Za klevetu ih mogu tuziti ali ne mozes im zabratniti da pisu.Buu je napisao/la:Nasi bi sad trebali tužbu opalit, zbog iznošenja lažnih informacija i bacanje ljagu na klub. I zabraniti **** da bilo sta pišu o klubu pozitivno ili negativno
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
o cemu se radi sa naocalama ako ko moze na pm?
- corleone87
- Kontakt:
Višća opet zabio za Istanbul.Krenulo ga u posljednje vrijeme.. 
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- firefirefirely
- Kontakt:
Istina da su po ugovoru imali 'visoke' plate, ali Amar je to kresao momacki (zbog finansija naravnokvalitet je napisao/la:
Fiksna mu jeste bila tolika ili malo manja, uz premije je išlo nekada i više, zavisno od rezultata..
jug-onostalgicar je napisao/la:o cemu se radi sa naocalama ako ko moze na pm?
Prvotimac dao izjavu za avaz novine kako je prodao gucci naočale od nekoliko stotina eura za 20 km i izjavio da cure koje ih prate po klubovima da znaju kako žive odmah bi pobijegle od njih. u tom kontekstu.
Za one koji ne znaju, a interesuje ih:
Ne znam šta da kažem, bojkotujte yebeni avaz, ako već hoćete kvalitet onda uzmite violeta toalet papir, a ne novinama brisati guzicu
Ja te volim, volim Željo..
Ovaj avaz nije dobar ni pod guzicu da se stavi kad se krene na sjever.
gio10 je napisao/la:Za one koji ne znaju, a interesuje ih:
Ne znam šta da kažem, bojkotujte yebeni avaz, ako već hoćete kvalitet onda uzmite violeta toalet papir, a ne novinama brisati guzicu

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Treba zaganjati na kraju sezone ove sto budu nogirani iz Sarajeva, jer nema tu pravilne selekcije igraca, opet ce makar 4,5 igraca biti otjerano pa mislim da bi mogli uzeti jednog, dvojicu i od njih napraviti prave igrace...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
lafomamone
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Koga bi ti uzeoBaja_Zvjerka je napisao/la:Treba zaganjati na kraju sezone ove sto budu nogirani iz Sarajeva, jer nema tu pravilne selekcije igraca, opet ce makar 4,5 igraca biti otjerano pa mislim da bi mogli uzeti jednog, dvojicu i od njih napraviti prave igrace...
slazem se , ima interesantnih igraca koji kod komsija nisu pokazali mnogo a sigurno da su dobri igraci npr Osmanagic i JevticBaja_Zvjerka je napisao/la:Treba zaganjati na kraju sezone ove sto budu nogirani iz Sarajeva, jer nema tu pravilne selekcije igraca, opet ce makar 4,5 igraca biti otjerano pa mislim da bi mogli uzeti jednog, dvojicu i od njih napraviti prave igrace...
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Osmanagic ne zna hodati kakav on
.
-
lafomamone
- Kontakt:
To neki najnoviji zaokret u klupskoj politici, Travancic vam ne bi bio los
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Dobar je Osmanagic, kod nas bi bio i bolji jer je zdravija atmosfera a vec smo pokazali prije da ga zelimo dovesti... Eh druga je stvar sto Osim ne voli te sto se predomisljaju... Vutrancic ako ne dodje sebi, mogla bi mu biti noga, a lego bi nam na desnom krilu umjesto Vernesa, ali opet tu je nas Bajic koji moze igrati i lijevo krilo... Sve u svemu treba sacekati, jer bice materijala sigurno makar za jednog, dvojicu...
Da li neko zna kome uopste isticu ugovori na kraju sezone?
Da li neko zna kome uopste isticu ugovori na kraju sezone?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
lafomamone
- Kontakt:
Mozete li vi finansijski izdrzati igraca Sarajeva
Oni bi kod nas dzaba igrali i to bez prigovira.lafomamone je napisao/la:Mozete li vi finansijski izdrzati igraca Sarajeva
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
ne moze ni sarajevo xD al opet igraju ahahahaahahhahahaha joooj neznanje je majka xDlafomamone je napisao/la:Mozete li vi finansijski izdrzati igraca Sarajeva
-
lafomamone
- Kontakt:
Na koga tacno mislis? Jajalo?
uozbilji seBaja_Zvjerka je napisao/la:Treba zaganjati na kraju sezone ove sto budu nogirani iz Sarajeva, jer nema tu pravilne selekcije igraca, opet ce makar 4,5 igraca biti otjerano pa mislim da bi mogli uzeti jednog, dvojicu i od njih napraviti prave igrace...
otpad sa groblja nam ne treba
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.