Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Lova bi se mogla dignuti 2 cenera x 4.55 = 90 kermicaBenjo_AFC86 je napisao/la:SLOBODA - JEDINSTVO U BH PLAY KLADIONICAMA
1 1.55
X 3.30
2 4.55
tuzno da tuznije ne moze bitterabajt je napisao/la:Jesi se ti ufatio zivinica hehe. Pa sama tuzla ima dovoljno naroda da napuni 3 tusnja ba. Prvo svoje dole animirajte a ovi sa strane ako dodju dodju.
Ima u pola 8aS_Roma je napisao/la:u koliko je utakmica i imali na face tv ?
On i Ibrahim Kozlic u duetu da vode utakmicu, koja bi to patnja bila za sve koji gledajuCoraco je napisao/la:Prijenos utakmice možete gledati SAMO i ISKLJUČIVO i EKSKLUZIVNO na RTVTK, koju imaju pojedine kablovske mreže te MOJA TV
Nego, treba Sašu poslati da on bude komentator, umjesto ovih sa TK
Jel to fakat ima u kladionicama, pa to je prvi put kako je 1 liga FBiH u kladionicama, podigli smo ligu za 1 nivoHeller je napisao/la:u BetLivu kvota 2.2
E jbg ja nisam vidio mislio sam samo da ima PL.qqlele je napisao/la:Nije prvi put, prošle sezone bilo Vitez-Sloboda, a predprošle godine UNIS - Bratstvo
Vrijeme i sunce kao iz snova.Slobodas je napisao/la:Danas idealan dan za pobjedu![]()
I ja ne vidim sta je problem, Zivinice su moj grad Sloboda je moj klub i normalno da cu imati informaciju koliko ljudi ce otrpilike doci na utakmicu...staragarda je napisao/la:dobro je ba...sta je problemterabajt je napisao/la:Jesi se ti ufatio zivinica hehe. Pa sama tuzla ima dovoljno naroda da napuni 3 tusnja ba. Prvo svoje dole animirajte a ovi sa strane ako dodju dodju.
Prije jedno 6 sezona svako kolo 1 lige bile sve utakmice u kladionici..bile cak i neke utakmice druge lige sjever..to je bilo u Remiju dok je Sido drzo..Ja mislim da je prva utakmica ove lige na kladionici bila Gradina-Velež..Iceplayer je napisao/la:Jel to fakat ima u kladionicama, pa to je prvi put kako je 1 liga FBiH u kladionicama, podigli smo ligu za 1 nivoHeller je napisao/la:u BetLivu kvota 2.2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.