FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Nemam druze ali svakako cu natezati da dobijete i vratite se ove sezone 
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nemam druze ali svakako cu natezati da dobijete i vratite se ove sezone

Pobjeda je bolja od orgazma!
Hajde eto imate gdje da gledate, al profulo si temu druzebihac1968 je napisao/la:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Zna čovjek da bišćani više posjećuju ovu temu pa zatofukara87 je napisao/la:Hajde eto imate gdje da gledate, al profulo si temu druze
- Goalgetter
- Kontakt:
Hoce li biti neki stream za nas u dijaspori 
E to si upravu sto se tice toga, hajd to sve al vidi kafic sa brojem 13 to ce im biti nesretan broj sigurnoo, tako da sam sad siguran u pobjedu SlobodeCoraco je napisao/la:Zna čovjek da bišćani više posjećuju ovu temu pa zatofukara87 je napisao/la:Hajde eto imate gdje da gledate, al profulo si temu druze
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- SaltCityAttack
- Kontakt:
NE ZNAM GDJE SE NALAZIS..recimo za USA ima paket BOSNA TV oni imaju TK tako da ima za nas koji korisitmo taj paket mozemo gledati tekmu..ne znam kakve vama pakete u vasim zemljama daju pogledaj raspitaj se ebigaGoalgetter je napisao/la:Hoce li biti neki stream za nas u dijaspori
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Goalgetter
- Kontakt:
U Austriji sam. Nisam koristio dosad nikakve pakete, ali eto, nadam se da ce neko nakaciti neki free stream, valjda budem te nafake, ne mili mi se pratiti tekme preko teksutalnog.SaltCityAttack je napisao/la:NE ZNAM GDJE SE NALAZIS..recimo za USA ima paket BOSNA TV oni imaju TK tako da ima za nas koji korisitmo taj paket mozemo gledati tekmu..ne znam kakve vama pakete u vasim zemljama daju pogledaj raspitaj se ebigaGoalgetter je napisao/la:Hoce li biti neki stream za nas u dijaspori
Hvala sve u svemu, raspitacu se ovdje.
- betting1902
- Kontakt:
Bravo, dosta toga promocija moze uraditi, ne kazem da nisu uradili sa reklamama i to, al opet mislim da ima onih koji ne znaju da je utakmica u sub., jbg auto zvucnik i od 4 do pola 5 kad se raja vraca s posla,i u carsiji promotorke neke i to je to
ponavljam promocije ima, al eto primjer dajem
poz..
Sent from my iPad using Tapatalk
- SaltCityAttack
- Kontakt:
**** snadji se..ja sma nekad znao mati i sestra dole su u Tuzli zive pa mi upale skaype i okrenu kameru prema tv nastimaju to i ja gledam tekmu..neka i tebi neko uradi isto ebigaGoalgetter je napisao/la:U Austriji sam. Nisam koristio dosad nikakve pakete, ali eto, nadam se da ce neko nakaciti neki free stream, valjda budem te nafake, ne mili mi se pratiti tekme preko teksutalnog.SaltCityAttack je napisao/la:NE ZNAM GDJE SE NALAZIS..recimo za USA ima paket BOSNA TV oni imaju TK tako da ima za nas koji korisitmo taj paket mozemo gledati tekmu..ne znam kakve vama pakete u vasim zemljama daju pogledaj raspitaj se ebigaGoalgetter je napisao/la:Hoce li biti neki stream za nas u dijaspori
Hvala sve u svemu, raspitacu se ovdje.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- betting1902
- Kontakt:
*
Ako ima neko mogucnost da stream-a TV TK bilo bi super za sve ove sto nemaju Moju TV.
Jedan grad, jedna ljubav!
Na nisam profulao, stavio sam i tamo, nije valjda neki belaj, malo reklamice ne škodifukara87 je napisao/la:Hajde eto imate gdje da gledate, al profulo si temu druzebihac1968 je napisao/la:
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
na t.u.z.l.a.n.s.k.i .ba imate citavu galeriju slika sa crveno crne noci...znaci preko 100 slika...sutra ce izbacit i video snimak...pa da vidite vi sto niste bili sta ste fulali

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Mene nešto vuče da odem na sjever, nisam još bio na novoj tribini, nisam već godinama bio na navijačkoj tribini nikako. Kontam bit će puno sve bit će ludnica al s djevojkom idem (i ona izrazila želju za Tušnjem konačno) pa nisam ni sam siguran gdje 
Ma i moja je izrazila zelju i to veliku, al sam joj reko nek privede kakvu drugaricu i nek ide, ja je nevodio sa sobom na sjever.Thranduil je napisao/la:Mene nešto vuče da odem na sjever, nisam još bio na novoj tribini, nisam već godinama bio na navijačkoj tribini nikako. Kontam bit će puno sve bit će ludnica al s djevojkom idem (i ona izrazila želju za Tušnjem konačno) pa nisam ni sam siguran gdje
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
bice djevojaka metar na sjeveru pa cak i zena
, tako da ne izvodite nego pravac sjever heheh
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Samo na sjever
Na sjeveru bas osjetis da si na utakmici, nosi sve, a mogu tek zamislit ludnice u subotu.
Na sjeveru bas osjetis da si na utakmici, nosi sve, a mogu tek zamislit ludnice u subotu.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.