Hhahahaha, koja si ti legendahabib je napisao/la:Hvala zrinja al ja mislim da cemo vas mlatnut bez ikakvih problema jer smo objektivno puno jaci al eto vidicemo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hhahahaha, koja si ti legendahabib je napisao/la:Hvala zrinja al ja mislim da cemo vas mlatnut bez ikakvih problema jer smo objektivno puno jaci al eto vidicemo
Volim kad su naši protivnici tako samouvjerenihabib je napisao/la:Hvala zrinja al ja mislim da cemo vas mlatnut bez ikakvih problema jer smo objektivno puno jaci al eto vidicemo
Nije bas da je on relevantan al eto.zrinja05 je napisao/la:Volim kad su naši protivnici tako samouvjerenihabib je napisao/la:Hvala zrinja al ja mislim da cemo vas mlatnut bez ikakvih problema jer smo objektivno puno jaci al eto vidicemo.Ako budete bolji i prođete prvi ću vam čestitati.
ovo vam je aldin zvani dona zvani timeline zvani grokokhabib je napisao/la:Hvala zrinja al ja mislim da cemo vas mlatnut bez ikakvih problema jer smo objektivno puno jaci al eto vidicemo
koji habib onaj manijak il hordashabib je napisao/la:Ja sta to nabrajas jadan ne bio, habib ovdje bolan
Zbunjujes me, ali izgleda i sve oko sebe. Mada, najprije ce biti da mi nasjedamo. Ti si trol i tako cemo da te i tretiramo u oba tabora, i bordo i plavom. Trolu, razguli s foruma.habib je napisao/la:Ma neka bilbije pocece da trpa kad tad
Kralju ba dosadan si vise.habib je napisao/la:Je li protiv borca u subotu ili nedjelju ??
Ne diraj habiba sviju mi u subotu habibe albaneru stariSarajlijc@ je napisao/la:Kralju ba dosadan si vise.habib je napisao/la:Je li protiv borca u subotu ili nedjelju ??
Vjeruj mi da Vusljanin nije toliko loš igrač kao što smo svi mislili ( a neki misle i danas), nije neka ekstra kvaliteta (a da jest sigurno ne bi bio ovdje). Nije ništa slabiji od pomenutog dvojca, mala prednost je Travančića što je mlađi ali ako bude išao putem kao i do sad neće biti bolji.LegendKiller je napisao/la:Meni samo nije jasno šta Vusjanin radi u ovoj ekipi Sarajeva, pored Travancica, Todorovića i drugih. On je najslabija karika ove ekipe.
I ja sam tako razmisljao dok nisam sjeo i fino pogledao tekmu protiv Veleza a pgt protiv Zelje...LegendKiller je napisao/la:Meni samo nije jasno šta Vusjanin radi u ovoj ekipi Sarajeva, pored Travancica, Todorovića i drugih. On je najslabija karika ove ekipe.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 21 gost.