Safet Sušić - Pape

Henderson
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Henderson » 27 mar 2014, 22:12

Dobra ova Volkswagenova reklama. Ako ko nađe klip neka je postavi. Zaradiće sevapa.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 27 mar 2014, 22:13

Neznam zasto uopste ulazite u rasprave sa placenicima??? Vidi se da je njihov jedini cilj unosenje nemira, sirenja lazi i mrznje prema selektoru i pojedinim igracima, stvaranje negativne atmosfere i na kraju omalozavanje uspjeha nase repke!!!

Bubaju jeden te iste izjave po stoti put! Nevjerujem ni da to vise iko stvarno cita osim vas saka aktivnih forumsa koje te izjave nerviraju.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 27 mar 2014, 22:14

drummer je napisao/la:
calcio je napisao/la:
drummer je napisao/la:Dokle smo mi dosli da se poziv Avdiji Vrsajevicu s razumijevanjem prihvata,bez trunke kritike i bez pitanja poput:zasto,kako,odkud,na osnovu cega,na koju poziciju...?
Danas sam ti napisao odgovor na slicno pitanje, i ti si se donekle slozio sa mnom. Vidim ti si tu bio cijeli dan i postavljao potpuno ista pitanja, kao pokvarena ploca. I kako da covjek ne pomisli da nisi neki placenik na radnom zadataku? Svaki dan postavljas ista pitanja, bez obzira odgovori li ti neko na njih ili.
Znaci treca opcija na desnom beku je glavni problem nase reprezentacije i ne da ti spavati? Super.
Ja nisam tu cijeli dan,tvoj prijatelj jeste.
Imam ja i drugih obaveza,hljeb mi nije na forumu.
Ma da, zato su napuco preko 1200 postova za 2-3 mjeseca, a skoro svaki ti je na isti kalup (Pape odlazi, Avdija, germanija). :)

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 27 mar 2014, 22:19

Henderson je napisao/la:Dobra ova Volkswagenova reklama. Ako ko nađe klip neka je postavi. Zaradiće sevapa.
Je li ona sa Zenitom? PAPEEEEE!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 27 mar 2014, 22:22

fkv123 je napisao/la:Kad se vec toliko diskutuje o Papetu, nemojte zaboraviti koji post baciti na temu jedne ublehe, senilca i idiota pod nazivom "Ivica Osim Svabo - Hvala ti za sve". Ova tema i ta nece moci jedna bez druge. Jedna stara mazga daje podrsku neznalici, telecem pogledu, itd.
Osima ne krivim,to je jedan posteni covjek koji je malo i u nezgodnoj situaciji,pored toga sto je korektan prema struci,prema igracima cesto i nije bas.Pa on je znao reci koju lijepu rijec i za Munju,Ilju,Sulju i Bogdna.Svi znamo da njegov sin Amar slovi kao kandidat za klupu reprezentacije u perspektivi(slovio je i kad je biran Susic).Osim zna ako kaze ista protiv Safeta ljudi ce odmah reci,to on gura svog Amara.I tu objektivno Amaru odmaze i zakinut je sto mu je otac Ivica Osim jer znajuci da je Osim susta suprotnost Susicu,dakle postoje ljudi koji nisu skloni nepotizmu,Amar je osudjen da mozda nikad ne bude selektor jer eto ljudi ce reci Ivica mu sredio.
Susici nemaju taj problem,oni odmah u kost.Mali Tino kaze:odbio sam mladu hrvatsku reprezentaciju jer zelim sa BiH U Brazil.Skroman decko.
Dakle,Osim vodi racuna i o tom segmentu,druge nije briga za to.

Guzonja
Kontakt:

Post Postao/la Guzonja » 27 mar 2014, 22:51

emir79 je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Dobra ova Volkswagenova reklama. Ako ko nađe klip neka je postavi. Zaradiće sevapa.
Da je Ciro bilo bi :oops: :oops: a ovdje Pape pokupio šušku.

Jeste naivni.
--------------Dzeko-------Ibisevic
---Lulic---------------------
---------- Misimovic ----Pjanic
----------------Germanija
-Kolasinac----Spahic -- Bicakcic----Mujdza
--------------Begovic--------------

by: Glavonja Safet.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 mar 2014, 22:53

Goalgetter je napisao/la:Begovic, Fejzic, Avdukic, Mujdza, Spahic, Bicakcic, Zukanovic, Kolasinac, Salihovic, Pjanic, Misimovic, Lulic, Hajrovic, Dzeko, Ibisevic, Visca, Medunjanin, Vranjes, Vrsajevic.

To je 19 za mene, sto su sigurni.

Pod 90% sigurne bi dodao jos Hadzica ili Susica, ili vjerovatno cak i obojica, tu jos i Sunjic u konkurenciji. Ibricic takodje nije daleko od poziva, kao i Kvrzic, ali cudi me da vec sada salje pozivnice. Bas me interesuje ovo, neka neko postavi sutra ako bude kupovao Sport.
Ibricic, Pandza, Besic (mozda), Rahimic ... ? a onda opet Avdija, Tino, Hadzic, Kvrzic

Ja ne bi spominjao nista dalje, ne bi se usudio spomentu Salatica, Arslanagica, Prcica ovog - onog.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 mar 2014, 22:56

Elegant je napisao/la: Ja ne bi spominjao nista dalje, ne bi se usudio spomentu Salatica, Arslanagica, Prcica ovog - onog.
Imao je sansu da se pobrine za navedene, ali nije. Zvati ih na SP, bez odigrane utakmice za reprezentaciju, nema smisla. To se vec trebalo obaviti prije Egipta, stoga sam neke od njih (koji su po meni zasluzili), trebali dobiti priliku.

Sto se tice ovoga sada, za mene definitivno Besic mora od ovih potencijalnih na SP.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 mar 2014, 22:58

Mislim da će Stevanović i Bešić biti na spisku.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 27 mar 2014, 23:00

Cuj unutrasnji i vanjski neprijatelji, peta kolona itd..

Isto kao da citam izvjestaj sa sjednice Pokrajinskog komiteta Saveza komunisticke omladine Jugoslavije :mrgreen:

Guzonja
Kontakt:

Post Postao/la Guzonja » 27 mar 2014, 23:01

Avdija, Sunjic, Kvrzic, Tino Sven, Visca, Hadzic slika slika

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 27 mar 2014, 23:10

drummer je napisao/la:Mensur Mujdza i Ognjen Vranjes su opcije na desnom beku.Zasto Avdija i zasto tri igraca na desnom beku a recimo samo jedan na lijevom,ili zasto tri opcije na desnom beku a dva napadaca,ili ni jedna na def.veznom,ili zasto 4 desna krila a ne igramo ni sa jednim,ili..............?

Probaj odgovoriti na pitanja,nemoj floskule prosipati.
Mislim ne moras ali dobrovoljno se javljas kao advokat.
Mujdza je samo bek!
Na lijevom beku osim Kolasinca imas i Salihovica i Lulica koji su do dolaska Kolasinca pokrivali tu poziciju, pa i Zukanovica koji moze biti i stoper..I Bicakcic je proban na desnom beku, ali se evo ustalio na stoperu (igra u najjacem prvenstvu...) ... Vranjes nije samo desni bek, vec je i stoper!
Ako primjetis, sve igraci koji igraju/mogu igrati na vise razlicitih pozicija, koje su i pokrivali u slucaju povreda/izostanaka....

Na defanzivnom veznom si imao i Rahimica i Zahirovica koji je od svih najvise obecavao (kao i Besica)!
Koliko puta tebi treba ponoviti tu cinjenicu da ih je Pape zvao obojicu za tu poziciju?! Da je otkrio Besica i Zahirovica bas iz te Germanije, a da je nacija bila ponosna na njegove partije u dresu reprezentacije!?
Karijera Zahirovica ide silaznom putanjom (na zalost), dok je Besic svadjom sa selektorom mlade reprezentacije sebi privremeno zatvorio vrata i A selekcije! Poslednjim dolaskom na okupljanje je, nadam se, ta vrata ponovo otvorio!

Desna krila su Stevanovic i Hajrovic! Selektor se odlucio da ne igra tu formaciju sto je njegovo pravo, a mi o tome mozemo da mislimo sta hocemo... Vrijeme ce pokazati hoce li mijenjati, hoce li Hajrovic dobijati vise minuta... itd itd....
Opet je njegovo pravo da vodi dva napadaca (po jedan igrac za svaku poziciju je tih 22+golman), isto kao sto je njegovo pravo da igra sa oba... Covjek smatra da treba tako da igramo, i evo smo se sa obojicom kvalifikovali... To sto bi mi vec sada uigravali zatvorenu varijantu sa autobusom pred nasim golom i jednim napadacem, je nasa privatna stvar, o kojoj mozemo diskutovati medju rajom pa i na forumu i traziti nasim formacijama vrline i mane...
Ali traziti smjenu selektora zato sto vodi "samo" dva napadaca je nonsens! Ako nam se povrijede Miske i Pjanic ko ce na to mjesto?
Opusti se, i uzivaj u odbrojavanju do SP-a.... Nadaj se da ce nasi igraci dati svoj maksimum na terenu.. U medjuvremenu, sjeti se da kod Papeta nikad nije igrao losiji igrac od boljeg koji je zdrav (bar ne toliko boljeg)...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 mar 2014, 23:10

Susic je dovoljno drzak da povede Tinkya iako svako ziv zna da nema kvalitet za Hajduk, a ne za repku. Jedina je nasa sreca sto sam nema nekog sina u HNL, pa da i njega trpimo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 27 mar 2014, 23:10

Ja sam jos prije par mjeseci skucao neku listu od 23 + 7 igraca i snimio na komp. Evo postavicu.
23 igraca za SP:
GK: Begovic, Fejzic, Avdukic
DF: Mujdza, Vranjes, Bicackic, Zukanovic, Pandza, Arslanagic, Spahic, Kolasinac
MF: Hajrovic, Rahimic, Zahirovic, Besic, Salihovic, Medunjanin, Pjanic, Misimovic, Lulic,
FW: Dzeko, Ibisevic, Visca

+7 rezervi
Sesar, Ibricic, Stevanovic, Muslimovic, Sunjic, Stilic, Scuk

Jos sam ispod napisao da treba pratiti oporavak Mahmutovica, Husejinovica, te mlade eventualne dzokere Zolotica i Prcica. U zagradi napisao (ako povuce "ostavku") :)
*Stavio sam i Arslanagica, u slucaju da se do tada rijese papiri i sve ostalo.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 mar 2014, 23:18

Samo se bez veze vrtimo u krug, da sutra podnese ostavku nista se ne bi promjenilo.

Ako vi mislite da ce taj neko ko dođe pozvati sve te igrace da ih ne nabrajmo sad grdno se varate, sta vam je ljudi uozbiljite se.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 27 mar 2014, 23:19

Damire,a sta su Kvrzic,Stevanovic i Visca? Sve desna krila,ili ako hoces desni bocni.Nabrajam:Mujdza,Vranjes(nemoj stoper,rekao je da vodi cetiri stopera)Vrsajevic,Hajrovic,Visca,Kvrzic,svi oni su bili na zadnjem spisku,to je 6 desnih bocnih,tu je i Stevanovic.Sto ce nam 6 desnih bocnih a Ibisevic nam igra desno krilo a s druge strane imamo dva napadaca i na zadnjem spisku nijednog pravog def.veznog.Ovdje su pokazivani spiskovi na kojima je Vrsajevic vezni igrac,tj.krilo a na drugom je oznacen kao napadac.Nemoj prijatelju ne da mi se vise,stvarno.

Guzonja
Kontakt:

Post Postao/la Guzonja » 27 mar 2014, 23:21

Cartman je napisao/la:Susic je dovoljno drzak da povede Tinkya iako svako ziv zna da nema kvalitet za Hajduk, a ne za repku. Jedina je nasa sreca sto sam nema nekog sina u HNL, pa da i njega trpimo.
I to sto kazes.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 27 mar 2014, 23:24

Cartman je napisao/la:Susic je dovoljno drzak da povede Tinkya iako svako ziv zna da nema kvalitet za Hajduk, a ne za repku. Jedina je nasa sreca sto sam nema nekog sina u HNL, pa da i njega trpimo.
Djon obraz ne razmislja hoce li mu neko prigovoriti, ide on po svom...fuj!

Hinjavac br. 1 u drzavi, imamo ih puno, ali je on daleko najgori, podmukli hinjo bez stila.

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 27 mar 2014, 23:36

drummer je napisao/la:Damire,a sta su Kvrzic,Stevanovic i Visca? Sve desna krila,ili ako hoces desni bocni.Nabrajam:Mujdza,Vranjes(nemoj stoper,rekao je da vodi cetiri stopera)Vrsajevic,Hajrovic,Visca,Kvrzic,svi oni su bili na zadnjem spisku,to je 6 desnih bocnih,tu je i Stevanovic.Sto ce nam 6 desnih bocnih a Ibisevic nam igra desno krilo a s druge strane imamo dva napadaca i na zadnjem spisku nijednog pravog def.veznog.Ovdje su pokazivani spiskovi na kojima je Vrsajevic vezni igrac,tj.krilo a na drugom je oznacen kao napadac.Nemoj prijatelju ne da mi se vise,stvarno.
Da se tebi itekako...i redovno ti se da.... Ne sekiram se ja za to...

Ponovo procitaj dijelove posta da se ne ponavljam, a Viscu gledam od Zelje, utakmica mlade reprezentacije, danas slabije sto je i logicno....Edin Visca je UVIJEK igrao na lijevom krilu! Ne boku vec iskljucivo na KRILU... Iza polovine se vrati kad isprati protivnickog igraca i evenetualno pomogne beku kad dobije takve defanzivne zadatke...
Nisu to bocni drummer... :) Tu imas bocnih igraca i krila i bekova... Razlicite sposobnosti igraca...
Hajrovic nije bocni igrac! Nije ni Visca.... Mujdza je jaci defanzivno nego ofanzivno na toj desnoj strani... Vranjesu je ta defanzivna strana jos vise naglasena u odnosu na ofanzivnu... Hajrovic defanzivno stranu gotovo da ne posjeduje! I Kvrzic je bolji u ofanzivi nego u defanzivi... Stevanovic takodjer....
Kako nisi primjecivao recimo, tekma u Parizu... Lijevo nazad Papac, naprijed Lulic, cijelu desnu stranu drzi Mujdza (Pjanic pomaze, tj. nadje se na duplom pasu)....

Ibisevic ne igra desno krilo! Ibisevic u defanzivi isprati desnu stranu, a u ofanzivi je ili u sredini ili se izvlaci desno (kao sto je Dzeko ili u sredini ili se izvlaci lijevo)... Nisu vise pozicije kao nekada u fudbalu (1-golman, 2 i 3 bekovi, 5-libero, 4 i 6 halfovi, 7 i 11 krila, 8 i 10 polutke, i 9 centarfor) ;)

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 27 mar 2014, 23:40

Guzonja je napisao/la:
emir79 je napisao/la:
Da je Ciro bilo bi :oops: :oops: a ovdje Pape pokupio šušku.

Jeste naivni.
Dok je Ćiro bio jeli smo čokoladu sa rižom, sada plešemo Sambu sa Papetom. Krajnje vrijeme je da i ti počneš. Ako ne znaš plesati sambu, može te Avdija naučiti.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.