FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Moze li mi molim vas neko reci da li djevojke placaju kartu znam da prije nisu 
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja sam vidio da kupuju cure, znaci trebalo bi da placaju i oneSaLL/ihovic je napisao/la:Moze li mi molim vas neko reci da li djevojke placaju kartu znam da prije nisu
- akisarajevo92
- Kontakt:
FanVitez je napisao/la:Prijetelji tuzlaci svu srecu vam zelim u derbiju,da dobijete to i napravite veliki korak ka povratku u premijer ligu!zasluzujete to
. pa da vas ugostimo godini,na novom stadionu u Vitezu
![]()

akisarajevo92 je napisao/la:Hoce li biti prijenos utakmice na Face-u?
neće,ako imaš moju tv biće na RTV TK.
Pobjeda je bolja od orgazma!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Imam Nettv plus, racunao sam na Face, najavljivali su mjesecima unazad i saznam dva dana prije da nece prenositiGorki je napisao/la:FanVitez je napisao/la:Prijetelji tuzlaci svu srecu vam zelim u derbiju,da dobijete to i napravite veliki korak ka povratku u premijer ligu!zasluzujete to
. pa da vas ugostimo godini,na novom stadionu u Vitezu
![]()
akisarajevo92 je napisao/la:Hoce li biti prijenos utakmice na Face-u?
neće,ako imaš moju tv biće na RTV TK.
Don't believe the hype.
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Da se neće bez karti ostat? Ima l' ođe ko voljan da mi ostavi koju 
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Hvala drugtuzlak1987 je napisao/la:Ja sam vidio da kupuju cure, znaci trebalo bi da placaju i oneSaLL/ihovic je napisao/la:Moze li mi molim vas neko reci da li djevojke placaju kartu znam da prije nisu
SLOBODA do groba .
Ljudi, hoće li biti prenos na FACE TV-u? 

- Probisvjet
- Kontakt:
beka23 je napisao/la:Ljudi, hoće li biti prenos na FACE TV-u?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Probisvjet je napisao/la:beka23 je napisao/la:Ljudi, hoće li biti prenos na FACE TV-u?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
A da promijenim ime teme do subote naveče npr. ''Sloboda Tuzla (Nema prijenosa na FACE)''Probisvjet je napisao/la:beka23 je napisao/la:Ljudi, hoće li biti prenos na FACE TV-u?
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ma dobro razumijem pojedince ne znaju da nema prenosa na face tv,pooooonekad uđu na ovu temu,ali brate može se upratiti/čuti da nema prenosa na face tv i da ko ima moju tv može pratiti tekmu na RTV TK 
- Probisvjet
- Kontakt:
Javljamo vam da FACE TV nece prenositi utakmicu Sloboda -Jedinstvo

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ako i kojim slucajem moje Jedinstvo ne udje u Premijer ligu i udje Sloboda , zalit cu naravno ali mi nece biti krivo jer Tuzla kao i Bihac zasluzuju premijerligasa sto se vidi iz svega ovoga. Kad vidim kakve ekipe igraju u toj Premijer ligi , ekipe iz kojekakvih vukojebina i prcvarnica na cijim se utakmicama jedva skupi 200 ljudi , onda samo mogu reci da je dobro za ovaj nas jadni nogomet i za nasu jadnu ligu da Tuzla ili Bihac imaju predstavnika u Premijer ligi. Kad se na Tusnju ocekuje protiv Jedinstva 7-8 000 ljudi onda bi svakako taj broj ljudi , ako ne i veci bio i protiv Želje , Sarajeva i sl. Normalno je da se malo "provociramo" međusobno pred ovakvu utakmicu , pred derbi ali realno , Tuzlaci dokazuju koliko im je stalo do kluba , koja euforija vlada zbog Slobode i zasluzujete Premijer ligu isto kao i mi. Volio bih samo da se do kraja igra posteno i sa jedne i sa druge strane i da bolja ekipa bude na prvom mjestu , ako to bude Sloboda , cestitat cu vam najiskrenije i imat cu na umu da je igranje Slobode u Premijer ligi samo + za BH nogomet. Siguran sam da ce se ova utakmica u skorijoj buducnosti igrati i u Premijer ligi i jako sam ponosan sto vlada toliki interes za gostovanje moga kluba na Tusnju jer to govori da se dobro radi i u mom klubu.Neka bolji pobjedi.
Nakon jučerašnjeg tzv. ravnanja, majstorske ekipe danas su otpočele posao ugradnje stolica. Ovaj posao radiće se sve do subotnje utakmice Crveno - crnih i Jedinstva, a procjenjuje se da bi do tada trebalo biti montirano oko 1.000 stolica.

-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
jel na nasoj temi onaj baltazar napisao nesto u fazonu...kakvih 7000,uozbilji se...rekao sam tom prilikom da ako uvezemo 4 pobjede i jedinstvo docekamo na minus 3 da ce bit cc 7 000 ljudi na tekmi...pa reko da ga potrazim da pojede sva vnago koja je p.o.s.r.o

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- nesvrstani
- Kontakt:
bio maloprije kod mide, nestalo sjevera
a zapad ima jos 200tinjak karti, sutra bi moglo jos doci, uglavnom kaze momak ide ko ludo 
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
kupio karte prije nekih 2 sata. vidim dobili smo novog generalnog sponzora BSO tako ce i oni na dresove 
Sloboda Tuzla
A gde su crneGorki je napisao/la:Nakon jučerašnjeg tzv. ravnanja, majstorske ekipe danas su otpočele posao ugradnje stolica. Ovaj posao radiće se sve do subotnje utakmice Crveno - crnih i Jedinstva, a procjenjuje se da bi do tada trebalo biti montirano oko 1.000 stolica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.