Mi jedino gdje mozemo uletiti na teren je sugavica 4 maja kad vas poderamo i zakucamo vam i zadnji ekser ili ti ga cavao u sanduk ili ti ga lijes!monsen je napisao/la:Boze sacuvaj. Daj mi bar jedan razlog da budem ljubomoran. Ne zanimaju me ove price rekla-kazala, dosli-otisli, nego jednom u zivotu nesto potkrijepite cinjenicama. Pola tima vam na posudbu doslu, Stojceva ce prodati cim neko nesto ponudi jer covjek prekuco ovu ligu kao Said, a ovi fol dovode vec neke igrace. Ne znaju da ako ne osvojite nista ove sezone da bi moglo biti ulijetanja na teren i slicnih scenarija koji su vama dobro poznati ..Sarajlijc@ je napisao/la:Malo smo ljubomorni.monsen je napisao/la:Niko ne zna sta ce sutra biti, a ovaj kao zna ko ce otici na ljeto, a ko ce doci. Isto kao da su igraci budale da prave s Sarajevom predugovore a da na ljeto mogu otici negdje u evropu, pa nisu budale. Ali shvatam da ste se vi nafurali gledali na eurosportu kako Bayern kupi Lewandowskog, pa kontate i vi mozete.
![]()
Ali vi sanjate inace svasta, tako da se ne cudim ..
Kod vas dobar igrac bude plafon sest mjeseci..
I onda dolazi novih 11 .. Lazete sami sebe ..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: GangEvil, dana/u 27 mar 2014, 18:37, ukupno mijenjano 1 put.
pastore je napisao/la:objektivni manijacihabib je napisao/la:Jeli ba sta je fazon sa tim bergamom vidim amor to nesto fura po fb-u![]()
![]()
![]()
SVAKA CAST MANIJACI
u onako dobrom sastavu i onko spremni moramo ici svuda i svima i nema sanse da bi nas bilo koja grupa pomjerila sa crte
u korteu krecemo sa nama poznate lokacije sa oko 200+ ljudi u isto vrijeme kada krece i pitarski korteo s namjerom da se sretnemo sa njima neznajuci koliko ih je
murija nas ubrzo primjecuje i pokusava zasutaviti ali to im ne uspijeva sve do marijin dvora kada nam preprecuju ulicu i prolaz, tu tenzija, naguravanje i pokusaji prolaska, ali nista i logicno pitanje upuceno njima sta nas imaju zaustavljati kada pitare na Grbavici nisu, odgovor je jednostavan nisu imali naredjenje njih da zaustave a za nas su dobili naredjenje da nas zaustavljaju gdje god mogu svaku **** grupicu
u medjuvremenu dobijamo info da njihov korteo broji manje od 300 ljudi i jos vece razocarenje sto se nismo uspjeli sresti, bila bi im metla...
dalje nastavljamo pod pratnjom murije i prijetnje kako ne smije biti navijanja, kako ih moramo pratiti, ali cim smo nastavili pjesma nije stala do stadiona i vise je murija pratila nas i nas tempo nego mi njih
na utakmici odlicno navijanje, iznenadjen sam kako smo fenomenalno navijali bez bubnjeva bez megafona
pirotehnicka dionica odlicna po ko zna koji put, usudicu se reci da smo i bez svih pomagla bolje navijali od sjevera koji je dosta puta samo blejo prema nama
ostaje zal za nepostignutim golom jer smo i na terenu bili bolji i imali zrelije prilike
u trenutku kada murija pocinje pendreciti sve redom i izivljavati se na nama ko da smo cetnici, sa sjevera grmi gazi male plave strumfove, neshvatljivo, ko da uniforme njihovi nose, al kad malo bolje razmislim...
na izlazu iz stadiona i oko njega **** Bergamo, preslikana situacija, steta sto nema kvalitetan video zapis
murija je osim pendreka i psovki jos koristila kamenje a izgleda i flase...
![]()
![]()
Nemate se vi sta susretati sa nama svi znamo da ste u najboljoj atletskoj formi od svih navijaca.Za koliko ste od Koseva do Skenderije dosli ?
Zadnja izmjena: Damba87, dana/u 27 mar 2014, 18:28, ukupno mijenjano 1 put.
ovaj @pastore je tolikooo istraumatiziran da to nije normalno... Nakon 2 recenice sam prestao citati, kad je napis'o da je nas bilo 300... toliko o tome...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
Takav im info dosao, je.biga 
I ko s mlatio poslije utakmice u sarajevu? Fašisti
@GangEvil je pokazatelj jednog mozemo reci decka koji je izasao iz sahta i ponovo dosao do interneta. Momak koji lupate gluposti svakih mozemo reci sest-sedam godina u zavisnosti od periodu u kojem to moze raditi. Zakuca on Zelju svako malo i onda se opet vrati u saht jer pise gluposti i jos neargumentovane. Nego lupetanje po tastaturi, onako samo da nesto napise, cist primjer sahtovca, ali on ce nestati vrlo brzo.
@Hz
Niko ovdje nije napisao da vi trebate mjenjati tim, nego ce se to desiti na kraju sezone. Ove suplje vi potpisali s nekim a sezona ima jos da se igra je prica za malu djecu. Ovo je isto bilo s Grahovcem, pa s Muharemovicem, sad je na red dosao Duljevic. Ma nema citav Premijer liga zeli da kod vas dode, da moze na press-u reci napadamo titulu, najjaci smo.
Stojcev nek dobije malo jacu ponudu iz Kazahstana on ce nestati kao Said, Sesar itd ..
Zivi bili pa vidjeli ..
@Hz
Niko ovdje nije napisao da vi trebate mjenjati tim, nego ce se to desiti na kraju sezone. Ove suplje vi potpisali s nekim a sezona ima jos da se igra je prica za malu djecu. Ovo je isto bilo s Grahovcem, pa s Muharemovicem, sad je na red dosao Duljevic. Ma nema citav Premijer liga zeli da kod vas dode, da moze na press-u reci napadamo titulu, najjaci smo.
Zivi bili pa vidjeli ..
Teško. Daleko je prohrvatska zabit od Sarajeva.miki651 je napisao/la:I ko s mlatio poslije utakmice u sarajevu? Fašisti
http://www.transfermarkt.co.uk/en/nk-si ... _1242.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Katolifija.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
lafomamone
- Kontakt:
Samo me cudi kako niko od igraca zeljzcara nikad nikakvu ponudu da dobije, pa makar i iz tog Kazahstana, gdje je taj talenat za koji se svi otimaju
Nevjerovatno da su svi isto obojeni, kako paze na te stvari 
- hule_barca
- Kontakt:
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kakve veze ima liga prvaka sa kupom zivota ti?hule_barca je napisao/la:Zar se smije igrati u 19:30 s obzirom na Ligu Prvaka
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Pa mene ne cudi sto ti to ne vidis, jer i ti si iz sahta izasao ima ovo mjesec dva kako je Tan dao nesto sadake. Do tada nisi pratio nista jer u sahtu nisi imao pristup net-u. Uzaludno je tebi sad objasnjavati, jer ne baratas cinjenicama, odnosno nemas blage.lafomamone je napisao/la:Samo me cudi kako niko od igraca zeljzcara nikad nikakvu ponudu da dobije, pa makar i iz tog Kazahstana, gdje je taj talenat za koji se svi otimaju
To je logično, ne samo on nego bilo koji igrač iz Sarajeva i iz Premijer lige. Samo sam siguran da neće otići jeftino kao što se dešavalo sa igračima prije, mada smo na Sesaru dobro zaradili.monsen je napisao/la:..... Stojcev nek dobije malo jacu ponudu iz Kazahstana on ce nestati kao Said, Sesar itd ..
Zivi bili pa vidjeli ..
Nisam za to konstantno mijenjanje tima, nama na ljeto treba jedan eventualno dva igrača, računajući da Jajalo neće ptodužiti posudbu ( a da Delač hoće). Ali ni za to da se nateže oko prodaje, ako dođe ponuda koja nije loša igrača treba pustiti ne rizikovati pa ga za godinu - dvije godina dati puno jeftinije.
Rano je još o tome govoriti a i ovo što se priča oko nekih igrača je šuplja...
- hule_barca
- Kontakt:
Znam da se ligaške tekme ne smiju igrati, kontao sam možda i kupSarajlijc@ je napisao/la:Kakve veze ima liga prvaka sa kupom zivota ti?hule_barca je napisao/la:Zar se smije igrati u 19:30 s obzirom na Ligu Prvaka
Mes Que Un Club
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kako ne smiju bolan?hule_barca je napisao/la:Znam da se ligaške tekme ne smiju igrati, kontao sam možda i kupSarajlijc@ je napisao/la:Kakve veze ima liga prvaka sa kupom zivota ti?hule_barca je napisao/la:Zar se smije igrati u 19:30 s obzirom na Ligu Prvaka
- hule_barca
- Kontakt:
Pa recimo Real vs Barca nisu smjeli početi prije 23:00 zbog LP a SuperKup je bio u pitanju
Mes Que Un Club
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma buraz kod nas sve mozehule_barca je napisao/la:Pa recimo Real vs Barca nisu smjeli početi prije 23:00 zbog LP a SuperKup je bio u pitanju
Realno Sarajevo je trenutno najpozeljnija destinacija vecini igraca iz Premijer lige, eto necu u obzir uzimati igraca Zeljeznicara , al jel fkt mislis da igraci koji vrijede u Olimpicu, Travniku, Zrinjskom, Leotaru, Borcu( nemoj samo ovdje kao argument navesti Grahovca jer decko je vezan ugovorom , ponudili smo obestecenje , Borac nije pristao i to je to) itd. A ovo za Stojceva stoji kao i za svakog igraca iz nase lige , jer nijedan nas klub finansijski jos ne moze parirati klubovima iz Kazahstana, Talianda i ostalih naizgled smijesnih destinacija, i svaki igrac ce prije igrati u Kazahstanu za lupam 15k eura mjesecno nego ovdje za 2-3k.monsen je napisao/la:@GangEvil je pokazatelj jednog mozemo reci decka koji je izasao iz sahta i ponovo dosao do interneta. Momak koji lupate gluposti svakih mozemo reci sest-sedam godina u zavisnosti od periodu u kojem to moze raditi. Zakuca on Zelju svako malo i onda se opet vrati u saht jer pise gluposti i jos neargumentovane. Nego lupetanje po tastaturi, onako samo da nesto napise, cist primjer sahtovca, ali on ce nestati vrlo brzo.
@Hz
Niko ovdje nije napisao da vi trebate mjenjati tim, nego ce se to desiti na kraju sezone. Ove suplje vi potpisali s nekim a sezona ima jos da se igra je prica za malu djecu. Ovo je isto bilo s Grahovcem, pa s Muharemovicem, sad je na red dosao Duljevic. Ma nema citav Premijer liga zeli da kod vas dode, da moze na press-u reci napadamo titulu, najjaci smo.Stojcev nek dobije malo jacu ponudu iz Kazahstana on ce nestati kao Said, Sesar itd ..
Zivi bili pa vidjeli ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.