FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

MrRiccoli
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MrRiccoli » 29 mar 2014, 02:04

pisac je napisao/la:Ja i?
Gdje je bio poslije ovoga?
Deset godina nista vise od njega.
Postao austrijana od jednom.
Nikad BiH nije ni pomenuo.
A i na ovom snimku vise zali jugoslaviju nego bosnu.

Daj mi bilo kakvu njegovu izjavu u periodu od 1993. do 2003.????
Uvlacio se u guzicu i hrvatima i srbina (mislim na medije) u tom periodu, za njega BiH kao drzava nije postojala.

Ponavljam ti, on je legenda samo vama. Ostali ga dozivljavaju koa senilnog starca koji pocinje sve vise pricati gluposti.
I sad se povlacim iz rasprave, osim ako opet neko u negativnom kontekstu pomene Haseta.
Stidite se!!!
ima li iko da ovog kloca banuje...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

tribalhardcore
Kontakt:

Post Postao/la tribalhardcore » 29 mar 2014, 02:07

ma jaro banovo je njega dragi Bog
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 29 mar 2014, 02:10

tribalhardcore je napisao/la:ma jaro banovo je njega dragi Bog
steta nekad ovo bi normalan forum, al ne da se vise ni pratiti dolazi i pise ko sta hoce... samo nemoj da mi dolazi i pise kako nasi pisu tamo pa moze i on ovdje... al ovakve gluposti, hajd sto su nas prosvijetlili da nase titule nisu vrijedne i da ih nismo zasluzili, da nam se sprema raspad, evo sad nas prosvijetlise i da Osim nije legenda... da ih nema trebalo bi ih izmisliti
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

tribalhardcore
Kontakt:

Post Postao/la tribalhardcore » 29 mar 2014, 02:15

nego ko kod nas ne igra zbog kartona?samo Bucan ili . .
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena

Tarapana1
Kontakt:

Post Postao/la Tarapana1 » 29 mar 2014, 02:17

sreca pa mu daju petkom i subotom do 2 da bude na netu, on bi do zore ovdje napiso i da je polufinale kup uefa opticka varka i foto-montaza, da je jarni rodjeni sarajlija,te da je susic skino onaj suskavac sa sebe..
vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 29 mar 2014, 02:25

Sve dok mu budete odgovarali on ce biti uporan. Zato ga ignorisite i otici ce sam. Pisemo malo o danasnjem mecu i mogucim izmjenama u timu.
Moramo ovo uzeti s drugim sastavom, da protiv Celika budemo odmorni. Jamak, Svraka, Tomic, Zeljkovic, Stanic su zasluzili da se odmore ..

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 29 mar 2014, 03:46

Sta je ovo neki teferic ?ajmo razlaz ne igra mecka.
Dodes da procitas neke novosti ili neki dobar post ,kad tamo kone vode politiku . Boze sacuvaj djecurlije .
Ne mogu ni skontat ove nase sto se pale i odg bez potrebe,ignor i vozdra.

Sto ne igra Alibasic onaj mali ?prica je bila da je on novi Visca.
Dino kao trener se gubi pomalo ,izmjene za derbi katastrofa.
Stanic borben i najbolji u ovih par zadnjih tekmi.
Ramic bi mozda trebao igrati s Arom u napadu da mu spusta lopte ,jedan sidras nam treba .

Leotar nema sta traziti na stadionu Police ,nek bodove traze bodove negdje drugo :D
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 29 mar 2014, 06:43

pisac je napisao/la:Ja i?
Gdje je bio poslije ovoga?
Deset godina nista vise od njega.
Postao austrijana od jednom.
Nikad BiH nije ni pomenuo.
A i na ovom snimku vise zali jugoslaviju nego bosnu.

Daj mi bilo kakvu njegovu izjavu u periodu od 1993. do 2003.????
Uvlacio se u guzicu i hrvatima i srbina (mislim na medije) u tom periodu, za njega BiH kao drzava nije postojala.

Ponavljam ti, on je legenda samo vama. Ostali ga dozivljavaju koa senilnog starca koji pocinje sve vise pricati gluposti.
I sad se povlacim iz rasprave, osim ako opet neko u negativnom kontekstu pomene Haseta.
Stidite se!!!
Pisac ajd tako ti Boga ne dipr vise!Danima samo valjas gluposti.Nego imali sta na belegiju buraz?Guzi li se sta?

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 29 mar 2014, 07:11

Brato jedan je Ivica Osim. Kakav Oto Baric yebote. Svabo je gospodin uvijek bio i ostao. I u izjavama i u onom sta je uradio za nas fudbal i onaj prije rata. Jedina moja zamjerka njemu je sto na SP u Italiji nije stavio Hadzibegica da puca penal prije Brnovica jer bi osvojili mundijal. Sve ostalo kapa do poda majstore. Pustite ove pojedince koji pisu bez dlaka ispod pazuha
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 29 mar 2014, 08:09

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brato jedan je Ivica Osim. Kakav Oto Baric yebote. Svabo je gospodin uvijek bio i ostao. I u izjavama i u onom sta je uradio za nas fudbal i onaj prije rata. Jedina moja zamjerka njemu je sto na SP u Italiji nije stavio Hadzibegica da puca penal prije Brnovica jer bi osvojili mundijal. Sve ostalo kapa do poda majstore. Pustite ove pojedince koji pisu bez dlaka ispod pazuha
Pucao je i Hadzibegic penal i profulao, sad ne znam koji je bio po redu. Ma pitanje je bil Hadzibegic zabio, branio je onaj Gojkocea penale yebo ma..,er svoju :D . Ybiga, ta Argentina izbaci nakon nas i domacina, super jaku Italiju na pemale. I onda izgubise od Svaba 1:0, penal i Andreas Breme. Ma zna bolan Svabo(Nijemac) da puca penale, hladan ko led, ostra lopta u sami cosak precizno, Gojkocea se samo uzaludno bacio.

Sto se tice Ivice Osima, bio i ostao gospodin covjek! Nema dalje. Ja se sjecam jednog detalja, skupljao sam kao dijete autograme od poznatijih igraca i bila je revijalna utakmica reprezentacije B i H sastavljena od igraca iz B i H klubova protiv reprezentacije Jugoslavije. Trener bh reprezentacije je bio Ivica Osim. I dotjera Osim neku krntiju od auta pred hotel Internacional, prije rata najjaci hotel u Zenici, sad je ka..rina ziva, ofuco se, nemar sadasnjih vlasti. Inace taj hotel se nalazi tik uz stadion Bilino Polje i taj hotel su odsjedali svi gostujuci klubovi, pjevaci(izmedju ostalih i Brena :mrgreen: ), u taj hotel nisi mogao uci bez sakoa i kravate ali bukvalno.

Ja pridje Osimu i zamolih ga za autogram. A on sjecam se digao haubu od auta-krntije, sad se ne sjecam da li je rijec o ladi, tristacu ili pezejcu, ne znam tacno ali to je otprilike to. Dize Osim haubu, a nesto se zapusilo iz auta u pm :mrgreen: . I dao mi je autogram bez rijeci. Dakle iako je bio velicina, u sustini jako skroman i fin covjek i po meni veliki gospodin. I bio i ostao.

To je bio trener kojem se u Zenici nikada nije zvizdalo prije rata, ali bukvalno nikada. On je bio poput Cire Blazevica, cijenjen gdje god da je odlazio sirom bivse Juge. Ma gospodin covjek. Ja veoma cesto na svom forumu na temi NK Celik kritikujem one koji psuju "oba Osima", iz razloga velikog postovanja prema Ivici Osima.

A ne trena psovati ni Amara. Covjek je odlican trener, e sad sto Celik izgubi od Zelje, pa sta bi sad, covjek zna znanje, ne treba lajati protiv njega, treba nastojati biti bolji od njega na sportski nacin.

Eto toliko od mene i samo da znate, ako cujete da robovi psuju oba Osima, znajte da Gavran nije taj :D :)
I nisam jedini, navijaci i simpatizeri Celika su jako podjeljeni po tom pitanju.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 29 mar 2014, 08:16

Zna li iko kad će vam igraći za Trebinje?Jesu li već otišli ili će jutros?

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 29 mar 2014, 08:54

tribalhardcore je napisao/la:
pisac je napisao/la:APSULUTNO NE!!!!!

onda ja mislim da ti pod HITNO trebas neki nalaz ili misljenje specijaliste psihijatra,da tebi stvarno nije dobro
ajd molim te ev pred cijelim forumom proguglaj malo i uporedi njih dvojicu pa dodi opet nesto napisi
al isto tako te molim da posjetis nekog dobrog psihijatra,ako nemas para ev ja cu ti dati ne moras mi vracati halal ti bilo.zdravlje je najprece
Sta se ba prepires sa likom koji ne zna sa kojom ekipom je tim koji on podrzava igrao i imao velike sanse za grupnu fazu Europa lige... puknes ga na ignore, jer vidi se da je obolio... on zna jel Ivica legenda ili ne, a ne zna o svom klubu tri stvari... pusti ba...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 29 mar 2014, 08:59

anel81m je napisao/la:Zna li iko kad će vam igraći za Trebinje?Jesu li već otišli ili će jutros?
otisli su oni jucer za Trebinje

Sent from my ST26i using Tapatalk

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 29 mar 2014, 09:09

Ima prenos na MojaTV

Raspravljate o glupim temama. Što se tiče Leotara i Čelika očekujem da ćemo nakon ovih utakmica bit na prvom mjestu, jer očekujem kiks Saraj'va i remi Širokog i Zrinjskog. Danas protiv Leotara volio bih da izađe ovaj sastav:
Lončarić
Zeljković-Bogdanović-Kerla-Stanić
Svraka-Zolotić
Selimović-Jamak-Hodžić
Ramić

I kasnije da se ubace Sadiković, Čolić i Bajić.
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 29 mar 2014, 09:10

arelinho je napisao/la:
anel81m je napisao/la:Zna li iko kad će vam igraći za Trebinje?Jesu li već otišli ili će jutros?
otisli su oni jucer za Trebinje

Sent from my ST26i using Tapatalk
Yebi ga, konto ih zaustavit u Mostaru, kažu ima jeftino cvika kupit a ovo sunce opalilo nemožeš ostat. :lol:

Djorkaeff
Kontakt:

Post Postao/la Djorkaeff » 29 mar 2014, 09:15

došlo je do provale
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 29 mar 2014, 10:25

Plavo proljeće od danas 8-) 8-) 8-) 8-)

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 29 mar 2014, 10:54

Gavrane znam da je fulio Hadzibegic jer sam bio na Artemio Franciu. Nisam to govorio nego da je Hadzibegic posao da puca onaj penal pa je umjesto njega otisao Brnovic. Ostaje bili se Goykocea bacio u istu stranu gdje je i Brnovicu da je Hdzibegic pucao prije njega. Bio sam na dva izleta u Italiji na San Siru protiv Svaba kad smo izgubili 4:1 i tu protiv Argentine. Sta sam psovao Maradoni sve :lol: :lol: Bilo nas je jedno 1500 iz Mostara
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 29 mar 2014, 11:17

1.10 kvota na Želju :think: Jesmo jaki... :lolno:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 29 mar 2014, 11:39

Nigdje nisam naisao na potvrdu da ima prijenos na Moja Tv. Nadam se da ce biti stream ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Stanceski i 46 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []