FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
kupi ti prije kartu, kaze Mido idu ko halva 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ne mogu prije subote nikako, al et poranit cu u jedan na Tusanj pa sigurno ce biti, ako nista ima sjever, sva sreca imaju sad dvije tribine pa naci ce se mjesta
- betting1902
- Kontakt:
Ima li za sjever se uzeti kod Mide 
Sent from my iPad using Tapatalk
betting1902 je napisao/la:Ima li za sjever se uzeti kod Mide
Naravno.
Pobjeda je bolja od orgazma!
Imaju li gdje slike ili klipovi sa sinocnje crveno-crne noci u Saltu?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Prema informacijama koje smo dobili od Uprave kluba, u prvih pet sati prodato je 1.176 karata za derbi sezone!
Ulaznice za subotnju utakmicu puštene su u prodaju danas i to na tri prodajna mjesta: u klupskim prostorijama na Trgu Stara tržnica, u CD šopu "Mido" i u knjižari "Buljubašić u TC Omega.
Ulaznice za subotnju utakmicu puštene su u prodaju danas i to na tri prodajna mjesta: u klupskim prostorijama na Trgu Stara tržnica, u CD šopu "Mido" i u knjižari "Buljubašić u TC Omega.
Kakvo je ovo ludilo za 5 sati prodato gotov ulazinica ko za utakmicu sa Mladosti,
ludiloooooo
Imal ova TVTK online preko neta ???
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Teško. Probaj kako preko Moja web tv. Ako imas ADSL preko BH Telecom-a, onda preko toga se priključiš na moja web tv (1 KM mjesecno)Bihac96 je napisao/la:Imal ova TVTK online preko neta ???
Zadnja izmjena: Tuzlak04, dana/u 27 mar 2014, 15:56, ukupno mijenjano 1 put.
Nisu u stanju teletext napraviti,jedino druže preko MOJE TV možeš gledati tekmu ili drugog operatera koji ima RTV TK.
Ista stvar ko sa ovom nasom retardiranom USK TV 
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa ne moras sam gledat utakmicu kod kuce, u Bihacu sigurno ima jedno 10 000 domova sa mojomTVBihac96 je napisao/la:Ista stvar ko sa ovom nasom retardiranom USK TV
U Flashu je Moja TV pa ako nemas kod kuce odes tamo i trazis da ti prebaceBihac96 je napisao/la:Ista stvar ko sa ovom nasom retardiranom USK TV
- Probisvjet
- Kontakt:
Bio sam kod Mide na standu i kupio ulaznice. Ko hoce na utakmicu neka kupi sto prije. Kako je krenulo ostace uskoro samo za one koji kupuju na stadionu pred utakmicu, a zna se kako ce biti tamo.
Pivara mora natovariti dovoljno piva da se ima sta piti pred utakmicu i postaviti bar tri cetiri mjesta na zapadu. Pivo ide uz kospe.
Pivara mora natovariti dovoljno piva da se ima sta piti pred utakmicu i postaviti bar tri cetiri mjesta na zapadu. Pivo ide uz kospe.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma bice za sve mjesta, nema tu nikakve brige 
- Probisvjet
- Kontakt:
Sigurno. Sjever bez stolica moze primiti 6.000 sigurno, pa i vise.tuzlak1987 je napisao/la:Ma bice za sve mjesta, nema tu nikakve brige
Danas su me bivsi tuzlaci koji zive u Bijeljini zvali da im kupim kartu za utakmicu. Najavilo se njih pet.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Za pet sati prodato 1.176 karata!

Neviđeni interes vlada za subotnjom utakmicom Crveno - crnih i Jedinstva!
Prema informacijama koje smo dobili od Uprave Kluba, u prvih pet sati prodato je 1.176 karata za derbi sezone!
Na dan utakmice ulaznice će se prodavati na stadionu Tušanj i to na pet prodajnih mjesta. Podsjećamo, cijena ulaznica za tribinu Zapad je 5, a tribinu Sjever 3 KM.
fksloboda.ba

Neviđeni interes vlada za subotnjom utakmicom Crveno - crnih i Jedinstva!
Prema informacijama koje smo dobili od Uprave Kluba, u prvih pet sati prodato je 1.176 karata za derbi sezone!
Na dan utakmice ulaznice će se prodavati na stadionu Tušanj i to na pet prodajnih mjesta. Podsjećamo, cijena ulaznica za tribinu Zapad je 5, a tribinu Sjever 3 KM.
fksloboda.ba
Ludlo
Sinoć sam se pretrgao od alkohola
Drago mi je bilo čuti da će momci iz Bihaća biti lijepo dočekani, neki će valjda doći i dan ranije kod prijatelja Fukara, a osiguran im je besplatan ulaz do njih 50. To je bit fudbala.
Idemo pobjediti u subotu
Sinoć sam se pretrgao od alkohola
Drago mi je bilo čuti da će momci iz Bihaća biti lijepo dočekani, neki će valjda doći i dan ranije kod prijatelja Fukara, a osiguran im je besplatan ulaz do njih 50. To je bit fudbala.
Idemo pobjediti u subotu
tuzlanska Sloboda
Koreografija će biti fantastična, to je sve što ću reći. 
Ma gledat će i Bakirnerkolfc je napisao/la:U Flashu je Moja TV pa ako nemas kod kuce odes tamo i trazis da ti prebaceBihac96 je napisao/la:Ista stvar ko sa ovom nasom retardiranom USK TV
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.