Sead Kolašinac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

HariTz
Kontakt:

Re: Sead Kolašinac

Post Postao/la HariTz » 27 mar 2014, 23:47

calcio je napisao/la:Bojim se samo ako im ode Draxler da bi se mogli raspasti. Wenger ga smeka vec neko vrijeme.
Bitno je da on ostane i da se jos malo pojacaju, tako da S04 moze biti u vrhu i narednih godina.
Wenger jos samo sto nije poceo igrace traziti u jaslicama :roll:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 mar 2014, 23:49

calcio je napisao/la:Bojim se samo ako im ode Draxler da bi se mogli raspasti. Wenger ga smeka vec neko vrijeme.
Bitno je da on ostane i da se jos malo pojacaju, tako da S04 moze biti u vrhu i narednih godina.
Ma osudjeni su na to da ide. Samo je pitanje kad, za ljeto, ili nekad kasnije. Ali eto, tu je mali Max Mayer, valjda on preuzme Draxlerovu ulogu kljucnog igraca, iako je mali jos uvijek mlad.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 28 mar 2014, 00:02

HariTz je napisao/la:
Wenger jos samo sto nije poceo igrace traziti u jaslicama :roll:
Pa on vec odavno, da ne govorim godinama, kampuje u okoline La Masije i pokusava dovesti najvece talente Barce. U tome je uspijo nekoliko puta ali fala Bogu u zadnje vrijeme njegov tim kao i on sam pretezeno dobijaju noge od igraca i uprave tog tima. Tako da me i nebi cudilo haha :lol:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 28 mar 2014, 00:03

Nemojte ma mamiti da sad krenem o Wengeru :D Poznato je mozda nekim forumasima koliko mi taj lik ide na neku stvar. Francuska ubleha ;)
Ali tema je Seo pa necu ovaj put.

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 28 mar 2014, 00:33

Goalgetter je napisao/la:''Prije nego sto zaboravim, cestitke mom prijatelju Seadu Kolasincu na debiju u reprezentaciji Bosne i Hercegovine''.

Inace isto, dosta slika njih dvojica zajedno postavljaju, a i Draxler je u jednom intervju rekao da se skoro najvise sa Seom druzi. :)

Hvala za prevod, Zamisli kad Draxler ode u klub sa Seom ko da mu je bodyguard :lol:
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 28 mar 2014, 07:49

jedva čekam veceras da ih momčiluk sve poruši.............u direktnom prenosu :!:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 mar 2014, 08:25

Toliko o tome, da Sead Kolasinac ne bi imao mjesta u Elf-u. ;)
Hvala Juki i kapitenu Spahicu na odradjenom poslu, da nismo momka tada oteli, ko zna za koga bi sada igrao...vjerovatno bi "prirodno" zaigrao za Njemacku.

slika
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 28 mar 2014, 10:32

ss.ba je to objavio i na našem jeziku :mrgreen:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/da-se-ni ... -sp/127779" onclick="window.open(this.href);return false;
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 28 mar 2014, 10:54

„Činjenica da igrači imaju dva državljanstva za nas uvijek predstavlja problem. Ja bih volio kada bi se donijelo pravilo da igrači mogu nastupati samo za zemlju u kojoj su rođeni."

Ih, kad bi tako bilo, đe bi nama kraj bio :D

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 28 mar 2014, 13:44

Kolasinac je nas kapitalac! Momak je ispred Njemacke izabrao BIH,a kako sada igra on bi bio siguro putnik za SP i u dresu Elfa! Uz Pjanic i Begovica,pa i Hajrovica u Kolasincu smo dobili igraca za narednih 12-13 godina,i miljenika armije bh navijaca sirom svijeta,a svi znamo da imamo najvjernije navijace u Evropi,mozda i sire.... Momak je sa 20 godina jedan od najboljih igraca Bundeslige,i veliko mu hvala sto se odlucio za BIH,a malo je falilo da ga izgubimo... jos samo da upecamo Arslanagica koji ce isto tako biti kapitalac,i za koju godinu igrac nekih od vodecih ekipa u ligi petice,bicemo ko na konju i imati svijeltu buducnost!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 28 mar 2014, 13:54

bosnas_ je napisao/la:Kolasinac je nas kapitalac! Momak je ispred Njemacke izabrao BIH,a kako sada igra on bi bio siguro putnik za SP i u dresu Elfa! Uz Pjanic i Begovica,pa i Hajrovica u Kolasincu smo dobili igraca za narednih 12-13 godina,i miljenika armije bh navijaca sirom svijeta,a svi znamo da imamo najvjernije navijace u Evropi,mozda i sire.... Momak je sa 20 godina jedan od najboljih igraca Bundeslige,i veliko mu hvala sto se odlucio za BIH,a malo je falilo da ga izgubimo... jos samo da upecamo Arslanagica koji ce isto tako biti kapitalac,i za koju godinu igrac nekih od vodecih ekipa u ligi petice,bicemo ko na konju i imati svijeltu buducnost!
+1 ( tako je ).

Jednostavno cijeli sistem reprezentacije bi se trebao da prilagodi "trzistu/realnosti". A sta je realnost. Pa realnost je da ce nam oko 90-95% igraca dolazit iz liga petice + Svica, Austrija, Njemacka i Skandinavija. Zato meni se logicki namece. Da treba malo manje pratit ove nas livadske lige BiH, Hrvatska i Srbija. Jer koji god igrac malo bjesne to ce bit pune novine i moci ce ga se ispratit. Puno vaznije je da postoje bar jedan, dvojica STRUCNIH ljudi. Koji ce konstantno traziti i gledati nase igrace po diaspori i nagovarati ih. Bar na jednom, dvojici takvih skauta savez nebi trebao da stedi novac. Pa ako ljudi "otkriju/nagovore" jednog kvalitetnog igraca godisnje, koji inace nebi igrao. To je mega uspjeh i vrjedan te ne toliko velike plate. Mada nazalost mislim da od toga nece biti nista posebno u buducnosti.

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 28 mar 2014, 19:34

EVO i MOMCILUKA !!!!!!

slika
Unico amore sei!
❤️🖤

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 28 mar 2014, 19:37

https://fbcdn-photos-b-a.akamaihd.net/h ... 1024_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 28 mar 2014, 19:51

Svaka čast ovima iz Paninija kad su ga uspjeli ugurat na samo jednu sličicu. :clap:

samovasposmatram
Kontakt:

Re: AW: Sead Kolašinac

Post Postao/la samovasposmatram » 28 mar 2014, 20:43

Donnie Darko je napisao/la:Svaka čast ovima iz Paninija kad su ga uspjeli ugurat na samo jednu sličicu. :clap:
Hahahah :-D

Gesendet von meinem C6906 mit Tapatalk
WHUFC

KEC
Kontakt:

Post Postao/la KEC » 28 mar 2014, 21:00

Ev emisija Bosna u Brazilu na kraju emisije Kolašinac ce pricati jedva cekam da cujem kak govori Bosanski jezik :D
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 28 mar 2014, 21:00

Ajax je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Kolasinac je nas kapitalac! Momak je ispred Njemacke izabrao BIH,a kako sada igra on bi bio siguro putnik za SP i u dresu Elfa! Uz Pjanic i Begovica,pa i Hajrovica u Kolasincu smo dobili igraca za narednih 12-13 godina,i miljenika armije bh navijaca sirom svijeta,a svi znamo da imamo najvjernije navijace u Evropi,mozda i sire.... Momak je sa 20 godina jedan od najboljih igraca Bundeslige,i veliko mu hvala sto se odlucio za BIH,a malo je falilo da ga izgubimo... jos samo da upecamo Arslanagica koji ce isto tako biti kapitalac,i za koju godinu igrac nekih od vodecih ekipa u ligi petice,bicemo ko na konju i imati svijeltu buducnost!
+1 ( tako je ).

Jednostavno cijeli sistem reprezentacije bi se trebao da prilagodi "trzistu/realnosti". A sta je realnost. Pa realnost je da ce nam oko 90-95% igraca dolazit iz liga petice + Svica, Austrija, Njemacka i Skandinavija. Zato meni se logicki namece. Da treba malo manje pratit ove nas livadske lige BiH, Hrvatska i Srbija. Jer koji god igrac malo bjesne to ce bit pune novine i moci ce ga se ispratit. Puno vaznije je da postoje bar jedan, dvojica STRUCNIH ljudi. Koji ce konstantno traziti i gledati nase igrace po diaspori i nagovarati ih. Bar na jednom, dvojici takvih skauta savez nebi trebao da stedi novac. Pa ako ljudi "otkriju/nagovore" jednog kvalitetnog igraca godisnje, koji inace nebi igrao. To je mega uspjeh i vrjedan te ne toliko velike plate. Mada nazalost mislim da od toga nece biti nista posebno u buducnosti.
Savez je vec krenuo sa tim projektom (Otvorena vrata), i nasli su par interesantnih igraca koje nasi "strucnjaci" mladjih reprezentacija nisu pozvali na zadnje reprezentativne obaveze... A selektori Svedske recimo jesu. :roll:

Onaj papak koji vodi U19 repku je odlucio da zovne par igraca koji zabijaju par golova godisnje u napadu u ovoj nasoj kozijoj ligi a nije zvao centarfora Austrijske i odb. igraca Svedske reprezentacije. (Da je makar zvao mlade igrace PLBiH koji zaista dobro igraju, hajde, ali ovako...)

To sto si predlozio stoji, ali ni ovaj projekat nije uopce los. Samo kakvu sliku daje to sto zovemo nase mlade dijasporce da dolaze na ta okupljanja a niti jedan igrac nije pozvan. Samo zbog PRa su trebali izabrati jednog igraca za neku prijateljsku i izbaciti javnu obavjest da je mladi talenat koji je dosao iz tog njihovog projekta pozvan u repku... Ali ne, mi smo BiH i mi smo smotani ko zeljanica.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 28 mar 2014, 21:02

Kakva je ovo ba utakmica Salkea, zar nisu igrali prije 2-3 dana? :wtf:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

KEC
Kontakt:

Post Postao/la KEC » 28 mar 2014, 21:20

rope11 je napisao/la:Kakva je ovo ba utakmica Salkea, zar nisu igrali prije 2-3 dana? :wtf:
Fudbalska :D :D :D
Švabe ubrzale da prije zavrse ligu da se ide za Brazil
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 28 mar 2014, 22:21

Uspio sam odgledati sat vremena. :mrgreen:

Rutinski odradjeno od strane momciluka. 8-)
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, CAGarfia, DeeWa, L-Train, torbica, Zglavkar i 36 gostiju.