Al' vala ga nesto ni ne iscekujem, nema covjek carobni stapic da nas jednim pokretom odvede u Evropu.
Vrlo vjerovatno nece biti u stanju odigrati ni sat vremena do kraja sezone, a kamo li sta drugo.
Neka nama njega zivog i zdravog za iducu sezonu, od ove ionako nema nista.
pa je'bo mater, jedan spic za 33 utakmice postigao citavih 5 golova
kad se sjetim da smo trebali eriksena dovesti da bi na kraju odustali od svega radi ovog i to za 11 miliona
Al' vala ga nesto ni ne iscekujem, nema covjek carobni stapic da nas jednim pokretom odvede u Evropu.

Neka nama njega zivog i zdravog za iducu sezonu, od ove ionako nema nista.
Fiorentina have decided not to buy Matri as they aren't satisfied with his performances. He will return to Milan after the season.

pa je'bo mater, jedan spic za 33 utakmice postigao citavih 5 golova

kad se sjetim da smo trebali eriksena dovesti da bi na kraju odustali od svega radi ovog i to za 11 miliona

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
da su naši barem malo pametniji...ja bi sinoć Matrija pustio da zabije 5 komada samo da ga se riješimo, ha ya 

Undici stelle - ACM 1899
- muha milanez
- Kontakt:
Pa gdje ce ga otkupit, lik ih ukopava 2-3 utakmice vec, fula nemoguce, Jbte valjda cemo se nekako otarasit panja, muka mi je kad pomislim da cemo ponovo morat strijepit hocel ostat kod nas il ce se neko smilovat pa ga kupit
Vala ako ovi nasi nisu skontali o kakvom se promasaju radi, stvarno su slijepi. Ne bi me cudilo da kaze Galiani da ga zeli vratit, samo kako popunio mjesto i da ne mora davat pare za novog napadaca..
Forza Milan

Vala ako ovi nasi nisu skontali o kakvom se promasaju radi, stvarno su slijepi. Ne bi me cudilo da kaze Galiani da ga zeli vratit, samo kako popunio mjesto i da ne mora davat pare za novog napadaca..
Forza Milan
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Pa Galliani je odavno rekao kako ce se Matri vratiti na ljeto, neovisno o tome da li bi ga Fiorentina zeljela otkupiti ili ne. Ako nista, sad definitivno nema nikakvih dilema.
Meni se vrte neki scenariji u glavi, vracaju ga na ljeto, Balo u zadnjim danima merkata biva prodan, nema se vremena kupiti novi napadac i ovaj ostaje. Majke ti mile, ko nocna mora.
A ne bi me cudilo da se nesto takvo na vrat na nos desi, slicno je bilo i ljetos, kada su naglo prodali Boatenga, a da se nisu udostojili dovesti adekvatnu zamjenu.

Meni se vrte neki scenariji u glavi, vracaju ga na ljeto, Balo u zadnjim danima merkata biva prodan, nema se vremena kupiti novi napadac i ovaj ostaje. Majke ti mile, ko nocna mora.

A ne bi me cudilo da se nesto takvo na vrat na nos desi, slicno je bilo i ljetos, kada su naglo prodali Boatenga, a da se nisu udostojili dovesti adekvatnu zamjenu.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
steta sto nisam mogo gledat uvjek kad jih negledam pobjede hehe nisam se nado pobjedi samo bodu nista protiv chieva treba isto pobjediti 

you call it madness but i call it love AC MILAN
Negdje je moralo pročepiti. Eto, ispalo je tako da je Milan ponovo zayebao Viole.
Ipak, nije mi žao, nanijeli su i oni Rossonerima nekoliko teških poraza na San Siru i nepravedno se izvukli s 2-2 prošle sezone.
Nadam se da je tandem Rami - Mexes (ne mogu vjerovati da ovo pišem) najava za neke sretnije dane u odbrani Milana, te da će Taarabt preuzeti ulogu trequartiste, jer u klubu nema boljeg. Naravno, bez pravih krila neće moći napraviti puno, to stoji, ali El Shaarawy i možda Niang će ga sigurno učiniti produktivnijim. Njih trojica, zajedno s Balom u napadu, biće sigurno prava prijetnja za protivnika. Ne znaš odakle ti prijeti veća opasnost. Još samo sigurna zadnja linija (štoper + bek + golman), i veznjak da to sve poveže, pa da gledamo stari Milan.
4 pojačanja, to je sve što tražimo

Nadam se da je tandem Rami - Mexes (ne mogu vjerovati da ovo pišem) najava za neke sretnije dane u odbrani Milana, te da će Taarabt preuzeti ulogu trequartiste, jer u klubu nema boljeg. Naravno, bez pravih krila neće moći napraviti puno, to stoji, ali El Shaarawy i možda Niang će ga sigurno učiniti produktivnijim. Njih trojica, zajedno s Balom u napadu, biće sigurno prava prijetnja za protivnika. Ne znaš odakle ti prijeti veća opasnost. Još samo sigurna zadnja linija (štoper + bek + golman), i veznjak da to sve poveže, pa da gledamo stari Milan.

4 pojačanja, to je sve što tražimo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.