FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sekac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sekac » 27 mar 2014, 20:30

Sarajlijc@ je napisao/la:
monsen je napisao/la:To je prvo bio nas igrac, pa smo ga prodali, tako da njega racunam nasim, sto ti ne mozes za ove. Ovo je nasa skola fudbala..

Pa opet minuta sutnje se desila u 91. min ...
Pogledaj reakciju Tatomirovica, ono nijedno vase dijete nije nikad uradilo.

Cuj minuta sutnje, a frajer odmah zastavicu digao :mrgreen:
Samo Ivan i ćini mi se Krupinac da su ovo uradili nema u ligi cijeloj neko ovako nešto da je uradio možda griješim ali ja ne pamtim.
Sarajevo ljubavi moja!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 mar 2014, 20:36

monsen je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
monsen je napisao/la:Imam ja drugova pitara dosta, znam ja sta se desilo. Pobjedila je sretnija ekipa, ali prolazak Zelje nije osvojen kup. Nego vi zasucite rukave da osvojite nesto, vakat je Bogme ..
Nemoj se samo previse brinuti zivota ti. I ovo sto smo osvojili nama je dovoljno da do smrti navijamo za Sarajevo.
Fazon sto sam siguran da ti nisi nista proslavio. Isto kao da navijas za Real, a ovo imas mogucnost da pratis i ides na stadion. Mozda ova 2007 da si imao nesto godina, ali si sigurno bio mali pa nisi znao sta znaci proslaviti.

Ali moram ti ja priznati znas kakav je osjecaj tri godine svake godine dizati pehar uhhh, ne mogu ja to tebi docarati moras to dozivjeti, ali te kontam kad kazes da ti je to dovoljno, sta ces drugo ..
Ne brini dovoljno sam star svakako. Najgore kad tako kao ti covjek stari samo fizicki a mentalno stagnira. Pozdrav.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 27 mar 2014, 20:41

Hoces li ga drzati u ruci i ove god.?

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 27 mar 2014, 20:41

Sabinho je napisao/la:
monsen je napisao/la:To je prvo bio nas igrac, pa smo ga prodali, tako da njega racunam nasim, sto ti ne mozes za ove. Ovo je nasa skola fudbala..

Desila se minuta krkanluka, napada na sudije i ispoljavanja nemoci kao da su toboze bili 100% sigurni da nije bio ofsajd.
Psuju sudiji,udaraju se ko krkani,a treba im go,al vazno je pljuvat i psovat kao Bucan,ko sisa go

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 27 mar 2014, 20:43

sekac je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:

Pogledaj reakciju Tatomirovica, ono nijedno vase dijete nije nikad uradilo.

Cuj minuta sutnje, a frajer odmah zastavicu digao :mrgreen:
Samo Ivan i ćini mi se Krupinac da su ovo uradili nema u ligi cijeloj neko ovako nešto da je uradio možda griješim ali ja ne pamtim.
Ivan je jedan od nas! ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 27 mar 2014, 20:44

monsen je napisao/la:@GangEvil je pokazatelj jednog mozemo reci decka koji je izasao iz sahta i ponovo dosao do interneta. Momak koji lupate gluposti svakih mozemo reci sest-sedam godina u zavisnosti od periodu u kojem to moze raditi. Zakuca on Zelju svako malo i onda se opet vrati u saht jer pise gluposti i jos neargumentovane. Nego lupetanje po tastaturi, onako samo da nesto napise, cist primjer sahtovca, ali on ce nestati vrlo brzo.

@Hz

Niko ovdje nije napisao da vi trebate mjenjati tim, nego ce se to desiti na kraju sezone. Ove suplje vi potpisali s nekim a sezona ima jos da se igra je prica za malu djecu. Ovo je isto bilo s Grahovcem, pa s Muharemovicem, sad je na red dosao Duljevic. Ma nema citav Premijer liga zeli da kod vas dode, da moze na press-u reci napadamo titulu, najjaci smo. :D Stojcev nek dobije malo jacu ponudu iz Kazahstana on ce nestati kao Said, Sesar itd ..
Zivi bili pa vidjeli ..
hoce tjesi se samo,sta ce biti kad vidis Duljevica u bordo dresu,hoces li reci da je kloc,mozda je i Bekic i Hebibovic klocevi? Samo opusteno i uzivaj nece oni doc haa

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 mar 2014, 20:45

lafomamone je napisao/la:Hoces li ga drzati u ruci i ove god.?
Daćemo tebi da GA držiš. ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 27 mar 2014, 20:46

Vecinu najboljih mladih igraca u ligi Sarajevo dovodi,cudo nece kod ZeljA sampiona?

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 27 mar 2014, 20:48

Ne treba se raspravljati s njim.

Nego evo 24 sata su prošla i vrijeme je da se okrenemo narednom kolu.

Čeka nas (opet) izuzetno teška utakmica u BL. Sva ta dešavanja kod njih na financijskom planu mogu biti i dobra i loša. Kvalitetni jesu, pokazali su to u prošlom kolu u Mostaru gdje su zaslužili bod...

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 27 mar 2014, 20:51

Tatko me pravo iznenadio ove sezone. Aferim lafcino
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 mar 2014, 20:51

hilmo je napisao/la:Ne treba se raspravljati s njim.

Nego evo 24 sata su prošla i vrijeme je da se okrenemo narednom kolu.

Čeka nas (opet) izuzetno teška utakmica u BL. Sva ta dešavanja kod njih na financijskom planu mogu biti i dobra i loša. Kvalitetni jesu, pokazali su to u prošlom kolu u Mostaru gdje su zaslužili bod...
Tako je hilmo, okrecemo se narednim izazovima. Borac uvijek zayeban u kakvom god stanju bio samo ce im u subotu biti jos lakse nema kod nas Melunovica strasnog :mrgreen:

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 27 mar 2014, 20:53

Los teren u BL, ali trebali bi negdje unistiti nekoga konacno, ova ekipa mora negdje nekoga dobro izdegeneciti

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 mar 2014, 20:55

lafomamone je napisao/la:Los teren u BL, ali trebali bi negdje unistiti nekoga konacno, ova ekipa mora negdje nekoga dobro izdegeneciti
Isto tako, ako budemo igrali kao u Zenici, Bijeljini ili kao protiv Veleza mogao bi nas neko izdegeneciti.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 27 mar 2014, 20:57

M kakvo uništavanje (degenečenje :mrgreen: :D ), bitno je ne izgubiti a ako koja viška uđe još bolje....
Nisam nešto upratio, nemamo problema sa kartonima?, a Irfo mi je nešto sinoć "poskakivao" kad se tekma završila. Nadati se da nije ništa ozbiljno.

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 27 mar 2014, 20:58

pastore je napisao/la:
habib je napisao/la:Jeli ba sta je fazon sa tim bergamom vidim amor to nesto fura po fb-u
objektivni manijaci :lol: :lol: :lol:
SVAKA CAST MANIJACI
u onako dobrom sastavu i onko spremni moramo ici svuda i svima i nema sanse da bi nas bilo koja grupa pomjerila sa crte

u korteu krecemo sa nama poznate lokacije sa oko 200+ ljudi u isto vrijeme kada krece i pitarski korteo s namjerom da se sretnemo sa njima neznajuci koliko ih je
murija nas ubrzo primjecuje i pokusava zasutaviti ali to im ne uspijeva sve do marijin dvora kada nam preprecuju ulicu i prolaz, tu tenzija, naguravanje i pokusaji prolaska, ali nista i logicno pitanje upuceno njima sta nas imaju zaustavljati kada pitare na Grbavici nisu, odgovor je jednostavan nisu imali naredjenje njih da zaustave a za nas su dobili naredjenje da nas zaustavljaju gdje god mogu svaku **** grupicu

u medjuvremenu dobijamo info da njihov korteo broji manje od 300 ljudi i jos vece razocarenje sto se nismo uspjeli sresti, bila bi im metla...

dalje nastavljamo pod pratnjom murije i prijetnje kako ne smije biti navijanja, kako ih moramo pratiti, ali cim smo nastavili pjesma nije stala do stadiona i vise je murija pratila nas i nas tempo nego mi njih

na utakmici odlicno navijanje, iznenadjen sam kako smo fenomenalno navijali bez bubnjeva bez megafona
pirotehnicka dionica odlicna po ko zna koji put, usudicu se reci da smo i bez svih pomagla bolje navijali od sjevera koji je dosta puta samo blejo prema nama

ostaje zal za nepostignutim golom jer smo i na terenu bili bolji i imali zrelije prilike

u trenutku kada murija pocinje pendreciti sve redom i izivljavati se na nama ko da smo cetnici, sa sjevera grmi gazi male plave strumfove, neshvatljivo, ko da uniforme njihovi nose, al kad malo bolje razmislim...

na izlazu iz stadiona i oko njega **** Bergamo, preslikana situacija, steta sto nema kvalitetan video zapis
murija je osim pendreka i psovki jos koristila kamenje a izgleda i flase...

:lol: :lol: :lol:
trebali ste doci u centar,kao da se krijemo haha kakva ubleha

lafomamone
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la lafomamone » 27 mar 2014, 20:58

Sabinho je napisao/la:
lafomamone je napisao/la:Los teren u BL, ali trebali bi negdje unistiti nekoga konacno, ova ekipa mora negdje nekoga dobro izdegeneciti
Isto tako, ako budemo igrali kao u Zenici, Bijeljini ili kao protiv Veleza mogao bi nas neko izdegeneciti.
Ma nema sanse, psiha je sad drugacija i uigranost na vecem nivou. Previse smo mi dobri da opet odigramo mrljavo, mora negdje da se otvori

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 mar 2014, 21:02

Kako ti kazes ali ja znam da mi sinoc nismo imali sut u okvir gola osim onog udarca glavom u 90. minuti.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 27 mar 2014, 21:27

Koji ste vi srećkovići.
Dobili ste najlakšeg protivnika.
Koga priželjkujete u finalu? :D
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 27 mar 2014, 21:54

tepsija je napisao/la:Koji ste vi srećkovići.
Dobili ste najlakšeg protivnika.
Koga priželjkujete u finalu? :D
Vidi komšinica :D ,Fukušima ih nazigu :lol: pa sad ližu rane na tuđim stranicama.To tko je najlakši protivnik vidjet će se na terenu.
Pozdrav "normalnim" pitarima,čestitam na eliminaciji gradskog rivala , a protiv nas realno sa ovakvom igrom i formom nećete proći ali neka pobjedi tko bude bolji na terenu pa taman to bio i Zrinja ;) .
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

habib
Kontakt:

Post Postao/la habib » 27 mar 2014, 22:09

Hvala zrinja al ja mislim da cemo vas mlatnut bez ikakvih problema jer smo objektivno puno jaci al eto vidicemo
habib

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Lecler, napoleon72, Rule_hz i 49 gostiju.