Sabinho je napisao/la:drummer je napisao/la:Visca se dize.Ja sam prvi kritikovao njegovo pozivanje dok god igra u drugoj turskoj ligi ali dobro,klub mu se vraca i neka bude.
Sto se tice njegove igre i sposobnosti,eksplozivan je i drzak,ne boji se i ide odlucno u prodore.To mu je ujedno i najveca mana,cesto to radi po svaku cijenu,na silu i nekako nekontrolisano i nerijetko nakon takvih prodora(cesto i preambicioznih) izgubi loptu.Idealan za izmjene kad treba razbiti bunker ili bedem kad drugacije ne ide.
Igru u defanzivi mora popraviti kao i gore opisanu povremenu neodgovornost.
Sve u svemu,mlad igrac koji zasluzuje biti medju 23 igraca,svi se nadamo da ce napredovati.drummer je napisao/la:Igraci pozivani menadzerskom linijom,ne samo bratovom ali stela je stela:Vrsajevic,Maletic,Vranjes,Kvrzic,Visca,Zahirovic,Fejzic,Avdukic(ovo je Piplica,nije Susic)Šunjić,Sušić,Hadzić,Mravac,Svraka,Sesar
Ovo je 14 kako vidim,malo li je.
Jedino Vranjes ima odredjeni kvalitet za 17 reprezentaciju svijeta,ostali skandalozan izbor.
Stela je stela...
Nije jedino Viscino ime na toj listi smijesno nego i vecina ostalih, ako ne i svi. Igraci se zovu i testiraju, sasvim normalan proces u svakoj reprezentaciji. Zasto da vazda isti igraju, sto bi rek'o Osim.
Nedavno je svedski selektor Hamren bio junak broj jedan kriticki nastrojenog dijela foruma. Pisali su "Susicu ugledaj se na Hamrena" i slicne stvari. Pogledajte koliko je on igraca isprobavao u zadnjih nekoliko mjeseci http://en.wikipedia.org/wiki/Sweden_nat ... t_call-ups" onclick="window.open(this.href);return false;
(za one kojima je lijeno kliknuti na link: preko 60 igraca)
A Susic ako zovne jednog koji nije njima po volji, to je skandal, stela, menadzeri, germanija...
Ja to zovem mlacenje prazne slame.