Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Re: Chat
Jel neko moze da postavi video onog tenisera sto baci reket u zrak da vrrati loptu i uspije !
Nisam to gledao, al' je meni ovo vrh
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ne radim ja nista, ja maksimalno potrosim 6 gb, otac mi nesto radi za prodavnicu, neke poslove pa on potrosi, ovo je normalno kod mene
^_^
Treba pocet klempe pucat ovim siljanima.ljubav je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la: pa vidis brate Neutral kako mi ide nik nisam mogao stavit Melo pa duplo slova
![]()
Navijam za Denevr 3 godine samo me sram navijaca(cikija ili ti ga ljubavi
)
![]()
@ljubavi je krivo sto Arsenal titula nema
pa bi on sada po usima da klepa
Sjecam se da je to Kiefer jednom uradio na A.openu,cini mi se protiv Gasqueta da je igrao.NIsam siguran.bavarian_bk je napisao/la:Jel neko moze da postavi video onog tenisera sto baci reket u zrak da vrrati loptu i uspije !
Zola in, Zola passes, Zola scores !
a jbg ti, ja mislio ti ozbljan potrosac limitaQUARESMA 18<<< je napisao/la:ne radim ja nista, ja maksimalno potrosim 6 gb, otac mi nesto radi za prodavnicu, neke poslove pa on potrosi, ovo je normalno kod mene^_^
meni je 6 minimala, zadnji mjesec koji nisam prekoracio bio je maj 2009. Al sad moram to da prekinem, inace necu nikako trositi.
Ps zna li neko sta ce sadrzavati ona moja tv, cijena paketa itd.
Zadnja izmjena: The Game, dana/u 04 feb 2010, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
@ljubavi je krivo sto Arsenal titula nemaMElloo je napisao/la:Treba pocet klempe pucat ovim siljanima.ljubav je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la: pa vidis brate Neutral kako mi ide nik nisam mogao stavit Melo pa duplo slova
![]()
Navijam za Denevr 3 godine samo me sram navijaca(cikija ili ti ga ljubavi
)
![]()
pa bi on sada po usima da klepa
ali on tvrdi da su titule nebitne,istina sve dok arsenal ne povede na tabeli,čim povede titula je poželjna.
slabi ste, ja sam prosli mjesec 39gbThe Game je napisao/la:a jbg ti, ja mislio ti ozbljan potrosac limitaQUARESMA 18<<< je napisao/la:ne radim ja nista, ja maksimalno potrosim 6 gb, otac mi nesto radi za prodavnicu, neke poslove pa on potrosi, ovo je normalno kod mene^_^
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
meni je 6 minimala, zadnji mjesec koji nisam prekoracio bio je maj 2009. Al sad moram to da prekinem, inace necu nikako.
http://i48.tinypic.com/wqpuua.jpg
100% sportski i krajnje opušten potpis
Evo ga,veliki Jimmy Connors:bavarian_bk je napisao/la:Jel neko moze da postavi video onog tenisera sto baci reket u zrak da vrrati loptu i uspije !
[youtube][/youtube]
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
hebes to, ako si stanovnik sarajeva, u martu ces dobiti flat internet sa brzinom dowlnloada 12mbs, a kasnije tek u druge gradove :S, tetak mi ima moju tv, mogu ti reci kanali mi i nisu nesto, slaba kvaliteta slike, mozda sto je testna verzija, digitalna majka, onaj paket od 55km bez pdv-a, imas oko 60 kanala, flat internet dobijes, sa brzinom od 1mbs, znaci kad padne konekcija u interneta, nema kanala od moje tv xD.The Game je napisao/la:a jbg ti, ja mislio ti ozbljan potrosac limitaQUARESMA 18<<< je napisao/la:ne radim ja nista, ja maksimalno potrosim 6 gb, otac mi nesto radi za prodavnicu, neke poslove pa on potrosi, ovo je normalno kod mene^_^
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
meni je 6 minimala, zadnji mjesec koji nisam prekoracio bio je maj 2009. Al sad moram to da prekinem, inace necu nikako trositi.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Eee Johnyy dobioo sam okladu
Hvallaa
Meni najmanje 20%.bavarian_bk je napisao/la:Eee Johnyy dobioo sam okladu![]()
Hvallaa
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
cuj slab, ja da sam potrosio 100 i nesta mb, meni bi ona kazalja bila na samom dnuRiNo je napisao/la:slabi ste, ja sam prosli mjesec 39gbThe Game je napisao/la:a jbg ti, ja mislio ti ozbljan potrosac limitaQUARESMA 18<<< je napisao/la:ne radim ja nista, ja maksimalno potrosim 6 gb, otac mi nesto radi za prodavnicu, neke poslove pa on potrosi, ovo je normalno kod mene^_^
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
meni je 6 minimala, zadnji mjesec koji nisam prekoracio bio je maj 2009. Al sad moram to da prekinem, inace necu nikako.
http://i48.tinypic.com/wqpuua.jpg
nego hammers igras li ti cod4, da se i ja malo pr0kurchim^^

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
FIFA odvojila 3 miliona dolara za Haiti
Finansijski odbor Svjetske nogometne federacije (FIFA) na sastanku u Zürichu u četvrtak odobrio je prijedlog da se ''haićanskoj nogometnoj porodici'' pomogne s iznosom od 3 miliona dolara.
FIFA je odmah nakon katastrofalnih potresa na Haitiju uplatila 250.000 dolara.
Nakon što su članovi Finansijskog odbora saslušali dramatičan izvještaj potpredsjednika FIFA-e i predsjednika zone CONCACAF Jacka Warnera, koji je nedavno posjetio nastradalu zemlju, odlučili su izdvojiti veliki iznos od 3 miliona dolara za posebne namjene.
Naime, taj će iznos biti posvećen oporavku haićanske nogometne porodice, odnosno za rekonstrukciju i obnovu prostorija tamošnjeg saveza, nogometnih igrališta i objekata, kao i za podršku održavanju natjecanja u seniorskoj konkurenciji i za mlađe dobne uzraste.
- Poput svih ostalih, i ja sam bio jako pogođen izvještajima koji su stizali s Haitija. U saradnji s Haićanskim nogometnim savezom, nastavit ćemo pažljivo pratiti situaciju u toj zemlji i ponuditi im svu pomoć koju možemo - izjavio je predsjednik FIFA-e Joseph Blatter.
Finansijski odbor Svjetske nogometne federacije (FIFA) na sastanku u Zürichu u četvrtak odobrio je prijedlog da se ''haićanskoj nogometnoj porodici'' pomogne s iznosom od 3 miliona dolara.
FIFA je odmah nakon katastrofalnih potresa na Haitiju uplatila 250.000 dolara.
Nakon što su članovi Finansijskog odbora saslušali dramatičan izvještaj potpredsjednika FIFA-e i predsjednika zone CONCACAF Jacka Warnera, koji je nedavno posjetio nastradalu zemlju, odlučili su izdvojiti veliki iznos od 3 miliona dolara za posebne namjene.
Naime, taj će iznos biti posvećen oporavku haićanske nogometne porodice, odnosno za rekonstrukciju i obnovu prostorija tamošnjeg saveza, nogometnih igrališta i objekata, kao i za podršku održavanju natjecanja u seniorskoj konkurenciji i za mlađe dobne uzraste.
- Poput svih ostalih, i ja sam bio jako pogođen izvještajima koji su stizali s Haitija. U saradnji s Haićanskim nogometnim savezom, nastavit ćemo pažljivo pratiti situaciju u toj zemlji i ponuditi im svu pomoć koju možemo - izjavio je predsjednik FIFA-e Joseph Blatter.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Nadam se da će se oporaviti ako Bog da, te kamo sreće da su prije za nas ovoliko digli, ili za našu braću na bliskom Istoku.
Dajem sam sebi pohvalu za ovaj dan,zasluzio sam!(razloge ne bih navodio)
Uh,evo zovu me,moram ici.Ljudi,vidimo se sutra! 
- majestic24
- Kontakt:
Gdje si brate??? Kako si?? Ima li prsuta???Neutral je napisao/la:Nadam se da će se oporaviti ako Bog da, te kamo sreće da su prije za nas ovoliko digli, ili za našu braću na bliskom Istoku.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
O brate, ima se pomalo hvala Bogu, evo me , hladno brate, pokušajem nešto raditi , ali nikako da pođe kako treba. Sluša semalo muzike i dosađujem se kao i obično.
Kod tebe ?, je li sve uredu, čuo sam United trice djeli okolo.
- majestic24
- Kontakt:
Ma mora se malo. Bili se ovi topnici uzdigli pa rekoh,da ih se spusti na zemlju. Ma dobra vala sve, zima jest,al izdrzi se. Sacuvaj malo tog prsuta za mene kad dodjem kod tebeNeutral je napisao/la:O brate, ima se pomalo hvala Bogu, evo me , hladno brate, pokušajem nešto raditi , ali nikako da pođe kako treba. Sluša semalo muzike i dosađujem se kao i obično.![]()
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
http://www.youtube.com/watch?v=kFDDqc4DVdo
Lik nije normalan, inače je iz Čečenije, kako se frajer udara.
Lik nije normalan, inače je iz Čečenije, kako se frajer udara.