Šta je to u vezi sa Malagom laž??pisac je napisao/la:To za Malagu lazi ovu djecu koja nisu gledala Mene ne mozes lagati takvim glupostima. Haj mi samo reci, znas li ti u opste koji rezultat protiv Malage je bio?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ZELJOx4xlife
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!
Kakav penal? 4:1 rezultat, ubijanje u svakom pogledu, a ovaj prica o nekom penalu iz kojeg su prosli. A sad cu ti reci koja ekipa je jedina bila blizu grupne faze. Sarajevo protiv Rapida iz Bukuresta. Na kosevu 1:0. U uzvratu 2:0, 86.minut, Hadzic prolazi golaman, sam ispred gola i umjesto da samo lagano ubaci u gol, neshvatljivo pogadja stativu.
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
koga da lazem? 0:0 na Kosevu, 1:0 u Malagi... kad kazem "nisu centra presli" ne mislim bukvalno, vec da smo ih razvalil igrom na Kosevu... sta je problem? meni je samo zao sto nema video zapisa sa te tekme nigdje... a evo imas i izvjestaj zvanicni sa UEFA stranice... http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... ch/report/" onclick="window.open(this.href);return false;pisac je napisao/la:To za Malagu lazi ovu djecu koja nisu gledala Mene ne mozes lagati takvim glupostima. Haj mi samo reci, znas li ti u opste koji rezultat protiv Malage je bio?
stas ti, Risto Đogo, meni pricat kad sam svojim ocima gledao utakmicu... to mozes po sjeveru onoj djeci sto ne pamte ni Aliju, a ne Titu...
Zadnja izmjena: BlueIsTheColor, dana/u 28 mar 2014, 10:21, ukupno mijenjano 1 put.
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
4:1? nemas ti pojma o zivotu... eto s kim se mi raspravljamo... pravi Risto Đogo... ovom prilikom se zahvaljujem uefa.com na arhivu... sto bi rekli amerikenjci "God bless archive"...pisac je napisao/la:Kakav penal? 4:1 rezultat, ubijanje u svakom pogledu, a ovaj prica o nekom penalu iz kojeg su prosli. A sad cu ti reci koja ekipa je jedina bila blizu grupne faze. Sarajevo protiv Rapida iz Bukuresta. Na kosevu 1:0. U uzvratu 2:0, 86.minut, Hadzic prolazi golaman, sam ispred gola i umjesto da samo lagano ubaci u gol, neshvatljivo pogadja stativu.
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
- storm_raider
- Kontakt:
4:1 rezultat?

E i vi svakome dajete paznju na ovoj temi.

E i vi svakome dajete paznju na ovoj temi.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... ch/report/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pisac, idi lezi...
Pisac, idi lezi...
-
- Kontakt:
Idi sine umij se hladnom vodom i ovaj je gori od Riste 

Ok. Moja grska. Posto ne koristim wiki nwgo stvari govorim iz glave, moguce da sam zamjenio vas za onu utakmicu kad je Spanija dobila BiH bas u toj Malagi rezultatom 4:1.
Ali to i dalje ne mijenja cinjenicu da smo mi izbacili puno vise uglednijih klubova od vas
Ali to i dalje ne mijenja cinjenicu da smo mi izbacili puno vise uglednijih klubova od vas

Meni se cini da ti imas mozdanu supljinu kao Homer Simpson, a znas koliki je njegov mozak u odnosu na supljinu?pisac je napisao/la:Ok. Moja grska. Posto ne koristim wiki nwgo stvari govorim iz glave, moguce da sam zamjenio vas za onu utakmicu kad je Spanija dobila BiH bas u toj Malagi rezultatom 4:1.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- Neandertalac
- Kontakt:
Jos on bio na utakmici , dosao da gleda Malagu ...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Raja nismo posteni, nisu samo Zeljo, Dino Merlin, U2, Bijelo deugme i reprezentacija punili Kosevo. KOSEVO SU NAPUNILI I JABLAN I RUDONJA KADA JE BILA KORIDA, A PODRSKU SU IM DAVALI SINAN SAKIC, KEMAL MALOVCIC.TO JE BIO NAJVECI URBICID NASEGA GRADA, VALJDA SU PAPCI MISLILI DA JE BORBA BIKOVA OLIMPIJSKA DISCIPLINA PA JE NAKNADNO UVRSTILI.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Re: Odg: FK Željezničar
England je napisao/la:Meni se cini da ti imas mozdanu supljinu kao Homer Simpson, a znas koliki je njegov mozak u odnosu na supljinu?pisac je napisao/la:Ok. Moja grska. Posto ne koristim wiki nwgo stvari govorim iz glave, moguce da sam zamjenio vas za onu utakmicu kad je Spanija dobila BiH bas u toj Malagi rezultatom 4:1.
Hahhahah
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
raspravljate se sa pučoškolcem, koji se ne sjeća da je hadžićeva stativa s jednog metra bila 2009. protiv cluja, nego mu je to neko prepričavao pa je pomiješao sa rapidom. znači maksimalno 11-12 godina može imati momčić.
-
- Kontakt:
dino lj je napisao/la:Raja nismo posteni, nisu samo Zeljo, Dino Merlin, U2, Bijelo deugme i reprezentacija punili Kosevo. KOSEVO SU NAPUNILI I JABLAN I RUDONJA KADA JE BILA KORIDA, A PODRSKU SU IM DAVALI SINAN SAKIC, KEMAL MALOVCIC.TO JE BIO NAJVECI URBICID NASEGA GRADA, VALJDA SU PAPCI MISLILI DA JE BORBA BIKOVA OLIMPIJSKA DISCIPLINA PA JE NAKNADNO UVRSTILI.
Moj Dino ne znaju ti oni to. Dječurlija je to mahom. Ja više znam o Juventusu neko oni o torpedu i Koševu. To je još jedan fenomen vezan za njih. Oni vjeruj mi veze (govorim generalno) nemaju sa istorijom bilo čega, valjda jer je sramotna šta li drugo. Nije isto kad ti klub osnuju u kancelariji i stadion pravi vojska i zatvorenici i kad ti klub iznikne iz realne baze i kad ti stadion prave obična raja, navijači i radnici, a prije toga si još igrao na tri stadiona u gradu.
Čovječe mi o Želji znamo svaki detalj i ta činjenica je djelovala na rijetke od njih pa su nešto pokušali naći i naučiti.
Kad smo već kod koride sječaš li se one: ... kad ja pođoh na Koševo stadion, ja povedoh svoga bika, svoga bika Milaka ...
Ti bi to trebao znati, oni pojma nemaju ni ko je bio Nihad Milak.
Nekad čovjeku ne ide napamet koliko može biti različitosti u smješnih 50 km kvadratnih

http://bhdragons.com/bosnia-herzegovina ... 1993-2013/" onclick="window.open(this.href);return false;pisac je napisao/la:Ok. Moja grska. Posto ne koristim wiki nwgo stvari govorim iz glave, moguce da sam zamjenio vas za onu utakmicu kad je Spanija dobila BiH bas u toj Malagi rezultatom 4:1.
02/06/2001 Oviedo Spain 4:1 (1:1) Bosnia and Herzegovina [FIFA WORLD CUP 2002 Qualification]
to te jos puca kompleks od srijede vece? uzmi snikersrodom s Mejtaša je napisao/la:dino lj je napisao/la:Raja nismo posteni, nisu samo Zeljo, Dino Merlin, U2, Bijelo deugme i reprezentacija punili Kosevo. KOSEVO SU NAPUNILI I JABLAN I RUDONJA KADA JE BILA KORIDA, A PODRSKU SU IM DAVALI SINAN SAKIC, KEMAL MALOVCIC.TO JE BIO NAJVECI URBICID NASEGA GRADA, VALJDA SU PAPCI MISLILI DA JE BORBA BIKOVA OLIMPIJSKA DISCIPLINA PA JE NAKNADNO UVRSTILI.
Moj Dino ne znaju ti oni to. Dječurlija je to mahom. Ja više znam o Juventusu neko oni o torpedu i Koševu. To je još jedan fenomen vezan za njih. Oni vjeruj mi veze (govorim generalno) nemaju sa istorijom bilo čega, valjda jer je sramotna šta li drugo. Nije isto kad ti klub osnuju u kancelariji i stadion pravi vojska i zatvorenici i kad ti klub iznikne iz realne baze i kad ti stadion prave obična raja, navijači i radnici, a prije toga si još igrao na tri stadiona u gradu.
Čovječe mi o Želji znamo svaki detalj i ta činjenica je djelovala na rijetke od njih pa su nešto pokušali naći i naučiti.
Kad smo već kod koride sječaš li se one: ... kad ja pođoh na Koševo stadion, ja povedoh svoga bika, svoga bika Milaka ...
Nekad čovjeku ne ide napamet koliko može biti različitosti u smješnih 50 km kvadratnih
-
- Kontakt:
Pisac
Realno, dosta vise rasprave sa ovim dugogodisnjim navijacima Sarajeva od 2010.
Hajmo sad 5 komada Leotaru.

Hajmo sad 5 komada Leotaru.
- storm_raider
- Kontakt:

Sazna covjek svasta. Da smo izgubili 4:1 protiv Malage, da je BiH igrala u toj istoj Malagi 4:1, da je Hadzic protiv Rapida pogodio stativu... Gdje vas samo prave takve?
Razumijem ja i mladost i sve, ali brate dragi... i mladost ima neki kriterij.
Vi ste gori sto replicirate svakakvim tipovima.
Sport je lijek za tijelo i duh.
-
- Kontakt:
Hz-Sa je napisao/la:to te jos puca kompleks od srijede vece? uzmi snikersrodom s Mejtaša je napisao/la:dino lj je napisao/la:Raja nismo posteni, nisu samo Zeljo, Dino Merlin, U2, Bijelo deugme i reprezentacija punili Kosevo. KOSEVO SU NAPUNILI I JABLAN I RUDONJA KADA JE BILA KORIDA, A PODRSKU SU IM DAVALI SINAN SAKIC, KEMAL MALOVCIC.TO JE BIO NAJVECI URBICID NASEGA GRADA, VALJDA SU PAPCI MISLILI DA JE BORBA BIKOVA OLIMPIJSKA DISCIPLINA PA JE NAKNADNO UVRSTILI.
Moj sinko kad sam ja derbije gledao (radovao se i tugovao) ti se nisi ni rodio. Pričaš o kompleksu?
Nakon polufinala kup UEFA-a ti meni pričaš o kompleksu četrvrtfinala kupa BiH.
Ne mogu da vjerujem, ali nikad ne reci nikad.
- SarajlijaTM
@pisac - opet odvadi, nije 2004,vec 2006,znaci 4 g, a ne 6. Sta ste postigli za taj period? Mozda ona poklonjena titula?
Kasnite za nama 5g. prihvati to jarane....
Btw isti kes kao i kod vas sad je bio u zelji prije 5g, a ovo ljeto abd opet dolazi isti, pa ce te opet kasniti, ali ovaj put 10g.
Mora da ce ti biti tesko iduce ljeto gledati zvjezdicu iznad zeljinog grba ako znas sta to znaci?
Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
Kasnite za nama 5g. prihvati to jarane....
Btw isti kes kao i kod vas sad je bio u zelji prije 5g, a ovo ljeto abd opet dolazi isti, pa ce te opet kasniti, ali ovaj put 10g.
Mora da ce ti biti tesko iduce ljeto gledati zvjezdicu iznad zeljinog grba ako znas sta to znaci?
Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 42 gosta.