Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Jao plastike. 
Giroud is set to renew his contract with Arsenal.
[youtube][/youtube]
da se prisjetimo
[youtube][/youtube]
da se prisjetimo
A.F.C. Bournemouth!
zar se tako odnosi prema kapitenu i Vodjinom miljenikumandraX je napisao/la:
Kakve čestitke.
- HighburyHigh
- Kontakt:
Zalosno kako su samo sposobni ovi u medicinskom timu, laz za lazi konstantno.Team news: Who's fit to face Man City?
on the latest team news…
Compared to Tuesday night, we have no new injuries and no-one coming back as well.
on the injured players…
Monreal should be the first one back in training because he is just starting to run in the next few days. After him, Ramsey is progressing well but we need to be patient for a few more weeks.
Victoria Concordia Crescit.
Nema njega sigurno do polufinala FA kupaHighburyHigh je napisao/la:Zalosno kako su samo sposobni ovi u medicinskom timu, laz za lazi konstantno.Team news: Who's fit to face Man City?
on the latest team news…
Compared to Tuesday night, we have no new injuries and no-one coming back as well.
on the injured players…
Monreal should be the first one back in training because he is just starting to run in the next few days. After him, Ramsey is progressing well but we need to be patient for a few more weeks.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
jednom neko ovde napisa "ma i šta će nam Ramiz kad su ovi sve već zeznuli sve što se moglo zeznut" ....tako da kad god da se vrati,više nije ni bitno
A.F.C. Bournemouth!
Ne vidim u cemu je problem i ja bi mu pozelio da ide putem Nasria,V Persia,Fabregasa...mandraX je napisao/la:
Kakve čestitke.
Ko u Arsenalu ne igra protiv Citya zbog zutih kartona ili povrede? City ce cini mi se igrati sa najjacom ekipom..TheMix je napisao/la:Joj kako ce nas City unistiti
Nije bas da City uvijek bude nesto posebno jak protiv Arsenala ali u ovom momentu je sve ispod 3 razlike za City i vise nego dobro. Nazalost.
P.S. Kod njih Aguero ne igra. Arsenal bez 5-6 prvotimaca.
P.S. Kod njih Aguero ne igra. Arsenal bez 5-6 prvotimaca.
Arsenal have no plans to offer Arteta new deal
Edit:
Ove godine nema vise Azijske turneje
Club confirms pre-season visit to USA
The game will be Arsenal's only match outside Europe this summer.
Edit:
Ove godine nema vise Azijske turneje
Club confirms pre-season visit to USA
The game will be Arsenal's only match outside Europe this summer.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
anell je napisao/la:Arsenal have no plans to offer Arteta new deal
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ali ja sam takav stekao dojam da ovaj Arteta misli da je glavna faca u ekipi i ponajbolji igrac jer ga Wenger forsira pa zivi u toj zabludi da je on neki igrac pa pogledajte samo kad je nasa akcija u toku i kad igraci nasi imaju posjed lopte kako Arteta skoro svaki napad dize ruke u zrak i irintantno mase njima da mu se doda lopta kao da je on neka igracina i nesto je napravio i kreirao pa ono dodajte mi ja cu rijseiti napad i onda kad mu dodaju lik je vrati unazad ili doda prvom do sebe tj. ne napravi nista korisno.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Naravno da mu trebaju vratiti! PA niko tako iskusno i elegantno ne zna da vrati loptu nazad!BigBigBang je napisao/la:Ali ja sam takav stekao dojam da ovaj Arteta misli da je glavna faca u ekipi i ponajbolji igrac jer ga Wenger forsira pa zivi u toj zabludi da je on neki igrac pa pogledajte samo kad je nasa akcija u toku i kad igraci nasi imaju posjed lopte kako Arteta skoro svaki napad dize ruke u zrak i irintantno mase njima da mu se doda lopta kao da je on neka igracina i nesto je napravio i kreirao pa ono dodajte mi ja cu rijseiti napad i onda kad mu dodaju lik je vrati unazad ili doda prvom do sebe tj. ne napravi nista korisno.
Mada iskreno mene u zadnje vreme vise nervira Cazorla od Artete!
Zasluzuje klupu kao i Mikel i Olivier ali sada protiv Citya bice ponovo indentican sastav...
Ali kraj Vermaelena tek imda da nadrljamo u subotu! Pa mi zbog njega iz dve prilike primamo dva gola protiv Swanse-a a sta tek ocekivati protiv Citya?!
EDIT:
Sta je ovo Ramsey jos 5 sedmica odsutan?!?!?!?
EEEEE TUGO TUGO!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
ovo bi ja izveo protiv Citya
-------------------Fabianski------------------------
Sagna-----Per-----Vermalaen------Gibbs-------
----------------Flamini----Kallstrom----------------
OX------------------Cazorla-------------Podolski
----------------------Sanogo------------------------
ili Podolski out,a Gnabry na desno krilo,a Ox iz nužde na lijevo
-------------------Fabianski------------------------
Sagna-----Per-----Vermalaen------Gibbs-------
----------------Flamini----Kallstrom----------------
OX------------------Cazorla-------------Podolski
----------------------Sanogo------------------------
ili Podolski out,a Gnabry na desno krilo,a Ox iz nužde na lijevo
za Ramsey-a kaže "few weeks"...mislim da je on završena priča za ovu sezonu.... 
A.F.C. Bournemouth!
EEE a sto je tuga najveca kaze Wenger neki dan da je Ramsey najblizi povratku od svih povredjenih!rambo16 je napisao/la:za Ramsey-a kaže "few weeks"...mislim da je on završena priča za ovu sezonu....
@Seamane. Nije losa ta formacija ja samo nebi mjenjao golmana i stavio bih Rosickog pre Cazorle i Gnabrya pre Poldija. Sa tim sto bi Sergo bio lijevo. Prosle sezone u rezervama je sve odigrao sa lijevog krila.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
Idi Wenger Bog ti se smilovo,spasi nas muka!!! Nije da ga mrzim daleko bilo,al' poceo sam razmisljat da bi najbolje bilo da umre jbt,posto vidim da sve dok je ziv nece napustit klub. 
golman je zaslužio odmah poslije Chelsea klupicuGunner4 je napisao/la:rambo16 je napisao/la:,
@Seamane. Nije losa ta formacija ja samo nebi mjenjao golmana i stavio bih Rosickog pre Cazorle i Gnabrya pre Poldija. Sa tim sto bi Sergo bio lijevo. Prosle sezone u rezervama je sve odigrao sa lijevog krila.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.