SP2014 Brazil: Sličice
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
- ibrakadabra
- Kontakt:
Re: SP2014 Brazil: Sličice
Ima li ko Salihovića i Kolasinca

imas li avdiju,dam ti schmelcera xdsagitarius je napisao/la:E jbg, samo mi treba 197

- ibrakadabra
- Kontakt:
Sta je sa Villomtrk1 je napisao/la:imas li avdiju,dam ti schmelcera xdsagitarius je napisao/la:E jbg, samo mi treba 197
trenutne duple fernandez, sakho, koscielny, welbeck, konno i karnezis  

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
						- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: SP2014 Brazil: Sličice
Gdje je 46 da i ja uzmem.trk1 je napisao/la:i ja sam konto kupit paket od 50..46 km ja mislim..Cautinho je napisao/la:103 u albumu zasad i kupujem paket od 50 u ponedeljak.
za kolko si ti naso,ako je jeftinije da i ja uzmem hah ?
Ja sam kontao uzet za 50 KM bez ikakvih popusta i snizenja,koliko sam vidio u ovih ljudi sto prodaju,kazu da nemaju neke zarade od toga,mozda 5 maraka na 50 paketa i nitko ne zeli dati nekog popusta.
Ja sam kad sam poceo skupljati kontao zbaviti taj paket za 30 KM ali q.
Keep walking.
						- 
				foreveryoung
- Kontakt:
dodjem na jutarnju kafu i ladno sjedi konobar sa jos par likova i mjenjaju slicice tamam reko 

Re: Odg: SP2014 Brazil: Sličice
na piku naso.. http://www.pik" onclick="window.open(this.href);return false; .ba/artikal/11802603/brazil-2014-slicice-paket-box-kutija/ (obrisi razmak izmedju pik i .ba..) i ja sam mislio nac za jeftinije al ovo je najeftinije sto sam naso.Cautinho je napisao/la: Gdje je 46 da i ja uzmem.
Ja sam kontao uzet za 50 KM bez ikakvih popusta i snizenja,koliko sam vidio u ovih ljudi sto prodaju,kazu da nemaju neke zarade od toga,mozda 5 maraka na 50 paketa i nitko ne zeli dati nekog popusta.
Ja sam kad sam poceo skupljati kontao zbaviti taj paket za 30 KM ali q.
Kupim paklo i dobijem 5 duplih slija. Poljepljeno 115 haha

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
						Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Vidite ovog lika hahhaha 
Prvo PAKOVANJE i PRVA SLIČICA: AVDIJAAAAAA VRŠAJEVIĆ !
[youtube][/youtube]

Prvo PAKOVANJE i PRVA SLIČICA: AVDIJAAAAAA VRŠAJEVIĆ !
[youtube][/youtube]
- alan_kardec
- Kontakt:
Maloprije kupim 5 kesica, dobijem 3 Japanca i 3 Iranca  , ali onda u jednoj kesici Suarez i Falcao kojeg sam kasnije dobio i duplog, Wilshere, pa tri sjajne, Brazil, Koreja i Urugvaj...
, ali onda u jednoj kesici Suarez i Falcao kojeg sam kasnije dobio i duplog, Wilshere, pa tri sjajne, Brazil, Koreja i Urugvaj...
102 polijepljene, 3 duple (Garay, Atsu i Falcao).

, ali onda u jednoj kesici Suarez i Falcao kojeg sam kasnije dobio i duplog, Wilshere, pa tri sjajne, Brazil, Koreja i Urugvaj...
, ali onda u jednoj kesici Suarez i Falcao kojeg sam kasnije dobio i duplog, Wilshere, pa tri sjajne, Brazil, Koreja i Urugvaj...102 polijepljene, 3 duple (Garay, Atsu i Falcao).
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
						RIP Adis Selmanović
Ja i prijatelj smo ko seljačine razgrabili oko desetak albuma džabe, samo zbog onih 6 sličica što dođu unutra   

Imam 205 u albumu, Italiju skoro završio i dosta zvučnih imena, a od naših: Džeko, Salihović i Zahirović.

Imam 205 u albumu, Italiju skoro završio i dosta zvučnih imena, a od naših: Džeko, Salihović i Zahirović.
Je l' ima neko da gotivi karikature i skuplja sličice za Brazuku?  Ono, znam da je Panini tradicija, al' kontam da ću se manje istrošiti popunjavajući ovaj album.
 Ono, znam da je Panini tradicija, al' kontam da ću se manje istrošiti popunjavajući ovaj album.  

Ybt, od naših sam dobio samo jednog, i to Sušića.

Ono, znam da je Panini tradicija, al' kontam da ću se manje istrošiti popunjavajući ovaj album.

- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Susic sa krunom na glaviClaus je napisao/la:Je l' ima neko da gotivi karikature i skuplja sličice za Brazuku?Ono, znam da je Panini tradicija, al' kontam da ću se manje istrošiti popunjavajući ovaj album.

Ja imam Medunjanina,Kolosinca i Kvrzica

Rođen s tobom da budem
Da. Gledao sam par minuta u sličicu i pitao se ko je ovaj lik, ali sam ipak na kraju skontao da je Amidža u pitanju.Faraon iz Visokog je napisao/la:Susic sa krunom na glaviClaus je napisao/la:Je l' ima neko da gotivi karikature i skuplja sličice za Brazuku?Ono, znam da je Panini tradicija, al' kontam da ću se manje istrošiti popunjavajući ovaj album.

Ja imam Medunjanina,Kolosinca i Kvrzica

- 
				GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Danas 7 paketica 
Thiago Silva, Marcelo, Casillas, Kuyt, Hajrovic, Coentrao, Moutinho,
Najvise Grka (7), Njemaca (6), Meksiko (6) dok ih prati O.Slonovace (5) i itd..

Thiago Silva, Marcelo, Casillas, Kuyt, Hajrovic, Coentrao, Moutinho,
Najvise Grka (7), Njemaca (6), Meksiko (6) dok ih prati O.Slonovace (5) i itd..
- alan_kardec
- Kontakt:
Ja nijednog Bosanca, Holanđanina, Grka, a 110 polijepljenih. 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
						RIP Adis Selmanović
- DukeOfWellington
- Kontakt:
A kod mene 6 Grka, najviše od svih. Šta ti je sudbina kletaalan_kardec je napisao/la:Ja nijednog Bosanca, Holanđanina, Grka, a 110 polijepljenih.

Ima li iko duplu barzaljija , giussepe rossi , i gilardino ?
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
U mene idu Svabe,Francuzi i Talijani.Imam ih po 8.Nasa 2 zasad i grb  

- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Koja tuga...
170 sličica
21 duplikat

170 sličica
21 duplikat

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.