Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
miky_hz
-
Kontakt:
Netreba nam ni bek pored Dulje,ovaj pokriva bez problema cijelu liniju u dva pravca mozemo sa tri stopera komotno igrati
P.S. Nijaze muda pojedi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
GangEvil
-
Kontakt:
monsen je napisao/la:@GangEvil je pokazatelj jednog mozemo reci decka koji je izasao iz sahta i ponovo dosao do interneta. Momak koji lupate gluposti svakih mozemo reci sest-sedam godina u zavisnosti od periodu u kojem to moze raditi. Zakuca on Zelju svako malo i onda se opet vrati u saht jer pise gluposti i jos neargumentovane. Nego lupetanje po tastaturi, onako samo da nesto napise, cist primjer sahtovca, ali on ce nestati vrlo brzo.
@Hz
Niko ovdje nije napisao da vi trebate mjenjati tim, nego ce se to desiti na kraju sezone. Ove suplje vi potpisali s nekim a sezona ima jos da se igra je prica za malu djecu. Ovo je isto bilo s Grahovcem, pa s Muharemovicem, sad je na red dosao Duljevic. Ma nema citav Premijer liga zeli da kod vas dode, da moze na press-u reci napadamo titulu, najjaci smo.

Stojcev nek dobije malo jacu ponudu iz Kazahstana on ce nestati kao Said, Sesar itd ..
Zivi bili pa vidjeli ..
Daj molim te da ti budes razlog tog nestanka GangEvila molim te....GangEvil od 1987 nije propustio nijednu utakmicu Sarajeva, a ti si za prvi comp cuo kad je izasao pentium 1 dok je >GangEvil na comodoru proveo svoju mladost....a posto vidim da imas jake argumente u vidu sahta to je sigurno zato sto vjerovatno jedan takav imas na svojoj njivi...to se ne zove saht, nego septicka jama internet mangupe...a uvijek ti mogu argumentovano dokazati da je najjaci klub koji ste izbacili iz Evrope LILLESTROM...Norveska.....a ti ako mislis da nije tako onda me ubijedi da ste izbacili Newcastle i da ono nije bio ofside seljaka iz Brodareva nego cist go.....mozda ni svrake ne znaju da ste ih izbacili...a tebe moze samo k.u.r.a.c da boli to sto smo mi bili prvaci 2007....sta ti imas sa nama?...bolje ti je zapitaj se kako tvoji puleni vec 10 godina ne mogu da pobjede na Kosevu...to je tvoj osnovni problem zbog kojih ces jesti svoja muda i narednih 10 godina...
p.s. jesi slucajno primjetio da najbolji igraci lige za promjenu ne idu vise na sugavicu nego na Kosevo?...dominacija pocinje....
-
VanBasten
- Moderator
-
Kontakt:
Uranio Ibrakoviću

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
tello
-
Kontakt:
Hajmo Ibraka sad Grahovca

Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
-
amypitar
-
Kontakt:
Kako igra loše u Borcu,bice tesko da ga naši ponovo zaganjaju.
-
Head
-
Kontakt:
tello je napisao/la:Hajmo Ibraka sad Grahovca

Grahovac sad ne bi imao mjesto u prvih 11 Sarajeva.
1946
-
Rule_hz
-
Kontakt:
kakav ba grahovac sad cemo malo dalje ic mozda bude ako bog da jos 2 3 posudbe uz liga petica

sto ce bit dovoljno za iskorak u evropi naravno uz ostanak mate jajala mislim da bi on mogao i naravno zelio ostat dok igramo evropu.... a sto se tice igraca sa nasih prostora mislim da ce se sada sve bazirat na akadimiju mladu repezentaciju u17 u 19 u 21 pa cemo vidjet
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
tello
-
Kontakt:
Ma ja mislim da je Grahovac sljedeći igrač koji će da dođe, Jajalo odlazi ovaj bi bio super zamjena za njega

A to što sad igra loše u Borcu nije do njega nego do Borca, jednostavno nijedan igrač neće da pruži 100% svojih mogućnosti kad nema plate

-
Rule_hz
-
Kontakt:
tello je napisao/la:Ma ja mislim da je Grahovac sljedeći igrač koji će da dođe, Jajalo odlazi ovaj bi bio super zamjena za njega

A to što sad igra loše u Borcu nije do njega nego do Borca, jednostavno nijedan igrač neće da pruži 100% svojih mogućnosti kad nema plate

brate moj kakav grahovac, jajalu nema zamjene da smo nacisto zasto bih ga dovodio kad je gojko bolji igrac od grahovca trenutno u svakom segmentu i imamo samira tu... ako se bude dovodila zamjena za jajala dovest ce se igrac priblizan njegovim kvalitetima... pa trenutno srdjana ni na mapi nema kad je u pitanju igra borca sto se dalo pogledat protiv veleza i zrinjskog
Zadnja izmjena:
Rule_hz, dana/u 28 mar 2014, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
amypitar
-
Kontakt:
Grahovac nije vise u planu Sarajeva,u to budi siguran.
-
tello
-
Kontakt:
Rule_hz je napisao/la:tello je napisao/la:Ma ja mislim da je Grahovac sljedeći igrač koji će da dođe, Jajalo odlazi ovaj bi bio super zamjena za njega

brate mopj kakav grahovac, jajalu nema zamjene da smo nacisto zasto bih ga dovodio kad je gojko bolji igrac od grahovca trenutno u svakom segmentu i imamo samira tu... ako se bude dovodila zamjena za jajal dovest cese igrac ppriblizan njegovim kvalitetima... pa trenutno srfjana ni na mapi nema kad je u pitanju igra borca sto se dalo pogledat protiv veleza i zrinjskog
Uglavnom ko god da dođe bit će dobar nema više polovnjaka hvala Bogu
Možda nas Ibraković iznenadi i vrati nam Saida

-
terabajt
-
Kontakt:
Ima ugovor na 5 godina cini mi se nije ni skup da ga kupite od dinama

.
-
firefirefirely
-
Kontakt:
Postao/la firefirefirely » 28 mar 2014, 20:58
Rule_hz je napisao/la:
brate moj kakav grahovac, jajalu nema zamjene da smo nacisto zasto bih ga dovodio kad je gojko bolji igrac od grahovca trenutno u svakom segmentu
Malo realnosti nekad nije na odmet vala

-
cobefks
-
Kontakt:
Znaci Duljevic na tri godine potpisao. Lijepo, idemo dalje
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
-
amypitar
-
Kontakt:
Mislim da je sad prioritet zadrzati Jajala,jos kad tu dodamo Duljevića,imacemo strasnu ekipu.

-
ShofaII
-
Kontakt:
Možda Grahovac dođe kao slobodan igrač na kraju sezone, Borac je u finansijskim problemima vjerovatno mu nešto duguje tako da bi mogao dobiti raskid ugovora ko od šale. A ako igra loše u Borcu mozda je vise razloga, finansije i mogucnost da je želio da ga prodaju nama na prethodnom prelaznom roku.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
-
mukitmovac
-
Kontakt:
Postao/la mukitmovac » 28 mar 2014, 21:55
[quote="cobefks"]Znaci Duljevic na tri godine potpisao. Lijepo, idemo dalje
Kako je mogao potpisati kad jos ima ugovor sa Olimpicom? Inace , fin igrac, dobar posao odradjen sa vase strane.
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
-
VanBasten
- Moderator
-
Kontakt:
mukitmovac je napisao/la:cobefks je napisao/la:Znaci Duljevic na tri godine potpisao. Lijepo, idemo dalje
Kako je mogao potpisati kad jos ima ugovor sa Olimpicom? Inace , fin igrac, dobar posao odradjen sa vase strane.
s pola godine na ugovoru možeš potpisati novi s drugom ekipom koji stupa na snagu nakon isteka tekućeg.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
ado-hz
-
Kontakt:
Eh lijepa vijest za Duljevica al to se vec odavno znalo, ali je jako ruzna vijest da ga je gosp.Gracic pa da tako kazem odstranio iz ekipe i samo trenira sa Olimpikom. Nadam se da nece izgubiti na takmicarskoj formi jer nece odigrati vise ni jednu utakmicu za Olipmpic. Zivi bili pa vidjeli da nece. Sto se tice Jajala drugovi na nasu zalost od odlazi na kraju sezone i nema nikakve sanse da ostane u nasem klubu. I jos jedna vijest a tu mogu samo da napisem nekome od brace na pp je da je jedna utakmica dogovorena ovo kolo a za nas je to dobro

Dosta od mene za ovaj put.
-
cobefks
-
Kontakt:
VanBasten je napisao/la:mukitmovac je napisao/la:cobefks je napisao/la:Znaci Duljevic na tri godine potpisao. Lijepo, idemo dalje
s pola godine na ugovoru možeš potpisati novi s drugom ekipom koji stupa na snagu nakon isteka tekućeg.
Upravo tako. Ima primjera diljem evrope
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordospartanac, Dadox, fks74, forgempp, Ghost67, Google Adsense [Bot], haklamas, Haksss, Hrasno15, J1897, JavierBosnia, johntravolta123, jurisicduska, kogmagie46, mexy_whites, nedimmmm1337, Pitar6785, USB, Varijantas8 i 236 gostiju.