Safet Sušić - Pape

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Ponos Torina » 27 mar 2014, 17:34

Stanic ili Avdija Vrsajevic ??
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 27 mar 2014, 17:37

Ponos Torina je napisao/la:Stanic ili Avdija Vrsajevic ??
Sulejman Tihic!
Vuce na Alvesa prije opercije blatobrana...
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 27 mar 2014, 17:37, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 27 mar 2014, 17:37

gringobih je napisao/la:
Sulejman Tihic!
Gringo, Zlatko ili Fahro? Koliko kostas?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 27 mar 2014, 17:39

adriano_leite je napisao/la:
gringobih je napisao/la:
Sulejman Tihic!
Gringo, Zlatko ili Fahro? Koliko kostas?
Komsic ;)
Ako nisi za ovih 5 god skontao da nisam Vrba iz price o "Hrastu i Vrbi" hebajiga... ;)
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 27 mar 2014, 17:43

Ja ozbiljno pitam,posto je Stanic solidan igrac ja bi prije njega pozvao nego Avidju...Plus je iz nase lige malo promocije za drzavu,moze puno trcati,brz je,solidan centarsut moze proci igraca 1 na 1 itd...

zato sam i napisao jer me interesuje sta vi mislite... ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 27 mar 2014, 17:45

gringobih je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: Gringo, Zlatko ili Fahro? Koliko kostas?
Komsic ;)
Ako nisi za ovih 5 god skontao da nisam Vrba iz price o "Hrastu i Vrbi" hebajiga... ;)
Ne znam koji ti je nick bio ranije, ali sam te upamtio kao gringa, da 2 godine vrtis istu pricu kao pokvarena ploca, masa zaludjena, unistila ih SDA, Pape grobar naseg fudbala itd. Sta god da se desi, ti svoje pa svoje. To itekako pokazuje simptome instaliranog subjekta da napravi pometnju u masi.

Mes Que Un Club!

Guzonja
Kontakt:

Post Postao/la Guzonja » 27 mar 2014, 17:47

Ponos Torina je napisao/la:Ja ozbiljno pitam,posto je Stanic solidan igrac ja bi prije njega pozvao nego Avidju...Plus je iz nase lige malo promocije za drzavu,moze puno trcati,brz je,solidan centarsut moze proci igraca 1 na 1 itd...

Kako ces solidnog igraca ispred Germanije :?:
--------------Dzeko-------Ibisevic
---Lulic---------------------
---------- Misimovic ----Pjanic
----------------Germanija
-Kolasinac----Spahic -- Bicakcic----Mujdza
--------------Begovic--------------

by: Glavonja Safet.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 27 mar 2014, 17:49

gringobih je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: Gringo, Zlatko ili Fahro? Koliko kostas?
Komsic ;)
Ne znam koji ti je nick bio ranije, ali sam te upamtio kao gringa, da 2 godine vrtis istu pricu kao pokvarena ploca, masa zaludjena, unistila ih SDA, Pape grobar naseg fudbala itd. Sta god da se desi, ti svoje pa svoje. To itekako pokazuje simptome instaliranog subjekta da napravi pometnju u masi.
Ma jok, samo se situacija pomice sa loseg na gore u nasem fudbalu pa mi i kritke moraju biti iste...Kakva ploca ba...
Ponos Torina je napisao/la:Ja ozbiljno pitam,posto je Stanic solidan igrac ja bi prije njega pozvao nego Avidju...Plus je iz nase lige malo promocije za drzavu,moze puno trcati,brz je,solidan centarsut moze proci igraca 1 na 1 itd...

Da je bolji od Avdije to zna svako, a da je bolji od Leovca, Dilavera, Vranjesa, pa cak i Besica itd nije...
Pa gledao si sinoc mega derbi, samo jedna rijec ono moze opisati, SRAMOTA...
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 27 mar 2014, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 27 mar 2014, 17:51

gringobih je napisao/la:
gringobih je napisao/la: Komsic ;)
Ma jok, samo se situacija pomice sa loseg na gore u nasem fudbalu pa mi i kritke moraju biti iste...Kakva ploca ba...
Da, da nam dragi Bog podari uvijek ovako losu situaciju u fudbalu i da se stalno plasiramo na velika takmicenja. Cuj, situacija se pomice sa loseg prema gorem, a do prije par godina nam kroz repku prolazili igraci poput Muline i nismo mogli pobijediti lose repke, ali eto, sad je losa situacija kada smo se plasirali na Svjetsko :roll: . Da nam stalno hoce tako biti gore moj gringo...

Mes Que Un Club!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 27 mar 2014, 17:59

adriano_leite je napisao/la:Da, da nam dragi Bog podari uvijek ovako losu situaciju u fudbalu i da se stalno plasiramo na velika takmicenja. Cuj, situacija se pomice sa loseg prema gorem, a do prije par godina nam kroz repku prolazili igraci poput Muline i nismo mogli pobijediti lose repke, ali eto, sad je losa situacija kada smo se plasirali na Svjetsko :roll: . Da nam stalno hoce tako biti gore moj gringo...
Koji od 4300 bogova koji trenutno operiraju plavom planetom???? 8-)

Gubimo igrace kao nikad a pozivamo kloceve kao nikad, atmosfera je kao u romanima Agathe Christie, ako je za tebe uspijeh plasaman kroz onakvu grupu sa onakvom patnjom....Ne znam...
Biti na SP-u je naravno dobro ali sa ovakvim odnosima unutar mozemo popusiti puno tamo... ;)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 27 mar 2014, 18:00

gringobih je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Da, da nam dragi Bog podari uvijek ovako losu situaciju u fudbalu i da se stalno plasiramo na velika takmicenja. Cuj, situacija se pomice sa loseg prema gorem, a do prije par godina nam kroz repku prolazili igraci poput Muline i nismo mogli pobijediti lose repke, ali eto, sad je losa situacija kada smo se plasirali na Svjetsko :roll: . Da nam stalno hoce tako biti gore moj gringo...

Gubimo igrace kao nikad a pozivamo kloceve kao nikad, atmosfera je kao u romanima Agathe Christie, ako je za tebe uspijeh plasaman kroz onakvu grupu sa onakvom patnjom....Ne znam...
Biti na SP-u je naravno dobro ali sa ovakvim odnosima unutar mozemo popusiti puno tamo... ;)
Da li pamtis bolji period nase repke i bolje rezultate nase repke?

Mes Que Un Club!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 27 mar 2014, 18:01

Znam da ima dosta kandidata koji bi mogli biti zamjena za Mujdju i znam da Avdija ima prednost iz "nekih razloga"

Sto se tice derbija,nasu ligu nepratim vec nekoliko godina jer nemam sta da vidim tu niti idem na utakmice da gledam mesare na djelu...

Na kraju krajeva Susic ce sve isto raditi kao sto je radio i u prethodne 4 godine i zato vas ne shvatam sta se raspravljate danima radi istih gluposti,vasa rasprava nece nista promjeniti...Safet ce i dalje po svom ;)

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 27 mar 2014, 18:07

gringobih je napisao/la:

Da li pamtis bolji period nase repke i bolje rezultate nase repke?
Bolji rezulatat (uz jacu repku i laksu grupu) ne ali bolji periode od ovog da, pamtim...
Posto svijet nije crno-bijel ne moze se sve svesti na par rijecu u pitanju odnosno odgovoru da bi se dobila kompletna slika...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 27 mar 2014, 18:09

gringobih je napisao/la: Bolji rezulatat (uz jacu repku i laksu grupu) ne ali bolji periode od ovog da, pamtim...
Posto svijet nije crno-bijel ne moze se sve svesti na par rijecu u pitanju odnosno odgovoru da bi se dobila kompletna slika...
Kada je to bilo, posto se ja tog perioda ne sjecam? Iako pratim repku od fakticki njenog postanka, ja bolji period nisam zapamtio, pa bih te molio, koji je to period?

Mes Que Un Club!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 27 mar 2014, 18:14

gringobih je napisao/la: Bolji rezulatat (uz jacu repku i laksu grupu) ne ali bolji periode od ovog da, pamtim...
Kada je to bilo, posto se ja tog perioda ne sjecam? Iako pratim repku od fakticki njenog postanka, ja bolji period nisam zapamtio, pa bih te molio, koji je to period?
Pa ilustrirat cu ti samo jednu stvar, prvi put u historiji reprezentacija smo zahvaljujuci znas kome gledali bojokt utakmice i to LIVE uz Marijana...
Sad bih ja tebe pitao da li si ikad u svom zivotu gledao nesto slicno bilo gdje i bilo kad????
Toliko o ovom periodu od mene....

Torino@ ako uvijek budu pametni sutili budale ce svijetom vladati kao i do sada...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 27 mar 2014, 18:18

gringobih je napisao/la:
Pa ilustrirat cu ti samo jednu stvar, prvi put u historiji reprezentacija smo zahvaljujuci znas kome gledali bojokt utakmice i to LIVE uz Marijana...
Sad bih ja tebe pitao da li si ikad u svom zivotu gledao nesto slicno bilo gdje i bilo kad????
Toliko o ovom periodu od mene....
Prisustvovao sam utakmici na Kosevu i meni je itekako bolje pratiti repku na Svjetskom prvenstvu, nego gledati igrace koji bojkotuju reprezentaciju. Ti si ocigledno ona druga strana koja vise uziva u rasulu nego u necemu lijepom. Bojkot kao bojkot, napravio je neke pomake, ne velike, ali je napravio, ali ipak je Svjetsko prvenstvo najveci iskorak nase reprezentacije i to niko ne moze osporiti. Van svake pameti je vise uzivati u bojkotu nego u najvecem rezultatu u nasoj historiji. Toliko i od mene...

Mes Que Un Club!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 27 mar 2014, 18:26

adriano_leite je napisao/la: Prisustvovao sam utakmici na Kosevu i meni je itekako bolje pratiti repku na Svjetskom prvenstvu, nego gledati igrace koji bojkotuju reprezentaciju. Ti si ocigledno ona druga strana koja vise uziva u rasulu nego u necemu lijepom. Bojkot kao bojkot, napravio je neke pomake, ne velike, ali je napravio, ali ipak je Svjetsko prvenstvo najveci iskorak nase reprezentacije i to niko ne moze osporiti. Van svake pameti je vise uzivati u bojkotu nego u najvecem rezultatu u nasoj historiji. Toliko i od mene...
Ako ce rasulo-demonstracije donijeti neke promjene na bolje za mene su ok...
A takodje nemoj zaboraviti da ti koji trebaju nositi nasu igra na SP-u i koji su nas plasirali upravo oni bojkotuju...
Po meni pravo hebena situacija, nikad gora... :(

Gora i od situacije kad su Crnogorci morali strahovati na Euroviziji od tog kakvu li ce blamazu napraviti Rambo predstavljajuci Turisticku zemlju...

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 27 mar 2014, 19:01

Postalo je pravo moderno neistomisljenike nazivati placenicima itd., a visi se na internetu podjednako kao i druga strana. Matematicki ne vazi dzabe ako je A=B, a B=C, da je i A=C. Ko konta, skontace.

Ja na primjer ne kontam sledece hipoteze Papetovih placenika,

-Kruticari prave planski i organizovano losu atmosferu na forumu kao i medju navijacima i unutar reprezentacije.

-Kruticari su mali misevi i placenici koji nemaju zivot i pljuju mucki Papeta a nemaju nikakav uticaj na reprezentaciju.

Pa sta sada? Je li kriticari ruse atmosferu ili nemaju uticaj na reprezentaciju? Odlucite se placenici.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 mar 2014, 19:08

To smo mi, u pravom smislu te riječi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 mar 2014, 19:13

Ovi kriticari ce se do SP drzati svoga a to je "da Pape treba da podnese osavku, ako zelimo uspjeh na SP", a onda ce doci taj neki strucnjak i "imat cemo uspjeh na SP". Znaci taj novi nikako ne moze da pogrjesi samo ce biti bolje ...

A na kraju svi znam da nece doci do smjene do SP pa taman da izgubimo ove dvije zadnje prijateljske. Također ovi kriticari ce tokom SP jedva cekati kiks samo da mogu pametovati komentarima tipa "da nas vodi Barbarez mi bi prosli grupe, da igra Pricic bilo bi ovo, da igra Cocalic bilo bi ono" ...itd. Iz supljeg u prazno.

Hvala Bog pa je njih mala sascica, a nas normalnih navijaca koji smo uz reprezentaciju i u dobru i u zlu daleko vise.
Mi koji jedva cekamo SP i radujemo se prvom velikom takmicenju nase domovine i naravno nadamo se pozitivnom, uz svijest da su porazi sasvim moguci.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.