BadrHari je napisao/la:[youtube][/youtube]
1:25

pogledaj ovaj-
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
BadrHari je napisao/la:[youtube][/youtube]
1:25
legenda reala je napisao/la:5+ golovaPEP je napisao/la:momci good news![]()
,eurosport ce sutra prenositi nasu tekmu sa hofenhajmom.
Ti kao da u rudniku živiš, a ne u Danskoj.Bixente je napisao/la:Je li puno za taj dio tribine i kakav mi je pogled na teren!!
Klare je napisao/la:Ti kao da u rudniku živiš, a ne u Danskoj.Bixente je napisao/la:Je li puno za taj dio tribine i kakav mi je pogled na teren!!
Bitno je 50 eura gore-dole, naravno da nije, kao bitan je pogled, jer pobogu prodaće ti kartu za 20 eura skuplje no inače.![]()
Uzmi kartu i idi na utakmicu, ili zauvijek šuti.![]()
Danas ipak Borusiju prenose, razumijemo...
si siguran? pa zasto imas amidzu i to nenadyebivogCentre forward je napisao/la:'ta će bijeda ovde, stream il' u najboljem slučaju Labum
Što sam mu rekao da se ne misli puno, svaki dio tribine ti dođe tu negdje, sve je to više-manje, ili on misli da su pojedine dijelove arene u svijetu poznati inžinjeri isprojektovali tako da zakidaju pošteni narod što će im masno naplatiti a smjestiti ih tamo odakle se teren ne vidi.sekerbay je napisao/la:niko ti nis ruzno nije kazo.
Izvini nije mi u planu da ikoga uvrijedim, ali Bujtu, Rafinju i Dantea nazvati odbranom koja prima 2 gola je malo reći glupo, pa makar im dio družine bio i Kontento u usponu.anelbavarac je napisao/la:Gledajuci nasu odbranu, primamo 2 komada najmanje![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.