Pa dobro, stavite ostalih 30admin je napisao/la:stvarno želiš rat smajlija sa bosanskom i hrvatskom zastavom?Otelo je napisao/la:Da li bi se za SP ( samo za taj period ) mogli uvesti smajliji, odnosno .gifovi sa zastavama reprezentacija ?
To bi se upotrebljavalo na samo jednom podforumu i samo taj period
Forum
Re: Forum
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- tyler durden
- Kontakt:
hahahOtelo je napisao/la:Pa dobro, stavite ostalih 30admin je napisao/la:stvarno želiš rat smajlija sa bosanskom i hrvatskom zastavom?Otelo je napisao/la:Da li bi se za SP ( samo za taj period ) mogli uvesti smajliji, odnosno .gifovi sa zastavama reprezentacija ?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
To je sjajnoadmin je napisao/la:stvarno želiš rat smajlija sa bosanskom i hrvatskom zastavom?Otelo je napisao/la:Da li bi se za SP ( samo za taj period ) mogli uvesti smajliji, odnosno .gifovi sa zastavama reprezentacija ?
Sala, stavite neke smajlije sa obiljezjima BiH. Ne samo za SP vec opcenito da to ima. Neki smajli koji mase nasom zastavom ili nesto slicno.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
hoću ako ćeš ti objašnjavati zašto nema Bosanca.Otelo je napisao/la:Pa dobro, stavite ostalih 30admin je napisao/la:stvarno želiš rat smajlija sa bosanskom i hrvatskom zastavom?Otelo je napisao/la:Da li bi se za SP ( samo za taj period ) mogli uvesti smajliji, odnosno .gifovi sa zastavama reprezentacija ?
ja preuzimam Hrvate na sebe.
Razmislim pa javim 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Cautinho
- Kontakt:
Sta se ima objasnjavat?Nema smajlica i kome nije jasno,njegov problem.Ni nama se dosta stvari ne zeli objasniti pa nas evo ovdje i dalje.
Ali,odlicna ideja od @Otela,trebali bi malo proširiti bazu smajlića,stavite bar onaj sa kavom i još par njih,na koji god forum naišli,možete prekopirati smajliće,jer ih svagdje ima dosta više.Za zastave manje više.
Ali,odlicna ideja od @Otela,trebali bi malo proširiti bazu smajlića,stavite bar onaj sa kavom i još par njih,na koji god forum naišli,možete prekopirati smajliće,jer ih svagdje ima dosta više.Za zastave manje više.
Keep walking.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Teži se ka ozbiljnošću a ne cirkusom, vjerovatno otud i ovoliko smajlija. Što se mene tiče, zadovoljan u tom pogledu.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Ma valjala bi 2-3 nova smajlija, evo, ja ću napraviti smajli sa likom Safeta Sušića u 3D, ako će ga admin ubaciti u opticaj 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Slazem se da bi trebalo par novih smajlija, odnosno da zamjene neke od postojecih jer su beskorisni. Recimo ova dva:

Sasvim uobicajeni smajliji koji se koriste na vecini foruma.
Umjesto ova dva recimo
:ugeek:
Mislim da je jedan geek dovoljan.
A ovo sa zastavama je glupost.

Sasvim uobicajeni smajliji koji se koriste na vecini foruma.
Umjesto ova dva recimo
Mislim da je jedan geek dovoljan.
A ovo sa zastavama je glupost.
od zastava samo zastava nase drzave i to je to, mogu i ljiljani ali to bi mozda ipak nekome smetalo
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Kratko - jasno.LenBias je napisao/la:od zastava samo zastava nase drzave i to je to
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ovaj smajlimandraX je napisao/la:Kratko - jasno.LenBias je napisao/la:od zastava samo zastava nase drzave i to je to

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
bas po mjeri
takodje ona dva koja je mladi darko postavio su dobra za razliku od nekih trenutnih 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Admine nemoj da spamaš sad sa smajama 
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hahaha dobri ovi smajići
Đe je ovaj sa zastavom?
Đe je ovaj sa zastavom?
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Može li se sredit' da kad se prijavljujem na forum, da me nakon prijave vrati na ono mjesto gdje sam bio?
Kako da objasnim, znači skoro pa svaki put uđem na forum neprijavljen (kad sam na poslu, kući je to drukčije, automatska prijava), čitam temu koja me zanima, i sad kad hoću da odgovorim na tu temu, da ostavim post, kliknem na "Odgovori" (tako se prijavljujem skoro pa uvijek), moram se prijavit' naravno, prijavim se i onda me vrati automatski na početak, na početnu stranu foruma...i onda opet ispočetka traži gdje sam bio, šta sam htio odgovorit', citirat' itd itd...može li se to sredit' da kad se prijavim, na taj način, da mi odmah otvara stranicu da pišem post'?
Nadam se da ste shvatili šta hoću da kažem.
Kako da objasnim, znači skoro pa svaki put uđem na forum neprijavljen (kad sam na poslu, kući je to drukčije, automatska prijava), čitam temu koja me zanima, i sad kad hoću da odgovorim na tu temu, da ostavim post, kliknem na "Odgovori" (tako se prijavljujem skoro pa uvijek), moram se prijavit' naravno, prijavim se i onda me vrati automatski na početak, na početnu stranu foruma...i onda opet ispočetka traži gdje sam bio, šta sam htio odgovorit', citirat' itd itd...može li se to sredit' da kad se prijavim, na taj način, da mi odmah otvara stranicu da pišem post'?
Nadam se da ste shvatili šta hoću da kažem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.