Kod nas nema te vase dvolitre,dvoguzle,bambuce..Pa3ot je napisao/la:Ima dvolitra odavnotuzlak1987 je napisao/la:Iskreno ja ga volim, napravite dvolitru pa da pricamoPa3ot je napisao/la:Popije li se koji Preminger veceras?Potrazi malo bolje---znaci ne mislim na Unski Biser dvolitru nego na Preminger dvolitru
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
OFK Gradina Srebrenik
Krpić se dobro pokazao, Brzog ćemo tek vidjeti .. ne bi Ćiro bezveze forsirao Krpića, te Brzog bacio u vatru u jednom ovako bitnom mečuSarajlijc@ je napisao/la:Od njih mozes ocekivat jedino da cugaju sa vama u kafani i slicno jer su samo za togaChinaglia je napisao/la:očekujem da Brzi danas izdominirakonačno će zaigrati, još pred punim Tušnjem, pa eto, da vidimo tu brzinu
isto tako očekujem gol od Krpića!
![]()
ako nisu uspjeli kod vas, ne znači da neće negdje drugdje
I mene to zanima..Iskren je napisao/la:Jedno pitanje hoce li biti prenosa na FACE TV,znam jedno vrijeme su obecavali kao bice ..?
OFK Gradina Srebrenik
-
HerLutwoII
- Kontakt:
Ja mislim da ce bas njih dvojica uz Redzepija biti glavni sutra.Chinaglia je napisao/la:Krpić se dobro pokazao, Brzog ćemo tek vidjeti .. ne bi Ćiro bezveze forsirao Krpića, te Brzog bacio u vatru u jednom ovako bitnom mečuSarajlijc@ je napisao/la:Od njih mozes ocekivat jedino da cugaju sa vama u kafani i slicno jer su samo za togaChinaglia je napisao/la:očekujem da Brzi danas izdominirakonačno će zaigrati, još pred punim Tušnjem, pa eto, da vidimo tu brzinu
isto tako očekujem gol od Krpića!
![]()
ako nisu uspjeli kod vas, ne znači da neće negdje drugdje
Krpic je inace odlican,ali sutra ce jos i prokinuti s golovima.
neće, biti će na RTVTK, a taj program se nalazi u paketu Moja TV, pa tu možete gledati tekmuBrcko87 je napisao/la:I mene to zanima..Iskren je napisao/la:Jedno pitanje hoce li biti prenosa na FACE TV,znam jedno vrijeme su obecavali kao bice ..?![]()
fukara87 je napisao/la:Domace je zakon ba, najjaca dvolitra koju sam ja pio je MB - Mala Bomba![]()
ja tek poceo izlazit u grad,kod nas u jednom lokalu mb od pola litra bio marka,ja par mojih jarana po 5 km i uzmememo gajbu pive mb u disku..jarane za 5km iznesu me...
Hvala! Naprijed CIRO KraljuChinaglia je napisao/la:neće, biti će na RTVTK, a taj program se nalazi u paketu Moja TV, pa tu možete gledati tekmuBrcko87 je napisao/la:I mene to zanima..Iskren je napisao/la:Jedno pitanje hoce li biti prenosa na FACE TV,znam jedno vrijeme su obecavali kao bice ..?![]()
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Da ga hoće Huseinbasic sutra zabiti pa da vam citiram te sve komentare..
Ajmo Brle majstore!!!
Ajmo Brle majstore!!!
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Istog sam misljenja kao i ti.Benjo_AFC86 je napisao/la:Da ga hoće Huseinbasic sutra zabiti pa da vam citiram te sve komentare..
Ajmo Brle majstore!!!
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ja nesto osjecam Krpica, ko sto bi Spaho rekao 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ja ipak mislim da ce Redzepi da rijesi utakmicu nekim projektilom 
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Trebaju mi sutra još dvije karte. Samo na stadionu sutra jel? U koliko kreće prodaja? Inače sam uzeo dvije za sjever nisam mogao odoliti 
-
HerLutwoII
- Kontakt:
Pise na fksloboda da je na Korzo-u i Omegi uz stadion prodaja ulaznica,a s obzirom da Omega radi od 8h BUJRUM.Thranduil je napisao/la:Trebaju mi sutra još dvije karte. Samo na stadionu sutra jel? U koliko kreće prodaja? Inače sam uzeo dvije za sjever nisam mogao odoliti
Zadnja izmjena: HerLutwoII, dana/u 29 mar 2014, 01:06, ukupno mijenjano 1 put.
Jaranovic 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Autogol.tropic je napisao/la:Jaranovic
Bitno je samo da se zakoprca u mrezi Biscana.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Dugo se kod nas nije zakoprcala, sumnjam da ce i danasOmerbavarac je napisao/la:Autogol.tropic je napisao/la:Jaranovic![]()
Bitno je samo da se zakoprca u mrezi Biscana.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
nije bogami ni kod nas 
nego kad krecete koliko vas dolazi za TZ?
nego kad krecete koliko vas dolazi za TZ?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
NEMA NAMA SPAVANJAAAAA,EKIPA JE NA ...