FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijc@ » 28 mar 2014, 23:15

FKS1946 je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Kakav Grahovac, Gojkara je za njega Pirlo.

Duljevic, Hebibovic :clap: :clap: next please!
Dado Pandza, Said Husejinovic :!:
Kakav crni Pandza ne moze on meda vise.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 28 mar 2014, 23:16

Neki izgleda nemaju ni za viršle :lol:
U novi boj ...

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 28 mar 2014, 23:16

ljudi moj san je bio da nam duljevic dodje poslije utakmice olimpika protiv celika i vidi sad ispuni mi se san sad mi je san da dovedu saida i abd da mi se ispuni san a sto se tice grahovca grahovac kad je trebao doc nije ne treba vise njega traziti gojkara napreduje i grehota bi mu sad bilo uzeti mjesto rad grahovca....e sad vi koji ste upuceniji kakav je taj hebibovic jel on vrijedi sta a pandza ako ga dovedu nase dijete pa ako voli bordo dres neka se bori za mjesto..

ekipa za utakmice u evropi na ljeto

delac

berberovic tatko dupovac tadejevic

cimirot jajalo

duljevic stojcev husejnovic

bilbija ili velkoski
Samo Sarajevo

tribalhardcore
Kontakt:

Post Postao/la tribalhardcore » 28 mar 2014, 23:16

hz033 je napisao/la:Neki izgleda nemaju ni za viršle :lol:

a da mi odgovoris na pitanje ? ? ? ? ? ? ? ?
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 28 mar 2014, 23:17

Berberovica da konacno dobijemo beka kako treba,probat ponovo sa Stevanovicem se dogovoriti.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 28 mar 2014, 23:18

pisac je napisao/la: Valjda ce i nasi "objektivni" navijaci jednog dana to uvidjeti a ne poceti bez razloga psovati momku prije nego utakmica i pocne.
Po meni, Vusljanin je jedan od boljih igraca ovu polusezonu i apsulutno razumijem Jarnija sto ga forsira.
Tih "objektivnih" će uvijek biti, da Vusljanin sutra zabije tri komada u BL a u narednoj domaćoj jednom izgubi loptu s istoka će se neći neki debil da mu psuje sve po spisku. :? :?
Vusljanin je tek sad dobio pravu priliku i odlično je iskoristio.
@kanarinac i ti ga pretjera sad :angel: :angel:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 28 mar 2014, 23:18

Dovesti Hadziju 8-)
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

FKS1946
Kontakt:

Post Postao/la FKS1946 » 28 mar 2014, 23:19

Sarajlijc@ je napisao/la: Kakav crni Pandza ne moze on meda vise.
Ako si gledao utakmicu Zvijezda-OlimpiC mogao si vidjeti tu hladnokrvnost, talenat ostaje talenat
M.Delac 2

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 28 mar 2014, 23:19

tribalhardcore je napisao/la:
hz033 je napisao/la:A smijaše se našoj muci :crazy:

slika

jah eto
neimenovani izvor saznao od neimenovanog fudbalera
daj molim te.u avazom sportu je pisalo i da braca laudrup dolaze u celik i bila slika brace kako kaze da bi volio intervjuisat dzeku i lafo njihova slika skupa,a ono slika od brace i del piera samo stavili dzekinu glavu
a sto se tice vase vase muke jel ono vas trener rekao da vam igraci papaju virsle
ps sta bi sa onim ratom protiv korupcije i da nista vise nece biti isto
Pa novinar i da se trudio, ne bi mogao izmisliti ovakvo sto.
Ne znam sto vas je stid ovo priznati kad je i vise nego ocito?

Smijali ste se virslama, ali nekako ocekujem da vam se sve to visestruko vrati u narednom periodu. :D

U sistine, rasprodaja cvika na grbavici i nije tema koju o kojoj bi trebali pisati ovdje.
Imamo puno ljepsih stvari, recimo dolazak Duljevica na ljeto.

Lijpo je sto Sarajevo postaje najpozeljnija destinacija za sve igrace iz ove nase lige.
Za dvije, tri godine, Sarajevo ce ciniti okosnicu mlade reprezentacije. To je pravi put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 mar 2014, 23:21

hilmo je napisao/la:
pisac je napisao/la: Valjda ce i nasi "objektivni" navijaci jednog dana to uvidjeti a ne poceti bez razloga psovati momku prije nego utakmica i pocne.
Po meni, Vusljanin je jedan od boljih igraca ovu polusezonu i apsulutno razumijem Jarnija sto ga forsira.
Tih "objektivnih" će uvijek biti, da Vusljanin sutra zabije tri komada u BL a u narednoj domaćoj jednom izgubi loptu s istoka će se neći neki debil da mu psuje sve po spisku. :? :?
Ne psuje se samo njemu vec svima, yebo mater seljacku sad protiv Zelje sta sve nisu psovali. Stvarno sramota ali odgoj se nosi od kuce (kao i frustracije) i pokazuje na stadionu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 28 mar 2014, 23:21

slika
:clap: :thumbup:

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 28 mar 2014, 23:23

hilmo je napisao/la:
jooj brate nezz jel pretjerivanje ali saida i berbu dovest jojjj a bice ces vidis jos dulja tu
Samo Sarajevo

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 28 mar 2014, 23:29

Nemamo nikog kartoniranog sutra, jel tako?

@kanarinac

Ja ne volim pričati o stvarima kojima nije vrijeme još da se dešavaju. To ako je Duljević naš ok, ali prerano je govoriti o nekim novim dolascima. Glavni cilj nam treba biti zadržati Jajala i Delača na posudbi još cijelu narednu sezonu. Sa Dejom produžiti ugovor na što duži period. E sad što se tiče odlazaka mislim da su Osmanagić i Jevtić najbliži tome. Za Jevtića je šteta da ne igra a vidi se da nije u prvom planu Jarnija sutiti ga neka traži selameta, a Osmanagić neka ide vani da zaradi koju kintu.
Ali kažem opet rano je o tome govoriti, da je kako sutra izvući dobar rezultat i da se dese neka iznenađenja u drugim utakmicama :)

ArsenalSA
Kontakt:

Post Postao/la ArsenalSA » 29 mar 2014, 00:02

kanarinac je napisao/la:ljudi moj san je bio da nam duljevic dodje poslije utakmice olimpika protiv celika i vidi sad ispuni mi se san sad mi je san da dovedu saida i abd da mi se ispuni san a sto se tice grahovca grahovac kad je trebao doc nije ne treba vise njega traziti gojkara napreduje i grehota bi mu sad bilo uzeti mjesto rad grahovca....e sad vi koji ste upuceniji kakav je taj hebibovic jel on vrijedi sta a pandza ako ga dovedu nase dijete pa ako voli bordo dres neka se bori za mjesto..

delac

cimirot jajalo

bilbija ili velkoski
Po meni, realnije je Kojasevica dovesti nego Husejnovica, jer ovaj drugi ima ugovor s Dinamom a cisto sumnjam da ce ga raskidati.. a Berberovic kad bi dosao, il eventualno onaj sirijac.. :)

Dzakmic
Kontakt:

Post Postao/la Dzakmic » 29 mar 2014, 00:03

Sabinho je napisao/la:Sto se tice Vusljanina odlican je jer pritisce kad protivnik napada nema sta ali mora poraditi na driblingu i centarsutu da bi imali korist i u ofanzivi.
Vusljanin nikakvu prevagu ne donosi na terenu, njegova pozicija je krilni napadač, ne sjecam se da je ikad probio po krilu , uputio neki kvalitetan centaršut, djeluje nekako tromo. Stoji to da se on trudi, trci, daje sve od sebe, pomaze u defanzivi, al' ljudi zaboravljaju cinjenicu koju on poziciju igra i sta treba da radi.Da se razumijemo nisam od onih koji ga pljuju, cak stavise cijenim to njegovo zalaganje na terenu, on se slomi jadan trckarajuci , al jednostavno vidi se da to nije to.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 mar 2014, 00:04

Dzakmic je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Sto se tice Vusljanina odlican je jer pritisce kad protivnik napada nema sta ali mora poraditi na driblingu i centarsutu da bi imali korist i u ofanzivi.
Vusljanin nikakvu prevagu ne donosi na terenu, njegova pozicija je krilni napadač, ne sjecam se da je ikad probio po krilu , uputio neki kvalitetan centaršut, djeluje nekako tromo. Stoji to da se on trudi, trci, daje sve od sebe, pomaze u defanzivi, al' ljudi zaboravljaju cinjenicu koju on poziciju igra i sta treba da radi.Da se razumijemo nisam od onih koji ga pljuju, cak stavise cijenim to njegovo zalaganje na terenu, on se slomi jadan trckarajuci , al jednostavno vidi se da to nije to.
Pa gledao sam sve tekme u kojima je nastupio i nekako sam zakljucio zbog svega ovoga da bi se mogao probati na poziciji desnog bocnog. Naprijed mora biti igrac koji je sposoban kreirati sansu i pogoditi.

Dzakmic
Kontakt:

Post Postao/la Dzakmic » 29 mar 2014, 00:08

Sabinho je napisao/la:
Dzakmic je napisao/la:
Pa gledao sam sve tekme u kojima je nastupio i nekako sam zakljucio zbog svega ovoga da bi se mogao probati na poziciji desnog bocnog. Naprijed mora biti igrac koji je sposoban kreirati sansu i pogoditi.
Slazem se s tobom, ima on odredjenih igrackih karakteristika za desnog bocnog, al isto tako trenutno nije vrijeme za eksperimentisanja, naredne sezone bi se mogao probati na toj poziciji , barem kao neka backup opcija koja moze solidno pokriti desnu stranu.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 mar 2014, 00:10

Ima i toga, pogresno sam se izrazio po pitanju strane moze i lijevog i desnog-nebitno. Zakljucak je dakle da krilni igraci moraju biti sposobni da kreiraju gol sansu za Nemanju ili Krstu ako igra centarfora.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 29 mar 2014, 00:37

Koji vam je :sick: halooo :wave: :wave: :wave: :wave:

Ako zadrzimo ovih 11(bez Jajala) i dovedemo zamjenu za njega ja cu biti prezadovoljan.

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 29 mar 2014, 00:41

kanarinac je napisao/la:ljudi moj san je bio da nam duljevic dodje poslije utakmice olimpika protiv celika i vidi sad ispuni mi se san sad mi je san da dovedu saida i abd da mi se ispuni san a sto se tice grahovca grahovac kad je trebao doc nije ne treba vise njega traziti gojkara napreduje i grehota bi mu sad bilo uzeti mjesto rad grahovca....e sad vi koji ste upuceniji kakav je taj hebibovic jel on vrijedi sta a pandza ako ga dovedu nase dijete pa ako voli bordo dres neka se bori za mjesto..

delac

cimirot jajalo

bilbija ili velkoski
polako sa evropom, dva pogrešna koračića i već ste na 6. mjestu. velika šansa za prvi, je već danas :wave:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, enzo1, James1987, Morpheus, Proximic i 69 gostiju.