Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
- PatrickBateman
- Kontakt:
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Dzoni ne spustaj se na nivo madridiste. Nemoj sebi to raditi, mnogo si inteligentniji od toga. (od njega da ne govorim)
btw. dugo vec Barca nije najbolja tako da se smanjio hate prema njima. Vrlo brzo ce se to prebaciti na Bayern, posebno kad se prosetaju ligom prvaka i ove godine.
btw. dugo vec Barca nije najbolja tako da se smanjio hate prema njima. Vrlo brzo ce se to prebaciti na Bayern, posebno kad se prosetaju ligom prvaka i ove godine.
Razumi i njega - to je tip koji samo uvredama pokusaje argumentovano da govori. Ko je pomogao Realu na 2:2 kad je sviran nepostojeci penal nad Ronaldom ? Druga je stvar sto Real ne zna da sacuva tu prednost. I onda su sudije krive.PatrickBateman je napisao/la:Hajd pojasni kako? Nemoj se kriti iza politicke price, svi znaju ko sta kako. Ajd budi pametan za promjenu i argumentuj nekad svoj post.madridist je napisao/la:Ne može nepravdu oprat ništa,djed misli da će ovim pričama neko zaboraviti priču o barci i sudijama,yebo majku samo top može mirne duše tako rezonovat.
Da ti pojasnim još jednom a neće mi bit mrsko ponovit kasnije, U zadnjem clasicu je sudija malenco ponovno pomogao barci ,kako ,ko god je gledao tekmu vidio je kako.
Glede sinoćnje tekme,pobjeda Seville čista ko suza.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
A dobro ne pametujte ni vi.Ser3te istu priču za Franca.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ybo Franka - ovdje on tvrdi da je Real izgubio zbog sudije. Mislim nigdje veze ako ti taj isti sudija svira nepostojeci penal u 52'oj minuti i Real povede 3:2.Kawhi je napisao/la:A dobro ne pametujte ni vi.Ser3te istu priču za Franca.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Druze na ovom pdf-u nema pametnih.PatrickBateman je napisao/la:Dzoni ne spustaj se na nivo madridiste. Nemoj sebi to raditi, mnogo si inteligentniji od toga. (od njega da ne govorim)
Mlati se prazna slama,vec godinama.
Sto manje pises pametniji si.
Ako udjes u neku rasparavu sa bilo kim,donji si.Bez obzira o kakvom je idiotu rijec.
Zato slabo i pisem ovdje,nekad mi nesto naleti pa se malo aktiviram ali mi brzo sve dopizdi.
http://whitehouseaddress.****/2 ... si-is.html
relativno jednostavna a vrlo jasna analiza utakmice, vrijedi procitati
relativno jednostavna a vrlo jasna analiza utakmice, vrijedi procitati
nepostojeci? penal kao i vas protiv Citya al to je nista kakve ste vi penale dobijali i sad se na to ides dječačebparena je napisao/la:Ybo Franka - ovdje on tvrdi da je Real izgubio zbog sudije. Mislim nigdje veze ako ti taj isti sudija svira nepostojeci penal u 52'oj minuti i Real povede 3:2.Kawhi je napisao/la:A dobro ne pametujte ni vi.Ser3te istu priču za Franca.E ybi tu pomoc sudije Barceloni. Real se samo trebao fino prestrojit i korektno sacuvat bar nerjesen rezultat.
CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
I sačuvao bi da malenco nije umiješao prste i opet dao igračima Madrida crveni karton te time yebao tekmu ,rekao sam ti gore nije mi mrsko ,objasnit ću ti hiljadu puta.Znači crveni karton Ramosu uz naravno pripadajući penal umjesto žutog kartona kakaduu zbog glumljenja da ga je usisao tornado.bparena je napisao/la:Ybo Franka - ovdje on tvrdi da je Real izgubio zbog sudije. Mislim nigdje veze ako ti taj isti sudija svira nepostojeci penal u 52'oj minuti i Real povede 3:2.Kawhi je napisao/la:A dobro ne pametujte ni vi.Ser3te istu priču za Franca.E ybi tu pomoc sudije Barceloni. Real se samo trebao fino prestrojit i korektno sacuvat bar nerjesen rezultat.
Ali pošto se to ponavlja već evo ima 5 ili 6 godina da isključivo igrači Madrida ili nekog drugog kluba koji igraju neke odlučujuće tekme protiv katalonaca dobijaju nezaslužene crvene to me više i ne čudi toliko.
Ništa slagao nisam,a ako ima idiota koji vjeruju da bi se neki od sudija koji još sude ili gamadi koja je sudila i već prije oštetila Madrid u nekoj od emisija na canal+ usudio protivriječiti odlukama malenca javno onda yebi ga nek vjeruju šta ću ima ja.
Nikad mi neće biti jasno da pravi Bosanci i Hercegovci mogu podržavati tako lažni i na smrdljivim temeljima stvoren klub čije postojanje ima za cilj isključivo stvari i ciljeve protiv kojih se pravi patriote bore i kojima se one gade,al eto neka..
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 27 mar 2014, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ovdje je bila prica o sinosnjoj utakmici a ti razvlacis pricu ko djete zvaku. Nisi jos stigo do Chelzia. 
Prica se kretala unutar 90 minuta zadnjeg klasika. Zaliti se nakon 3:4 a ne zaliti se nakon 3:2 nije ok.
@madridist
ti se vasi "crveni" iako zasluzeni - redovno brisu nakon nekoliko dana. Ko kome sad pomaze ???
Prica se kretala unutar 90 minuta zadnjeg klasika. Zaliti se nakon 3:4 a ne zaliti se nakon 3:2 nije ok.
@madridist
ti se vasi "crveni" iako zasluzeni - redovno brisu nakon nekoliko dana. Ko kome sad pomaze ???
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 27 mar 2014, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.
- Donnie Darko
- Kontakt:
To sto uvijek neka strana ima prituzbe na sudjenje u biti i nema veze sa sudjenjem, vec sa nemogucnoscu tih strana da prihvate poraz. Zasto bi njihov tim bio losiji kad mogu sudije biti krive?
To "pogotovo u ENPL" ne treba ni komentarisat. Imaju duplo gore sudije nego Primera.
To "pogotovo u ENPL" ne treba ni komentarisat. Imaju duplo gore sudije nego Primera.
Sevilla je potpuno zasluženo uzela bodove ko to i gdje spori?bparena je napisao/la:Ovdje je bila prica o sinosnjoj utakmici a ti razvlacis pricu ko djete zvaku. Nisi jos stigo do Chelzia.
@madridist
Kakvi crveni?
Onaj Pepeu zbog magarca alvesa možda?
Ili cirkus od nedjelje naveče,bitch please.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
izvini jarane poštovanje tebi al recu ti da nemas pojma ako tako mislišDonnie Darko je napisao/la:To sto uvijek neka strana ima prituzbe na sudjenje u biti i nema veze sa sudjenjem, vec sa nemogucnoscu tih strana da prihvate poraz. Zasto bi njihov tim bio losiji kad mogu sudije biti krive?
CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
kako god okreni nesretne sudije su stoka
Zadnja 3 crvena dodjeljena vasim igracima su ponistena nekoliko dana poslije.
sudije u EPL-u su "overhyped" i ni izbliza nisu dobri koliko se govori, pogledaju ponekad neku tekmu iz EPL-a pa se uvjeri sam koliko gresaka ima narocito u derbijimaOzil10 je napisao/la:izvini jarane poštovanje tebi al recu ti da nemas pojma ako tako mislišDonnie Darko je napisao/la:To sto uvijek neka strana ima prituzbe na sudjenje u biti i nema veze sa sudjenjem, vec sa nemogucnoscu tih strana da prihvate poraz. Zasto bi njihov tim bio losiji kad mogu sudije biti krive?
tako da ovo sto je Donnie rekao itekako ima smisla
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Pa i u EPL se godinama navlačilo jedinstvu kao i ovde barceloni. ista gowna
naprijed rejal
Sveti je napisao/la:Pa i u EPL se godinama navlačilo jedinstvu kao i ovde barceloni. ista gowna
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Sveti je napisao/la:dobar ti avatar
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
A dobar je i Baloteli ...
Balotelli: "Barcelona je jedina momčad s dva stadiona. Igraju na Camp Nou, a treniraju na Santiago Bernabeu."
Balotelli: "Barcelona je jedina momčad s dva stadiona. Igraju na Camp Nou, a treniraju na Santiago Bernabeu."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.