Mensur Mujdža
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mensur Mujdža
Evo prilike TinSvenu da se pretvori u desnog beka.
Malouda yebem li ti majku.
Upropastio si karijeru ovako dobrom igracu, a ni zuti za to nisi dobio.
Fuj Francuzi pogani sta smo vam tad radili, pogotovo Mensur po svojoj strani.
Upropastio si karijeru ovako dobrom igracu, a ni zuti za to nisi dobio.
Fuj Francuzi pogani sta smo vam tad radili, pogotovo Mensur po svojoj strani.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Bojim se da je ovo njegov kraj ... Trener je poprilicno izgubio strpljenje sa njim i sam je rekao da ce vidjet kako se stanje bude odvijalo jer ne moze a da ne trazi zamjenu za nekog ko je konstanto povrijedjen. Steta veliki teren u repci nosi po toj desnoj strani definitivno covjek sa kojim dobijemo jednu drugu dimenziju ali sta se moze... Nadati se da ce ogi poludit i bit barem pola mujdze...
- donniedarko
- Kontakt:
Steta upravo zbog trenera kako je naveo neko iznad . Da li neko zna koliko inace traje oporavak od ove povrede ?
Evo prilike avdiji da na SP rokne nekog u publici svojim centarsutem ...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Žao će mi biti ako Mujdža propusti SP 
Nadam se da će se oporaviti do SP i da ćemo ga gledati protv Argentine.
Nadam se da će se oporaviti do SP i da ćemo ga gledati protv Argentine.
Evo na transfermarktu pise da bi se trebao vratiti krajem aprila sto bi bilo dobro ako je tacno.
Ima jos nekih 9 sedmica do SP, postoje nade da ce ipak biti putnik u Brazil. Jest da ce biti van forme i losije fizicke spreme, ali je'baji ga. I kao takav je bolji od Avdije.
Ima jos nekih 9 sedmica do SP, postoje nade da ce ipak biti putnik u Brazil. Jest da ce biti van forme i losije fizicke spreme, ali je'baji ga. I kao takav je bolji od Avdije.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- majestic24
- Kontakt:
Ja koliko znam tu moze i mali Besic igrati. Kakav Avdija,yebo vas on
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Mujdži kako god tekao oporavak neće biti u formi i nivou utakmica svjetskog prvenstva.Protiv Egipta se vidjelo šta znači odsustvo pola i više sezone.Tu će igrati drug Vranješ,nadamo se da neće biti Samarasa ,da smara i nas i njega..
Kad bi se mi pitali može,a kad se pita ubleha onda je tu Avdija glavni.
Kanite se loših priča o Avdiji izbost' će vas fudbalski stručnjaci.
A Mensur i u kolicima bolji je od svih navedenih opcija.
A Mensur i u kolicima bolji je od svih navedenih opcija.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- sanelmasetic
- Kontakt:
ako se vrati krajem aprila, ima dovoljno vremena da udje u formu i fizicki se spremi do pocetka prvenstva..rope11 je napisao/la:Evo na transfermarktu pise da bi se trebao vratiti krajem aprila sto bi bilo dobro ako je tacno.
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ne daj se Zmaju.Vijest mi je pokvarila dan ali nadam se da ce biti spreman za okupljanje,od toga nam dobrim djelom zavisi prolaz u drugi krug.Znamo ko je alternativa.
Dodatno ohrabrenje je da se oglasio i sam Mensur i rekao da povreda nije tako teska.
Sacekajmo sutra i konacnu dijagnozu,necu ni da mislim da nece biti spreman za Brazil.
PS:Kad neki upozoravaju da niko od 23 igraca ne smije biti na spisku onako,radi reda nego da to moraju biti kvalitetni igraci spremni da igraju dobiju odgovor u stilu,ma daj oni su tu svakako da popune broj.
Naravno da nije tako.Ovo treba biti skola,nema igraca koji se ne moze povrijediti i ozbiljni ljudi razmisljaju o zamjenama a ne uzdaju se u srecu.
Dodatno ohrabrenje je da se oglasio i sam Mensur i rekao da povreda nije tako teska.
Sacekajmo sutra i konacnu dijagnozu,necu ni da mislim da nece biti spreman za Brazil.
PS:Kad neki upozoravaju da niko od 23 igraca ne smije biti na spisku onako,radi reda nego da to moraju biti kvalitetni igraci spremni da igraju dobiju odgovor u stilu,ma daj oni su tu svakako da popune broj.
Naravno da nije tako.Ovo treba biti skola,nema igraca koji se ne moze povrijediti i ozbiljni ljudi razmisljaju o zamjenama a ne uzdaju se u srecu.
Naš fudbalski reprezentativac Mensur Mujdža na okupljanje reprezentacije prije utakmice protiv Egipta u austrijskom Innsbrucku došao je rovit zbog upale uha zbog koje je propustio dva prethodna nastupa za svoj Freiburg. Taman kada je počeo graditi takmičarsku formu došla je nova povreda. - Povrijedio sam jedan ligament zgloba. Liječnici smatraju da ću biti oporavljen za tri ili najviše četiri sedmice. Nakon toga nastavljam normalno sa radom i nema razloga da u potpunosti ne budem spreman za Brazil. - poručuje u razgovoru za **** Mensur Mujdža.Njemački mediji prenijeli su da je naš desni bek možda upitan i za Svjetsko prvenstvo.
- To je čisto pretjerivanje bez provjere stvarnog stanja. Za tim stvarno nema potrebe. - zaključuje Mensur Mujdža.
- To je čisto pretjerivanje bez provjere stvarnog stanja. Za tim stvarno nema potrebe. - zaključuje Mensur Mujdža.
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Mujdza nece bit spreman sto posto za Brazil, vidilo se to i u prosloj utakmicu protiv Egipta da je izgubio na ritmu, nije ko onaj iz kvalifikacija. A ova povreda sad nije toliko strasna, ali fizicki tesko da bude sto posto spreman do 6. mjeseca.
Mujdza ce poceti trenirati za 4 sedmice,i ostat ce mu vise od mjesec ipo do SP,u medjuvremenu ce odigrati 3 prijateljske utakmice,dovoljno vremena da udje u formu! evo i on kaze da ce biti spreman za SP,i ne treba sad pretjerivati...
Bas je peh stalno ga neke povrede sputavaju, pitanje je hoce li se opraviti do Brazila.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- anonymousHD
- Kontakt:
Nije uopšte fazon u startu Kolašinca, i da mu je slomio sve živo, koga briga.HariTz je napisao/la:Milion puta napisano da se onakvi startovi desavaju svakodnevno, da nije bilo namjere i to je to. Je*boga dan i Jese vise. Ovdje imamo klan mrzitelja Jese
Govorim o ljudima na ovom forumu, koji se ovakvim stvarima raduju. Slave, slave tuđe nesreće, tuđe povrede, pa ti se vrati isto čak i gore.
I ovi što psuju meni, psujte vašim najmilijim.
- samoposteno
- Kontakt:
ovaj i ako se oporavi do sp onda ce vodene ospice fasovat taj dan koji baksuzluk neznam je li frajer ikad tri utakmice zaredom povezo a da mu se nesto nije desilo
Dobro, ali sta ako se vrati pa se povrijedi odma pred SP ili u prvoj utakmici? A sve su prilike da ce se to desit. U Mujdzu se ne moze uzdat, to Susicu mora bit jasno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester