FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
lafomamone
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pa za pare ne mogu svakako
-
tribalhardcore
- Kontakt:
ev ja cu ti sad pred ljudima ovdje da kazem jednu stvarSarajlijc@ je napisao/la:Pises gluposti. Procitaj opet moj post.tribalhardcore je napisao/la:pa kod vas je svako legenda majka mu stara i pape i sajid i husref i tan i bilbija i dino i reis ul ulema i nema ko jos nijeSarajlijc@ je napisao/la:Upucivali ste pjesme nasoj najvecoj legendi, ne pravi se budala.
u BiH sportu za mene postoji samo jedna legenda a to je Ivica Osim
sad ces ti rec normalno da je on jer navijam za Želju al drug nije tako
legenda je iz samo 2 razloga :
1) kada je se granatiralo Sarajevo i poceo rat covjek daje ostavku na mjestu selektora juge a ne ko vasi igraci i te legende sto ih navodis da izlaze iz ratnog Sarajeva i idu u dijasporu i predstavljaju Bosnu a vise od pola ih se nije vratilo u Sarajevo nakon tog predstavljanja drzave
2) kada smo bili pred sankcionisanjem i izbacivanjem iz kvalifikacija od strane UEFE taj isti Ivica Osim i kako ti i tvoja druzina govorite šlagirani je se prihvatio uloge za predsjednika komiteta za normalizaciju i zahvaljujuci samo njemu i tome sto ga ljudi iz UEFE cijene nas nisu izbacili pa smo dogurali do Brazila
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jest kralju sve je to istinapobjedesve je napisao/la:Pa sta reci kad vam igra Nemanja Bilbija ? Momak koji redovno balijske majke psuje, najnormalnije dosao u SarajevoSarajlijc@ je napisao/la:Druga vremena su tada bila i svasta se nesto desavalo. Ali vase provociranje koje ima veze sa nacionalnoscu nasih igraca je retardirano i to mogu samo retardirani ljudi.
Pokvarili ste derbi ! Sad samo igraci Zeljeznicara znaju sta je derbi. Ti vasi igraci ce biti i proci, ali nasima ce uvijek Zeljo ostati u pamcenju, jer oni ne igraju za pare, vec igraju za Zelju !
Tribal ja sam govorio o Hasetu ne pravi se pametan, a to sto je on bio na celu komiteta i slicno je dobro donijelo samo reprezentaciji.
Zadnja izmjena: Sarajlijc@, dana/u 29 mar 2014, 00:15, ukupno mijenjano 5 puta.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
E sad zamisli da imamo i para, ugasili bi ligu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
-
ultrahell24
- Kontakt:
koja ljubomora nije moguce
eto imaju vam igraci para sve je ok polako samo,imacete vremena da pricate ono sto se godinama krije u vasem timu
Uprava Sarajeva samo cuti i odradjuje posao,evo Duljevic dosao al znamo unaprijed on je klocina,a zasto bas se pitam
-
pobjedesve
- Kontakt:
Imamo mi brate para, pa prije manje od godinu smo ovdje neke utakmice kupovali, protiv radnika, leotara itd.Format je napisao/la:E sad zamisli da imamo i para, ugasili bi ligu.
@Sarajlijc@ Pa brate moj, eto nasi igraci se urotili protiv Bilbije i sikaniramo ga
A daj mi to neki primjer kad su nasi psovali Haseta ? To je mozda neki pojedinac, mislim da svi mi znamo ko je Hase i samo retardinjosi mogu psovati njega
a... pehari su tu
-
lafomamone
- Kontakt:
Smije li se Lutvo 'sovati
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Za tebe je Lutvo inzinjer 
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
lafomamone
- Kontakt:
Lutvi ne moze nista sa fali, sve frisko i na vrijeme
jašta suultrahell24 je napisao/la: Uprava Sarajeva samo cuti i odradjuje posao
-
ultrahell24
- Kontakt:
SirAmar je napisao/la:jašta suultrahell24 je napisao/la: Uprava Sarajeva samo cuti i odradjuje posao. Onaj Dino se non stop kmezi za ovo ono. Frajer bi se naguzio da savez ne da Borcu da zaigra. Čuj levat objavljuje ratove, uživio se, a prodo klub nakom kini. A o nama nikad dosta izmišljanja, non stop neke gluposti, danas čitam u komentarima papak kaže da ćemo se kladit protiv sebe, pa popušit od Leotara. B sačuvaj.
Danas bi trebala izaci sljedeca postava :
Loncaric( Kjoesevski )
Colic-Bogdanovic-Kerla(Memija)-STanic
Zolotic-D.Sadikovic
Selimovic(Bajic)-Svraka-Hodzic
Ramic
Ocekujem tu postavu uz pobjedu od 0:2 uz koju minutu i za Kvesica. I DA LI BI SE MOGLI ADMINISTRATORI ZAMOLITI DA MALO REGULISU OVE PUBERTETLIJE SA KOSEVA,JER OVDJE DODJEM DA PROKOMENTARISEM SA RAJOM PRETHODNE I SLJEDECE UTAKMICE,POVREDE,OPORAVAK IGRACA I SL,A NE DA CITAM OVE NJIHOVE GLUPOSTI
p.s. vogoscanska petlja,stup i tjesite se sa njima,i one imaju vise ttrofeja nego vi
Loncaric( Kjoesevski )
Zolotic-D.Sadikovic
Ramic
Ocekujem tu postavu uz pobjedu od 0:2 uz koju minutu i za Kvesica. I DA LI BI SE MOGLI ADMINISTRATORI ZAMOLITI DA MALO REGULISU OVE PUBERTETLIJE SA KOSEVA,JER OVDJE DODJEM DA PROKOMENTARISEM SA RAJOM PRETHODNE I SLJEDECE UTAKMICE,POVREDE,OPORAVAK IGRACA I SL,A NE DA CITAM OVE NJIHOVE GLUPOSTI
p.s. vogoscanska petlja,stup i tjesite se sa njima,i one imaju vise ttrofeja nego vi
vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa
kad vam kina digne kineski zid i potjera sve u pm, onda će se plakat i osnivat GFK Sarajvo ili Titan ili Torpedo. Ne ulaže niko ni u šta nego sebi za sebe. Ako se tebi gleda tuđi tim na tvom terenu, samo izvoli. Neka meni moje sjeverne pa svi znaju da je Univerzitatea pukla sa 4:0, a naletiće još jedan pacjent kad tad, pa još jedan i sagradiće se se sve, pošteno i naše. A u livada ligi ćemo vazda biti jedni i jedini, taman nikad više titule ne uzeli.ultrahell24 je napisao/la:SirAmar je napisao/la:jašta suultrahell24 je napisao/la: Uprava Sarajeva samo cuti i odradjuje posao. Onaj Dino se non stop kmezi za ovo ono. Frajer bi se naguzio da savez ne da Borcu da zaigra. Čuj levat objavljuje ratove, uživio se, a prodo klub nakom kini. A o nama nikad dosta izmišljanja, non stop neke gluposti, danas čitam u komentarima papak kaže da ćemo se kladit protiv sebe, pa popušit od Leotara. B sačuvaj.
![]()
svaki klub bi pozelio da ulozi neki milijarder,pustite se suplje price malo realnosti nebi falilo,sjeti se vasih snova i davanja guze za merc arenu
-
tribalhardcore
- Kontakt:
Tarapana1 je napisao/la:Danas bi trebala izaci sljedeca postava :
Loncaric( Kjoesevski )
Zolotic-D.Sadikovic
Ramic
hahahaha pa kraljuuu moj
a i ja sam primjetio da vise pisu na ovoj temi neg na svojoj hehe al ajd ne zamarat se sa njima
taj sastav kada bi izasao ihhh najmanje bi petardu uvalili leotaru
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
-
ultrahell24
- Kontakt:
Ajde izmislite jos nesto,prvo je bilo promjena boje dresa,grba,onda Tan je ubleha,onda nije ulozio nista,evo sad ide prica sve ce rastjerati
joj zapamtite dobro datum kad ste pehar neki digli
-
tribalhardcore
- Kontakt:
a jel se sjecas ti datuma kad ste vi digli zadnji put ? ? ? ?ultrahell24 je napisao/la:Ajde izmislite jos nesto,prvo je bilo promjena boje dresa,grba,onda Tan je ubleha,onda nije ulozio nista,evo sad ide prica sve ce rastjerati![]()
joj zapamtite dobro datum kad ste pehar neki digli
ultrahell24 je napisao/la: joj zapamtite dobro datum kad ste pehar neki digli
Sjećaš li se ti svog, il si čuo iz priča ?
Ovdje ništa normalno pročitat, svakavkih pacijenata, deratizacija hitna...
Nije se on ni rodio kad su osvojili pehar!SirAmar je napisao/la:ultrahell24 je napisao/la: joj zapamtite dobro datum kad ste pehar neki digli
Sjećaš li se ti svog, il si čuo iz priča ?
Imal kakve mogucnosti da se amar vrati?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.