Nije penal, prirodan položaj ruke, lopta ga slučajno pogađa, svako ko ne gleda fudbal od juče zna da ovo nije jedanesterac.Interista02 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ruka uz tijelo, jel stručnjaci ????????????????
Pišam ja ovu šugavu ligu ....
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Zar ne ide i 6. u LE10DelPiero je napisao/la:Da hoce ova Parma preskocit Inter i izac u kup Uefa jer ovi nisu zasluzili nista bolje mjesto od Milana
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
Ruka je bila 4, 75 centimentara od tijela a prema pravilima FIFE moze bit najvise 2,5 centimetara a bilo bi pozeljno da je zasiju rukav za dres, vec Nike radi na takvoj jednoj soluciji.arminz je napisao/la:Ipak penal, dva puta namijesta ruku da ga pogodi, da je uz tijelo ne bi je mico od tijela
Fin cuko fin... good boy.

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
hajde ba ne rise..vidi se lijepo na snimku da covjek namijesta ruka da ga pogodi loptaSissoko je napisao/la:Ruka je bila 4, 75 centimentara od tijela a prema pravilima FIFE moze bit najvise 2,5 centimetara a bilo bi pozeljno da je zasiju rukav za dres, vec Nike radi na takvoj jednoj soluciji.arminz je napisao/la:Ipak penal, dva puta namijesta ruku da ga pogodi, da je uz tijelo ne bi je mico od tijela
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
- IlCapitano
- Kontakt:
Ja ne vidim to namjerno pomjeranje ruke. Izgleda mi kao normalna kretnja prilikom trčanja. Čak i da jeste namjerno pomjerao sudija to ne može nikako vidjeti jer stoji ja mislim paralelno sa igračem Udinesea.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
-
jasko_juve
- Kontakt:
Penal nije bio jer ga sudija nije svirao. Mozes govorit i pricat do sutra, ne samo ovi iz Intera, govorim uopste za sudjenje svim ekipama.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Interista02
- Kontakt:
Jel vama stvarno toliko dosadno u životu, pa dolazite ovamo i trollate? Negirate penal koji je i Saša Matić vidio.
Ali hajd, ne treba vas neke uzimati za ozbiljno....
Slazem se, sta vise ne bi ni volio da smo dobili penal jer je igra bila katastrofa, vise bi volio da smo izgubili.jasko_juve je napisao/la:Penal nije bio jer ga sudija nije svirao. Mozes govorit i pricat do sutra, ne samo ovi iz Intera, govorim uopste za sudjenje svim ekipama.
Al ne kontam kako neko vidi da je ono prirodno pomijeranje ruke, kad je ocigledno da u dva navrata kad bi Palacio mogo uputit loptu ovaj pomijera ruku unazad..al dobro, nije ni bitno
Šta stručnjak kaže,tko je ovaj put kriv?
Ma znas kako je kod njega, svi osim njeg..cak je hvalio svoje takticke promjene u drugom poluvremenu i izmjeneSiamoNoi je napisao/la:Šta stručnjak kaže,tko je ovaj put kriv?
hvalite me usta moja 

Najbolje tek dolazi.
Tvrdoglavi Mazzarri pokusava nesto uzalud, za sta igrace nema. Bas je limitiran covek.
- IlCapitano
- Kontakt:
Priča se da Napoli dovodi još jednu špansku nadu, Alvara Arbelou.
Benitez style.
Benitez style.
Stranac je napisao/la:
Najbolje tek dolazi.
Interista02 je napisao/la:Jel vama stvarno toliko dosadno u životu, pa dolazite ovamo i trollate? Negirate penal koji je i Saša Matić vidio.

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
Evil Genius II
kad se samo sjetim da su on i allegri bili prve dvije opcije za trenera rome krajem prosle sezone
uh, kako smo dobro prosli.

- 10DelPiero
- Kontakt:
- IlCapitano
- Kontakt:
Ista stvar i sa Juventusom. Spominjao se prije Contea, pa se opet spominje kao zamjena ako Conte ode itd. itd. Uvijek mi je bio odvratan i tipičan talijanski prosjek od trenera.Evil Genius II je napisao/la:kad se samo sjetim da su on i allegri bili prve dvije opcije za trenera rome krajem prosle sezone![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.