hehe imam i jaElegant je napisao/la:Imam ja BoatengaGracanicaAA je napisao/la:Izgleda da cu prije skupit NJemacku nego BiH
Neuer danas idemo dalje

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
hehe imam i jaElegant je napisao/la:Imam ja BoatengaGracanicaAA je napisao/la:Izgleda da cu prije skupit NJemacku nego BiH
Neuer danas idemo dalje
Nije greška nego imaju 2 golmana.FaraonTM je napisao/la:Ne znam jel' neko primjetio, golman Mexica, na sličici mu piše broj 88 što je krajnji broj u Meksiku tj. mjesto za napadača, a lik je golman, crni dres i onaj ljubicasti k'o znak u donjem lijevom uglu slikice govori da je golman. To je baš krupna greška, ne znam u čemu je fol
Preračunali seQUARTERBACK je napisao/la:Nije greška nego imaju 2 golmana.FaraonTM je napisao/la:Ne znam jel' neko primjetio, golman Mexica, na sličici mu piše broj 88 što je krajnji broj u Meksiku tj. mjesto za napadača, a lik je golman, crni dres i onaj ljubicasti k'o znak u donjem lijevom uglu slikice govori da je golman. To je baš krupna greška, ne znam u čemu je fol
Na trafici Duhanprometa imas 2,5 km.majestic24 je napisao/la:Ja sam poceo od danas skupljati. Gdje se moze nabaviti album?
Nema toga kod mene. Ovdje doslo par komoda u opresu i vise nesalju. Ima ona brazuka ali to mi ej bezze.muha milanez je napisao/la:Na trafici Duhanprometa imas 2,5 km.majestic24 je napisao/la:Ja sam poceo od danas skupljati. Gdje se moze nabaviti album?
Kako, cime?majestic24 je napisao/la:Nema toga kod mene. Ovdje doslo par komoda u opresu i vise nesalju. Ima ona brazuka ali to mi ej bezze.muha milanez je napisao/la:Na trafici Duhanprometa imas 2,5 km.majestic24 je napisao/la:Ja sam poceo od danas skupljati. Gdje se moze nabaviti album?
Ko ce mi uciniti uslugu i poslati mi jedan album. Poslat cu mu dopunu od 5 km zauzvrat
Kako mislis sta je ovo?Cautinho je napisao/la:Sta je ovo brate dragi...
Imas raznih varijanti hoces 100 kesica, hoces 50, hoces 10, hoces 5. Rijetko se moze da se prodaje po jedna kesica.Holliday je napisao/la:Kesica slicica upakovana posebno u plastiku? Tako se sve prodaju vani?
Pardon, 10 kesica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.