P.S. Nijaze muda pojedi
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Daj molim te da ti budes razlog tog nestanka GangEvila molim te....GangEvil od 1987 nije propustio nijednu utakmicu Sarajeva, a ti si za prvi comp cuo kad je izasao pentium 1 dok je >GangEvil na comodoru proveo svoju mladost....a posto vidim da imas jake argumente u vidu sahta to je sigurno zato sto vjerovatno jedan takav imas na svojoj njivi...to se ne zove saht, nego septicka jama internet mangupe...a uvijek ti mogu argumentovano dokazati da je najjaci klub koji ste izbacili iz Evrope LILLESTROM...Norveska.....a ti ako mislis da nije tako onda me ubijedi da ste izbacili Newcastle i da ono nije bio ofside seljaka iz Brodareva nego cist go.....mozda ni svrake ne znaju da ste ih izbacili...a tebe moze samo k.u.r.a.c da boli to sto smo mi bili prvaci 2007....sta ti imas sa nama?...bolje ti je zapitaj se kako tvoji puleni vec 10 godina ne mogu da pobjede na Kosevu...to je tvoj osnovni problem zbog kojih ces jesti svoja muda i narednih 10 godina...monsen je napisao/la:@GangEvil je pokazatelj jednog mozemo reci decka koji je izasao iz sahta i ponovo dosao do interneta. Momak koji lupate gluposti svakih mozemo reci sest-sedam godina u zavisnosti od periodu u kojem to moze raditi. Zakuca on Zelju svako malo i onda se opet vrati u saht jer pise gluposti i jos neargumentovane. Nego lupetanje po tastaturi, onako samo da nesto napise, cist primjer sahtovca, ali on ce nestati vrlo brzo.
@Hz
Niko ovdje nije napisao da vi trebate mjenjati tim, nego ce se to desiti na kraju sezone. Ove suplje vi potpisali s nekim a sezona ima jos da se igra je prica za malu djecu. Ovo je isto bilo s Grahovcem, pa s Muharemovicem, sad je na red dosao Duljevic. Ma nema citav Premijer liga zeli da kod vas dode, da moze na press-u reci napadamo titulu, najjaci smo.Stojcev nek dobije malo jacu ponudu iz Kazahstana on ce nestati kao Said, Sesar itd ..
Zivi bili pa vidjeli ..
Grahovac sad ne bi imao mjesto u prvih 11 Sarajeva.tello je napisao/la:Hajmo Ibraka sad Grahovca
tello je napisao/la:Ma ja mislim da je Grahovac sljedeći igrač koji će da dođe, Jajalo odlazi ovaj bi bio super zamjena za njegaA to što sad igra loše u Borcu nije do njega nego do Borca, jednostavno nijedan igrač neće da pruži 100% svojih mogućnosti kad nema plate
Uglavnom ko god da dođe bit će dobar nema više polovnjaka hvala BoguRule_hz je napisao/la:tello je napisao/la:Ma ja mislim da je Grahovac sljedeći igrač koji će da dođe, Jajalo odlazi ovaj bi bio super zamjena za njegaA to što sad igra loše u Borcu nije do njega nego do Borca, jednostavno nijedan igrač neće da pruži 100% svojih mogućnosti kad nema plate
brate mopj kakav grahovac, jajalu nema zamjene da smo nacisto zasto bih ga dovodio kad je gojko bolji igrac od grahovca trenutno u svakom segmentu i imamo samira tu... ako se bude dovodila zamjena za jajal dovest cese igrac ppriblizan njegovim kvalitetima... pa trenutno srfjana ni na mapi nema kad je u pitanju igra borca sto se dalo pogledat protiv veleza i zrinjskog
Rule_hz je napisao/la: brate moj kakav grahovac, jajalu nema zamjene da smo nacisto zasto bih ga dovodio kad je gojko bolji igrac od grahovca trenutno u svakom segmentu
s pola godine na ugovoru možeš potpisati novi s drugom ekipom koji stupa na snagu nakon isteka tekućeg.mukitmovac je napisao/la:cobefks je napisao/la:Znaci Duljevic na tri godine potpisao. Lijepo, idemo dalje
Kako je mogao potpisati kad jos ima ugovor sa Olimpicom? Inace , fin igrac, dobar posao odradjen sa vase strane.
Upravo tako. Ima primjera diljem evropeVanBasten je napisao/la:s pola godine na ugovoru možeš potpisati novi s drugom ekipom koji stupa na snagu nakon isteka tekućeg.mukitmovac je napisao/la:cobefks je napisao/la:Znaci Duljevic na tri godine potpisao. Lijepo, idemo dalje
Kako je mogao potpisati kad jos ima ugovor sa Olimpicom? Inace , fin igrac, dobar posao odradjen sa vase strane.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli i 133 gosta.