GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
5
13%
- Ademi
9
23%
- Ivanusec
4
10%
- Majer
1
3%
- Orsic
15
38%
- Petkovic
5
13%

Ukupno glasova: 39

SiamoNoi
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la SiamoNoi » 27 mar 2014, 19:04

Emiljano Vila, Adrian Callelo, Miroslav Slepička, Ilija Sivonjić, Pedro Morales, Guillermo Suárez,Luis Ibanez, Mirko Hrgović, Karlo Primorac, Dodo, Ivan Turina, Igor Vidaković, Dimitrios Papadopoulos, Denis Glavina, Josip Brezovec, Antun Palić, Ivan Plum, Marin Skender, Jakub Sylvestr, Fatos Beqiraj,Almir Bekić, Leonard Mesarić, Romeo Mitrović, Dino Špehar, Nikola Pokrivač, Ante Puljić, Ivan Krstanović, Goran Zakarić, Walid Atta, Mehmed Alispahić, Dino Škvorc, Filip Škvorc, Lee Addy, Petar Mišić, Said Husejinovic, Zvonko Pamić, Ante Mrmić, Bryan Carrasco, Alieu Darbo, Grzegorz Sandomierski, Rúben Lima, Bakary Saré,Pablo Migliore itd.
Evo sad je pobijena.I to bez osvrta na izlazne transfere gdje je upitno koliko se uopće na određenom igraču zaradilo.Da ne spominjem kako je upitno koliko je klub vidio tog novca...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 27 mar 2014, 19:39

Jebga, tesko ces naci pozitivan omjer u svijetu nogometa u nekom odnosu dolasci/odlasci, odnosno malo je takvih koji nisu gubili na akviziciji dobrog dijela igraca unazad, lupam, deset godina, ako cemo realno. Duga, jako duga je lista takvih igraca u bilo kojem klubu na svijetu, pa tako i Dinamu, ne vidim po cemu bi isti bio izuzetak, gresaka je uvijek bilo i bit ce, tko god radi taj i grijesi, onaj tko smatra suprotno po meni evidentno nikad dana u zivotu nije ozbiljno radio i za nesto bio direktno odgovoran, no shvacam one koji s tim nemaju doticaja pa im je neshvatljivo.
Mislim da je ovo vec bez potrebe neko maksimalno trazenje dlake u jajetu. Ima Mamic puno vecih grijeha, da kazem, od tih navedenih imena, a i vecih postotaka od prodaje u svoju korist, nego propale kupovine. To je posao. You just can't win them all. Sta klub od toga ima, to je vec neka druga prica, ali kao sto rekoh, usporedi s bilo kim u ligi, ta nije kao da ces ista bolju listu uspjeti dobiti drugdje.
...Život za Široki...

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 27 mar 2014, 20:22

Nije stvar jel 2 mil zato što mu ugovor ističe na ljeto, bi li bilo 5 u nekim drugim okolnostima, itd. Ovdje je riječ da nije 10 ili 15 koliko se pisalo. Stvar je da je 2 i nakon što je degenerik mlađi reko da za 9 mil ne želi prodat ni Halilovićevu jednu nogu. O tom se ovdje piše, a ne da je 2 malo za igrača koji će biti slobodan za 3-4 mjeseca.

I mislim da nikad neću moć shvatit silno drkanje na trgovačke sposobnosti. Toliko divljenje na 21 mil za Modrića, po 13 za Eduarda ili Mandžukića, slično sa Ćorlukom, Lovrenom, Kovačićem...

Pa, danas je Modrić jedan od 2 najbolja igrača Reala, Mandžukić prvi strijelac Bundeslige, Kovačić, već nakon sezone i pol vrijedi 4 mil više nego što je prodan, itd. Naravno, ti su igrači, u međuvremenu i napredovali, ali se uloženi novac svima uvelike isplatio. Ne kažem da se moglo ili trebalo uzeti/tražiti više, ali nije mi jasno čemu toliko izdrkavanje i veličanje na iznose koji se sada pokazuju sasvim realnim.

Uvijek će biti kupaca za dobru robu, a u takvim uvjetima je lako nabijati cijenu.

Za mene je veća umjetnost prodat jednog Ibričića za 5 ili Rukavinu za 3, nego Modrića za 21.

Samo što je u Dinamu stvar, što se na odlaznim transferima i zasniva sama politika i djelovanje kluba, zna se iz kojih razloga, pa takve cifre dolaze do izražaja i svršava se na njih, dok je npr. u jednom Salzburgu ili Baselu prioritet sačuvat kvalitetnog igrača, da se s njime pokuša ostvariti što bolji rezultat, pa onda imamo polufinale Europske lige i 27 000 ljudi u prosjeku doma, u gradu od 170 000 stanovnika, ali...

Koji klinac to vrijedi, kada oni ne mogu prodati igrača za više od 10 mil :(
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 27 mar 2014, 20:30

pa zna se da je mamić odličan prodavač i puuuno lošiji kupac. mada treba reći i da on nije jedini koji sudjeluje u dovođenju igrača, kao i da je dinamo znao odlično kupiti (recimo mandžo ili vida). također, siamo je nabrojao i masu balavaca koji nisu bili značajno plaćeni, a po toj app-matrici kupuju svi koji mogu, ne samo dinamo.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 27 mar 2014, 21:19

Cleytona prebili, a bio u pijanom stanju :lol: .. Zele ga se otarasit, a bio takva zamjena za Sammira... :mrgreen:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 28 mar 2014, 00:35

bazero je napisao/la:
Uvijek će biti kupaca za dobru robu, a u takvim uvjetima je lako nabijati cijenu.

Za mene je veća umjetnost prodat jednog Ibričića za 5 ili Rukavinu za 3, nego Modrića za 21.
Ako cemo tako sa ovih prostora ima dosta dobrih igraca pa me zanima za koje su to cifre prodani Dzeko, Matic, Kolarov, Vidic, Srna, Ivanovic, Jovetic, Vucinic. Mislim da Corluka je otisao za vise od ovih navedenih a nije kvalitetan niti je ostvario karijeru u renomiranim klubovima kao ti navedeni.

Uglavnom seres da je to za popizdit i nije ti uopce neugodno :lol:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 28 mar 2014, 02:08

Izracunah sad iz dosade transfere navedene osmorke i :lol: Da nema Jovetica ovih sedam bi kostalo 6 626 400£ dok je Corluka kostao 11 440 000£ :lol: . Jovetic je otisao za 7 040 000£. To je OK cifra.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 mar 2014, 12:25

Lillard je napisao/la:Cleytona prebili, a bio u pijanom stanju :lol: .. Zele ga se otarasit, a bio takva zamjena za Sammira... :mrgreen:
Jos jedno mega pojačanje velikog menadžera Zdravka.
...izjasnio se Cleyton dodavši kako je čuo za Sammira i da je odličan igrač.
"Gledajte, nismo svi isti. Netko voli provoditi svoje vrijeme s obitelji, netko s prijateljima. Netko voli ići u noćne klubove. Ali uvijek se prema poslu koji obavljate morate ponašati profesionalno

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 28 mar 2014, 13:05

Blaszczykowski je napisao/la:Anto nema smisla da se ponavljamo ako se slažem sa čovjekom, a samo da bih udovoljio tvom egu. :) Ponavljanje istog = trolanje. Samo ću reči da mi je jasno da tebi kao navijaču Buyerna neke stvari ne ulaze u glavu. :)
Pa nemreš se baš sa svime slagat. Sigurno imaš neku viziju svoju koju moreš pojasnit. Ja sam tebe pito al nisam od tebe dobio odgovor. Ljen si pa ti se neda, a i bojiš se :lol: :thumbup:
Blaszczykowski je napisao/la:Sammir nije jedini primjer, već samo najeklatantniji primjer. Imaš Pivarića, Zeleniku, Halilovića, Badelja i Vrsaljka kad su bili totalno van forme, od ranije mi pada na pamet Drpić, pa pokušaji guranja Etta, Chaga, Ibaneza, Brozovića, Čopa... Mamić obilato koristi svoj utjecaj da proda igrače kroz reprezentaciju, sigurno više nego itko drugi, i logično je da mu to mnogi zamjeraju.
Ajde pokušaj ostatni na zemlji. Nemoj bit ko ova ostala bagra jer ipak navijaš za BL klub. Prvo Hrvatska nema veliki kontigent igrača pa da se uvijek zovu igrači koji su u najboljoj formi. To čak i Njemačka nemre, a što je najbitnije to niko niti ne radi. Postoje neki standardni reprezentativci koji se zovu bez obzira na njihovu formu, a postoje i oni koji se zovu "bez veze" samo zato kaj nema boljih. Znaš kad je Low zvao Cacau :D

I što to po tebi znači guranje, to ne razumijem i to želim da mi objasniš i kako je to točno funkcioniralo i molio bi te da mi to objasniš na bar 3 igrača (primjera). Nije mi jasno kak možeš tvridi da Mamić neš gura i da neš pokušava gurati. Ako ja prema tvojim komentarima mogu zaključiti da je Mamić Alfa i Omega HR nogometa, to bi trebalo značiti i da on slaže prvih 11. Po toj logici zadnjeg veznog protiv Belgije nikada nije trebao igrati Radošević, već Ademi. tako isto na mjesto izbornika nije trebao doći izbornik koji ne zove nogometaša Dinama jer to onda pobija tvoju tezu.

Ne volim preuveličavanja i kada se na jednoj stavri sve generalizira i preuveličava. Recimo spomenuo si Čopa, ja ću ti samo spomenuti ono smeće od Vukušiča i **** do Kalinića koji su "morali" u repku zato što su prvi strijelci lige. Većina tih igrača Dinama koje je Mamić forsirao i dan danas kada en igraju u Dinamu zovu se u repku, pitam se zašto?
Blaszczykowski je napisao/la:Paralela sa Elfom ti je promašena, jer BVB nema ni približno jak utjecaj na DFB kao Mamić na HNS, a ni sam Elf nije izuzet od anomalija tipa "ozljede" igrača Buyerna. Znači Buyern = Mamić = bljuv.
Paralela sa elfom mi je toliko brutalno SEXUALAn da sam zdrko kad sam to reko. ;) Uvažio bi kada bi dobio pametnije odgovore ili da ako već komentiraš, točno komentiraš ono kaj sam rekao.
anton 1983 je napisao/la: I sam recimo znaš da su se u BvB-u plakali što nema više BVB igrača u repki ili ti u prvih 11, pa im je Low odgovorio da se on oslanja na one koji imaju uspjeha i iskustva na europskoj sceni, a ne onih koji samo pobjeđuju "Freiburge". Poanta je da svako svog konja, hvali,
Ako ja tebi pišem u kontekstu da svako svog konja hvali onda ja ništa nisam profulao. Što znači ako Mamić hvali nekog svog igrača i smatra da bi on imao potencijal za repku, ne radi ništa čudno ili drugačije od drugih i Bvb sam ti naveo kao primjer. Još ću ti navesti primjer jednog Lella za kojeg je Uli jednom rekao da je on potencijal za Elf i da bi ga se trebalo zvati. Nije bio pozvan jer je **** od igrača niti je tamo napravio karijeru. No to ne pobija činjenicu da ga JE ULI "FORSIRAO".

Zato mi je smiješno spominjanje: Pivarića, Zeleniku,Drpića, Etta, Chaga, Ibaneza, Brozovića, Čopa

Inaće Halilovića bi i ja u repci, no to je druga stvar, a i Mamić bi ga iako ne može na njemu zaraditi. Po tvome se sada Badelja i Iličevića nikako ne smije zvati u repku, kao niti Kranjčara, a kamoli Edurada...
Blaszczykowski je napisao/la:Što se tiče blamiranja po Europi, ne znam kako netko može opravdavati ove debakle u zadnje 3 sezone. Pazi ovo, Dinamo je u LP bio najgori klub u 2 sezone uzastopno (jednom zajedno sa onim Nordsjellandom), a ove sezone je uz Standard najgori klub EL.
Ne može se za sve 3. Ne može se niti opravdati Juventusovo ispadanje u skupini LP ove godine, niti silovanje Ajaxa od strane RBS-a, niti Lazievo ispadanje od Ludogoreca, niti Stuttgartovo od Rijeke, niti ispadanje svemoćnog bate Borisova koji je srušio Bayern, u 2. pretkolu LP-a, te nije niti vidio Ligu Uefe. Sve se to ne može opravdati ali se događa.

Ako ti ulaziš u skupinu LP-a u kojoj su sva 3 protivnika barem 3 puta bogatiji od tebe i barem dvije klase iznad tvog nivoa, onda je tvoja zadaća da te utakmice izgubiš, a ne da vadiš podatek o nerealnim stvarima kako je Nordystland skoro pobijedio Juve. To su slučajnosti a ne prikazi realnih stvari. LP se iz tih razloga itekako opravdati može, kao što bi se moglo opravdati da je jedan eintrach Brauschweig igrao u tim skupinama i na kraju uzeo jedan bod.
Blaszczykowski je napisao/la: Lako mu je ući u skupinu kad je doma razjebao svaku ozbiljniju konkurenciju, a u kvalifikacijama je uvijek bilo li-la sa iole ozbiljnijim protivnikom (Malmo, Ludogorets, Austria), pa kako padne grah.
Za to nije kriv Dinamo već njegova konkurencija. Dinamo je prije par godina bio u rangu sa ajdukom, samo su ajduk vodili idioti koji su gledali samo kako sebe obogatiti, a ne da uz to ajduk bude kvalitetan klub. A što se tiće ovih protivnika, takve je Dinamo sa svojim nastupima u Europi očito zaslužio, a Ludogorets je izbacivanjem Lazia pokazao koliko su jaki, kao i Austria koja je jako namučila svoje protivnike u LP s tim da Austrija igra u 10 puta jačoj i bogatijoj ligi od HNL-a.
Blaszczykowski je napisao/la: Zar su Plzen, Bate, Steaua, Basel, Salzburg toliko ispred Dinama da se mogu dostojno boriti i sa velikanima, dok Dinamo treba dočekati revijalnu utakmicu u LP da bi došao do boda?
Kao što sam reko, jedna lasta nije, KONSTANTNOST.

Kolko je Plzen jak ne znam, kao ni Bate i smatram da bi se DInamo sa tim ekipama mogao boriti, dok su RBS i Basel, spejs šatl za DInamo. Ti strinu, pa oni su spejs šatl za Ajax, a kamoli ne bi bili za Dinamo. Što se tiće Steaue, vjerujem da bi oni bili favoriti protiv Dinama, samo bi naši 2navijači" bili nerealno nezadovoljni kada Dinamo njih ne bi nabio. Problem je što Dinamo nema imalo dostojne protivnike u HNL, koji bi Dinamo natjerali da igraju na rezultat, a ne na "viktoriju".
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 mar 2014, 13:18

Slavonski Brod:
slika
Zagreb:
slika
Novska:
slika

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 28 mar 2014, 13:39

bazero je napisao/la:Za mene je veća umjetnost prodat jednog Ibričića za 5 ili Rukavinu za 3, nego Modrića za 21.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bazero je napisao/la:Samo što je u Dinamu stvar, što se na odlaznim transferima i zasniva sama politika i djelovanje kluba, zna se iz kojih razloga,
Baš me zanima iz kojih razloga. :clap:
bazero je napisao/la:dok je npr. u jednom Salzburgu ili Baselu prioritet sačuvat kvalitetnog igrača,

Koji klinac to vrijedi, kada oni ne mogu prodati igrača za više od 10 mil :(
Basel 2012/13

Transfereinnahmen: 20.300.000 € - Transferausgaben: 11.750.000 € = +8.550.000 €
Zarada od transfera----------------------potrošeno na transfere------------

Xherdan Shaqiri - FC Bayern München - 11.800.000 € - 20 godina tada

Granit Xhaka - Borussia Mönchengladbach - 8.500.000 € - 19 godina tada

Basel 2013/14

Transfereinnahmen: 25.300.000 € - Transferausgaben: 6.540.000 € = +18.760.000 €
Zarada od transfera----------------------potrošeno na transfere------------

Aleksandar Dragovic - Dynamo Kiew - 9.000.000 € - 22 godine

Mohamed Salah Mohamed Salah - FC Chelsea - 13.200.000 € - 21 godina (inaće ovo je fenomenalno jer za samo jednu godinu oni su na njemu zaradili preko 10 milja, je jer godinu prije koštao ih samo 2)

Basel za 2014/15 - već dogovoreni transferi

Yann Sommer - Borussia Mönchengladbach - 8.000.000 € (Golman)

Ovim sam samo htio pokazati da niti u Švicarskoj baš nisu alergični na zelembaće.

S tim da vam želim reči da morete oćekivati bar još 15 milja više na Baselovom računu nakon ovog ljeta.

Se sjećate kak se pljuvalo po Mamiću koji tada nije kupio Vidu kad je ovaj išao u Kusen. Mogli sad malo poljuvat Basel što nisu uzeli Drmića :wave:

Inaće ovdje se zaboravlja činjenica, kakvu su mladu generaciju "uvezli", Švicarci...

Inaće jako mi je zanimljiva ova usporedba sa RBS. Ljudi kao da ne znaju tko iza toga kluba stoji i oni su ziher tak fenomenalni jer imaju dobar marketing pa PK zarađuju! :crazy: Oni ostvaruju veće minuse na transferima od većine njemačkih klubova koji su u vrhu tablice! ufff koja usporedba....
Zadnja izmjena: anton 1983, dana/u 28 mar 2014, 14:30, ukupno mijenjano 1 put.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 28 mar 2014, 14:06

bazero je napisao/la:
to je to :clap:
veze ti nemas :thumbdown:

drzi se onog sta znas: jedan clan, jedan glas :yawn:
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 28 mar 2014, 14:46

anton 1983 je napisao/la:Pa nemreš se baš sa svime slagat. Sigurno imaš neku viziju svoju koju moreš pojasnit. Ja sam tebe pito al nisam od tebe dobio odgovor. Ljen si pa ti se neda, a i bojiš se :lol: :thumbup:
Ne, nego znam da se s tobom nema smisla natezati. :)
anton 1983 je napisao/la:I što to po tebi znači guranje
http://gol.dnevnik.hr/clanak/nogomet/eu ... aciju.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.24sata.hr/nogomet/mamic-suke ... -sp-350972" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/mamic- ... 80230.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/mamic- ... 04028.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.tportal.hr/sport/prvaliga/32 ... oditi.html" onclick="window.open(this.href);return false;

O ostalome ako i kad uhvatim vremena.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 mar 2014, 15:25

[youtube][/youtube]

http://www.jutarnji.hr/mamic---privatiz ... -/1176924/
Sta je ovo i večernji okreće stranu...još jedan dokaz kako se nešto ozbiljno kuha

Još malo s kupa:
GNK Dinamo Zagreb
1' Počela je utakmica Dinamo - Slaven Belupo! Prije utakmice održana je minuta šutnje i bakljada na Sjeveru u čast nedavno preminulog vođe navijača Vladimira Galoića Dugog! Ajmo Dinamo, nema predaje!
Like · · Share · 38525 · 55 minutes ago ·
Palile su se BAKLJE (!!??) u dogovoru s klubom?!

slika
Uskoro će ić od sjedala do sjedala i slikat te sa sve 4 strane

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 28 mar 2014, 16:00

Blaszczykowski je napisao/la:Ne, nego znam da se s tobom nema smisla natezati. :)
A ****, pa kaj još nisi naučio ćemu formi služe? Pa bit je u natezanju. Nisi valjda mislio da ćeš ovdje nofce zarađivat? :mrgreen:
Blaszczykowski je napisao/la: http://gol.dnevnik.hr/clanak/nogomet/eu ... aciju.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.24sata.hr/nogomet/mamic-suke ... -sp-350972" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.---" onclick="window.open(this.href);return false; SPAM ---/sport/clanak/mamic-poceo-gurati-ibaneza-u-repku-to-je-najbolji-lijevi-bek-u-hrvatskoj-od-jarnija/480230.aspx

http://www.---" onclick="window.open(this.href);return false; SPAM ---/sport/clanak/mamic-hrvatska-mora-uciniti-sve-da-anderson-i-etto-postanu-njeni-drzavljani/304028.aspx

http://www.tportal.hr/sport/prvaliga/32 ... oditi.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sorry, al rade ti samo 3 i to ona 3 o kojima ne smiješ pisati, a to su Sammir, Halilović i Bole top ili ti Duje Čop! :D

Više se ti meni skoncentriraj na one o kojima si se sposro :clap:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 mar 2014, 16:05

http://www.tportal.hr/vijesti/crnakroni ... staru.html
http://sportske.jutarnji.hr/istup-zvoni ... -/1177162/
http://www.vecernji.hr/nogomet/stanic-a ... -ja-929296
– Njih četvorica žele promjene, da odnosi budu kakvi bi trebali biti, ništa revolucionarno. Dinamo je udruga građana, postoje zakoni o udrugama i govori se da bi svaki član udruge trebao imati pravo da bira i bude biran. No, nisam dobro upućen je li to tako – kazao je Vlaović.
Pazi ovog Vlaovića "nije dobro upućen".Google pojam.

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 28 mar 2014, 19:26

**** anto, uz ovako fino vrijeme ne vode mi se forumske debate kobajama od postova. radije debatiram face to face uz kavu po centru ili jarunu. :)

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 mar 2014, 20:29

GNK Dinamo obavještava navijače i javnost kako su klub i Cleyton sporazumno raskinuli ugovor. Brazilski nogometaš Alexandre Henrique Silva Cleyton tako više nije igrač hrvatskog prvaka., stoji u službenom priopćenju GNK Dinama.
Još jedno propalo pojačanje i još malo love u monstrumov džep.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 28 mar 2014, 20:32

Šta se to desilo sa Cleytonom pa su raskinuli ugovor, nisam upućen :wtf:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 28 mar 2014, 20:36

Titova-Juga je napisao/la:Šta se to desilo sa Cleytonom pa su raskinuli ugovor, nisam upućen :wtf:
Napio se i u kasne sate potukao s nekim... Tako novine kazu.

Ugalvnom, jos jedna slika danasnjeg Dinama...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []