Mali Runi je više nego zasluženo u prvom timu pričaj ti šta hoćeš
FK Mladost DK
Re: FK Mladost Kakanj
ne buncaj ti...Dželu nema nikakvu funkciju u Rudaru,a vama je krivo što vas je on napustio. Bio vam je Bog i batina dok je investiro u vas i sad nešto trabunjaš
Srami se
j...m i tebe i dzelu. cim je otisao iz mladosti dole je odmah sve krenulo nabolje... ja sam tada igrao za mladost pa valjda znam desavanja koja su bila.. a najvise mi je drago sto je taj brnjo sada u rudaru...a ako nema nikakvu funkciju kako kazu sada je bilo belaja u tunelu poslije utakmice. razlog vedo igrao a brnjo nije...
narod je vazda pričao. aa o tvojoj kulturi neću da trošim riječi
Danas ostvarena vazna pobjeda koja ce nam puno znaciti u borbi za opstanak u 1 ligi. Mladost od prvog trenutka pokazala da zeli samo pobjedu i izuzetnom borbenoscu svih igraca u tome su i uspjeli.
Apsolvirali smo gostovanje u Gabeli a sada se okrecemo domacoj utakmici protiv direktnog konkurenta za opstanak 
-
crnobijeli21
- Kontakt:
@crnobijeli21
A sta se to desilo poslije utakmice sto te dovodi do zakljucka o seljackom mentalitetu????
Jucer smijenjen sef strucnog staba Mladosti Elvedin Beganovic
A sta se to desilo poslije utakmice sto te dovodi do zakljucka o seljackom mentalitetu????
Jucer smijenjen sef strucnog staba Mladosti Elvedin Beganovic
-
crnobijeli21
- Kontakt:
Ma odakle ti takve informacije??? Ko je napao igrace, ko je pokusao uci na teren? Kakva hrpa huligana koja je cekala Vase igrace sa kamenicama u rukama? Sine na cemu si ti, sta pricas nebuloze? Da nisam bio na utakmici i sve vidio, a nakon ovog sta ti pises pomislio bi da su u Siriji igrali
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
crnobijeli21
- Kontakt:
Re:
crnobijeli21 je napisao/la:Informacija dobijena od igrača našeg tima.
MORAM VELIKIM SLOVIMA OVO: ONDA TAJ TVOJ NIJE IGRAO TAJ DAN U DOBOJU KOD KAKNJA. Ako ne znas kako da budes interesantan, nemoj ni izmisljati. Da je se to desilo brujali bi svi portali o tome. Niko nikog nije dirnuo. Narocito ne nakon utakmice. U toku utakmice se "zakuhalo" radi izlezavanja vaseg igraca, ali to nije nista nenormalno. Nasi malo pretjerali sa iznosenjem s terena, i to je sve, a kojih sat i pol poslije utakmice, nemoj bezveze zamajavati narod koji ovo cita!
Re: Re:
samo ljudi radili svoj posaoSportfan je napisao/la:crnobijeli21 je napisao/la:Informacija dobijena od igrača našeg tima.
MORAM VELIKIM SLOVIMA OVO: ONDA TAJ TVOJ NIJE IGRAO TAJ DAN U DOBOJU KOD KAKNJA. Ako ne znas kako da budes interesantan, nemoj ni izmisljati. Da je se to desilo brujali bi svi portali o tome. Niko nikog nije dirnuo. Narocito ne nakon utakmice. U toku utakmice se "zakuhalo" radi izlezavanja vaseg igraca, ali to nije nista nenormalno. Nasi malo pretjerali sa iznosenjem s terena, i to je sve, a kojih sat i pol poslije utakmice, nemoj bezveze zamajavati narod koji ovo cita!
-
crnobijeli21
- Kontakt:
Zašto da vjerujem vama, a ne igraču kojeg znam cijeli život i za kojeg znam da ne bi sve ovo izmislio..Sportfan je napisao/la:crnobijeli21 je napisao/la:Informacija dobijena od igrača našeg tima.
A i dovoljno je poslušati reakcije navijača poslije zadnjeg sudijskog zvižduka..
Andrea Pirlo
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
Re:
Navijaci negodovali radi nase uprave i trenera, traze promjene ! Ne trebas ti meni vjerovati , ja sam samo bio na utakmici do samo kraja, i trazim samo da ne siris dezinformacije ! Lijep pozdrav!crnobijeli21 je napisao/la:Zašto da vjerujem vama, a ne igraču kojeg znam cijeli život i za kojeg znam da ne bi sve ovo izmislio..Sportfan je napisao/la:crnobijeli21 je napisao/la:Informacija dobijena od igrača našeg tima.
A i dovoljno je poslušati reakcije navijača poslije zadnjeg sudijskog zvižduka..
Re: FK Mladost Doboj - Kakanj
Mi imamo problem sa upravom i te psovke su upucene njima a ne Vasim igracima

Naravno, isto ko i nama kad smo mi bili gosti na Rudaru 
Da se ja pitam ja bi pustio slobodan ulaz za navijace Rudara da bude sto je moguce vise ljudi. Zao mi je samo sto nije zavrsena tribina pa da ugodjaj bude kompletan ovako nam se valja krpit sa onim sto imamo
Ali najvaznije je da sve bude korektno u sto ne sumnjam i da u subotu bude pravi fudbalski praznik u Kaknju
Ali najvaznije je da sve bude korektno u sto ne sumnjam i da u subotu bude pravi fudbalski praznik u Kaknju
zar nije na snazi zabrana dolaska gostujucih navijaca ...hahaha
Zabrana stoji ali navijaci Rudara mogu doci bez transparenata i obiljezja i navijati za svoj klub a to im niko ne moze osporiti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.