FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

SarajlijaTM

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la SarajlijaTM » 29 mar 2014, 01:01

lafomamone je napisao/la:Derbi je pokazao da niti imate kvalitetnu ekipu niti imate bilo kakav podmladak, bar ga ja nisam vidio
Derbi je takodjer pokazao da manji sarajevski klub mora uloziti milione da bi vise sretno nego spretno posao sampiona sa grbavice u kupu. I da ste kilometrima daleko od tako zeljene dominacije kakva je vidjena na grbavici proteklih godina
To ce vam i ostati najveći uspjeh proslih, a i buducih sezona.

Sto se prije probudite iz lazi koja vam se svidja, ali je ipak laz, bolje po vas.

Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk

ultrahell24
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la ultrahell24 » 29 mar 2014, 01:03

SarajlijaTM je napisao/la:
lafomamone je napisao/la:Derbi je pokazao da niti imate kvalitetnu ekipu niti imate bilo kakav podmladak, bar ga ja nisam vidio
Derbi je takodjer pokazao da manji sarajevski klub mora uloziti milione da bi vise sretno nego spretno posao sampiona sa grbavice u kupu. I da ste kilometrima daleko od tako zeljene dominacije kakva je vidjena na grbavici proteklih godina
To ce vam i ostati najveći uspjeh proslih, a i buducih sezona.

Sto se prije probudite iz lazi koja vam se svidja, ali je ipak laz, bolje po vas.

polako ekipa je tek pocela da se uigrava kako treba,al i takvi smo sila za vas! trecem nasem timu necete sljedece sezone moci parirati,zapamti sta ti kazem,prati transfere na ljeto ako bog da

JosipBukal
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la JosipBukal » 29 mar 2014, 01:04

Stvarno je maloumno kad neko poredi Ivicu Osima i haseta. hase jedna obična pitarska napuhana legenda koji nije mogao igrati u reprezentaciji jugoslavije a ni uTurskoj ligi koja je tada bila 10 puta slabija od jugoslovenske. On je samo jedan poznati Sarajevski čevabđija i ništa više.

SirAmar
Kontakt:

Post Postao/la SirAmar » 29 mar 2014, 01:08

JosipBukal je napisao/la:Stvarno je maloumno kad neko poredi Ivicu Osima i haseta. hase jedna obična pitarska napuhana legenda koji nije mogao igrati u reprezentaciji jugoslavije a ni uTurskoj ligi koja je tada bila 10 puta slabija od jugoslovenske. On je samo jedan poznati Sarajevski čevabđija i ništa više.
joj cara svegami :lol: :lol: :lol: ma Karajlić i Nazif Gljiva mu pjesme otpjevali pa se ovi uživili.

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 29 mar 2014, 01:12

Mene bi bilo stid ovako vrijedjati Osima,a posebno Haseta koji nije ziv ovako pljuvat FUJJ

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 29 mar 2014, 01:15

@ultrahell

Jos od septembra se sve temelji na usmenim predanjima beavis and butheada, a od dominacije vidjesmo samo imena na papiru, ali ti ziv bio nabaci fantomku pa pisi o manjem sarajevskom klubu na pripadajucoj temi maste i fantazije, a pusti sampiona da se dogovore oko mjesta za novu titulu u plavom salonu. Eto, haj' zdravo:-P

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 29 mar 2014, 01:28

JosipBukal je napisao/la:Stvarno je maloumno kad neko poredi Ivicu Osima i haseta. hase jedna obična pitarska napuhana legenda koji nije mogao igrati u reprezentaciji jugoslavije a ni uTurskoj ligi koja je tada bila 10 puta slabija od jugoslovenske. On je samo jedan poznati Sarajevski čevabđija i ništa više.
A koji ti je najveci uspjeh tog velikog, aman zaman takticara?
To sto je navodno trebao biti trener Reala?
Cuj trebao i preao se? :D
Pa ta prica samo kod vas prolazi.
Hrvati i Srbi se smiju tome, redovno mozes o tome citati.

Pa i u Austriji je jedan Oto Baric veca legenda od njega, zvanicno!!!
Shvatite da je on legenda samo vama i nikom vise.
Ja ga cijenim, uvazavam, ali odvadite malo.
Sto se tice Haseta, a to me i ponukalo da napisem, Osim ne moze u isti recenicu sa njim kad se pogleda igracka karijera.

Do kad vise slusati vase ublehe?
A to o ratu, nemoj ziv bio. Ivan Osim nije pomenuo Bosnu, osim onog videa, do ko zna kad i nije se izjasnio bosance. On je klasicni jugonostalgicar i nista vise od toga.

tribalhardcore
Kontakt:

Post Postao/la tribalhardcore » 29 mar 2014, 01:31

pisac je napisao/la:
A koji ti je najveci uspjeh tog velikog, aman zaman takticara?
To sto je navodno trebao biti trener Reala?
Cuj trebao i preao se? :D
Pa ta prica samo kod vas prolazi.
Hrvati i Srbi se smiju tome, redovno mozes o tome citati.

Pa i u Austriji je jedan Oto Baric veca legenda od njega, zvanicno!!!
Shvatite da je on legenda samo vama i nikom vise.
Ja ga cijenim, uvazavam, ali odvadite malo.
Sto se tice Haseta, a to me i ponukalo da napisem, Osim ne moze u isti recenicu sa njim kad se pogleda igracka karijera.

Do kad vise slusati vase ublehe?
A to o ratu, nemoj ziv bio. Ivan Osim nije pomenuo Bosnu do ko zna kad i nije se izjasnio bosance. On je klasicni jugonostalgicar i nista vise od toga.
šališ se jel da ? ? ?
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 29 mar 2014, 01:32

APSULUTNO NE!!!!!

Tarapana1
Kontakt:

Post Postao/la Tarapana1 » 29 mar 2014, 01:33

Joj konto sam da od amerikanaca nema glupljih ljudi,ali ovi pitari definitivno su i njih prekucali. :crazy: Al sta Osim kaze : '' Kolko su oni ulozili da osvoje ligu, mi bi smo s tim para i grupnu fazu Evropa Lige prosli'' :mrgreen: :mrgreen: i dosta te price ''sad ste pravi kurtzi'' , kad se zna da je samo jedan kurtz,i da su kurtza primili clanovi predsjednistva :wave:
vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa

tribalhardcore
Kontakt:

Post Postao/la tribalhardcore » 29 mar 2014, 01:34

pisac je napisao/la:APSULUTNO NE!!!!!

onda ja mislim da ti pod HITNO trebas neki nalaz ili misljenje specijaliste psihijatra,da tebi stvarno nije dobro
ajd molim te ev pred cijelim forumom proguglaj malo i uporedi njih dvojicu pa dodi opet nesto napisi
al isto tako te molim da posjetis nekog dobrog psihijatra,ako nemas para ev ja cu ti dati ne moras mi vracati halal ti bilo.zdravlje je najprece
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 29 mar 2014, 01:37

tribalhardcore je napisao/la:

onda ja mislim da ti pod HITNO trebas neki nalaz ili misljenje specijaliste psihijatra,da tebi stvarno nije dobro
ajd molim te ev pred cijelim forumom proguglaj malo i uporedi njih dvojicu pa dodi opet nesto napisi
al isto tako te molim da posjetis nekog dobrog psihijatra,ako nemas para ev ja cu ti dati ne moras mi vracati halal ti bilo.zdravlje je najprece

http://www" onclick="window.open(this.href);return false;. 2 4 sata .hr/nogomet/otto-baric-najbolji-je-trener-u-austriji-poslije-1945-godine-231907

Evo ti prva cinjenica.
Ni u yebenoj austriji gdje je najvise radio nije bio najbolji trener.
Dosta vise vasih ubleha.
Dok nije dobio mozdani, nije haman dva puta u BiH dosao, a kamo li da je nesto za BiH uradio.
klasicni yugonostalgicar koji bi i danas dao guzicu za jugoslaviju.

tribalhardcore
Kontakt:

Post Postao/la tribalhardcore » 29 mar 2014, 01:40

pisac je napisao/la:
tribalhardcore je napisao/la:

http://www" onclick="window.open(this.href);return false;. 2 4 sata .hr/nogomet/otto-baric-najbolji-je-trener-u-austriji-poslije-1945-godine-231907

Evo ti prva cinjenica.
Ni u yebenoj austriji gdje je najvise radio nije bio najbolji trener.
Dosta vise vasih ubleha.
Dok nije dobio mozdani, nije haman dva puta u BiH dosao, a kamo li da je nesto za BiH uradio.
klasicni yugonostalgicar koji bi i danas dao guzicu za jugoslaviju.

[youtube][/youtube]

Tarapana1
Kontakt:

Post Postao/la Tarapana1 » 29 mar 2014, 01:43

@tribalhardcore pusti pacijenta, pustili ga iza 12 da ostane na intertnetu pa se osilio levat :D papak :wave:

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 29 mar 2014, 01:46

Ja i?
Gdje je bio poslije ovoga?
Deset godina nista vise od njega.
Postao austrijana od jednom.
Nikad BiH nije ni pomenuo.
A i na ovom snimku vise zali jugoslaviju nego bosnu.

Daj mi bilo kakvu njegovu izjavu u periodu od 1993. do 2003.????
Uvlacio se u guzicu i hrvatima i srbina (mislim na medije) u tom periodu, za njega BiH kao drzava nije postojala.

Ponavljam ti, on je legenda samo vama. Ostali ga dozivljavaju koa senilnog starca koji pocinje sve vise pricati gluposti.
I sad se povlacim iz rasprave, osim ako opet neko u negativnom kontekstu pomene Haseta.
Stidite se!!!

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 29 mar 2014, 01:50

Pustite ovu budalu.

Nego neko je postavio maloprije sastav i stavio Memiju da ce igrati stopera, zar malac nije bek ? ili moze igrati i stopera ?

tribalhardcore
Kontakt:

Post Postao/la tribalhardcore » 29 mar 2014, 01:54

pisac ti tvrdis da je hase bolji od Osima ok
evo ti statistika pa uporedi

http://bs.wikipedia.org/wiki/Ivica_Osim" onclick="window.open(this.href);return false;

http://bs.wikipedia.org/wiki/Asim_Ferhatovi%C4%87" onclick="window.open(this.href);return false;

i hvala na paznji i laku noc
ps i dalje sam ti tu na pomoci ako ti zatreba novaca za pregled

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 29 mar 2014, 01:55

Divu glu.pi ta legenda koju ti omalovazavas je mogla trenirati Real,Bayern sto nije to samo on zna. Rahmetli Hase,sta je bio? Pola čas je na njega zaboravilo,sad vam.je Visit Malaysia legenda klub. Ne pravi se pametan i.pustite gospodina Osima na miru čovjek je legenda I uvijek će ostati. Šta je uradio u savezu za kratko vrijeme? Ne bi vi još tog brkicu vidjeli da njega nije bilo I da nije podigao savez sa poda!!! Idi na svoju temu I svrsavaj na haseta
Ma vi stvarno niste normalni !!!

tribalhardcore
Kontakt:

Post Postao/la tribalhardcore » 29 mar 2014, 01:56

PlaviSaJUGA je napisao/la:Divu glu.pi ta legenda koju ti omalovazavas je mogla trenirati Real,Bayern sto nije to samo on zna. Rahmetli Hase,sta je bio? Pola čas je na njega zaboravilo,sad vam.je Visit Malaysia legenda klub. Ne pravi se pametan i.pustite gospodina Osima na miru čovjek je legenda I uvijek će ostati. Šta je uradio u savezu za kratko vrijeme? Ne bi vi još tog brkicu vidjeli da njega nije bilo I da nije podigao savez sa poda!!! Idi na svoju temu I svrsavaj na haseta

brate rekoh ja u prijasnjim postovima da kod njih ne znas ko je legenda
jedno vrijeme hase,pa pape,pa onaj obuca,pa torlak,pa je bio said,pa je sad bilbija,pa tan,sutra ce bit papa XVI

Tarapana1
Kontakt:

Post Postao/la Tarapana1 » 29 mar 2014, 01:56

Memija vrlo kvalitetno moze igrati na poziciji zadnjeg veznog i na poziciji stopera..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Emindoks20 i 68 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []