ništa od tog drug.uschtipak je napisao/la:Kad odes na profil te osobe, odmah do imena i prezimena imas: Prijatelji, Na praćenju, Poruka. Eh ispred to Prijatelji, stajat ce zvjezdica. Valjda je to to.![]()
Je l' ti ta osoba oznacena da je neki rod na fb?![]()
Eki novih smajlija.
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook (pitanja, problemi...)
Odlazi Safete.
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Jel se kome od vas desilo da vas osoba kontaktira i kaze: sto si me izbrisao iz prijatelja,a vi pojma nemate o tome?
Kako je to moguce majku mu?
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
i meni bivsa govori da sam je izbrisao a je se stvarno ne sjecam da sam trijezan to uradioIdimidodjimi je napisao/la:Jel se kome od vas desilo da vas osoba kontaktira i kaze: sto si me izbrisao iz prijatelja,a vi pojma nemate o tome?![]()
kontam da nije do toga sto sam se brisao s fejsbuka skroz nije me bilo 6 dana ja mislim al sam se opet vratio pa reko da nije do toga..
-
tribalhardcore
- Kontakt:
Idimidodjimi je napisao/la:Jel se kome od vas desilo da vas osoba kontaktira i kaze: sto si me izbrisao iz prijatelja,a vi pojma nemate o tome?![]()
meni se ovo desilo prije 4-5 dana
budi mene cura popodne i galami sto si me obriso iz prijatelja sta sam uradila
ja se syebo nemam pojma o cemu govori nisam cijeli taj dan ulazio na fb,kasnije udem kad vidim stoji mi zahtjev za prijateljstvo od nje
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
newsflash: neko vam je ulazio na profil i to uradio, promjenite sifru, povezite facebook i telefon
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Istina. Nedavno se jedna kolegica sa faksa naljutila na mene jer sam je fol izbriso iz prijatelja.
- firefirefirely
- Kontakt:
Evo npr ja imam povezan telefon i fb, i stvarno sifru niko nema, znaci jednostavno je nemogucaLenBias je napisao/la:newsflash: neko vam je ulazio na profil i to uradio, promjenite sifru, povezite facebook i telefon
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Meni je to djevojka radila. Brisala mi sve seme, nisam ni znao da mi je skontala pw. Sjebala mi dobre potencijaleIdimidodjimi je napisao/la:Jel se kome od vas desilo da vas osoba kontaktira i kaze: sto si me izbrisao iz prijatelja,a vi pojma nemate o tome?![]()
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
AeGon099, kako nista? :bulj: Uuu jesu vam cure psihe prave. xD
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- BluesForever
- Kontakt:
Tacno mi dan ogadi,fuj gaduro jedna,šta je sa ovim svijetom.cccccc. Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
BluesForever je napisao/la:Tacno mi dan ogadi,fuj gaduro jedna,šta je sa ovim svijetom.cccccc.![]()
![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jos da mozemo vidjeti...BluesForever je napisao/la:Tacno mi dan ogadi,fuj gaduro jedna,šta je sa ovim svijetom.cccccc.
![]()
![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Kako povezati fejs i telefon?LenBias je napisao/la:newsflash: neko vam je ulazio na profil i to uradio, promjenite sifru, povezite facebook i telefon
To sam odavno ignorisao i sada mi se to vise ne pojavljuje?
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
cackaj malo podesavanja -> sigurnost , ne mozes profulatiIdimidodjimi je napisao/la:Kako povezati fejs i telefon?LenBias je napisao/la:newsflash: neko vam je ulazio na profil i to uradio, promjenite sifru, povezite facebook i telefon
To sam odavno ignorisao i sada mi se to vise ne pojavljuje?
objasnjenje je jednostavno drug, ljudi su te izbacili iz prijatelja jer su mislili da si ugasio profil i ponovo dodali kad si se aktivirao (mozda su cak i mislili da ti je novi profil to, ko ce znati), ne znam zasto se tome cudisfirefirefirely je napisao/la:Evo npr ja imam povezan telefon i fb, i stvarno sifru niko nema, znaci jednostavno je nemogucaLenBias je napisao/la:newsflash: neko vam je ulazio na profil i to uradio, promjenite sifru, povezite facebook i telefonAli sam isto deaktivirao bio profil na neko vrijeme, i sad kad sam se vratio, dodaju me u prijatelje ljudi koje sam imao ranije, dakle prije tog deaktiviranja
Procitah gore da se nekome isto poslije deaktivacije to desavalo, pa je moguce da je do toga, ko ce ga znat.. Sreca niko bitan ne nedostaje
a i ja vala nisam vise aktivan skoro pa nikako
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- legenda reala
- Kontakt:
vidi ih Elegantni
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Odjaviće se čovjek sa FB
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Novi face. Meni se ne sviđa, baš zbog ovakog izgleda nisam preko aplikacije ulazio na fb 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Pozdrav,ne znam je li odgovarajuća tema,ali imam jedan problem sa facebookom i treba mi vaša pomoć. Naime, uvijek sam online,čak i kada izađem normalno na log out, mojim prijateljima na chatu piše da sam aktivan(uvijek) na "Mobile ", iako u stvari nisam logovan ni na mob ni na komp. Hvala .
12.9.2009.
odjavi se sa chataZEno.T. je napisao/la:Pozdrav,ne znam je li odgovarajuća tema,ali imam jedan problem sa facebookom i treba mi vaša pomoć. Naime, uvijek sam online,čak i kada izađem normalno na log out, mojim prijateljima na chatu piše da sam aktivan(uvijek) na "Mobile ", iako u stvari nisam logovan ni na mob ni na komp. Hvala .