Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers

Dzoni
Kontakt:

Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Post Postao/la Dzoni » 28 mar 2014, 01:56

let3 je napisao/la:[youtube][/youtube]

gledaj ti šta on godinama radi svetom Ikeru :shock: od onakve ljudine i legende je napravio punjenu papriku :( ....argentinski fakin doista nema mjere ni u cemu :?
a sad se natovario na kosti i nedužnom Lopezu kojeg zlostavlja...pa dokad više :?: koliko još godina ??...Midzo bezdušni oploditelj i tiranin.
Jbt fakat :!:
Stvarno je zvjer,vise ni ne povraca. :shock:
Bas se razgoropadio.Nadam se da ce ovim tempom da nastavi i u Brazilu.
Valjda nece vrucine puno uticati na njega,jer zadnje sto bi zelio je da ga vidim na tuznim sjecanjima.
Zao mi je sto nece biti hamala iz barce da mu prave hlad,ali snaci ce se on midzo je to.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 28 mar 2014, 10:13

Iz penala bih i ja buffonu komplekse nabio da ne bi vise nikad smio doc na stadion ljubinickog jedinstva.

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
naprijed rejal

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 28 mar 2014, 10:29

Sveti je napisao/la:Iz penala bih i ja buffonu komplekse nabio da ne bi vise nikad smio doc na stadion ljubinickog jedinstva.

Malo podalji penali. :D

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 28 mar 2014, 11:04

Sveti je napisao/la:Iz penala bih i ja buffonu komplekse nabio da ne bi vise nikad smio doc na stadion ljubinickog jedinstva.

Golovi iz penala u El Clasicu:

Messi: 4 od 21 = 19%
Ronaldo: 3 od 13 = 23%

Zanimljivo.

slika

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 28 mar 2014, 11:11

Jao. Jao. To je sve sto imam reci na tvoju ultra-relevantnu statistiku :lol:

naprijed rejal

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 28 mar 2014, 11:20

Jutros na sastanku upravnog odbora Real Madrida, Perez i saradnici donijeli odluku da podnesu tužbu zbog zlostavljanja i iživljanja Messija nad Realom posljednjih godina. Perez je dodao da mu je žao igrača, uprave, navijača a posebno je naglasio navijače sa foruma sportsport.ba iz BiH na kojim se već primjete posebna mentalna oboljenja.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 28 mar 2014, 11:28

Koga uopste briga za neke individualne rekorde? :wtf: Bitno je ko ce uzeti Kantu na kraju i to je to. Uzme li nam je Atletico i jedni i drugi mozemo samo plakati :roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 28 mar 2014, 11:29

Consigliere je napisao/la:Koga uopste briga za neke individualne rekorde? :wtf: Bitno je ko ce uzeti Kantu na kraju i to je to. Uzme li nam je Atletico i jedni i drugi mozemo samo plakati :roll:
Ili radovati se zbog trijumfa fudbala.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 28 mar 2014, 11:34

Donnie Darko je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Koga uopste briga za neke individualne rekorde? :wtf: Bitno je ko ce uzeti Kantu na kraju i to je to. Uzme li nam je Atletico i jedni i drugi mozemo samo plakati :roll:
Ili radovati se zbog trijumfa fudbala.
Ko u onom vicu:... da oprostis, meni je Japan tek na trecem mjestu :mrgreen: Tako i ja, svaka cast Atleticu ali i nama je prijeko potrebna. I otkad to Real Madrid nije esencija fudbala? :mrgreen:
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 28 mar 2014, 11:48

Vandelanoite je napisao/la:Jutros na sastanku upravnog odbora Real Madrida, Perez i saradnici donijeli odluku da podnesu tužbu zbog zlostavljanja i iživljanja Messija nad Realom posljednjih godina. Perez je dodao da mu je žao igrača, uprave, navijača a posebno je naglasio navijače sa foruma sportsport.ba iz BiH na kojim se već primjete posebna mentalna oboljenja.
To, to...haha...

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 28 mar 2014, 11:49

Poserem se ja na te prijeko potrebne titule, i Reala i Barce. Ne brinem se ja za njih, imaju oni spremnih 100,150,200,250 miliona za ispickat u slucaju neuspjeha. Bu hu.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 28 mar 2014, 12:03

Vandelanoite je napisao/la:Jutros na sastanku upravnog odbora Real Madrida, Perez i saradnici donijeli odluku da podnesu tužbu zbog zlostavljanja i iživljanja Messija nad Realom posljednjih godina. Perez je dodao da mu je žao igrača, uprave, navijača a posebno je naglasio navijače sa foruma sportsport.ba iz BiH na kojim se već primjete posebna mentalna oboljenja.
Mentalna oboljenja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 28 mar 2014, 12:07

Donnie Darko je napisao/la:Poserem se ja na te prijeko potrebne titule, i Reala i Barce. Ne brinem se ja za njih, imaju oni spremnih 100,150,200,250 miliona za ispickat u slucaju neuspjeha. Bu hu.
Kakve to ima veze sa navijacima nekog kluba? U trenutku kad sam poceo navijati ta Real Madrid nisam znao ni historiju, ni legende, ni bogatstvo tog kluba. Isto kao i tada, i sada mi uopste nije vazno je li neko placen 12 ili 15 ili 100 miliona. Pa Real je najveci primjer kako ulaganje ne mora znaciti uspjeh. Bitno mi je da se lijepo igra i da se osvajaju titule. Razumijem da se neutralni gledaoci sada loze na Atletico, ali sto se mene tice zelim im drugo mjesto... odmah iza nas. :mrgreen:

Adit
Kontakt:

Post Postao/la Adit » 28 mar 2014, 12:12

Donnie Darko je napisao/la:Poserem se ja na te prijeko potrebne titule, i Reala i Barce. Ne brinem se ja za njih, imaju oni spremnih 100,150,200,250 miliona za ispickat u slucaju neuspjeha. Bu hu.
Zar ne pocinje Financial Fair Play u 2015?
I would rather kick my daughter out of the house then let her go and support Manchester United.” - Noel Gallagher

Champions of England.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 28 mar 2014, 13:32

bparena je napisao/la:
prije bih se nasmijao vicu o bolesnoj djevojčici bez ruku, nego na ovo.
naprijed rejal

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 28 mar 2014, 14:34

Sveti je napisao/la:
bparena je napisao/la:
prije bih se nasmijao vicu o bolesnoj djevojčici bez ruku, nego na ovo.
Mentalna oboljena :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 28 mar 2014, 14:38

Ti si jarane tu priču o mentolima prekuco ovim postom
slika
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 28 mar 2014, 14:53

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nego i ovo je laz ???? - AVAZ :mrgreen:

Poraz u „el clasicu“ ostavio je vidnog traga na psihu Realovih igrača. To se dobro moglo vidjeti u Sevilli. Postali su nesigurni i prilično svadljivi. Kakva nervoza vlada u redovima „kraljeva“ najbolje se moglo vidjeti u posljednjim trenucima utakmice kada je Ronaldo pobjesnio na Garetha Balea.

Sudac je dosudio slobodan udarac za Real. Pokraj lopte su bili Ronaldo i Bale, kao i obično nešto su se dogovarali, Ronaldo se odmakao od lopte, a Bale se zaletio i pucao. Napravio je to jako loše, a Ronaldo je udarac popratio bijesnim izrazom lica i neartikuliranim mahanjem rukama prema klupi Reala i Carlu Ancelottiju. Nekoliko minuta prije toga, Ronaldo je slično reagirao nakon jednog poteza Marcela.

Tokom utakmice vidjelo se da je Ronaldo poprilično uznemiren, stalno je nešto gestikulirao, ljutio se, dobacivao sucu… Dovoljno da španski novinari protumače kako se u svlačionici „kraljeva“ opet nešto ne štima, odnosno da se događa nešto slično kao prošle sezone kada je došlo do sukoba i svađa.

Ancelotti je nakon utakmice pokušao ublažiti incident: „Ronaldo je bio uznemiren jer smo izgubili utakmicu“, kratko je kazao italijanski trener koji je i sam nakon utakmice izgledao kao da ga je netko zasuo kipućom vodom.

Za razliku od Sergija Ramosa i Ronalda koji su nakon „el clasica“ zasuli kritikama glavnog suca utakmice Undiana Mallenca i pozivali se na urotu protiv Reala, zbog čega će je pokrenuta istraga i možda će biti kažnjeni od strane sudačke organizacije, Ancelotti je gospodski na press-konferenciji priznao da sudij nije krivac za poraz Reala. Talijan od prvog dana u Madridu konstantno ističe da se prvo treba zagledati u svoje pogreške a tek onda u tuđe. Madridski mediji honorirali su Ancelottijev gospodski stav blagim kritikama na njegov račun, dok su Ronaldu poručili da više razmišlja o svojim igrama nego o sucima.

No, nakon poraza u Sevilli, ni Ancelotti nije pošteđen medijskih bodlji. Mnogi smatraju da je u Sevilli na golu morao biti Iker Casillas, koji se vratio u staru formu i brani na zaista visokoj razini, a Ancelotti ga još uvijek koristi samo u Ligi prvaka. Diego Lopez u posljednje je vrijeme primio nekoliko pogodaka koji idu na njegovu dušu ili najmanju ruku nije ništa značajno obranio.

Drugi pogodak na Sanchez Pizjuanu jedan je od takvih golova. Ancelotti će u sljedećem kolu najvjerojatnije vratiti Casillasa na mjesto prvog golmana Reala, no „baba s kolačima“ možda je već prošla. Možda se pokaže da je Real izgubio prvenstvo u posljednje dvije utakmice, navodi gol.dnevnik.hr.

Cap17an
Kontakt:

Post Postao/la Cap17an » 28 mar 2014, 18:06

Šta taj tekst novo govori? Pa to je samo tekst o Cristianu Ronaldu ne o igračima Real Madrida. On ne voli gubiti, takav je, ne podnosi poraz i zato jest u vrhu nogometne elite.

I to nije apsolutno ništa novo. On se na suigrače "dreči" otkako je došao u Real Madrid. Uvijek mu je neko kriv za neiskorištene šanse. On se isforsira 6-7 puta bezveze šutira po podu, ili pored i preko gola, i sve je u redu. Sljedeći napad Benzema, Morata ili Bale šutiraju pored gola a imaju njega u poziciji u kojoj su oni bili kad je on šutirao, onda se lik žali, maše rukama i sl.

To je tako u Madridu od 2009. godine i nije ništa novo navedeno.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 28 mar 2014, 21:57

Cap17an je napisao/la:Šta taj tekst novo govori? Pa to je samo tekst o Cristianu Ronaldu ne o igračima Real Madrida. On ne voli gubiti, takav je, ne podnosi poraz i zato jest u vrhu nogometne elite.

I to nije apsolutno ništa novo. On se na suigrače "dreči" otkako je došao u Real Madrid. Uvijek mu je neko kriv za neiskorištene šanse. On se isforsira 6-7 puta bezveze šutira po podu, ili pored i preko gola, i sve je u redu. Sljedeći napad Benzema, Morata ili Bale šutiraju pored gola a imaju njega u poziciji u kojoj su oni bili kad je on šutirao, onda se lik žali, maše rukama i sl.

To je tako u Madridu od 2009. godine i nije ništa novo navedeno.
Problem je mozda u tome da se s njegovim karakterom povlaci citava ekipa i tu je mozda razlog cestog kosmara i nereda na terenu i u svlacionici. Mahati, granati, praviti grimase, rondati - moze ali to donosi nered i nemir u ekipu.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []