Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

PapeSusic
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la PapeSusic » 28 mar 2014, 19:35

crvenocrni je napisao/la:Pozivanje ovog malog u nama najdrazi dres nije nepotizam nego zestoki kriminal isto kao i pozivanje njegovog jarana Avdije ali s obzirom ko je selektorov brat i sa kim je se kumio (bar se tako pricalo) nije ni cudo ;)
?

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 28 mar 2014, 19:46

Tino Susic je dobar igrac ali kao ofanzivni vezni. Za svoje godine nije los. Pitanje je dali je imao neku tesku vezu u Hajduku pa da zato igra. Mislim da ipak nije. Jer on kvalitetom ne zaostaje za ovim losim Hajdukom. Po meni on bi trebao za 2,3 godine da zamjeni Misimovica. On ili Prcic. Trebalo bi ih polako uvoditi ( obadvojicu ) vec u sljedecim kvalifikacijama protiv laksih timova po 20,30 min da ne pregore. Sto se je mozda sada desilo.

Postoji jako realna mogucnost, da je ova cijela guzva oko poziva i sva ova pljuvanja po forumima da je lose uticalo na momka i da je zato pao u formi, zbog prevelikog pritiska. Jer do ova zadnja 2 kola je bio jedan od glavnih igraca Hajduka. Po meni treba da bude 23 igrac i ide na svjetsko. Ali vise kao kreativac a ne destruktivac. On je potencialni Medunjanin dva i nista vise.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 28 mar 2014, 19:54

Ajax je napisao/la:Tino Susic je dobar igrac ali kao ofanzivni vezni. Za svoje godine nije los. Pitanje je dali je imao neku tesku vezu u Hajduku pa da zato igra. Mislim da ipak nije. Jer on kvalitetom ne zaostaje za ovim losim Hajdukom. Po meni on bi trebao za 2,3 godine da zamjeni Misimovica. On ili Prcic. Trebalo bi ih polako uvoditi ( obadvojicu ) vec u sljedecim kvalifikacijama protiv laksih timova po 20,30 min da ne pregore. Sto se je mozda sada desilo.

Postoji jako realna mogucnost, da je ova cijela guzva oko poziva i sva ova pljuvanja po forumima da je lose uticalo na momka i da je zato pao u formi, zbog prevelikog pritiska. Jer do ova zadnja 2 kola je bio jedan od glavnih igraca Hajduka. Po meni treba da bude 23 igrac i ide na svjetsko. Ali vise kao kreativac a ne destruktivac. On je potencialni Medunjanin dva i nista vise.
Sto se tice veze: 1. Caca mu vlasnik Germanije. Jedno 60-70% igraca Germanije je igralo ili igra za Hajduk.
2. U junu 2012 tin sven rece da je Vrsajevic blizu reprezentacije, ili baca grah ili se neke veze vukle...
3. Da je imao bilo kakav kvalitet potpiso bi ugovor s nekim klubom u Belgiji. Plate su puno vece u Belgiji nego u Hrvatskoj, klubovi sa dna tabele Belgije vise placaju nego Hajduk

23. igrac treba biti neko iz mlade repke (Prcic) ili neki mladi igrac iz nase lige zbog motivacije ostalim (Hodzic, Grahovac)

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 28 mar 2014, 20:02

Nije on los igrac za svoje 22 godine. On bi bio glavna zvijezda u BiH ligi. Nema puno boljih mladih igraca na njegovoj poziciji kod nas ( osim mozda Prcic, kojeg nisam nikad gledao pa neznam ni kako igra, a Svena jesam ). On ima jos mnogo prostora da napreduje kvalitet je tu. Ali on je tek igrac u procesu stvaranja nije gotov proizvod. On po meni tek trazi samog sebe kao i poziciju koja bi bila za njega optimalna. Gdje moze najvise da pruzi.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 mar 2014, 20:30

Kloc nema vise mjesta ni u ajduku. :clap:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 28 mar 2014, 20:48

Ajax je napisao/la:Nije on los igrac za svoje 22 godine. On bi bio glavna zvijezda u BiH ligi. Nema puno boljih mladih igraca na njegovoj poziciji kod nas ( osim mozda Prcic, kojeg nisam nikad gledao pa neznam ni kako igra, a Svena jesam ). On ima jos mnogo prostora da napreduje kvalitet je tu. Ali on je tek igrac u procesu stvaranja nije gotov proizvod. On po meni tek trazi samog sebe kao i poziciju koja bi bila za njega optimalna. Gdje moze najvise da pruzi.
Pretjerujes da bi bio zvijezda u PL. Realno gledajuci on nebi bio ni prvotimac u mladoj reprezentaciji.

Da ponovim jos jednom: da je imao kvalitet, ili potencijal, potpiso bi ugovor sa ekipom iz prve lige Belgije. Plate su puno vece nego u Hajduku, sto ce ici u Hajduk ako najbolji igraci Hajduka idu i srednje ekipe Belgije? :crazy:

Spor je, ne trci, fizicki nije nista jaci od Carle del Ponte. Mozda ima tehniku na nivou smjesne hrvatse lige, ostalo ne. Da je medju najboljim u Hajduku je laz, dovoljno je pogledati hrvatske forumu. Ali eto sta oni znaju, sta znaju belgijanci ti i Sead Susic ste rekli da je potencijal.

velez_mostar
Kontakt:

Re: Odg: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la velez_mostar » 28 mar 2014, 21:02

Consigliere je napisao/la:Ali bukvalno NE MOGU DOCEKATI slijedecu utakmicu i spisak :mrgreen: Da vidimo kako ce Pape objasniti sta rezervna poluspica Hajduka radi na nasem DMF-u :roll:
Nece ga niko ni pitati to, znas kakvi su novinarcici..a i ne trazi se od njega da objasnjava..

Ocekujem da kao predsjednik RS-a kaze "ja sam Baja ovdje", i da mu svi prisutni pljescu..na to se ovaj narod lozi :-)

"Sta tebe briga sto sam dao sinu 3 miliona podsticaja" veli gore spomenuti, kod Susica je "sta tebe briga sto sam bratica pozvao"..jad i cemer zvani "nasa posla".

FUUUJ!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 28 mar 2014, 23:31

Mislim da nema potrebe da ista napisem.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 mar 2014, 01:07

Van Persie-Tin na klupi. Nemoguce. :wtf:

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 29 mar 2014, 01:15

Samo kada zamislim kakav je igrac Huseinovic bio dok se nije povrijedio u DInama , cak su ga trpali malo i nazad a nikada ga Pape ne spomenu ni u kakvom kontekstu u veiz repke. Al zato ovog KLOCA lagano ubaivo u nase usi pa ga ono uz Hadzica laganini privali pa mu dade dobru minutazu .

Al bas cekam taj dan objavljivanja sledeceg spiska hoce li Susisc imati M..DA da bude tako bezobrazan da opet pozove ovu rezervu iz MEGkluba Hajduka.

Svako njegovo dalje pozivanje srozava nam atmosferu u repci 30% jer nisu igraci glupi znaju oni dobro da bi to bila jedna velika sprdancija sa repkom.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 01 apr 2014, 18:03

Tinky nije clan Germanije nit' je ikada bio :beam:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/germa ... _1886.html" onclick="window.open(this.href);return false;

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 01 apr 2014, 18:55

PapeSusic je napisao/la:Tinky nije clan Germanije nit' je ikada bio :beam:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/germa ... _1886.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jesu ga ovo sklonili :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Majko draga :lol: :lol: :lol: :lol:
Znaci i Zahirovi i Hadzic kao i Tino idu u Brazil 1000000000000000000000000000000000%. :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 apr 2014, 19:37

Ne samo da su ga sklonili, nego gledaj ovo... obrati pažnju na ovo desno 'Main position' :mrgreen:

(desni klik, open image in new tab)

slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 01 apr 2014, 20:29

Ovo je katstrofa u kakve relje je uzeta repka...
Deko, Spahicu vi ste nam jedini spas...
Virtu jesi li i dalje na strani ovog grobara BiH fudbala????
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 01 apr 2014, 21:03

Dajete ba ljud. Susic ga je pozvao u repku da se ne bi drogirao u Hajduku. Sevap je

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 apr 2014, 21:54

gringobih je napisao/la:Virtu jesi li i dalje na strani ovog grobara BiH fudbala????
22. i 23. igrač na spisku nisu dovoljni da promijenim mišljenje ;)
Voli te tvoje Sarajevo.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 01 apr 2014, 22:07

Virtu4l je napisao/la:
gringobih je napisao/la:Virtu jesi li i dalje na strani ovog grobara BiH fudbala????
Kako ce biti 23. igrac ako je Susic rekao da je Stinky ono sto nam je falilo na sredini terena? Ide na SP ili kao prvotimac ili kao 12. igrac.

Prognoziro sam da ce ga skloniti s germanije zbog kritike evo jos jedna prognoza: Protiv argentine igramo bez Stinkija , primimamo 3-4 gola i stinky ce biti starter protiv nigerije i irana. :hmmmmm:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 02 apr 2014, 12:12

Virtu4l je napisao/la:
Ako bude 20 ili 21 igrac hoces li promijeniti misljenje?
Licno sam misljenja da ce biti mnogo blize prvoj postavi jer je la familia.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

febo
Kontakt:

Post Postao/la febo » 02 apr 2014, 12:21

velez_mostar je napisao/la:
"Sta tebe briga sto sam dao sinu 3 miliona podsticaja" veli gore spomenuti, kod Susica je "sta tebe briga sto sam bratica pozvao"..jad i cemer zvani "nasa posla".

FUUUJ!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Stavljati Sušića i Dodika u istu rečenicu je za javno vješanje...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 apr 2014, 12:34

febo je napisao/la:Stavljati Sušića i Dodika u istu rečenicu je za javno vješanje...
Vidio da više niko ne obraća pažnju na njegove postove pa je odlučio biti malo ekstremniji.
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”