Sada su ga već godine stigle pa ne može da intezivno iznese prijenos i sve što to prati, možda se malo i umorio od svega, al pamtim ga još s PTC-a gdje je bio fenomenalan, informacije je izvlačio kao lud i bilo je zanimljivije pratiti trke uz njegov komentar.MaGiCa je napisao/la:Veljko Petrovic nije najveci poznavalac F1 chak ni u Srbiji (to je A.Babic), a tek ne na celim exYu prostorima. Da ne govorimo koliko smara slabijim intenzitetom priche i koliko je zarobljen u 80im, glede pracenja tehnologije i saopshtavanja informacija u toku prenosa.Lampard8 je napisao/la:Veljka Petrovića bi volio vidjeti na SK-u ako je to moguće, najveći poznavalac F1 na našim prostorima sigurno![]()
Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Opusti se, lozhim te.rio_Ferdy88 je napisao/la: Pa logično da će biti američki timovi, jer pratim svaki sport (a između ostalog i te "američke"), i u svakom sportu imam nekog za koga navijam, da bi mi bilo zanimljivije, i to ne krijem. U svom gradu nemam neku bogatu ponudu sportskih kolektiva za pratiti i gledati, tako da sam prisiljen ljubav prema sportu utažiti preko malih ekrana![]()
Dobro, nije ni Beograd 1 London, pa da imash ponudu od 200+ profi klubova u raznim sportovima, 3 top turnira u tenisu, trku F1 u blizini i tome slichno. I ja sam ljubitelj raznih sportova i timova, ali se nisam pronashao u jednoj zemlji.Ti koliko sam skontao si u Beogradu ili blizu njega , tako da nemaš taj problem, na svu sreću![]()
Ti si perjanica amerikanshtine, a ne britanshtine. To je 1 druga osoba.A nije to baš toliko povezano sa USA, koliko sa ljubavi prema sportu, npr rugby također pratim i tu su mi Crusadersi najdraži tim, a oni su sa Novog Zelanda. Isto tako pratim i tenis, i tu uživam u dobrim mečevima, bez obzira na to ko je na kraju pobjednik, nisam fan Andya, a trebao bih biti jel' po defaultu.![]()
Na OI, pošto BiH nema toliko uspjeha, onda sam npr u hokeju za USA, jer nisu bili krcati zvijezdama kao Kanađani do sada, a npr u ostatku sportova, imam različite favorite, negdje su to Ameri, negdje Norvežani, negdje susjedi, nebitno sa koje strane![]()
I ne vidim zašto bi to sad bilo bitno odjednom, već sam vodio ovu raspravu s tobom jednom![]()
KHL me smara. Sama pomisao da glavni klubovi CCCPa (sem Dinama)tu samo statiraju, da nekakvi tajkunski projekti vedre i oblache mi je 1 travestija. CCCP velikani su nekada shamarali NHL i umesto da Rusi isforsiraju upravo te klubove (CSKA, Spartak, Kryla S.) - oni su stvorili Jarosavlj, Omsk, Magnitogorsk i sl. i promovisali ih u superteshkashe KHLa, a ligu povecali na 20+ klubova - dok je u CCCP postajolo max 16 klubova u onako jakoj ligi.KHL je odličan, svake godine napreduje sve više, uopće nije toliko velika razlika u odnosu na NHL, kao nekada, kad se to dvoje nije moglo ni porediti![]()
SKA (uz Medveščak naravno) mi je drag klub, imaju ponajbolju publiku tamo, užitak ih je gledati![]()
Ja pricham o prenosu per se, a ne o generalnom pracenju F1. Znachi, interesuju me samo trke i kvale +- 20 minuta, a ne celovechernji the kid.Realno je razlika velika, ovo je kanal posvećen samo F1, 24/7, sa ekipom ljudi iza i ispred kamera koja izaziva poštovanje, napravili su revoluciju u tom segmentu. BBC je radio odlično i bio ispred svih, i dalje ima odličnu ekipu, ali je ipak kvaliteta, a i novac na strani Sky-a![]()
Italijani imaju veliku manu - neobjektivni su. Posmatraju F1 samo kroz 1 tim.Imaju i Italijani sad Sky F1, ne znam jesi imao priliku gledati, nisu loši ni oni
Ili ti i ja imamo razlichite standarde za fenomelnog komentatora ili jednostavno nismo pratili istog choveka.Lampard8 je napisao/la:Sada su ga već godine stigle pa ne može da intezivno iznese prijenos i sve što to prati, možda se malo i umorio od svega, al pamtim ga još s PTC-a gdje je bio fenomenalan, informacije je izvlačio kao lud i bilo je zanimljivije pratiti trke uz njegov komentar.
V.Petrovic nije nivo A.Babica. Ni pod razno. Uostalom, imash ES, tamo ce biti WTCC i Borkovic kao uzdanica Srbije, Babic ce to verovatno da prenosi, chisto uporedi njegov i Petrovicev stil.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nemoj da mi diraš Metallurg Magnitogorsk 
Maldonado i Grosjean kad sve spoje nemaju citav krug.
Lotus na redarski pogon.
Lotus na redarski pogon.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
RTL mi se zgadio zbog njihovog favoriziranja Red Bulla odnosno Vettel-a i uzasno pristrasnog komentarisanja.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Eto još Jedan razlog kontra RTL-a @Magica_dreamer_ je napisao/la:RTL mi se zgadio zbog njihovog favoriziranja Red Bulla odnosno Vettel-a i uzasno pristrasnog komentarisanja.
Halali @dreameru, jer ti slučajno obrisah ovaj drugi dio posta
Rezultati treninga:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Skandal!rio_Ferdy88 je napisao/la:Eto još Jedan razlog kontra RTL-a @Magica_dreamer_ je napisao/la:RTL mi se zgadio zbog njihovog favoriziranja Red Bulla odnosno Vettel-a i uzasno pristrasnog komentarisanja.![]()
Halali @dreameru, jer ti slučajno obrisah ovaj drugi dio posta
Rezultati treninga:
Hehehe, ma nema veze drugar, sve 5.
Inace, sa jednog drugog foruma sam pokupio informaciju od jednog lika koji je treninge pratio iz box-a Mercedesa (koji sreckovic) da Mercedes smatra da ce im za ovu utrku, a i sveukupno, biti prvi konkurent RB, a za Ferrari je rekao da bi mogli biti opasnost ako saniraju trenuten problemcice oko PU-a.
Isti lik je pricao sinoc s De la Rosa-om, koji smatra da bi Ferrari na ovoj utrci mogao biti drugi po snazi, naravno iza Mercedesa.
Lap Chart isto tako dosta ohrabrujuce izgleda za Ferrari, no isto tako se vidi da RB ima strasnu sasiju, jer imaju strasno vrijeme u S2 koji je referenca za aerodinamicki paket. Ako Renault podigne nivo, vrlo je moguce da Vettel-a opet pocnemo gledati na najvisoj stepenici...
Sve u svemu cini se da ce ova utrka pruziti nesto neizvjesniju borbu za najvise pozicije.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Sigurno su samo Britanci vazda bili objektivni, i oni i Ameri.rio_Ferdy88 je napisao/la: Eto još Jedan razlog kontra RTL-a @Magica![]()
Lepo rekoh ja: AMERIKANIZOVAN SI.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma to zbog tebe, znam koliko "voliš" Vettela i Neweya, a Nijemce posebnoMaGiCa je napisao/la: Sigurno su samo Britanci vazda bili objektivni, i oni i Ameri.![]()
Lepo rekoh ja: AMERIKANIZOVAN SI.![]()
Kvaliteta prijenosa i produkcija nije upitna, tu je SKY F1 bolji (i puno neutralniji), jer sam gledao i jedan i drugi (u HD-u ofkors) i to kažem bez ikakve subjektivnosti ili animoziteta prema jednima ili drugima.
Tebi kao ljubitelju propetih konjića, ne bi trebalo da smeta neobjektivnost Italijana
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Neweya poshtujem - jer je najveci, prema Vettelu sam podozriv - jer nije uradio nishta van dominantnog auta, a prema Nemcima ne gajim nikakve negativne emocije - jedino me frapira glupost forumskog kann ich ein Deutscher sein dela. To je to.rio_Ferdy88 je napisao/la: Ma to zbog tebe, znam koliko "voliš" Vettela i Neweya, a Nijemce posebno![]()
Ne znam. Vishe sam pratio RTL i oni su mi OK, kad vec ne moram da se patim sa streamovima i domacom poluametershtinom.Kvaliteta prijenosa i produkcija nije upitna, tu je SKY F1 bolji (i puno neutralniji), jer sam gledao i jedan i drugi (u HD-u ofkors) i to kažem bez ikakve subjektivnosti ili animoziteta prema jednima ili drugima.
U redu je da budesh malo neobjektivan, ali Italijani imaju isuvishe nekritichki pristup. A to generalno izaziva averziju, makar kod mene. Ne moraju oni da mi dodatno sufliraju, ako vec sam ne mogu da budem realan u posmatranju sportskog dogadjaja, usled navijachke obojenosti.Tebi kao ljubitelju propetih konjića, ne bi trebalo da smeta neobjektivnost Italijana
BTW, kad smo vec u off topic moudu: jesi li gledao onaj film o Legendi#17, chiji sam link ovdenak bacao tokom ZOI
Da li ima prenos kvalifikacija na MojojTv BH telecom ?
NeBassha je napisao/la:Da li ima prenos kvalifikacija na MojojTv BH telecom ?
Samo na SK1
IMaš strimova kamaru za F1
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nisam vidio o kojem filmu se radi (vjerovatno sam bio zaokupljen OI), nabaci link ponovo ako ti nije problemMaGiCa je napisao/la: BTW, kad smo vec u off topic moudu: jesi li gledao onaj film o Legendi#17, chiji sam link ovdenak bacao tokom ZOI
Zadnje što sam gledao o F1 je Rush i onaj dokumentarac 1
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Čeka se 3 trening ko zapeta puška
Jučer fotoreporter izdominirao s pitanjem Berniu "Kakvo ti je ovo sranje od zvuka? "
Da vidimo ko će više da odveze krugo s lotusovim bolidom, Grožan il redari
Ona dvojica s Sk-a ih počeli zezati jučer
"Koliko lotusov bolid ima ks? 5 redara"

Jučer fotoreporter izdominirao s pitanjem Berniu "Kakvo ti je ovo sranje od zvuka? "
Da vidimo ko će više da odveze krugo s lotusovim bolidom, Grožan il redari
Ona dvojica s Sk-a ih počeli zezati jučer
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hahaha pa sta je ovo. Sta god mislim pogledat ono bude odgodjeno

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Zanimljivo da se i sam Bernie nedavno požalio na zvuk motora. Prvo je uputio oštru kritiku povodom toga, da bi jučer ipak koristio nešto blaže riječi u svojoj izjavi. Tako da mislim da on nije prava osoba kojoj bi trebalo postavljati ovakva pitanja, jer do njega nije, nego do FIA-e. Iako ne znam zašto su svi zapeli baš za tu sitnicu, kada F1 ima mnogo ozbiljnijih problema koji uništavaju sport godinama.Lampard8 je napisao/la:Jučer fotoreporter izdominirao s pitanjem Berniu "Kakvo ti je ovo sranje od zvuka? "
Počele su kvalifikacije.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jesu Mercedesi i dominantni za sad

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- majestic24
- Kontakt:
ovi iz ferrarija uvijek moraju biti drugaciji.svi idu na full wet gume,oni na intermedie
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.