Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Sead Kolašinac
Kolasinac je nasa najveca kradja ubjedljivo. Uzeti Njemackoj jednog od najtalentovanijih mladih igraca u cijeloj zemlji, standardnog prvotimca Top 3 ekipe lige... strasan posao nasih 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Goalgetter
- Kontakt:
Hvala Juka. 
Hvala Juki,hvala Spahi,hvala Begicu a najvise od svih hvala rusiocu i njegovom ponosnom babi.

Ja do nedavno nisam znao da je on brat onog srpskog atleticara Asmira.
I od pocetka je uvijek govorio, "igracu za BiH" i momak to i uradi, za razliku od nekih koji su se tako samo reklamirali, kako bi se domogli neke druge reprezentacije i/ili nekog drugog kluba.
I od pocetka je uvijek govorio, "igracu za BiH" i momak to i uradi, za razliku od nekih koji su se tako samo reklamirali, kako bi se domogli neke druge reprezentacije i/ili nekog drugog kluba.
- legenda reala
- Kontakt:
On nije brat od srpskog atletičara 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Mozda da mu je rodjak ali brat nije sigurno. Kola ima samo sestru koja se zove SabrinaSamoZeljo je napisao/la:Ja do nedavno nisam znao da je on brat onog srpskog atleticara Asmira.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Znaci ipak nije. Cudno mi je bilo kad sam ovo procitao (slucajno) i kontam brat mu? A ovaj rodjen u Njemackoj... cudno.legenda reala je napisao/la:On nije brat od srpskog atletičara
http://www.telegraf.rs/sport/834134-asm ... ace-za-bih" onclick="window.open(this.href);return false;
Znaci, nasjeo sam na laz.
Uz Begovica i Pjanica definitivnoConsigliere je napisao/la:Kolasinac je nasa najveca kradja ubjedljivo. Uzeti Njemackoj jednog od najtalentovanijih mladih igraca u cijeloj zemlji, standardnog prvotimca Top 3 ekipe lige... strasan posao nasih
Sead Kolasinac nema nikakve veze sa Srbijom i nije mu brat Asmir Kolasinac.
Asmir Kolasinac je rodjen u Skoplju a roditelji su mu iz Sjenice.
Sead Kolasinac je rodjen u Njemackoj a majka mu je iz Capljine a otac je rodjen u Plavu (Crnoj Gori) a odrastao je i zivio u Capljini sve do rata.
Sead Kolasinac je rodjen u Njemackoj a majka mu je iz Capljine a otac je rodjen u Plavu (Crnoj Gori) a odrastao je i zivio u Capljini sve do rata.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Pauk radi u maticnom uredu.Pauk je napisao/la:Sead Kolasinac nema nikakve veze sa Srbijom i nije mu brat Asmir Kolasinac.
1946
- legenda reala
- Kontakt:
Seo odlično priča naš, ovdje ga raja ismijavala, a za dečka koji je rođen u Njemačkoj priča dosta dobro, kaže da je gledo uvijek utakmice Bosne, nikad nije bilo dileme za koga će igrati, igro je za Njemačku dok ga naši nisu kontaktirali i kaže da imamo fine šanse u Brazilu, treba ostaviti srce na terenu i rezultat neće izostati
Idol Nacijeeee

Idol Nacijeeee
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Bola Seo najjači lik u reprezentaciji.
S ponosom ću da nosim njegov dres.
S ponosom ću da nosim njegov dres.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
SamoZeljo je napisao/la:Ja do nedavno nisam znao da je on brat onog srpskog atleticara Asmira.
Znas baratat pojmovima pljuvaci, misevi a ne znas razliku izmdju SRPSKI I SRBIJANSKI
Inace si u pravu SEO je legenda
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Znam ja vrlo dobro sta je Srbijanac a sta Srbin.kimbo je napisao/la:Znas baratat pojmovima pljuvaci, misevi a ne znas razliku izmdju SRPSKI I SRBIJANSKI. Ignorancija majka . Al nisi jedini slucajno si ti naletio a morao sam adresirati problematiku.
Inace si u pravu SEO je legenda
Mozda namjerno kazem srpski atleticar a mozda me jednostavno boli briga za tu razliku.
Svejedno je to manje bitno, na ovoj temi.
KEC je napisao/la:Ev emisija Bosna u Brazilu na kraju emisije Kolašinac ce pricati jedva cekam da cujem kak govori Bosanski jezik

--------------Dzeko-------Ibisevic
---Lulic---------------------
---------- Misimovic ----Pjanic
----------------Germanija
-Kolasinac----Spahic -- Bicakcic----Mujdza
--------------Begovic--------------
by: Glavonja Safet.
---Lulic---------------------
---------- Misimovic ----Pjanic
----------------Germanija
-Kolasinac----Spahic -- Bicakcic----Mujdza
--------------Begovic--------------
by: Glavonja Safet.
Dobro Seo spika kako je moglo biti
Dobar Seo, normala govori, doći će to na svoje. Samo, ne znam zašto se raja toliko na jezik fura, bitno je da je srce na pravom mjestu, što reče jednom @Cartman, i to je stvarno tako.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ako za naredne kvalifikacije za SP Seo ne bude nosio traku oko ruke, treba cijela zemlja i dijaspora na noge da se digne! Ovo je najveća zmajčina koja postoji.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Uvijek sam se pitao zasto je Seo toliko dugo cekao da debituje za nas...tj.kraj kvalifikacija...kao da je cekao da vidi hocemo li se kvalif.na SP ili ne?
a u protivnom bi cekao poziv elfa - eventualni...
Nista protiv, to ja 'nako malo...uvijek sam se to pitao...
Bez sumnje, uz pjanica buduca zvijezda nase repke, i dvojica igraca za koje se moze garantovati da ce igrat za TOP klubove u buducnosti...za ostale je ili ili...
A to sto pricate da seo bude kapiten...to mi je smijesno i komentarisati...
to je pisanje niđ veze...tj.da on bude kapiten u narednom ciklusu nije ni u domenu sfi, a kamoli nesto dr.
spustite se malo na zemlju
Nista protiv, to ja 'nako malo...uvijek sam se to pitao...
Bez sumnje, uz pjanica buduca zvijezda nase repke, i dvojica igraca za koje se moze garantovati da ce igrat za TOP klubove u buducnosti...za ostale je ili ili...
A to sto pricate da seo bude kapiten...to mi je smijesno i komentarisati...
to je pisanje niđ veze...tj.da on bude kapiten u narednom ciklusu nije ni u domenu sfi, a kamoli nesto dr.
Za to gore se nisi trebao ni pitati, džaba trošiš vrijeme i ćelije. A, ako misliš na moj post, dobro pročitaj opet koji je period naveden.hurem je napisao/la: A to sto pricate da seo bude kapiten...to mi je smijesno i komentarisati...
Za 4 godine će momak steći mnogo iskustva, ovi stariji momci će se gotovo već povući, a on ima petlju pravu. Ako ne bude on, onda jedino Asmira vidim kao istinskog kapitena. Ostali (od ovih mlađih) su mlaki nekakvi.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.