AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Maestro21

Re: AC Milan

Post Postao/la Maestro21 » 28 mar 2014, 19:18

Ma nije frka ljudi, damo im Matria i plus pare samo da ga vode :lol:
Forza Milan!

inzaghi3
Kontakt:

Post Postao/la inzaghi3 » 28 mar 2014, 20:49

AC Milan
Milan je prije posljednje dvije utakmice u dubokoj krizi , što je odigrao 4 uzastopna poraza , što je crvena i crna vrlo rijetko u prilogu . U nedjelju i srijedu , momci zabilježio remi i iznenađujuće pobjede u Firenci . Mediji su već proglasili kraj krize , ali sada će morati početi osvajanje . Predstojeći četiri utakmice su na papiru lakše i brže će se morati početi penjanje na ljestve . U Firenci , tim pokazao dosljednost da očekujete svaki od naših dječaka . Za promjenu odbrane također pomogao Balotelli , koji je bio uključen u prvi cilj , a drugi sam u slobodnog udarca . Seedorf neće moći računati na kažnjene Constanta i Mexès , " klinika " je još uvijek puna . Na vratima će koštati Abbiatti , desni bok nakon nakon solidne performanse opet uzeo Bonera . Za " štoperju " će definitivno igrati Rami za drugo mjesto u konkurenciji Zapata i Zaccardo . Lijevoj strani držača Emanuelson . Zadnja obavezujuće par će ponovo formirana Muntari i De Jong , koji su radili zajedno u Firenci . Kaka ' je u posljednje dvije utakmice vrlo je iscrpljena , tako da će biti odani trener odmori . U ovom slučaju , napadač u skladu Taarabt , Poli i Honda . U Spitz opet igrao Balotelli , koji želi da se postigne prag od 30 rezultata u Milanu dres . Do sada , godinu i dva mjeseca bio je 28 puta uspješno. Na konferenciji za novinare prije utakmice s Chievom je također pohvalio Seedorf , koji je bio toliko zadovoljan sa svojim igra u napadu , kao i odbrana .
Kao što je prikazano , međutim , barem malo popravak odnosa u upravi : Berlusconi je " zapovjedio " Gallianiju da bude bliže tim i trenera , te da pažljivo prate sve što se dešava oko tim . Također izvještava o unapređenju odnosa između Barbara i Gallinijem , koji je prethodno doveden u pitanje . Instrukcije su dobili Seedorf , koji će imati riječi predsjednika bolje saradnje sa Gallianijem . Seedorf je poznato da možete kontaktirati predsjednika prije razgovarao sa Gallianijem . Direktor Dugogodišnji Milan to ne bi trebalo biti kao najviše , zbog toga su moguće između njih u posljednje vrijeme bio je " manje " trenja . Tako je prijavio najveći sportski mediji u Italiji , a mi vjerojatno svi nadamo da je ovo istina . Treba spomenuti i susret Gallianijem i G. Galli , bivši golman Milana . Upoznali su se u Firenci , mediji su odmah izazvao spekulacije da je Giovanni postao novi sportski direktor Milana . Sam je to vijest danas je odbacio jer je to samo prijateljska utakmica .
you call it madness but i call it love AC MILAN

inzaghi3
Kontakt:

Post Postao/la inzaghi3 » 28 mar 2014, 20:51

izivinte dao sam google translate iz slo u nas jezik
you call it madness but i call it love AC MILAN

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 28 mar 2014, 21:59

8-) 8-) 8-) 8-)

slika slika slika
slika slika slika
slika slika slika

Nocerino starts for West Ham United's U21 team today.
tugo moja :crazy: :crazy:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 28 mar 2014, 23:38

Mislim da Monto nije materijal za kapitena, niti da bi se trebao još dugo zadržati u Milanu. Gotivio sam ga jedno vrijeme, ali nikada nije dosegao puni potencijal. Sad je samo još jedan u nizu takvih koji su pali na stepeniku za viši nivo fudbala.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 28 mar 2014, 23:51

L'Avvocato je napisao/la:Mislim da Monto nije materijal za kapitena, niti da bi se trebao još dugo zadržati u Milanu. Gotivio sam ga jedno vrijeme, ali nikada nije dosegao puni potencijal. Sad je samo još jedan u nizu takvih koji su pali na stepeniku za viši nivo fudbala.
Slažem se.

Mene je razočarao koliko sam očekivao od njega. Sad je tu na nivou jednog Aquilanija, solidan veznjak i to je to.

Po meni jedini koji može biti dio tog pravog novog Milana u veznom redu je De Jong, ostali mogu biti u rotaciji. :?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 29 mar 2014, 00:20

Ne mogu Aquilani i Monto u istu ruku nema šanse.

Monto je mnogo iskusniji i jednostavno kvalitetniji igrač od Alberta. I kod Prandellija je uvijek ispred Aquilanija.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 29 mar 2014, 00:56

Monto - Aquilani... :lol:

PHLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZ!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

JH13
Kontakt:

Post Postao/la JH13 » 29 mar 2014, 01:21

nije Roma zainteresovana za Matrija nego Milan za Ljaljica pa ce pokusat ponudit Matrija. ali nista od toga jer Garcia ne voli napadace poput Matrija.

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 29 mar 2014, 01:35

Montolivo je 'slina' od igraca i nema apsolutno niti jedan jedini kvalitet kapitena, niti je lider, niti se zalaze dovoljno, niti moze nabrijati i moralno dici ostale, niti po cemu on moze biti uzor drugima.
Dan danas mi nije jasno zbog cega je Montolivo kapiten?

Abbiati, Bonera, Kaka su svi zasluzili ulogu kapitena puno vise. Da, cak Bonera, nas "omiljeni" igrac. Ako nista drugo lojalan je, osvojio SP 2006 kao i CL sa nama, i Seriju A. Iako je igrao minimalnu ulogu u svemu tome, ipak je bio tu.... Novi smajli :crazy: :yawn:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 29 mar 2014, 02:11

Kakav bola Bonera, nije ni išao na SP :roll: . Možda si ga pomiješao sa još jednim našim panjom Zaccardom koji je zbog povrede Neste bio prisiljen igrati pa zabio onaj smiješni autogol kojem je dao Amerima priliku da uzmu bod Azzurrima.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 29 mar 2014, 02:14

Pomjesao sam sa Barzaglijem, sjecam se Zaccarda, obadvojica su igrali u Palerma. No, bez obzira, poenta ostaje ista - iako Bonera nije bio na spisku za SP2006

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 29 mar 2014, 02:20

Uspoređivanje Bonere i Montoliva i vaganje kako prvi možda i više zaslužuje da nosi kapitensku traku od Montoliva je za opšti smijeh. Već o Abiattiu bi se dalo pričati ali on je i onako na izlaznim vratima što zbog godina što zbog drugih stvari.

Smrt nacionalizmu !!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 29 mar 2014, 09:53

a ne znam zastoo se vodi polemika oko toga dal Monto zasluzuje kapitensku traku ili ne, ako vec nije na ruci Kake, onda neka je Monto kapiten. meni je to sasvim OK. kome drugome je dati. Balonji ? ne, Mexesu, ni govora, Abiati ionako vec uskoro ide a ne vrijedi. Saraf de Sciglio su mladi za to, treba neko sa autoritetom. o De Jongu bi se moglo raspravljati ali i njeg dozivljavaju kao nekog mesara. tako da je logican slijed Monto.
A i usporedjivati njega sa Bonerom je smijesno, prvo njih dvojica ne mogu u istu recenicu.
Monto je po meni jedan od nasih najbolji irgaca, naravno kada igra i nije povrijedjen, Trudi se, trci, ima onu zelju za igrom koju kod drugih ne vidim. jedino mu zamjeram a to se mozda meni samo ucinilo sto ne smije loptu glavom udarti pa u vise situacija kao da bjezi od lopte hehe..
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Ibracadabra
Kontakt:

Post Postao/la Ibracadabra » 29 mar 2014, 10:57

De Jong je pravi izbor za kapitena, jer čovjek igra skoro svaku utakmicu na istom nivou. Uvijek je najbolji ili među najboljim igračima na terenu, uostalom ima i dosta međunarodnog iskustva.
"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."

#CFC Pride of London.

#KING James!!

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 29 mar 2014, 18:10

Giovanni Galli is a likely possibility in becoming AC Milan's new Director of Sport. Sogliano is set to remain at Verona, and Bigon is bound to Napoli for now.
- Sky Sport
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 29 mar 2014, 19:53

Šta je ovo, nema vas nešto, zatišje pred buru :D

Gledate li tekmu večeras?
Forza Milan!

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 29 mar 2014, 19:59

Maestro21 je napisao/la:Šta je ovo, nema vas nešto, zatišje pred buru :D

lagano se pripremamo za nerviranje, vrištanje, psovanje i sve ostalo što ide uz Milanove utakmice ove sezone.

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 29 mar 2014, 20:02

LegendKiller je napisao/la:
Maestro21 je napisao/la:Šta je ovo, nema vas nešto, zatišje pred buru :D

lagano se pripremamo za nerviranje, vrištanje, psovanje i sve ostalo što ide uz Milanove utakmice ove sezone.
Valjda večeras bude drugačije, možda je pobjeda nad Violama znak da pomalo izlazimo iz krize.
Forza Milan!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 29 mar 2014, 20:26

Ma nema tu izlaska iz krize. Može se desiti eventualno jedna utakmica gdje ćemo odigrati iznad očekivanja i to slučajno. Ovu sezonu što prije zaboraviti, mada ni sljedeća neće biti Bog zna šta, to je sigurno, ali nisam siguran da može gore od ove.

Smrt nacionalizmu !!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.