FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hule_barca
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hule_barca » 27 mar 2014, 19:35

Sarajlijc@ je napisao/la: Ma buraz kod nas sve moze :mrgreen:
Vidim a i k'o da će nas gledati cijela Europa :D
Mes Que Un Club

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 27 mar 2014, 19:38

Dzakmic je napisao/la:
monsen je napisao/la:@GangEvil je pokazatelj jednog mozemo reci decka koji je izasao iz sahta i ponovo dosao do interneta. Momak koji lupate gluposti svakih mozemo reci sest-sedam godina u zavisnosti od periodu u kojem to moze raditi. Zakuca on Zelju svako malo i onda se opet vrati u saht jer pise gluposti i jos neargumentovane. Nego lupetanje po tastaturi, onako samo da nesto napise, cist primjer sahtovca, ali on ce nestati vrlo brzo.

@Hz

Niko ovdje nije napisao da vi trebate mjenjati tim, nego ce se to desiti na kraju sezone. Ove suplje vi potpisali s nekim a sezona ima jos da se igra je prica za malu djecu. Ovo je isto bilo s Grahovcem, pa s Muharemovicem, sad je na red dosao Duljevic. Ma nema citav Premijer liga zeli da kod vas dode, da moze na press-u reci napadamo titulu, najjaci smo. :D Stojcev nek dobije malo jacu ponudu iz Kazahstana on ce nestati kao Said, Sesar itd ..
Zivi bili pa vidjeli ..
Realno Sarajevo je trenutno najpozeljnija destinacija vecini igraca iz Premijer lige, eto necu u obzir uzimati igraca Zeljeznicara , al jel fkt mislis da igraci koji vrijede u Olimpicu, Travniku, Zrinjskom, Leotaru, Borcu( nemoj samo ovdje kao argument navesti Grahovca jer decko je vezan ugovorom , ponudili smo obestecenje , Borac nije pristao i to je to) itd. A ovo za Stojceva stoji kao i za svakog igraca iz nase lige , jer nijedan nas klub finansijski jos ne moze parirati klubovima iz Kazahstana, Talianda i ostalih naizgled smijesnih destinacija, i svaki igrac ce prije igrati u Kazahstanu za lupam 15k eura mjesecno nego ovdje za 2-3k.[/quote

Sarajevo jeste najpozeljnija destinacija u Premijer ligi. dobrim igracima kojim propadnu svi evropski moguci transferi. Vi mozete Duljevica dovesti kad se zavrsi liga i prelazni rok, pa ako on ne nade negdje nesto vani da ga dovedete onda moze. A ova u pola sezone fol potpisali predugovor, pa nije Duljevic lud. Sacekat ce da mu istekne ugovor, pa ce prvo traziti vani aganzman, jer ga vec trazi duze vrijeme ...
Kvaka je u tome da ovdje izgleda pisu djecica od 12 god i ovako ovi tipovi poput lafmomana(klixovca) i slicnih ..

FKS1946
Kontakt:

Post Postao/la FKS1946 » 27 mar 2014, 19:50

monsen je napisao/la:
Sarajevo jeste najpozeljnija destinacija u Premijer ligi. dobrim igracima kojim propadnu svi evropski moguci transferi. Vi mozete Duljevica dovesti kad se zavrsi liga i prelazni rok, pa ako on ne nade negdje nesto vani da ga dovedete onda moze. A ova u pola sezone fol potpisali predugovor, pa nije Duljevic lud. Sacekat ce da mu istekne ugovor, pa ce prvo traziti vani aganzman, jer ga vec trazi duze vrijeme ...
Kvaka je u tome da ovdje izgleda pisu djecica od 12 god i ovako ovi tipovi poput lafmomana(klixovca) i slicnih ..
Momak dolazi u Sarajevo 100 %, predstavljanje ce biti ja mislim 5 Aprila. Znam ga jako dobro i on mi je to potvrdio !
M.Delac 2

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 27 mar 2014, 19:51

monsen ohladi malo, dobro je, ispali ste iz kupa i sta :D
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 27 mar 2014, 19:54

Burberry46 je napisao/la:monsen ohladi malo, dobro je, ispali ste iz kupa i sta :D
Moramo i to nekad. Sasvim normalna pojava..

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 27 mar 2014, 19:55

habib je napisao/la:Pastore a ko je napisao taj tekst i gdje?? Samo mi jos to reci
kopirano sa foruma manijaka,pa gdje bi se inace moglo ovo procitati :lol: cuj 300 hordi u korteu :lol: :lol: :lol: pa toliko ih samo ispred kasabe bilo

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 mar 2014, 20:05

Kako je dosadan ovaj lik jbt.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

begipasha
Kontakt:

Post Postao/la begipasha » 27 mar 2014, 20:07

slika

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 27 mar 2014, 20:10

monsen je napisao/la: Moramo i to nekad. Sasvim normalna pojava..
Naravno da je normalno, pa da smo mi ispali vi ne bi silazili s ove teme, a koliko sam primjetio nije bilo previše provokacija od naših na drugoj temi....

Ah da...vi ste imali limitiran igrački kadar a kod nas su milioni uloženi.....

@sabinho a mi još dosadniji što mu odgovaramo, al ne možeš više da slušaš omalovažavanje svega što mi uradimo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 mar 2014, 20:12

hilmo je napisao/la:
Naravno da je normalno, pa da smo mi ispali vi ne bi silazili s ove teme, a koliko sam primjetio nije bilo previše provokacija od naših na drugoj temi....

@sabinho a mi još dosadniji što mu odgovaramo, al ne možeš više da slušaš omalovažavanje svega što mi uradimo.
Ma moze se vazda ujedati pa evo sad pitati kako to svi roviti i povrijedjeni a igraju tekmu za tekmom ali eto nije red.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 27 mar 2014, 20:13

Suplja prica, imaju 2 povrijedjena igraca to su Kvesic i Colic, a cini mi se obojica su bili na klupi.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 27 mar 2014, 20:13

hilmo je napisao/la:

Za nas je normalno jer smo samo u ovom posljednjem periodu uzeli pet trofeja. To je odlicna brojka, zar ne ? Mi smo imali kadar kakav smo imali u kojem sigurno nije bilo igraca Kelna, Celzija, igraca anamo tamo onih i opet u dvije utakmice nismo izgubili, odnosno u kupu 41 utakmica, 3690 min bez poraza!

Dovoljno!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 mar 2014, 20:15

monsen je napisao/la:
hilmo je napisao/la:

Za nas je normalno jer smo samo u ovom posljednjem periodu uzeli pet trofeja. To je odlicna brojka, zar ne ? Mi smo imali kadar kakav smo imali u kojem sigurno nije bilo igraca Kelna, Celzija, igraca anamo tamo onih i opet u dvije utakmice nismo izgubili, odnosno u kupu 41 utakmica, 3690 min bez poraza!

Dovoljno!
Jeste iz Liverpoola.

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 27 mar 2014, 20:17

To je prvo bio nas igrac, pa smo ga prodali, tako da njega racunam nasim, sto ti ne mozes za ove. Ovo je nasa skola fudbala..

Pa opet minuta sutnje se desila u 91. min ...

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 27 mar 2014, 20:19

Imali ste napadaca Liverpoola. Ne treba se zamari vise, prosla je kvalitetnija, ljepsa, skuplja, organizovanija... ekipa i to je to, a od takve ekipe nije sramota ispasti

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 mar 2014, 20:19

monsen je napisao/la:To je prvo bio nas igrac, pa smo ga prodali, tako da njega racunam nasim, sto ti ne mozes za ove. Ovo je nasa skola fudbala..

Desila se minuta krkanluka, napada na sudije i ispoljavanja nemoci kao da su toboze bili 100% sigurni da nije bio ofsajd.

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 27 mar 2014, 20:20

Sabinho je napisao/la:
monsen je napisao/la:To je prvo bio nas igrac, pa smo ga prodali, tako da njega racunam nasim, sto ti ne mozes za ove. Ovo je nasa skola fudbala..

Desila se minuta krkanluka, napada na sudije i ispoljavanja nemoci kao da su toboze bili 100% sigurni da nije bio ofsajd.
Minuta sutnje na istoku i sjeveru. Ne mijenjaj temu.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 mar 2014, 20:21

monsen je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:

Minuta sutnje na istoku i sjeveru. Ne mijenjaj temu.
Sreca pa je ta minuta sutnje dovela do toga da mi ispadnemo a vi prodjete.

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 27 mar 2014, 20:21

Desila se milicija

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 27 mar 2014, 20:22

Pogledaj reakciju Tatomirovica, ono nijedno vase dijete nije nikad uradilo.

Cuj minuta sutnje, a frajer odmah zastavicu digao :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Turo i 31 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []